Prekvapivé stretnutie so známym mužom zo zoznamky
Ahojte
Mam chut sa podelit so skusenostou.
Obaja 40rocni (ja rozvedena a dve deti, on bezdetny). Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval, potom ano, citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena.
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko.
Ja som planovala ze mu poviem ze nechajme to tak. Pozval ma na veceru a ukoncil to on. Prijala som to a dalej sme sa rozpeavali, najedli.
Prekvapilo ma, ze takto korektne sa zachoval - ze to nenechal vysumiet.
Dokonca je to chlap, medialne znamy, ma urcte viac zien v rukave a ma u mna bodik za to 🙂
@anonym_autor zaujímavé, čo niektorým stačí ku šťastiu
Za veceru si mu 2 krat nohy roztiahla a dala na zaver bodik 😃. To uz slapky z okolia ciest maju vyssiu cenu a teda aj svoju hodnotu. Ty musis byt na tom velmi financne zle, ked ta vecera ta tak potesila, ze este aj diskusiu si zalozila. Mala si si pytat kontakt na jeho kamosov, ze este by si isla do restauracie za 2 krat sex.
@anonym_autor Niektorym ludom staci fakt malo, aby boli stastni.
@anonym_autor fuha necakala som taketo komenty
Vidim ze ste tu trosku prizemnejsi - ked poznate vyzname osoby z farmy a z insta
Nie mebola som odkazana na veceru
Nie memyslim ze potreboval dostat do postele niekoho za jedlo
Ocividne vy chrapete s muzmi za pizzu
Mme sympaticky bol, sympatie obijstranne, vysoali sme sa nie na 1 ani na 2 stretku
Bodik dostal za to ze mi to povedal z oci do oci - velakrat tu citam ze cjlap zenu len tak ghostne
A uplne ferovo sme pokecali
Ano, jeho dovod bol zvlastny a moj bol tiez ale oba opodstatnene
v 40ke by sa už očakávalo mať aspoň kúsok rozumu v hlave a nie sa takýmito stupiditami chváliť na nete....či po rokoch si mala sex a preto si taká nadšená? nemáš kamošku, ktorej by si sa vyrozprávala?
v 40ke by sa už očakávalo mať aspoň kúsok rozumu v hlave a nie sa takýmito stupiditami chváliť na nete....či po rokoch si mala sex a preto si taká nadšená? nemáš kamošku, ktorej by si sa vyrozprávala?
@anonym_dea242 haha ze a mna chyta pubertab🙂
Sex k zivotu patri, nie je na tom nic zle, ked ho dvaja maju, ci????
Vidim ze ste tu trosku prizemnejsi - ked poznate vyzname osoby z farmy a z insta
Mme sympaticky bol, sympatie obijstranne, vysoali sme sa nie na 1 ani na 2 stretku
Bodik dostal za to ze mi to povedal z oci do oci - velakrat tu citam ze cjlap zenu len tak ghostne
@anonym_autor My narozdiel od teba mame manzelov a nestretavame sa s muzmi z farmy 😀, a nesexujeme s nimi. Prizemna zena, ktora rozkrocila nohy nejakemu co ucinkoval vo farme sa tu bude rozdrapovat nad rozumne zeny. Blahozelam ti naozaj, ze si spokojna, ze ta 2 krat pretiahol chlap, ale taky skvely chlap povedal ti do oci, ze uz nema zaujem. Pokracuj dalej, vela ich vo farme ucinkovalo 😀.
@anonym_autor My narozdiel od teba mame manzelov a nestretavame sa s muzmi z farmy 😀, a nesexujeme s nimi. Prizemna zena, ktora rozkrocila nohy nejakemu co ucinkoval vo farme sa tu bude rozdrapovat nad rozumne zeny. Blahozelam ti naozaj, ze si spokojna, ze ta 2 krat pretiahol chlap, ale taky skvely chlap povedal ti do oci, ze uz nema zaujem. Pokracuj dalej, vela ich vo farme ucinkovalo 😀.
