Prečo toľko dobrých mužov preferuje mužov?
Ahojte hladam si uz vyse roka priatela, som dost narocna. Mam vlastny byt auto ziadna hypoteka a to iste ocakavam aj od partnera. Dobre vyzeram cvicim chodim do spolocnosti a napriek tomu ziadny muz o ktoreho by som stala ma neoslovi. V praci ale mam zaujem o jedneho auditora v korporate ktoreho vidavam raz za cas. Co ma ale teraz uplne zarazilo ze som sa dozvedela ze nie je na zeny. On je ale uplne moj typ po kazdej stranke aj dobra praca. Som dost zufala lebo z toho mnozstva muzov je kvalitnych zalostne malo a este z toho je viacero teplych... Poznam dalsich dvoch ktori su detto...
Aj ja mam taku kamosku, bohati rodicia, takze luxusny 4 izbovy byt v BA ma zaisteny uz od nasich VS cias, tiez je v tom, ze cely zivot strasne studovala a makala a teda hlada tiez len takeho muza ako ty. Uz ma 36rokov a doteraz nemala vztah. A vies preco? Lebo ona znie tak strasne namyslene a povrchne, pritom dobra baba, aj mudra by sa dalo povedat ale nulova sebareflexia a extremne vysoke naroky na muza.
A k tebe autorka, vsak preco sa nepohybujes v takej smotanke? Nechodis na nejake vecierky? Alebo co je tvoje hobby? Alebo som aj videla jednu zoznamku, kde maju byt len takito nadludia, uz neviem ako sa vola.
A nie, ze si studovala a makala na sebe(co to znamena? Mas uspesny biznis?) neznamena, ze sa teraz mozes ohanat akoze vlastnym bytom.
Napríklad ten kolega. Absolútne netušíš aký je, nebavíte sa, ale ty vieš, že takého by si chcela. Tvoj partner nemusí vyzerať ako model, aby Ťa priťahoval. Ani presne do bodky fyzicky ako si si ty vysnívaná. Tiež poznám baby, ktoré mali požiadavky aby vyzeral tak tak tak...aj sa potom takí našli a zistili, že sú to debili na život a obe sú samé, dostali lekciu. Po týchto odpovediach vlastne aj celkom chápem, prečo si sama. Až sem kričí aj Tvoja zufalosť a aká si vnútorne nasratá.
ja by som si napr. aj pozrela ako vyzeráš ty @anonym_autor , lebo nejako mi uniká prečo k "k slečne dokonalej" sa nenašiel partner, okrem iného čo tu píšeš 😁
Autorka ty si dobre namyslené tela
Čítam tu tému a si vravím že toto bude volaky schopný zaujímavý kúsok. A potom tá veta byt mám od rodičov. 🫣To zaklincovala celé..
Ty si taky Ivan z Mrazika v sukni😚
@anonym_1d0195 si ma predbehla 😁😁😁
@halford89 nikto ma tu nechapete vobec, skoda reci naozaj, len chcem niekoho na mojej urovni to je cele
@anonym_autor Aj muži okolo Teba chcú priateľku na ich úrovni a evidentne ich predstavy nespĺňaš 😲. Tak si užívaj svoj byt bez hypotéky a svoj perfektný výzor osamote. Za mňa si totálne "vnútorne prázdny a vypočítavý človek". Už len Tvoje vyjadrovanie o mužoch 40-tnikoch (= dedko 🫣) je zvrátené. Mala by si sa dať zamraziť, lebo ani sa nenazdáš a bude z Teba stará baba (= 40tnička,)
@halford89 nikto ma tu nechapete vobec, skoda reci naozaj, len chcem niekoho na mojej urovni to je cele
@anonym_autor A akú ty máš úroveň?
Vydrela si si byt štúdiom?
Jednoducho si to tvoji rodičia mohli dovoliť kúpiť ti byt.
