icon

Prečo sa mi nedarí dostať na rande?

Včera o 20:50

Neviem si pomôcť ale napriek tomu, že vyzerám dobre a som vo veku 40r sa nedostanem ani na rande. Mám dobrú prácu, vlastním nehnutelnosti ale nedostanem sa ani k spoločnej káve. Nič proste 0. Neviem to prelomiť a vzťahy boli vždy pre mňa ako rúbať kameň...proste som sa len nadrel. Neviem čo ďalej so sebou, kde je vo mne chyba....jasne pripúštam, že je len kde, ako, čo? Možno vyžarovanie? Alebo otvorenosť? Neviem, čo by ste robili?
PS.: pre mudrlantov, nemám ho malého.

anonym_dc00d5
Dnes o 07:16
@anonym_10f2bb

@anonym_autor tak si najdi kouca co ta da do poriadku, alebo uspesneho kamarata sa spytaj, pripadne nejakej zeny ktora vyzera k svetu nech ti povie. Takto tazko poradit ked nevieme ako vyzeras, posobis, ako rozpravas,aku mas energiu..najlepsie to prebrat s niekym kto ta pozna. Je mozne ze iba nemas stastie. Muz ktory ma trochu svaly, je pekne obleceny a sebavedomy , dokaze polichotit usmiat, udrzat konverzaciu - neexistuje ze nema uspech. Ved ti znamy zaletnici co mali 1000 zien neboli pekny

@anonym_10f2bb "Ved ti znami zaletnici co mali 1000 zien neboli pekni". Ale mali spolocensky status. 🙂 Pozri na spevakov skupin,... staci byt znamy a uz spal s 3 tis zenami. Tam netreba byt pekny, bohaty, vysoky, balit 3 mesiace,.. nevadi, ani ze to bude jednorazovka. Status je u zien vela. :D

anonym_10f2bb
Dnes o 07:19
@anonym_dc00d5

@anonym_10f2bb "Ved ti znami zaletnici co mali 1000 zien neboli pekni". Ale mali spolocensky status. 🙂 Pozri na spevakov skupin,... staci byt znamy a uz spal s 3 tis zenami. Tam netreba byt pekny, bohaty, vysoky, balit 3 mesiace,.. nevadi, ani ze to bude jednorazovka. Status je u zien vela. :D

@anonym_dc00d5 ano dakujem za opravu chyb 🤭 mas pravdu, aj status. Ale nie iba. Ked nemas status musis mat to ostatne

autor
Dnes o 07:19
@anonym_dc00d5

@anonym_dc00d5 ano pán pubertiak, to je už len odpoveď tu miešať Rolling stones alebo iine rockové hviezdy.

anonym_dc00d5
Dnes o 07:21
@anonym_10f2bb

@anonym_dc00d5 ano dakujem za opravu chyb 🤭 mas pravdu, aj status. Ale nie iba. Ked nemas status musis mat to ostatne

@anonym_10f2bb to mala byt iba citacia, na co reagujem. Nemalo to byt rypnutie. Len mi nedalo to neopravit, svrbeli ma prsty. 🙂

chocolatebox
Dnes o 07:42
@monro

Keďže píšeš, že sa nevieš dostať ani na rande, tak Tvoja poznámka o tom, že ho nemáš malého je úplne mimo. Pravdepodobne nevieš komunikovať. Na tom by si mal zapracovať.

@monro presne, tiež ma ta posledná veta najviac zarazila a nechápem, co tým chcel autor povedať … akú to ma súvislosť s tým ze nevie osloviť zenu a dohodnúť si rande.

anonym_dc00d5
Dnes o 07:44

No si vo veku, ked zoznamovanie je tazsie, lebo vacsina ludi je zadana, ma zavazky (deti), kvoli ktorym sa nerozchadzaju len tak ako mlade bezdetne pariky. doteraz zoznamovanie slo easy, cas netlacil, (skola, praca, cestovanie, diskoteka,...), stretnes, date sa do reci, ste si sympaticki. A kludne predtym mohli byt obaja dlhsie single, nevadilo to. Teraz v tomto veku ludi tlaci cas, vidno to na nich, vidno to na tebe. To sa tyka ako muzov, tak aj zien, len tie si myslia, ze este maju cas. Kym neuvidia v zrkadle staru pribratu zhrbenu unavenu zenu a muzi povedia sorry, ee.
Najskor pekna, zaujimava fotka. Z prirody, blizko, nie nerozpoznatelna postava na horizonte, nie selfie pred zrkadlom, nie vo fitku, nie v aute, ani lacna fotka so psikom, akoze mas rad zvierata. 🙂 Trochu vyzerat sportovo, nie zanedbany s pupkom. Nieco musis mat nacitane, aby si vedel zaujimavo pisat a bez chyb. Lebo aj upratovacka s nic moc gramatikou podla klasickej rozpravky o popoluske ocakava bezchybneho partnera na urovni. Vesmir jej to slubil, vesmir to splni. 🙂 No a na rande musis vediet rozpravat. Ty hlavne, ona moze kludne mlcat. Ako chces vztah, ked nemate temy, rozhovor viazne, nesmejete sa spolu. Takze sport, vymenit pripadne satnik, komunikovat je zaklad. Ale ani to nezarucuje, ze zafunguje nahoda. Ale kto neskusa, nehlada, ten nic nenajde.

autor
Dnes o 07:46
@chocolatebox

@monro presne, tiež ma ta posledná veta najviac zarazila a nechápem, co tým chcel autor povedať … akú to ma súvislosť s tým ze nevie osloviť zenu a dohodnúť si rande.