@anonym_2b93be skvele ze mate chlapov doma - asi farmarov, ked vas ine anilen nenapadne
Uzivajte si to doma
@anonym_autor ale ved ty si sa vyspala s chlapom zo zoznamky a bola si šťastná za večeru 😀😀😀🤣🤣🤣 najedli sme sa, porozprávali, dávam mu za to bodik 😅😅😅
@anonym_autor Problem je v tom, ze ty davas niekomu "bodik" za prejavenie uplne ze elementarnej slusnosti, a nerobis to len ty, ale vidim tento trend u zien tak nejak vseobecne. Neodkopol ma ako poslednu handru? BODIK! Stara sa o vlastne decko? OTEC ROKA! BODIK! Dokaze si po sebe upratat? BODIK! Dokaze si utriet rit? BODIK!
Inymi slovami - naroky na muzov sa dnes rovnaju narokom na skolkarov, a latka u zien je hlboko pod zemou.
Jednu babu tuším na prvom rande ani nepozdravil a dala mu v lese či kde to bolo
@anonym_autor Nepoznam ani osoby z farmy, ani z insta, ani z inych reality showiek, lebo na Slovensku roky nezijem. Ale s takymto pristupom, ze ty si nieco lepsie, lebo ta pouzil nejaky debilko, ktoreho tipujem na nejaky beckovy komparz v Panelaku, ktory ma davno rozrobene 4 dalsie na Tinderi, a ty si cela pokakana z toho, ze ti to aspon oznamil - ine komenty necakaj.
@anonym_2b93be skvele ze mate chlapov doma - asi farmarov, ked vas ine anilen nenapadne
Uzivajte si to doma
@anonym_autor Snad aj ty si najdes rozumneho a skveleho chlapa a nebudes odkazana stretavat sa s nejakymi ucinkujucimi z tv, mat s nimi sex a oni ta v restauracii nakoniec odkopnu. Ale aspon si mala veceru zadarmo 😀.
@anonym_autor to je ako v tom vtipe, ze dajte si pozor lebo pri Tescu na parkovisku ma zasilnila jedna zena a ukradla mi penazenku, v pondelok, v stredu a v sobotu 2x.
@anonym_autor pozor, tu niektoré ženy sukaju len pomaly po svadbe 😃😃😃 sex na jednu noc je pre nich fuj 😃😃😃 hej, aspoň nebol blb a povedal narovinu, že viac nechce 🙂
@anonym_dea242 haha ze a mna chyta pubertab🙂
Sex k zivotu patri, nie je na tom nic zle, ked ho dvaja maju, ci????
@anonym_autor ja nehovorím, že je zlé, že si mala sex...ale načo sa s tým chváliš? či zato, že je celebrita, ho mal zo zlata?
@anonym_autor Problem je v tom, ze ty davas niekomu "bodik" za prejavenie uplne ze elementarnej slusnosti, a nerobis to len ty, ale vidim tento trend u zien tak nejak vseobecne. Neodkopol ma ako poslednu handru? BODIK! Stara sa o vlastne decko? OTEC ROKA! BODIK! Dokaze si po sebe upratat? BODIK! Dokaze si utriet rit? BODIK!
Inymi slovami - naroky na muzov sa dnes rovnaju narokom na skolkarov, a latka u zien je hlboko pod zemou.
@mala_arkana to su tvoje naroky 🙂
@anonym_autor ale ved ty si sa vyspala s chlapom zo zoznamky a bola si šťastná za večeru 😀😀😀🤣🤣🤣 najedli sme sa, porozprávali, dávam mu za to bodik 😅😅😅
@aurora33 stastna za veceru 😆 to kde pisem.
@anonym_autor pozor, tu niektoré ženy sukaju len pomaly po svadbe 😃😃😃 sex na jednu noc je pre nich fuj 😃😃😃 hej, aspoň nebol blb a povedal narovinu, že viac nechce 🙂
@misiak7777 asi tak. Tu vacsina zien nesexuje - lebo ved hriech - maju skvelych muzov a pozeraju farmu 🙂
@misiak7777 asi tak. Tu vacsina zien nesexuje - lebo ved hriech - maju skvelych muzov a pozeraju farmu 🙂
@anonym_autor Dokola ti tu opakuju, ze to nie je o tom, ze si s niekym sexovala. Ved sa pozri na chronologiu udalosti podla vlastneho opisu. Prvy sex - najprv sa zacne spravat ako debil a potom sa na teba vyserie, a az potom sa ti ozve, pretoze ina ho asi odmietla, a ty sa s nim vyspis znova. Druhy sex - uplne rovnaky scenar, ale ty si s nim vypisujes dalej. Ako keby sa nechumelilo sa s nim este stretnes (a rozpravku o tom, ze TY si to vlastne chcela ukoncit, si nechaj - dobre by si ho brala vsetkymi desiatimi, keby ta teraz v tomto momente zavolal na dalsiu j*backu), aby ta formalne poslal do p*ce a ty nie aby si sa poucila, ty sa prides pochvalit, ze 1. o teba bicykel oprela nejaka skrachovana pseudocelebrita, 2. mas totalne nulovy sebarespekt, alebo 3. z toho on vychadza ako nejaky...hrdina?
