Prekvapivé stretnutie so známym mužom zo zoznamky
Ahojte
Mam chut sa podelit so skusenostou.
Obaja 40rocni (ja rozvedena a dve deti, on bezdetny). Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval, potom ano, citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena.
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko.
Ja som planovala ze mu poviem ze nechajme to tak. Pozval ma na veceru a ukoncil to on. Prijala som to a dalej sme sa rozpeavali, najedli.
Prekvapilo ma, ze takto korektne sa zachoval - ze to nenechal vysumiet.
Dokonca je to chlap, medialne znamy, ma urcte viac zien v rukave a ma u mna bodik za to 🙂
@anonym_autor fuha necakala som taketo komenty
Vidim ze ste tu trosku prizemnejsi - ked poznate vyzname osoby z farmy a z insta
Nie mebola som odkazana na veceru
Nie memyslim ze potreboval dostat do postele niekoho za jedlo
Ocividne vy chrapete s muzmi za pizzu
Mme sympaticky bol, sympatie obijstranne, vysoali sme sa nie na 1 ani na 2 stretku
Bodik dostal za to ze mi to povedal z oci do oci - velakrat tu citam ze cjlap zenu len tak ghostne
A uplne ferovo sme pokecali
Ano, jeho dovod bol zvlastny a moj bol tiez ale oba opodstatnene
@anonym_autor nepoteším ťa, ale jediná prízemnejšia si tu ty...
Vieš, ono je v poriadku mať sex, kľudne aj na prvom rande, je v poriadku si ten dobrý sex užiť, aj nezáväzne, každému podľa chuti. To ti nikto neberie. Problém je to ostatné - ty sa cítiš výnimočná, lebo ti týpek do ksichtu povedal, že nie si dosť dobrá, ale tak zabalil to do nejakých pekných slov a ako bolestné zaplatil večeru. Teba keby niekto ošťal, tak sa budeš tešiť, že prší, asi tak si na tom s chápaním. Doteraz si bola očividne zvyknutá na ešte menej, keď toto ti príde ako niečo tak úžasné, že sa tým treba pochváliť na sociálnych sieťach, a to je na tom to smutné. Toto sú veci, ktoré sa preberajú s kamoškou v súkromí, len tie v tvojom prípade buď neexistujú, alebo by ti k tomu povedali svoje a to by ťa nepotešilo.
Nie je to náhodou bývalý novinár,v súčasnosti asistent poslanca,čo kandiduje za poslanca v komunálnych voľbách? Lebo s takým mám skúsenosť ja a celkom nedávnu a jeho dôvod ukončenia bol vskutku jedinečný - že miluje svoju vydatú kolegyňu,s ktorou sa raz vyspal,ale ona je ďalej v "šťastnom" manželstve a on o nej sníva..
Nie je to náhodou bývalý novinár,v súčasnosti asistent poslanca,čo kandiduje za poslanca v komunálnych voľbách? Lebo s takým mám skúsenosť ja a celkom nedávnu a jeho dôvod ukončenia bol vskutku jedinečný - že miluje svoju vydatú kolegyňu,s ktorou sa raz vyspal,ale ona je ďalej v "šťastnom" manželstve a on o nej sníva..
@anonym_d362f0 a bol na farme? 😁
@anonym_autor To, že z neho robíš hrdinu, svedčí len o tom, akých chrapúňov si musela stretnúť doteraz. Pozvanie na večeru pred kopačkami nie je výhra. Využil ťa na sex, dostal, čo chcel, a potom ťa len diplomaticky odložil. Nemaj nízke nároky a nerob zo seba lacnú ženu len preto, že tento bol o niečo menej drzý ako tí pred ním.
Občas nechápem že sa nebojite pohlavnej choroby. Napr tento asi tých žien prostredia dosť a aj tak sa nájde taka čo mu dá. Dosť žien nerieši že niečo môže chytiť skôr sa boja len tehotenstva.
Občas nechápem že sa nebojite pohlavnej choroby. Napr tento asi tých žien prostredia dosť a aj tak sa nájde taka čo mu dá. Dosť žien nerieši že niečo môže chytiť skôr sa boja len tehotenstva.
@lenja1 Konkretne tato by este bola hrda, ze to od celebrity chytila 😀. Mozno by ju pozval este na jednu veceru, a sa jej ospravedlnil z oci do oci a dostal by druhy bodik 😀. Urcite by aj diskusiu zalozila.
