Prečo ukončil konverzácie na Badoo po zaslaní nahej fotky?
Ahojte, ako to mám brať? Píšem si s chlapom na Badoo a vypýta si moju nahú fotku. Keďže sa chcem zoznámiť a myslím to vážne, tak ju proste pošlem. Chlap poďakuje a prestane už viac odpovedať na otázky a reagovať. Samozrejme, že ma to hnevá, ale mám to brať ako bežnú súčasť zoznamovania, že som neuspela? Niečo ako zlatá izba v Superstar že dalej ide iba ten naj? Proste ma to má hnevať, alebo to jednoducho tak má byť, že by som sa mu nepáčila reálne pri stretku a bolo by to oveľa horšie? Ako to beriete vy? A neklamte, že neposielate také fotky.
@anonym_autor boze ved je to troll.
Si normálna? Čo keď ju pošle do tvojej prace? Známym? Či myslíš že sa take stava iba vo filmoch? V žiadnom prípade som nikomu svoju nahú fotku neposlala a ani take nemám (v dnešnej dobe obrovské riziko to mat vôbec v telefóne)
No nič sa nedá robiť, musíš poslať holú fotku aj sem, aby sme vedeli zhodnotiť, prečo sa už neozýva 🤔
@anonym_autor Ani vlastnemu manzelovi by som take fotky neposlala, kvoli nebezpecenstvu uniku, nieto este anonymnemu chlapovi na internete. S najvacsou pravdepodobnostou chcel len fotku holej zeny.
@marianarem bingo ! aj môj skúšal, že jednu dve. a práve toto som mu povedala, nikdy nevieš kto sa kam nabúra, éter a virtualita je prístupná ani nevieš ako.

@galganka ale to sa mi stava bežne, a dosť často. Pritom keby sa stretneme tak nemám problém, Obyčajne sú to fešáci.
@anonym_autor hole fotky neposielaj nikomu
Zoznamovanie nie je konkurz nahych tiel