icon

Prečo sa muži zo zoznamky odmlčia? Poprosím o názor mužov

26. mar 2026

Ahojte, vážim si ženský názor, ale rada by som poznala názor mužov na takýto prístup.

Som aktuálne na FB zoznamke. Mám tam fotky, jedna z nich je tá, ktorú mám aj v profile na FB. Najprv muž prejaví cez zoznamku záujem, píše každý deň, zaujíma sa. Píšeme si tri dni. Potom mi pošle svoje meno na FB, aby som ho našla a napísali sme si cez msng. Klikla som na link, napísala som mu, ahoj, tu je "zuza" zo zoznamky, verím, že ti nepadnem do spamu, alebo niečo podobné.... a on mi odpísal smajlík. Tým komunikácia skončila. Fotka je rovnaká ako na zoznamke, profil mám zamknutý, priateľov spoločných nemáme, nepoznáme sa. Smajlík a to je všetko. Už dva dni ani obraz ani zvuk. Ja nepíšem, nechávam to tak, beriem to ako nezáujem. Toto sa mi už raz stalo. Nerozumiem tomuto postoju.

Strana
z2
anonym_a9e6ef
27. mar 2026

Pricin moze byt x, od zle sa vyspal, ma momentalne depresiu, cez nevie, ako pokracovat, cez rozne nazory na nieco, co poklada za dolezite, cez iba niekoho hlada, co ho specialne zaujme, zatial chce byt sam az po nieco sa mu nepaci. Problem nemusi byt vobec u teba. Nestracaj dalej cas, otoc list a hladaj niekoho, kde to funguje hladko a s obojstrannym zaujmom. Je to ako ked si mala 15-18 a chodila na diskoteku,... nie kazda znamost z akcie pokracovala aj po nej.

anonym_2d478d
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2d478d ja nie som gen Z. Ja som boomer. Ani milenial nie som.

@anonym_autor tak to je o to horsie ked už aj starsie generacie podlahli tomuto idiotskemu zvyku miesat do slovenciny vselijake cudzie vyrazy len preto lebo je to "in".

autor
27. mar 2026
@anonym_2d478d

@anonym_autor tak to je o to horsie ked už aj starsie generacie podlahli tomuto idiotskemu zvyku miesat do slovenciny vselijake cudzie vyrazy len preto lebo je to "in".

@anonym_2d478d pouzivam tieto vyrazy 30 rokov? Aky je problem? Nemam problem, vyrobim problem?

anonym_2d478d
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2d478d pouzivam tieto vyrazy 30 rokov? Aky je problem? Nemam problem, vyrobim problem?

@anonym_autor ano, preco inak by si zakladala tuto temu? Pytala si sa, odpoved si dostala. Co este chces?

autor
27. mar 2026
@anonym_2d478d

@anonym_autor ano, preco inak by si zakladala tuto temu? Pytala si sa, odpoved si dostala. Co este chces?

@anonym_2d478d ja nic nechcem, neviem preco prispievas do temy dalej... pre mna uz je dany clovek pase, dokonca som ho zablokovala na FB.

anonym_2d478d
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_2d478d ja nic nechcem, neviem preco prispievas do temy dalej... pre mna uz je dany clovek pase, dokonca som ho zablokovala na FB.

@anonym_autor nevies, nechapes. O tom je cela tato tema. Prajem pekny den.

Strana
z2