Odhliadnuc do pointy “pribehu” - ženy to vám nie je kktne sa takto vyjadrovať na adresu inej ženy? Všetky sa tu hráte na etalon morálky a sebahodnota sem, sebaúcta tam a pritom otrasne výrazy jak z krčmy - pretiahnut, slapka, roztiahnuť nohy, robiť matrac, DAŤ chlapovi a podobne prízemnosti. A to iba za to, ze baba mala sex s niekým kto nebol jej frajer alebo manžel? O co vám ide? Či si myslite ze vy ste lepšie osoby tým pádom? Hráte sa na “hodnoto lepšie” a pritom sa vyjadrujete jak zumpy. To aj ked vy same máte sex tak vás manžel preťahuje ked mu roztahujete nohy?
Inak arkana asi ako jediná vystihla v čom je najväčší problem - z úplného bare minimum sa dnes bohuzial robí niečo, co sa velebí …
Odhliadnuc do pointy “pribehu” - ženy to vám nie je kktne sa takto vyjadrovať na adresu inej ženy? Všetky sa tu hráte na etalon morálky a sebahodnota sem, sebaúcta tam a pritom otrasne výrazy jak z krčmy - pretiahnut, slapka, roztiahnuť nohy, robiť matrac, DAŤ chlapovi a podobne prízemnosti. A to iba za to, ze baba mala sex s niekým kto nebol jej frajer alebo manžel? O co vám ide? Či si myslite ze vy ste lepšie osoby tým pádom? Hráte sa na “hodnoto lepšie” a pritom sa vyjadrujete jak zumpy. To aj ked vy same máte sex tak vás manžel preťahuje ked mu roztahujete nohy?
Inak arkana asi ako jediná vystihla v čom je najväčší problem - z úplného bare minimum sa dnes bohuzial robí niečo, co sa velebí …
@chocolatebox Este, ze si nam objasnila ake hrozne vyrazy pouzivame 😀. Nie manzel nas nepretahuje, ani mu neroztahujeme nohy. Lebo my mame sex z lasky. Sex s takmer cudzim clovekom je pretiahnutie, roztahnutie noh atd. Vedela si, ze je rozdiel medzi sexom s manzelom a cudzou osobou? Autorka sa tu prisla pochvalit, ze mala sex s cudzou osobou 2 krat, este musela zdoraznit, ze bol v tv vo farme, velka celebrita 😀, a ze jej zaplatil veceru 😀. Trapnost nad trapnost. Takej zene treba oci otvorit, aby sa spamatala a pochopila, ze nema sa cim chvalit.
@anonym_d362f0 a bol na farme? 😁
@earlgrey Tým sa mi nepochválil 😅
@chocolatebox Este, ze si nam objasnila ake hrozne vyrazy pouzivame 😀. Nie manzel nas nepretahuje, ani mu neroztahujeme nohy. Lebo my mame sex z lasky. Sex s takmer cudzim clovekom je pretiahnutie, roztahnutie noh atd. Vedela si, ze je rozdiel medzi sexom s manzelom a cudzou osobou? Autorka sa tu prisla pochvalit, ze mala sex s cudzou osobou 2 krat, este musela zdoraznit, ze bol v tv vo farme, velka celebrita 😀, a ze jej zaplatil veceru 😀. Trapnost nad trapnost. Takej zene treba oci otvorit, aby sa spamatala a pochopila, ze nema sa cim chvalit.
@anonym_2b93be veľmi si ma pobavila, dufam ze robís na jazykovednom ústave. Roztahujes nohy a dávaš chlapovi úplne rovnako. Je to nechutne sa takto vyjadrovať, a ešte si myslíš jaka si ty od nej lepšia. Takto chceš niekomu otvárať oči? Nedá sa to normalne bez toho aby si sama zo seba robila chudera? Ked už ti teda velice ide o to otváranie oči? Jedine žeby bol zámer tvojho príspevku úplne iný, ze áno 🙂 keby si jej chcela reálne otvoriť oči a pomôcť, zvolis úplne iný jazyk.
Ale sak vygrcajte sa na adresu cudzej ženy, to vám zvyšuje kredit a tu obľúbenú sebahodnotu.
