icon

Prečo ukončil konverzácie na Badoo po zaslaní nahej fotky?

3. sep 2026

Ahojte, ako to mám brať? Píšem si s chlapom na Badoo a vypýta si moju nahú fotku. Keďže sa chcem zoznámiť a myslím to vážne, tak ju proste pošlem. Chlap poďakuje a prestane už viac odpovedať na otázky a reagovať. Samozrejme, že ma to hnevá, ale mám to brať ako bežnú súčasť zoznamovania, že som neuspela? Niečo ako zlatá izba v Superstar že dalej ide iba ten naj? Proste ma to má hnevať, alebo to jednoducho tak má byť, že by som sa mu nepáčila reálne pri stretku a bolo by to oveľa horšie? Ako to beriete vy? A neklamte, že neposielate také fotky.

Strana
z3
galganka
3. sep 2026

Dostal čo potreboval, teraz zháňa ďalšiu trúbku, čo mu pošle holé oné.

tato_
3. sep 2026

To takto lahko funguje? :D

anonym_ec67cb
3. sep 2026

@anonym_autor keby si zapýtal 100 eur, tiež pošleš? Lebo sa chceš zoznámiť?🤦

anonym_94cfc2
3. sep 2026

@anonym_autor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 prepáč ale ty si tak tupá

doriiis
3. sep 2026

No buď sa mu vôbec nepáčis, alebo si nad tebou bude honkat doma bez toho, aby sa s tebou musel stretnúť.
Inak rokov máš koľko? Týpek to buchne dakde na net a máš vybavené.

anonym_ae50de
3. sep 2026

Nepacila si sa mu to je cele keby si mala pritazlive telo tak keby kvoli nicomu inemu minimalne na jednu noc by ta chcel. Ale posielat cudzim muzom nahe fotky mi pride dost lahkovazne nikdy nevies kto je na druhej strane kym ho osobne nespoznas.

anonym_db6826
3. sep 2026

Nie, neposielam take fotky. Fakt nikdy v zivote som taku neposlala. A ak by som bola chlap tak si o takej pomyslim, ze fajne lahka st.... 🤣

januska12323
3. sep 2026

@anonym_autor "Keďže sa chcem zoznámiť a myslím to vážne, tak ju proste pošlem."
Prosím? Kto sa chce vážne zoznámiť neposiela cudzím ľuďom holé fotky. Ideálne ani ľuďom, ktorých poznáš. Už len dúfaj, že ju neuvidia tvoji blízky a že ju nebude posielať ďalej.

autor
3. sep 2026
@galganka

Dostal čo potreboval, teraz zháňa ďalšiu trúbku, čo mu pošle holé oné.

@galganka ale to sa mi stava bežne, a dosť často. Pritom keby sa stretneme tak nemám problém, Obyčajne sú to fešáci.

doriiis
3. sep 2026
@anonym_autor

@galganka ale to sa mi stava bežne, a dosť často. Pritom keby sa stretneme tak nemám problém, Obyčajne sú to fešáci.

@anonym_autor ... Takto si nikoho nenájdeš

proste_zuza
3. sep 2026

Ja to robim tak, ze nech posle on foto tvare, potom si vypytam foto tvare ale musi urobit nejake gesto, napr ukazat nieco na prstoch a tak. Keby pouzival falosne fotky, tak taku s tym istym ksychtom nenajde. Az potom poslem nahu fotku. Ale vzdy bez tvare. Teda bud tvar alebo telo. Nikdy dokopy

anonym_ec67cb
3. sep 2026
@proste_zuza

Ja to robim tak, ze nech posle on foto tvare, potom si vypytam foto tvare ale musi urobit nejake gesto, napr ukazat nieco na prstoch a tak. Keby pouzival falosne fotky, tak taku s tym istym ksychtom nenajde. Az potom poslem nahu fotku. Ale vzdy bez tvare. Teda bud tvar alebo telo. Nikdy dokopy

@proste_zuza preboha. To snáď nie. Treba vám toto ženy zo seba robiť??

proste_zuza
3. sep 2026
@anonym_ec67cb

@proste_zuza preboha. To snáď nie. Treba vám toto ženy zo seba robiť??

@anonym_ec67cb a co? Ved sa na tom bavim

13uzivatelka11
3. sep 2026

Predstav si že nie, nerobím to. Neposlala som také fotky ani milencovi (obaja sme boli nezadani, len sme sme nemali spolu vážny vzťah), aj keď on mne občas poslal.. a už vôbec by som také fotky neposlala chlapovi, ktoré naživo nepoznám. 🤦‍♀️ Maximálne manželovi by mi nevadilo také fotky poslať, lebo mu už po tých rokoch fakt verím.