Nebyť tvojich rodičov bývala by si kde?U nich,v podnájme alebo s hypotékou na krku.
Tvoju ,, úroveň " ti zabezpečili tvoji rodičia.
Ani sa nečudujem že si sama....chlapci zrejme vedia prečo ťa nechcú.
UPS.....prepáč,zabudla som že ty si na úrovni,to ty nechceš ich !
@anonym_autor skôr ty nechápeš to, ze v tvojom veku asi ťažko najdes niekoho kto ma v 28 byt bez hypo, auto a neviem koľko núl na účte. Ak chces vzdelaného, studovaneho tak len v cca 26tke končia vysokú školu
Že Ty robíš u nás v korporáte... 🧐 Presne by to sedelo. Nosí sa jak h*vno na paličke, všetko je pod jej úroveň, nikde sa nezabudne pochváliť, že ona také starosti ako hypo nemá, pritom jej bývanie zadovážili rodičia, rovnako auto, jedine prečo večne narieka, je, že je sama. Lenže ona je tak namyslená, že proste ju všetci ignorujú. A hlavne ona nepozná svoju hodnotu, resp. mimoriadne sa preceňuje. A to máme v práci úspešných chalanov, aj športovcov, aj rodinne založených. Čo viem, tak jeden aj mal záujem ale len do momentu, kým neotvorila ústa.
Že Ty robíš u nás v korporáte... 🧐 Presne by to sedelo. Nosí sa jak h*vno na paličke, všetko je pod jej úroveň, nikde sa nezabudne pochváliť, že ona také starosti ako hypo nemá, pritom jej bývanie zadovážili rodičia, rovnako auto, jedine prečo večne narieka, je, že je sama. Lenže ona je tak namyslená, že proste ju všetci ignorujú. A hlavne ona nepozná svoju hodnotu, resp. mimoriadne sa preceňuje. A to máme v práci úspešných chalanov, aj športovcov, aj rodinne založených. Čo viem, tak jeden aj mal záujem ale len do momentu, kým neotvorila ústa.
@anonym_2b9bbf

@anonym_autor ty ešte dlho budeš sama 🙂 keď si to vezmem z opačnej strany a stretla by som chlapa s takým postojom ako máš ty tak by som ho nechcela aj keby bol najkrajší na svete
@anonym_autor no mi odpusť, ale si bez hypotéky s vlastným bytom len vďaka rodičom. Teda máš len auto,ktoré si si teda snáď kúpila sama. Alebo je od rodičov? Takže nerozumiem tvojej náročnosti. Ja si naopak vážim takých, čo sa o vlastné bývanie pričinili samy aj keď s hypotekou.Mozno ti chlapi sú naopak nároční na ženy a žiaľ, ich nároky nespĺnas 😉
@anonym_autor si na nejakej úrovni a tá úroveň tak zvýšila tvoje nároky, že máš problém si nájsť seberovného partnera. Buď sa mentálne nastavíš na nižšiu úroveň alebo sa budeš musieť zmieriť s tým, že do konca života budeš sama.
Obdobne je to aj u mužov, ženy v spoločenskom rebríčku sa im prakticky vyrovnali, takže mnoho z nich musí robiť veľa pre to, aby sa im vyrovnali. Čo sa tiež nestáva často a mnoho z nich zostane starými mládencami, lebo proste u žiadnej neuspeli. Preto patríme medzi krajiny s vysokým podielom single jedincov.
@anonym_autor no hold láska úprimná sa za prachy nedá kúpiť čo narobís
Aj ja mam taku kamosku, bohati rodicia, takze luxusny 4 izbovy byt v BA ma zaisteny uz od nasich VS cias, tiez je v tom, ze cely zivot strasne studovala a makala a teda hlada tiez len takeho muza ako ty. Uz ma 36rokov a doteraz nemala vztah. A vies preco? Lebo ona znie tak strasne namyslene a povrchne, pritom dobra baba, aj mudra by sa dalo povedat ale nulova sebareflexia a extremne vysoke naroky na muza.
