icon

Prečo ženy odmietajú posielať fotografie?

23. aug 2026

Čo znamená, keď si píšem so ženou, už tak lepšie, aj o stretku je reč, ale odmieta dať fotku? Nechápem len tú logiku, a rád by som sa spýtal žien, aby mi vysvetlili takéto rozmýšľanie.
Stalo sa to už viackrát. Proste písať áno, ale fotka nie. Vraj sú prípady keď sa muži vydávajú za ženy, ale tí si aspoň stiahnu fotku nejakej modelky, a tú majú že je to akože ona... Ale že nedať vôbec? Čo z toho ten dotyčný/dotyčná má? Keď sa pôjde na stretko, ajtak ju uvidím. Tak aký má zmysel toto?

Strana
z3
masage
Včera o 11:32
@anonym_autor

@januska12323 že sa bojí odmietnutia kvôli ksichtu či postave, že si myslí že na stretku bude mať možnosť ukázať iné prednosti. Toto dáva zmysel. Ďakujem za odpoveď.

@anonym_autor otázočka ,vy preposielate každému svoje fotečky? Vy máte stopercentnú istotu ,že je to ten pravý? Alebo ste tak dôverčivá ?

masage
Včera o 11:44
@patrike

Obava sa odmietnutia, ked uvidis fotku. Logiku v tom nehladaj. Na stretnutie chod, aj ked fotku neposle.

@patrike
@patrike môj osobný názor,
Osobný kontakt viac napovie ako upravená fotka,stačí pár minút rozhovoru a viem si predstaviť osobnostný profil človeka , určite by som cudziemu človeku dopodrobna nehovorila celý životný príbeh ,treba vedieť sledovať aj neverbálnu komunikáciu,tá prezradí o dotyčnom človeku viac než si myslíte

anonym_b25ef1
Včera o 12:27
@anonym_autor

Ostatné čo spomínate ochranu súkromia súhlasím. To čo ste uviedli ako argument, že žiadne osobné údaje nedávať cudzím, je v poriadku. Lebo je to nebezpečné. Sú všelijakí kreatívci čo k tvári dokreslia telo, ktovie na čo by tú fotku použili. Je to riziko. Ale mal som na mysli keď už ste v štádiu že si píšete, voláte, rozumiete si, chcete sa stretnúť, a stále nie a nie dať fotku. Tak hádam už na toľko poznáte dotyčného že by tú fotku nejak nezneužil.

@anonym_autor
A to aké Zoznamky máte na mysli?Na Badoo, Tinder treba mat fotku seba som počula.Či odpad Pokec kde netreba žiadnu fotku? Lebo na Zoznamkach kde foto človeka je povinná asi neprejde foto mačky.Neviem nechodím po Zoznamkach.

autor
Včera o 12:59
@masage

@anonym_autor áno dá sa to úpravou fotiek zneužívajú to je ten dôvod prečo ženy odmietajú posielať fotky ,treba si počkať na stretnutie tam sa viac dozviete o osobe o ,ktorú máte záujem, osobný kontakt vám viac napovie ako fotografia nemyslíte??

@masage áno

autor
Včera o 13:01
@anonym_b25ef1

@anonym_autor
A to aké Zoznamky máte na mysli?Na Badoo, Tinder treba mat fotku seba som počula.Či odpad Pokec kde netreba žiadnu fotku? Lebo na Zoznamkach kde foto človeka je povinná asi neprejde foto mačky.Neviem nechodím po Zoznamkach.

@anonym_b25ef1 sú také menej známe, kde si dávate klasické inzeráty, je to na štýl bazošu len zoznamka. Tam ešte nedorazil ten neporiadok.

betulinka1
Včera o 13:07

@anonym_autor kamoska mi raz hovorila, ze chlapi strasne pytaju fotky a ona nechce davat, lebo chce aby sa o nu zaujímal najprv bez fotky. Ze ked posle fotku, tak vie, ze sa zaujima o to, ze je pekna. Inak velmi pekna zena, stihla, vzdelaná, zarobí na seba, byva vo svojom. Takto si ich selektovala. Nakoniec si nasla muza na grilovacke u znamych 🤣🤣🤣. Tak neviem ako je to štatisticky. Ci nechcu poslat fotku, lebo su skrade alebo naopak aby sa chovali za pismenka, lebo su pekne.

autor
Včera o 13:22
@betulinka1

@anonym_autor kamoska mi raz hovorila, ze chlapi strasne pytaju fotky a ona nechce davat, lebo chce aby sa o nu zaujímal najprv bez fotky. Ze ked posle fotku, tak vie, ze sa zaujima o to, ze je pekna. Inak velmi pekna zena, stihla, vzdelaná, zarobí na seba, byva vo svojom. Takto si ich selektovala. Nakoniec si nasla muza na grilovacke u znamych 🤣🤣🤣. Tak neviem ako je to štatisticky. Ci nechcu poslat fotku, lebo su skrade alebo naopak aby sa chovali za pismenka, lebo su pekne.

@betulinka1 takéto grilovačky, chaty, dovolenky absolvujeme len tam sa s nikým nezoznámim lebo buď je to rodina, známi známych, a tam to je všetko friendzone. Nemá sa to ako vyvinúť.

autor
Včera o 13:24
@masage

@anonym_autor otázočka ,vy preposielate každému svoje fotečky? Vy máte stopercentnú istotu ,že je to ten pravý? Alebo ste tak dôverčivá ?

@masage nie ja tiež nedávam cudzím žiadne osobné údaje, nemám nič ani na sociálnych sieťach. Ale keď je to už také že si rozumieme v písaní, tak už áno.

anonym_9744e6
Včera o 17:44
@anonym_autor

@masage nie ja tiež nedávam cudzím žiadne osobné údaje, nemám nič ani na sociálnych sieťach. Ale keď je to už také že si rozumieme v písaní, tak už áno.

@anonym_autor vieš, možno sleduje " ten tvoj nový objav" rady ohľadom randenia na internete a dobre robí. Tam jeden odborník na slovo vzatý radí ako spoznať narcistu. A veru že je to tak, že na nejakú pre neho dôležitú a podstatnú vec povieš jednoduché, krátke NIE a koniec. Emocionálne vyvinutý muž bez porúch osobnosti je spôsobilý akceptovať slovo NIE bez vŕtania, pasívnej agresivity, alebo aj otvorenej agresivity, presviedčania, vysvetľovania, trestania, zdurenia sa, mlčania, irónie, sarkazmu, ..., skrátka NIE je odpoveď. A potom je tu druhá a veľmi početná skupina mužov, predovšetkým sa zoskupujúcich na zoznamkách, ktorí majú nejaký "problémik" vo svojom chovaní a pri slove NIE nedokážu rešpektovať potenciálnu partnerku a neustále " overthinkuju". Ak teda rozumie, čo som ti chcela naznačiť.

Strana
z3