Prejavil som záujem a ghostla ma. Čo robiť?
@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....
@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase
Pozerám na tú komunikáciu....vieš čo? Máš pravdu. Vykašli sa na to.
3x ahoj a ona neodpisuje. Ja ti to preložím: 3x ahoj bez odpovede = STOP.
...lebo si ešte nanatrafil na tú pravú. Možno sa treba skúšať zoznámiť osobne...napríklad pri športe, turistike, v škole , v práci, na koncerte, festivale.....možno cez kamarátov
@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase
@anonym_autor co co je za formulacia "v rodinnej domacnosti"? Keby mi toto niekto napisal, klepem si po cele
@anonym_autor ak to prehanaš s vtieraním, sa ani nečudujem
Znie to ako keby to písal nejaký bot. Boli ste v kontakte dlhšie?
@anonym_autor nedávaj žene tri otázky v krátkom slede, zamotá sa v tom a potom nevie ako reagovať. Kašli na ňu.
A prečo sa vtieraš? Tebe by sa snáď páčilo, keby sa ti niekto vtieral? Je to trápne pre obe strany.
@anonym_autor si otravny a vtieravy, ani ja by som ti neodpisala
To vôbec nie je o tom, že ženy chcú grázlov a zlých chlapov, ale keď sa jej nepáčiš/nie je tam chémia/nemáte o čom, tak sa to nedá siliť... už len z týchto pár správ vidím, že vypisovanie si s tebou je extrémne nudné
Taky spam dostat to by som nie len ghostla ale rovno zablokovala. Vies, ludia zvyknu mat zivot aj mimo socialnych sieti. A ked tie spravy su u teba prejavom zaujmu tak to musis mat velmi pomylene, co je prejav zauhmu vs. vtieranie/spamovanie druhej osoby.
starý známy zúfalec
@anonym_autor Čím viac budeš tlacit na pílu, s o to väčším odporom sa stretnes
Toto je trochu zufale.. uplne staci napisat Ahoj, ako sa mas? a ked neodpise, tak kaslat na to
starý známy zúfalec
@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.
@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.
@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac
@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac
@anonym_345044 toto nie je on
@anonym_d41a1d tento tu píše denne
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-su-zeny-priatelske-ked-nechcu-vztah/
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/problemy-s-hladanim-partnerky-vo-veku-29-rokov/
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/oplati-sa-zavolat-na-rande-zenu-bez-zaujmu/
atď........
No už teraz nič s tým neurobíš, už si to dojeb*l. Choď radšej na dmcoaching, tam nájdeš odpoveď. Tu určite nie..
atď........
@anonym_96f95d presne a este neodpovedal na otazky aby sme mu poradili a uz zaklada dalsiu.
atď........
@anonym_96f95d Tak to nie je ten moj. Ten moj ma dvakrat tolko rokov. 😀 Ako vidim, zufalci su v kazdej vekovej kategorii.

@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....