@anonym_2b93be veľmi si ma pobavila, dufam ze robís na jazykovednom ústave. Roztahujes nohy a dávaš chlapovi úplne rovnako. Je to nechutne sa takto vyjadrovať, a ešte si myslíš jaka si ty od nej lepšia. Takto chceš niekomu otvárať oči? Nedá sa to normalne bez toho aby si sama zo seba robila chudera? Ked už ti teda velice ide o to otváranie oči? Jedine žeby bol zámer tvojho príspevku úplne iný, ze áno 🙂 keby si jej chcela reálne otvoriť oči a pomôcť, zvolis úplne iný jazyk.
Ale sak vygrcajte sa na adresu cudzej ženy, to vám zvyšuje kredit a tu obľúbenú sebahodnotu.
@chocolatebox Chuderu robis zo seba ty, nie ja. Roztahovanie noh, nie je vulgarizmus, nikto tu nepouzival slova vulgarne. Ale asi tiez mavas sex s nahodnymi muzmi tak sa ta to dotklo, a urazaju ta pomenovania na nahodny sex. Nikto jej tu ani nenadaval vulgarne. Tak neprehanaj. Ty slusna zena, co pisanie inych zien nazyvas vygrcanie 😀. Dokonalost sama si 😀.
@chocolatebox dakujem 🙂 no takuto sprsku spm veru necalala … od zien / matiek
A presne, slovo, ktore to tu cele vystihuje je zumpa
Viac nemam co dodat 🙂
@chocolatebox Chuderu robis zo seba ty, nie ja. Roztahovanie noh, nie je vulgarizmus, nikto tu nepouzival slova vulgarne. Ale asi tiez mavas sex s nahodnymi muzmi tak sa ta to dotklo, a urazaju ta pomenovania na nahodny sex. Nikto jej tu ani nenadaval vulgarne. Tak neprehanaj. Ty slusna zena, co pisanie inych zien nazyvas vygrcanie 😀. Dokonalost sama si 😀.
@anonym_2b93be
Mat sex s chlapom, nie je prizemne. To, ze spavate s vasimi muzmi, nik vam to nebere, ale ked slobodna zena a slobodny chlap spolu spia, je to uplne v poriadku.
Vas Vasi chlapi asi doma znasilnuju - ked kazda pisete o tom ako ma vyuzíl 🤦♀️
@anonym_2b93be ja sa narozdiel od takých zump ako ty a tebe podobne nehrám na dokonalosť a etalon morálky, a to je ten rozdiel 🙂 hej mávam sex s náhodnými mužmi, naposledy s tým tvojim. Ked už teda sa mam znížiť na tvoju mentálnu úroveň. Ale to je na mňa príliš, tak zostaň vo svojej bubline dokonalosti a hlavne anonymne, ani pod vlastným nickom to nevieš napísať. Ale dobre sa ti dnes bude spat, tak som rada aj za teba.
A teda radšej keby si jej napísala ze je hlúpa p.ca ako to co tu píšeš ty a ostatné. To ze niekomu vulgárne nenadávas neznamena ze sa chovas slusne.
@anonym_2b93be prosim nauc sa citat
Viem ze teba je pojem znama osoba spojena s Farmou, ale v realnom svete dospelych uspesnych ludi su aj ini ludia vyznamni …
@anonym_2b93be prosim nauc sa citat
Viem ze teba je pojem znama osoba spojena s Farmou, ale v realnom svete dospelych uspesnych ludi su aj ini ludia vyznamni …
@anonym_autor Ved sama si farmu pisala 😀, zabudla si? 😀
@anonym_2b93be ja sa narozdiel od takých zump ako ty a tebe podobne nehrám na dokonalosť a etalon morálky, a to je ten rozdiel 🙂 hej mávam sex s náhodnými mužmi, naposledy s tým tvojim. Ked už teda sa mam znížiť na tvoju mentálnu úroveň. Ale to je na mňa príliš, tak zostaň vo svojej bubline dokonalosti a hlavne anonymne, ani pod vlastným nickom to nevieš napísať. Ale dobre sa ti dnes bude spat, tak som rada aj za teba.
A teda radšej keby si jej napísala ze je hlúpa p.ca ako to co tu píšeš ty a ostatné. To ze niekomu vulgárne nenadávas neznamena ze sa chovas slusne.
@chocolatebox Stacila mi tvoja prva veta a ani som ten vygrc nedocitala, zumpa si len ty. A viac na teba nereagujem, lebo si strasna chudera. Maj sa 😀.
