icon

Prejavil som záujem a ghostla ma. Čo robiť?

Včera o 10:12

Nebaví ma to už vkuse sa vtierat žene zaujímať sa o ňu a skončím v bloku končím nadobro so ženami, ony nevedia čo chcú, na jednej strane vyplakavaju ze chcú dobrého, milého muža q keď prídem do ich života tak si to hneď rozmyslia a zas naháňajú grazlov, nemá to zmysel sa zoznamovať

Prejavil som záujem a ghostla ma. Čo robiť?
anonym_4aeaf9
Včera o 10:16

@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....

autor
Včera o 10:18
@anonym_4aeaf9

@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....

@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase

anonym_872d26
Včera o 10:23

Pozerám na tú komunikáciu....vieš čo? Máš pravdu. Vykašli sa na to.
3x ahoj a ona neodpisuje. Ja ti to preložím: 3x ahoj bez odpovede = STOP.

anonym_f0bdba
Včera o 10:23

...lebo si ešte nanatrafil na tú pravú. Možno sa treba skúšať zoznámiť osobne...napríklad pri športe, turistike, v škole , v práci, na koncerte, festivale.....možno cez kamarátov

anonym_6db178
Včera o 10:24
@anonym_autor

@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase

@anonym_autor co co je za formulacia "v rodinnej domacnosti"? Keby mi toto niekto napisal, klepem si po cele

anonym_3deea9
Včera o 10:25

@anonym_autor ak to prehanaš s vtieraním, sa ani nečudujem

anonym_e63048
Včera o 10:29

Znie to ako keby to písal nejaký bot. Boli ste v kontakte dlhšie?

sevrin
Včera o 10:31

@anonym_autor nedávaj žene tri otázky v krátkom slede, zamotá sa v tom a potom nevie ako reagovať. Kašli na ňu.

aperolcek
Včera o 10:35

A prečo sa vtieraš? Tebe by sa snáď páčilo, keby sa ti niekto vtieral? Je to trápne pre obe strany.

anonym_9ea7e3
Včera o 10:42

@anonym_autor si otravny a vtieravy, ani ja by som ti neodpisala

januska12323
Včera o 10:47

Za všetky ženy ti ďakujem, ešte prestaň každý deň zakladať témy.

anonym_0f51a2
Včera o 10:48

To vôbec nie je o tom, že ženy chcú grázlov a zlých chlapov, ale keď sa jej nepáčiš/nie je tam chémia/nemáte o čom, tak sa to nedá siliť... už len z týchto pár správ vidím, že vypisovanie si s tebou je extrémne nudné

anonym_f9f605
Včera o 10:50

Taky spam dostat to by som nie len ghostla ale rovno zablokovala. Vies, ludia zvyknu mat zivot aj mimo socialnych sieti. A ked tie spravy su u teba prejavom zaujmu tak to musis mat velmi pomylene, co je prejav zauhmu vs. vtieranie/spamovanie druhej osoby.

anonym_96f95d
Včera o 11:58

starý známy zúfalec

anonym_d7341e
Včera o 12:06

@anonym_autor Čím viac budeš tlacit na pílu, s o to väčším odporom sa stretnes

anonym_b27bab
Včera o 12:14

Toto je trochu zufale.. uplne staci napisat Ahoj, ako sa mas? a ked neodpise, tak kaslat na to

anonym_d41a1d
Včera o 12:28
@anonym_96f95d

starý známy zúfalec

@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.

anonym_345044
Včera o 12:37
@anonym_d41a1d

@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.

@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac

anonym_96f95d
Včera o 12:50
@anonym_345044

@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac

@anonym_345044 toto nie je on

anonym_96f95d
Včera o 12:53
@anonym_d41a1d

tritium
Včera o 14:31

No už teraz nič s tým neurobíš, už si to dojeb*l. Choď radšej na dmcoaching, tam nájdeš odpoveď. Tu určite nie..

domkakvet
Včera o 18:39
@anonym_96f95d

@anonym_d41a1d tento tu píše denne

atď........

@anonym_96f95d presne a este neodpovedal na otazky aby sme mu poradili a uz zaklada dalsiu.

anonym_d41a1d
Včera o 19:18
@anonym_96f95d

@anonym_d41a1d tento tu píše denne

atď........

@anonym_96f95d Tak to nie je ten moj. Ten moj ma dvakrat tolko rokov. 😀 Ako vidim, zufalci su v kazdej vekovej kategorii.

1sally12
Včera o 19:24

No tak ona zjavne záujem neprejavila😆