Neviem sa rozhodnut, kazdopadne sa ale necuduj za vysmech, pretoze tento vylev si nic ine nezasluzi.
@anonym_autor je niečo zle na tom sexovat so svojim mužom? Aspoň sa nemusím zhadzovať na zoznamke. P.s. Farmu ani iné sprostosti nepozerám. A na večeru ma pozýva môj muž a nedostávam tam kopačky 😀
@anonym_autor je niečo zle na tom sexovat so svojim mužom? Aspoň sa nemusím zhadzovať na zoznamke. P.s. Farmu ani iné sprostosti nepozerám. A na večeru ma pozýva môj muž a nedostávam tam kopačky 😀
@aurora33 Fakt neuveritelne, ako niektore zeny rozmyslaju. Vcera tu jedna 39-rocna vyplakavala, aky je zivot tazky, ked je niekto tak nadpozemsky a intergalakticky krasny, ako ona, dnes 40-rocna vyskakuje ako nejaka zufala groupie, lebo ju osral typek z telky a to je asi to najlepsie, co sa jej za cely zivot stalo. Neviem, ci je to nejaka perimenopauza, ze sa hodinky mentalneho veku zacinaju otacat naspat smerom k puberte, alebo co.
@anonym_autor my ti ten sex doprajeme, neboj, ale všetkých fascinuje táto tvoja veta:
Prekvapilo ma, ze takto korektne sa zachoval - ze to nenechal vysumiet.
No teda zatlieskajme známemu ujovi, že nie je magor😂, tešíme sa s tebou.
@aurora33 Fakt neuveritelne, ako niektore zeny rozmyslaju. Vcera tu jedna 39-rocna vyplakavala, aky je zivot tazky, ked je niekto tak nadpozemsky a intergalakticky krasny, ako ona, dnes 40-rocna vyskakuje ako nejaka zufala groupie, lebo ju osral typek z telky a to je asi to najlepsie, co sa jej za cely zivot stalo. Neviem, ci je to nejaka perimenopauza, ze sa hodinky mentalneho veku zacinaju otacat naspat smerom k puberte, alebo co.
@anonym_e3e97d hej ta ma nadpozemský krásna 39tka ma tiež dojala 😀😀😀
@anonym_e3e97d
Podľa mňa to je stále ta istá a výkrik do tmy s nastupujúcom perimenopauzou.Pravidelne tu píše o Zoznamkach .Asi zakomplexovana stará dievka a jedine, čím sa môže “pochváliť”aké úlovky chlapov ma
Ešte zopar rokov a čo chvíľa je v menopauze a možno skončí s tými trapnymi diskusiami koho ulovila na Zoznamke či aká je prenádherna s pasom 60 a veľkosťou 36… a možno ani nie a diskusie sa zintenzívnia keďže už nebude zaujem
@anonym_autor podla mna ma mat asi tak 4 cierne bodiky. Podla mna vobec sa nezachoval dobre a znie to ako vyuzivanie.
Pamatnicky MK si mozno spomenu na kauzu, kedy tiez taky medialne znamy pan so zlomenym obcianskym podobne vodil autorku za nos, a nakoniec si od nej vypytal peniaze 😁
tak tomuto sa hovorí pozitívny prístup 😀 alebo sebaúcta v pr*eli...
Dúfam, že ste sa aspoň chránili, lebo taká celebrita z Farmy, určite pretiahne len tak kadejakú 😁 vlastne samé sa mu určite hádžu do postele.

Aj si uzil, aj zenu nechal, aj za to bodik dostal.. tak sa to robi 👍