A k tebe autorka, vsak preco sa nepohybujes v takej smotanke? Nechodis na nejake vecierky? Alebo co je tvoje hobby? Alebo som aj videla jednu zoznamku, kde maju byt len takito nadludia, uz neviem ako sa vola.
A nie, ze si studovala a makala na sebe(co to znamena? Mas uspesny biznis?) neznamena, ze sa teraz mozes ohanat akoze vlastnym bytom.
@hederamonstera toto mi pripomenulo, že na jednej nemenovanej zoznamke som svojho času videl profil, tiež jednej takej, cca 36 rokov či koľko, celkom pekná, slobodná, bezdetná, hľadá vážny vzťah a ten vážny vzťah hľadá na zoznamke už 19 rokov 😃
Tu už nielen že blikajú kontrolky, ale už aj hučia sirény, že niečo nebude s ňou v poriadku. Neexistuje aby pekná žena po 30tke, slobodná a bezdetná hľadala 19 rokov vážny vzťah.
Druhá možnosť je, že nejaký starý a spotený vidlák si tam chodí robiť srandu s falošným profilom už celých 19 rokov 😅
A nechces si tak nahodou adoptovat macicku alebo psa? Vies, aby si si zacala zvykat.....
Hovorim to naozaj s respektom, ale ak by si mala aspon stipku sebareflexie tak by si si vzala to, co napisala melanta k srdcu. Povolanim si dcera ktora dostala byt do vienka, ale na muza, ktory pracuje a plati si hypo co ukazuje jeho zodpovednost k dlhodobym zavazkom si prilis dobra....
Za dalsie, o muzov o ktorych bojujes, bojuju aj ine zeny cize si v priamej konkurencii nielen svojich starsich rovesnicok, ale aj tych mladsich......hlavne skromnych a pokornych dievcat ktore zo seba nestruhaju panicky co chlapom velmi imponuje.
Po druhe, vacsina muzov nie je tak majetnickych, ze si hladaju priatelku na zaklade majetkovych pomerov. Ja mam vlastne byvanie, naco by mi bola priatelka ktora byvanie ma? Ano, je to fajn benefit pretoze z toho moze mat extra prijem ked budeme byvat spolu alebo ako dedicstvo pre deti, ale naco je mne dalsie byvanie?
Muzov len malokedy zaujima kariera ci bohatstvo rodicov ich priateliek. Hladaju hlavne partnerku ktora ich bude mat rada, aby mohli spolu travit spolocne cas, mat oporu v tazkych chvilach atd.....vies, tak ako to napisala melanta.
Ty hladas reprezentativny privesok, niekoho za koho sa nebudes musiet hanbit na nejakych fancy plesoch.
To, ze 40-nik je pre teba dedko je uz len ceresnicka na torte. Este si uzi tu 28-cku pretoze z praxe ti mozem povedat, ze tridsiatka ti ubehne ako voda a ani sa nenazdas, a s 40-kou budes medzi nami "dochodcami".
Potom uz po tebe naozaj nestekne ani pes......nie preto, ze by si bola stara, ale preto, ze taku fajnovku nechce mat doma ziaden normalny chlap ani keby bola zo zlata.
Nezabudni co som napisal......si v konkurencii s tvojimi mladsimi kolegynami. To, ze su tvoje kamosky zadane s zevraj "nekvalitnymi muzmi" a ty si sama uplne dostatocne poukazuje na fakt, ze sa ti neoplati niekoho hladat pretoze tebe nikto nikdy nebude dobry..... c'est la vie.