@chocolatebox Stacila mi tvoja prva veta a ani som ten vygrc nedocitala, zumpa si len ty. A viac na teba nereagujem, lebo si strasna chudera. Maj sa 😀.
@anonym_2b93be pozdravuj muža aby som ho nepozdravila ja 😂
@anonym_2b93be pozdravuj muža aby som ho nepozdravila ja 😂
@chocolatebox Ty pozdravuj svoje kamosky ak nejake vobec mas 😀. A tvojho muza ja nemozem pozdravit, lebo ziadneho nemas 😀. Taku hrozu za zenu ako ty by ani nepodarok z MK nechcel. Maj sa a uz ma neobtazuj.
. Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval ( ČIŽE SI SA MU VOBEC NEVIDELA A NECHCEL S TEBOU NIČ MAŤ)
potom ano, ( POTOM SA OZVAL LEBO ZISTIL, ŽE NA LEPŠIU AKTUALNE NEMÁ DOSAH) citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena. ( ZASE ZISTIL, ŽE MAŠ MALE IQ A JE TO DES A UŽ VEDEL ZE SA ŤA MUSI ZBAVIŤ)
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko. ( TAK ŤA POZVAL NA POSLEDNU ŽRANICU ABY ŤA POSLAL DORITI NECH HO UŽ NIKDY LASKAVO NEOTRAVUJEŠ, lebo ty si taká pripečená a stačí ti tak málo, že by si mu bola schopná vypisovať po čase zase...)
@chocolatebox ja som si v tejto diskusii nevšimla žiadne také výrazy, ktoré si napísala. Skôr sa tu baby smiali z toho, že autorka dala za jednu večeru 🤣🤣🤣😅😅😀😀
@chocolatebox ja som si v tejto diskusii nevšimla žiadne také výrazy, ktoré si napísala. Skôr sa tu baby smiali z toho, že autorka dala za jednu večeru 🤣🤣🤣😅😅😀😀
@aurora33 sak sama píšeš ze DALA za večeru tak neviem teda ako si si ich nevšimla 😂 a ja neviem, nemohla sa s nim vyspať lebo chcela? Či to ženy nerobia nerobia? Ja nechápem tu potrebu očierňovať druhu zenu za to ze mala konsenzuálny sex ktorým nikomu neublížila 🤷♀️
@anonym_autor mňa iba prekvapuje, že čo sa ti nezdá? Bolo to iba o sexe zjavne, inak by si mu neukázala pysky iba tak. Tak čo riešiš?
@aurora33 sak sama píšeš ze DALA za večeru tak neviem teda ako si si ich nevšimla 😂 a ja neviem, nemohla sa s nim vyspať lebo chcela? Či to ženy nerobia nerobia? Ja nechápem tu potrebu očierňovať druhu zenu za to ze mala konsenzuálny sex ktorým nikomu neublížila 🤷♀️
@chocolatebox slovo dala je nejaká nadávka? 😅😀
@chocolatebox slovo dala je nejaká nadávka? 😅😀
@aurora33 ty tiež dávaš chlapovi? 😂 veď nadávka to nie je, to je jasne, ja ani o nadavkach nehovorím. Ale veď stačí jej napísať ze nech neni trubka a nerobi zo základnej slušnosti nejaku cnosť. Či? 🙂
@aurora33 ty tiež dávaš chlapovi? 😂 veď nadávka to nie je, to je jasne, ja ani o nadavkach nehovorím. Ale veď stačí jej napísať ze nech neni trubka a nerobi zo základnej slušnosti nejaku cnosť. Či? 🙂
@chocolatebox ??? 😀 kebyže chceš tak pochopíš.
@chocolatebox ??? 😀 kebyže chceš tak pochopíš.
@aurora33 hlavne ty kebyže chceš tak pochopíš 🙂
@aurora33 hlavne ty kebyže chceš tak pochopíš 🙂
@chocolatebox ach 🙄 naozaj škoda s tebou debatovat

Takze ak ma chlap 2 krát pretiahne a potom na veceri pošle do prdele, mam byt vlastne spokojná 😀😀....no co sa tu este nenaucim ?🙂
P.S. večera boli len otvorené prípadné zadné vrátka. Muzi to tak zvyknú robiť 🤫....ked nemá rýchlo do čoho pichnúť