@chocolatebox no dačo strašné ... Samá dokonalosť tu na MK.

anonym_dd34a2
Dnes o 07:56
@anonym_autor

@chocolatebox no dačo strašné ... Samá dokonalosť tu na MK.

@anonym_autor Pocuj, nedostanes sa na to rande mozno aj preto, ze na uvod povies zene prisluchajucej k tvojmu veku (na 20tku uz velmi nemas, maloktora si zacne so 40tnikom), ze nie nemam ho maleho 😃. Zena ktora chce vztah, a toto jej povies hodi spiatocku. Ma ta za blbecka. Lebo zmienovat sa pred rande o takomto je divne.

anonym_049a08
Dnes o 07:57
@anonym_dd34a2

@anonym_autor Pocuj, nedostanes sa na to rande mozno aj preto, ze na uvod povies zene prisluchajucej k tvojmu veku (na 20tku uz velmi nemas, maloktora si zacne so 40tnikom), ze nie nemam ho maleho 😃. Zena ktora chce vztah, a toto jej povies hodi spiatocku. Ma ta za blbecka. Lebo zmienovat sa pred rande o takomto je divne.

@anonym_dd34a2 myslím že to povedal na margo toho, že o chvíľu tu takú vetu očakával, keďže ste sa tu všetky zlietli ako supy.

autor
Dnes o 07:58
@anonym_049a08

@anonym_dd34a2 myslím že to povedal na margo toho, že o chvíľu tu takú vetu očakával, keďže ste sa tu všetky zlietli ako supy.

@anonym_049a08 aspoň niekto to pochopil.

anonym_dd34a2
Dnes o 08:00
@anonym_049a08

@anonym_049a08 Tak este som tu naozaj necitala, ze niektora sa zaujimala o velkost vtaka pred rande. Je to divne naozaj v kontexte, ze hlada vztah a ziadna nejde ani len na rande pisat, nemam ho maleho.

7miriam77
Dnes o 08:00

Ja verím tomu, že každý človek má niekde tu svoju polovičku, no niekedy to proste trvá dlhšie, kým sa stretnú. Ono niekedy je lepšie, keď človek netlačí na pílu, možno stačí chodiť medzi ľudí, a mať oči otvorené. Teraz je leto, budú festivaly,koncerty, tam sa dá tiež super a nenútene zoznámiť. Mne neprídeš namyslený, podľa mňa píšeš úprimne a na nič sa nehráš. Veľa šťastia

anonym_76359d
Dnes o 08:04
@anonym_autor

@anonym_autor aj ja som to pochopila a jasné, že by to boli prvé vety keby si to nenapisal, že máš maleho😅
Tu si vždy baby nájdu čoho sa chytiť.
A nie nejde o krásu, takú ani nechci
Vidíš aj tu aké sú také baby-o ničom
Takú nechci ani zo zúfalstva
Prosté dnes tie baby stoja za figu a kto hľadá niečo hlbšie,tak okrem jej.... nič hlbšie nenájdeš 😅
Chudáci chlapi no,ani sa im nečudujem, že vsetko berú ako na páse a vzťahy s babami su plytcina plytká
Prajem ti aby sa stal zázrak a našiel si niekoho kto stojí za to

chocolatebox
Dnes o 08:12
@anonym_049a08

@anonym_autor žiadnej normálnej žene by taká debilna poznámka nenapadla lebo, budem sa opakovať, s témou to nič nemá. Ale tak neviem prečo autor vlastne reve a sťažuje sa, ked vie všetko najlepšie ;)

chocolatebox
Dnes o 08:13
@anonym_76359d

@anonym_autor aj ja som to pochopila a jasné, že by to boli prvé vety keby si to nenapisal, že máš maleho😅
Tu si vždy baby nájdu čoho sa chytiť.
A nie nejde o krásu, takú ani nechci
Vidíš aj tu aké sú také baby-o ničom
Takú nechci ani zo zúfalstva
Prosté dnes tie baby stoja za figu a kto hľadá niečo hlbšie,tak okrem jej.... nič hlbšie nenájdeš 😅
Chudáci chlapi no,ani sa im nečudujem, že vsetko berú ako na páse a vzťahy s babami su plytcina plytká
Prajem ti aby sa stal zázrak a našiel si niekoho kto stojí za to

@anonym_76359d ešteže tu mame take mudrlantky ako ty 🥰 ktoré sú síce rovnako blbe ako autor, mohli by ste to dať dokopy ty plytcina.

