Prejavil som záujem a ghostla ma. Čo robiť?
@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....
@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase
Pozerám na tú komunikáciu....vieš čo? Máš pravdu. Vykašli sa na to.
3x ahoj a ona neodpisuje. Ja ti to preložím: 3x ahoj bez odpovede = STOP.
...lebo si ešte nanatrafil na tú pravú. Možno sa treba skúšať zoznámiť osobne...napríklad pri športe, turistike, v škole , v práci, na koncerte, festivale.....možno cez kamarátov
@anonym_4aeaf9 nie mne ziadna neodpoveda po čase
@anonym_autor co co je za formulacia "v rodinnej domacnosti"? Keby mi toto niekto napisal, klepem si po cele
@anonym_autor ak to prehanaš s vtieraním, sa ani nečudujem
Znie to ako keby to písal nejaký bot. Boli ste v kontakte dlhšie?
@anonym_autor nedávaj žene tri otázky v krátkom slede, zamotá sa v tom a potom nevie ako reagovať. Kašli na ňu.
A prečo sa vtieraš? Tebe by sa snáď páčilo, keby sa ti niekto vtieral? Je to trápne pre obe strany.
@anonym_autor si otravny a vtieravy, ani ja by som ti neodpisala
To vôbec nie je o tom, že ženy chcú grázlov a zlých chlapov, ale keď sa jej nepáčiš/nie je tam chémia/nemáte o čom, tak sa to nedá siliť... už len z týchto pár správ vidím, že vypisovanie si s tebou je extrémne nudné
Taky spam dostat to by som nie len ghostla ale rovno zablokovala. Vies, ludia zvyknu mat zivot aj mimo socialnych sieti. A ked tie spravy su u teba prejavom zaujmu tak to musis mat velmi pomylene, co je prejav zauhmu vs. vtieranie/spamovanie druhej osoby.
starý známy zúfalec
@anonym_autor Čím viac budeš tlacit na pílu, s o to väčším odporom sa stretnes
Toto je trochu zufale.. uplne staci napisat Ahoj, ako sa mas? a ked neodpise, tak kaslat na to
starý známy zúfalec
@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.
@anonym_96f95d co znamena stary znamy zufalec? Ako dlho tu zaklada taketo temy? Pytam sa, lebo ja som na podobneho zufalca nadabila pred par mesiacmi a po nejakych par tyzdnoch, kedy som zistila, ze je toho privela a lezie mi to na nervy, som ukoncila stretavanie. A bol fakt zufaly, asi ako tento. Mozno je to ten isty typek.
@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac
@anonym_d41a1d asi ubenholfen a.k.a nepodarok, ale zufalcov je tu viac
@anonym_345044 toto nie je on
@anonym_d41a1d tento tu píše denne
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-su-zeny-priatelske-ked-nechcu-vztah/
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/problemy-s-hladanim-partnerky-vo-veku-29-rokov/
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/oplati-sa-zavolat-na-rande-zenu-bez-zaujmu/
atď........
No už teraz nič s tým neurobíš, už si to dojeb*l. Choď radšej na dmcoaching, tam nájdeš odpoveď. Tu určite nie..
atď........
@anonym_96f95d presne a este neodpovedal na otazky aby sme mu poradili a uz zaklada dalsiu.
atď........
@anonym_96f95d Tak to nie je ten moj. Ten moj ma dvakrat tolko rokov. 😀 Ako vidim, zufalci su v kazdej vekovej kategorii.
@anonym_autor to aky bol cas medzi tymi spravami? Ja keby toto vidim, tak uz tiez neodpisem.
Sice uz mam muza a deti, ale bezne odpisujem po 12-48 hodinach ludom. Cize ak po “Ahoj, ako sa mas?” nebola 48hodinova pauza, prislo by to dotierave.
Ženy nenahanaju grázlov. Ani iných mužov majú lepšie veci na robote. Ak sa vtieras ako zufalec mas smolu pôsobí to zle. Ženy vedia čo chcú preto si s tebou prestala písať nechce teba. Ak niekto začne s takýmto vyplakavanim a považuje sa za dobrého a milého zapnú sa mi všetky kontrolky a vždy po pár vetách pochopim že tu nemal chlap smolu na ženy ale ženy majú smolu keď stretnu taketo nemehlo. Ak si myslíš že si milý a dobrý a ženy utekajú chyba bude v tebe.

@anonym_autor ze si zalozil temu asi tak pred dvoma minutami o tom ako si ju chcel predstavit rodicom a ako si pisete....