@halford89 ano tiez som byt dostala od rodicov, ale tvrdo som cely zivot studovala a makala na sebe, cize nie je to uplne bez zasluhy
@anonym_autor Prezraď nám všetkým tu v diskusii, akú že vysokú školu si to vyštudovala? Podľa Tvojich slov o "tvrdom" štúdiu to bola minimálne jadrová fyzika 😁. Či sociálna práca externe (a to sa nechcem dotknúť absolventov školy s takýmto zameraním)
@anonym_autor " mám všetko, čo môže žena ponúknuť." To fakt? Každý muž je iní, niekto preferuje papulnate blondíny, niekto usmiate, tiché brunetky. Mňa by si teda neoslovila ako žena vôbec so svojou " úrovňou". Väčšinou sú v mojom okolí práve ambiciózne a kvalitné ženy samé. Holt, nie každý chlap znesie toľko kvality🥹
@anonym_autor No to sa stava, musis hladat dalej.
@tanyan vacsina 40 rocnych su dedkovia, nechcem nikoho urazat ale ich tak beriem, chcem niekoho v mojej vekovej skupine
@anonym_autor vek je LEN čííslo. Ty "chceš" vlastniť muža, ktorý má to ,čo teraz ty.. ale to LEN majetok. Zamysli sa nad sebou...Chcieť môžeš..... Načo by vám boli 2 byty? 2 autá??
Oslov toho "mládenca" čo sa ti páči v práci. Možno bude i na ženy. Ktoré majú charakter a ktoré si budú vážiť duchovné vlastnosti muža. Nie majetok.- ten pominie.
Veľa šťastia prajem🍀 myslím to úprimne
@lenusiatko ja by som radsej ale slovaka aj ked viem anglicky a nemecky. Vsetci ti machri z dubaju a pod su iba k...vnici. ja by som chcela uz aj rodinu pomaly mam pocit ze mi zivot uteka pomedzi prstami
@anonym_autor ved to nemusi byt ziaden prave z Dubaja. Mam kamosky, co zalovili v zapadnych vodach a maju uplne normalnych muzov. Maju svoje muchy, ale nemaju tu vychodoeuropsku naturu, ktora napriklad aj mne vadi.
Je naozaj veľa gayov, videla som teraz cez víkend na jarmoku a vinobraní.
Čo bol trochu pekný chlap, tak mal po boku kamoša, bolo to na nich vidno, už sa neschovávajú a netaja to.
A tebe autorka držím palce, nebuď smutná, princ si nájde svoju princeznú
prečo tolko super žien, ktorým sa tak darí ako tebe a sú také úspešné su samé a nemajú žiadneho chlapa?
@zojazoja no mozno preto ze maju naroky na seba takisto ich maju aj na partnera a neuspokoja sa s cimkolvek ako vacsina zien ktora vezme prve co pride aby neboli same..😉
@zojazoja no mozno preto ze maju naroky na seba takisto ich maju aj na partnera a neuspokoja sa s cimkolvek ako vacsina zien ktora vezme prve co pride aby neboli same..😉
@ibaja29 mam presne opačne skúsenosti v živote. Ak vezme prvé čo im pride pod ruku len aby neboli samé, tak to dopadne aj tak riadnym fiaskom. Normálna baba, ktorá sa normálne chová si je schopná nájsť normálneho chlapa.
Ja sa tu len pripnem, lebo chcem vedieť, či ešte má autorka argumenty na svoju obhajobu. Ja neviem, zdá sa mi, že zdravý rozum sa z tých ľudí vytráca. Bože, dúfam, že moji synovia natrafia na dievčatá, čo budú "nohami na zemi".
@ibaja29 mam presne opačne skúsenosti v živote. Ak vezme prvé čo im pride pod ruku len aby neboli samé, tak to dopadne aj tak riadnym fiaskom. Normálna baba, ktorá sa normálne chová si je schopná nájsť normálneho chlapa.
@zojazoja no po precitani viacerych komentov som uz pochopila ze chyba bude inde ako v chlapoch v tomto pripade zjavne.. 🙈

Ty si taky Ivan z Mrazika v sukni😚