galganka
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bežne a často posielaš svoje holé fotky? Všetky majiteľky Onlyfans teraz horko zaplakali nad premrhaným zárobkom. 😂

crazy_cat_lady
3. sep 2026

To myslis vazne, alebo si fakt taka hlupana?? 🤦🤦

anonym_471be0
3. sep 2026

Veď to už z toho musí normálne zmýšľajúca žena vydedukovať, že tomu chlapovi nejde o vážny vzťah, keď pýta nahé fotky 😂😂😂, daky úchyl takto získava fotky a vy im ich ešte aj ochotne posielate 🤔😏, tak to je sila. Ja som takých vždy poslala do riti a blokla

januska12323
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bežne a často posielaš svoje holé fotky?? A zadarmo? Si ešte blbšia ako som myslela.

anonym_251178
3. sep 2026

Si preňho len na úrovni tovaru v obchode a vyberá si z katalógu ktorú si zoberie do svojej postele. Kto myslí na vážny vzťah si určite nevypýta nahú fotku.

anonym_57d85d
3. sep 2026

Ja mám s badoo svoje skúsenosti.. 99% tam hľadá len niečo na rýchle urobenie sa v danom momente 🙂 pošleš a viac nepotrebuje.

anonym_a7345c
3. sep 2026

Och niektore zeny su veľmi ľahká korist.Ja sa tym chlapom nečudujem, že zenske chcú vacsinou do postele
Veď týmto si sa definitivne odpísala a možno ta skúšal, ci si ľahká korist, ty si poslala, zistil že si ľahká, tak nechce s tebou nič mat
Žiaden chlap by toto nechcel doma.To znamená, zeby si nemala problem aj druhému poslať nahú fotku
Zapni rozum, ked máš 18-20 ešte pochopim
Lebo týmto spôsobom slušného muza neohuris, možno nejakeho luzra😁

anonym_57d85d
3. sep 2026

A nikdy cez badoo holé fotky. max cez whattsapp, aj to len s funkciou na jedno pozretie a nikdy celé telo aj s tvárou.

arek00
3. sep 2026

Pravdepodobne si to myslela dobre s tou fotkou... ale žiaľ, trochu si prestrelila. Ale neboj...čoskoro niekoho nájdeš.

ivanakal
3. sep 2026

Toto je vymyslená otázka, lebo nemôže existovať takýto hlúpy človek... A keby aj existoval: chlap poďakoval a tvoja foto lieta teraz niekde po úchylných stránkach a niekto sa na tom dobre baví.. A nie, nikdy som neposlala nahú foto, ani svojmu mužovi... taka sprostá nie som.

abbey1
3. sep 2026

@anonym_autor A sem nám foto nehodíš?

earlgrey
3. sep 2026

😳😳😳 a potom sa ženy čudujú, že je čím ďalej menej schopných a normálnych mužov a že každému mužovi ide len o sex a tu to máte. Ja som už dávnejšie tvrdila, že za to, ako sa muži k ženám správajú - hlavne na zoznamkách, môžu len a len prijepečené ženy, ktoré nemajú problém posielať nahé fotky alebo sexovať za peniaze atď. Fuj.

A potom tu máte tie hlupane, ktoré vypisujú na MK aké prasce sú ich muži, lebo si píšu so ženami, vymieňajú nahé fotky, lebo oni sa tiež zoznámili tak, že si vymieňali nahé fotky 🤷‍♀️ a čudujú sa hlupane, že ich muži to robia s inými aj počas manželstva alebo partnerstva. Samé si za to môžete!

doriiis
3. sep 2026
@earlgrey

😳😳😳 a potom sa ženy čudujú, že je čím ďalej menej schopných a normálnych mužov a že každému mužovi ide len o sex a tu to máte. Ja som už dávnejšie tvrdila, že za to, ako sa muži k ženám správajú - hlavne na zoznamkách, môžu len a len prijepečené ženy, ktoré nemajú problém posielať nahé fotky alebo sexovať za peniaze atď. Fuj.

A potom tu máte tie hlupane, ktoré vypisujú na MK aké prasce sú ich muži, lebo si píšu so ženami, vymieňajú nahé fotky, lebo oni sa tiež zoznámili tak, že si vymieňali nahé fotky 🤷‍♀️ a čudujú sa hlupane, že ich muži to robia s inými aj počas manželstva alebo partnerstva. Samé si za to môžete!

@earlgrey ....alebo tretí typ, čo sa čuduje, že ju žiadny nechce, alebo ju chce len na sex.
A potom sú z nich smutné, 40 ročne staré dievky, ktoré plaču nad tým, že ich uz ani zoznamkovi uchýli nechcu

marianarem
3. sep 2026

@anonym_autor Ani vlastnemu manzelovi by som take fotky neposlala, kvoli nebezpecenstvu uniku, nieto este anonymnemu chlapovi na internete. S najvacsou pravdepodobnostou chcel len fotku holej zeny.

anonym_d0fd3a
3. sep 2026

už máš 18? podľa toho čo píšeš asi nie, plus si žiačka špec. školy.

negymama
3. sep 2026

no toto ma dostalo
chcem sa zoznámit a !myslim to vážne, takze mu ju pošlem"

to fakt??
naivita level 1500 😵

Strana
z3