anonym_10f2bb
Dnes o 08:23
@anonym_dc00d5

@anonym_10f2bb to mala byt iba citacia, na co reagujem. Nemalo to byt rypnutie. Len mi nedalo to neopravit, svrbeli ma prsty. 🙂

@anonym_dc00d5 suhlas napisala som to nespisovne

ljmmm
Dnes o 08:23

proste si nenatrafil na tu pravu. Vobec nejde o vyzor, ci povahu. Ved sa pozri okolo seba ake individua roznych tvarov netvarov uplne prisprosti maju partnerov/ partnerky. Ty si tu svoju polovicku proste este nestretol

monro
Dnes o 08:29
@anonym_autor

@anonym_autor ale, prosím Ťa...týmto si len dokázal, že nevieš komunikovať. Popracuj na tom.

zuzubb007
Dnes o 08:41

Som pekný? Nemám malého? Úprimne? Vyjadrovanie 15 ročného, asi tam bude ten problém, žena netúži mať doma nevyzreté decko

autor
Dnes o 08:53
@zuzubb007

Som pekný? Nemám malého? Úprimne? Vyjadrovanie 15 ročného, asi tam bude ten problém, žena netúži mať doma nevyzreté decko

@zuzubb007 A že vie všetko opraviť a vybaviť aj to je decko? človek sa nemôže ani trochu uvolniť a byť sám sebou?

komplikovana
Dnes o 08:54

Ja som nepochopila co pre teba znamena - nadriet sa vo vztahu. Pretoze aj o ten existujuci sa treba stale starat. V com konkretne je problem?

januska12323
Dnes o 09:01

Ja stále nerozumiem vete - bol som fixnutý podľa nich. Ako v čom? Nevieš komunikovať a zabaviť sa?

autor
Dnes o 09:02
@anonym_dd34a2

@anonym_dd34a2 ježiš ved ja jej to nehovorim . To ako čo ťa napadlo?

anonym_06811d
Dnes o 09:09

Bol si uz ženatý? Aký najdlhší vzťah si mal? Ake máš nároky na ženu?

anonym_dd34a2
Dnes o 09:11
@anonym_autor

@zuzubb007 A že vie všetko opraviť a vybaviť aj to je decko? človek sa nemôže ani trochu uvolniť a byť sám sebou?

@anonym_autor Ale ty sa tu chvalis, ako keby mas ozaj 15 rokov. Mas 40. Je normalne, ze si vies v takom veku vsetko vybavit a opravit. Si chlap. Snad kazdy chlap normalny vie vsetko opravit. A ak nahodou nie, zaplati opravara.

beronsche
Dnes o 09:23

Podľa mňa by "kľúč" mohol byť v poznámke, že si fixnuty..
Ako fixnuty? Neflexibilny? Neochotny meniť zaužívané? Zameraný konkrétne na niečo?
Más niečo špecifické, na čom lipnes?
Ako si sa "narobil" vo vzťahoch? Prispôsoboval? Išiel proti svojej prirodzenosti?
Nemôžeš byť na spektre? Nemyslím to zle, xy ľudí na spektre si partnerov našli, len tam býva napr. komunikačný problém... Problém v bežných sociálnych interakciach..

Neverím totiž, že bežný, dobre vyzerajúci, samostatný a zarábajúci chlap, ktorý má záujem o dlhodobý vzťah a rodinu, si nenájde ženu..

anonym_38adec
Dnes o 09:29

Chlapče, uz sa nedivime preco si na tom jak si.. kazda tvoja odpoved je katastrofa

autor
Dnes o 09:30
@beronsche

Podľa mňa by "kľúč" mohol byť v poznámke, že si fixnuty..
Ako fixnuty? Neflexibilny? Neochotny meniť zaužívané? Zameraný konkrétne na niečo?
Más niečo špecifické, na čom lipnes?
Ako si sa "narobil" vo vzťahoch? Prispôsoboval? Išiel proti svojej prirodzenosti?
Nemôžeš byť na spektre? Nemyslím to zle, xy ľudí na spektre si partnerov našli, len tam býva napr. komunikačný problém... Problém v bežných sociálnych interakciach..

Neverím totiž, že bežný, dobre vyzerajúci, samostatný a zarábajúci chlap, ktorý má záujem o dlhodobý vzťah a rodinu, si nenájde ženu..

@beronsche ďakujem ti za normalny postreh. Ano fixnuty, nevedeli so mnou pohnúť tak ako si predstavovali. Chcú aby som sa viac otvoril ale akonáhle to spravím tak je zle...

autor
Dnes o 09:31
@anonym_38adec

Chlapče, uz sa nedivime preco si na tom jak si.. kazda tvoja odpoved je katastrofa

@anonym_38adec nechápem v čom

komplikovana
Dnes o 09:38
@anonym_autor

@anonym_38adec nechápem v čom

@anonym_autor no chcelo by to viac rozvinutejsie vety 😉