Prekvapivé stretnutie so známym mužom zo zoznamky
Ahojte
Mam chut sa podelit so skusenostou.
Obaja 40rocni (ja rozvedena a dve deti, on bezdetny). Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval, potom ano, citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena.
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko.
Ja som planovala ze mu poviem ze nechajme to tak. Pozval ma na veceru a ukoncil to on. Prijala som to a dalej sme sa rozpeavali, najedli.
Prekvapilo ma, ze takto korektne sa zachoval - ze to nenechal vysumiet.
Dokonca je to chlap, medialne znamy, ma urcte viac zien v rukave a ma u mna bodik za to 🙂
Mňa by zaujímalo kto to je keď je známy 😃
Mňa by zaujímalo kto to je keď je známy 😃
@anonym_2ed7ff urcite nepoznas … v takych intelektualnych kruchoch sa nepohybujes
A este raz - sex bol obojstranny - nikomu som nic nedavala za veceru 😆 odkaz tohto prispevku bol ten ze su aj chlapi ktori dokazu do do oci povedat ze koncime - ajked v tejto dobe je to zvacsa len cez odmlcanie sa
Nikde som sa nechcalila ze sme spolu spali, keby sa chcem chvalit, tak vytahujem ine aferky, ktore za to stali
A naozaj si dovolim tvrdit ze vo mne nevidel chudiatko ktore za nim nacupita …
To vy ste to tu tak otocili - lebo podla seba sudite ostatnCh 🙂
@anonym_2ed7ff urcite nepoznas … v takych intelektualnych kruchoch sa nepohybujes
A este raz - sex bol obojstranny - nikomu som nic nedavala za veceru 😆 odkaz tohto prispevku bol ten ze su aj chlapi ktori dokazu do do oci povedat ze koncime - ajked v tejto dobe je to zvacsa len cez odmlcanie sa
Nikde som sa nechcalila ze sme spolu spali, keby sa chcem chvalit, tak vytahujem ine aferky, ktore za to stali
@anonym_autor Ale veš tento chlap nie je ničím výnimočný, možni teba to šokovalo, lebo sa ti to stalo prvýkrat v živote. Mňa osobne žiaden muž zatiaľ neodmietol, ale ja som niekoľko mužov odmietla a čuduj sa svetu, bolo to z očí do očí 🤷♀️
@anonym_autor Ale veš tento chlap nie je ničím výnimočný, možni teba to šokovalo, lebo sa ti to stalo prvýkrat v živote. Mňa osobne žiaden muž zatiaľ neodmietol, ale ja som niekoľko mužov odmietla a čuduj sa svetu, bolo to z očí do očí 🤷♀️
@earlgrey ani mna 🙂 toto bola premiera.
@anonym_autor za čo ma bodík žena ktora ma dve deti už by to aj rozum chcelo..po prvom sexw ri dal najavo ze chcwl len sex....urobil z teba len rohoz
Nechápem dôvod prečo si to tu potrebovala zdielať. Aspoň si zistila aké ..... sa potrebujú vyjadrovať ku každej téme. Bolo to od neho fér a pre mňa máš dobré nastavenú sebahodnotu, že vieš ustáť odmietnutie zoči voči a ešte sa k nemu aj verejne priznať. Vidíš, že väčšina by to brala ako útok na ego a odkopnutie, využitie. Ja to beriem ako fakt, že dvaja ľudia si nemusia zapasovať niečim a v dnešnej dobe väčšina to zbabelo tutle a radšej niekoho ghostne. Takže čo okrem kritiky si očakávala na koníku takouto diskusiou?
A pre vydaté kritičky koníka otázka, že načo sa potrebujete vyjadrovať o téme zoznamovania, keď vy toto nepotrebujete riešiť a možno ste randili s niekým novým pred 10p rokmi a od vtedy sa už zoznamovací trh alebo systém zmenil. Ste mimo realitu a potrebujete kvákať ku všetkému, lebo doma vás nikto nepočúva?
@chocolatebox Chuderu robis zo seba ty, nie ja. Roztahovanie noh, nie je vulgarizmus, nikto tu nepouzival slova vulgarne. Ale asi tiez mavas sex s nahodnymi muzmi tak sa ta to dotklo, a urazaju ta pomenovania na nahodny sex. Nikto jej tu ani nenadaval vulgarne. Tak neprehanaj. Ty slusna zena, co pisanie inych zien nazyvas vygrcanie 😀. Dokonalost sama si 😀.
@anonym_2b93be absolutne si ju nepochopila
Ma pravdu. Ale, to sme my zeny. Ved len pre nase porovnavanie kvitne kozmeticky priemysel🙂. Svojimi spatnymi reakciami to len potvrdzujes, aj ked v inej rovine
To máš pravdu v takých kruhoch kde niektoré roztahuju nohy na jednu noc a ešte sa tu stým chvália sa nepohybujem 🙂
Nechápem dôvod prečo si to tu potrebovala zdielať. Aspoň si zistila aké ..... sa potrebujú vyjadrovať ku každej téme. Bolo to od neho fér a pre mňa máš dobré nastavenú sebahodnotu, že vieš ustáť odmietnutie zoči voči a ešte sa k nemu aj verejne priznať. Vidíš, že väčšina by to brala ako útok na ego a odkopnutie, využitie. Ja to beriem ako fakt, že dvaja ľudia si nemusia zapasovať niečim a v dnešnej dobe väčšina to zbabelo tutle a radšej niekoho ghostne. Takže čo okrem kritiky si očakávala na koníku takouto diskusiou?
@anonym_e4fb89 Joooj veď chcela poukázať na toz že existujú aj normálni muži, ktorí ťa odmietnú z oči do oči a nehrajú divadielko atď. Keďže väčšinou sa tu na MK na mužov len nadáva 🤷♀️
@anonym_autor určite známy nepotrebuje zoznamku. Potreboval si vrznut, ale bolo to o nicom, tak to ukončil.
a kde ste mali ten sexik? un ho ci u teba, toto by ma zauijimalo
. Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval ( ČIŽE SI SA MU VOBEC NEVIDELA A NECHCEL S TEBOU NIČ MAŤ)
potom ano, ( POTOM SA OZVAL LEBO ZISTIL, ŽE NA LEPŠIU AKTUALNE NEMÁ DOSAH) citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena. ( ZASE ZISTIL, ŽE MAŠ MALE IQ A JE TO DES A UŽ VEDEL ZE SA ŤA MUSI ZBAVIŤ)
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko. ( TAK ŤA POZVAL NA POSLEDNU ŽRANICU ABY ŤA POSLAL DORITI NECH HO UŽ NIKDY LASKAVO NEOTRAVUJEŠ, lebo ty si taká pripečená a stačí ti tak málo, že by si mu bola schopná vypisovať po čase zase...)
@anonym_2fbc29 presne si to popísala. Keby jej napísal smsku, je možnosť, že ho bude dalej otravovať. Co uz nechcel. Tak obetoval večeru a povedal jej, aká je úžasná, ale ze je vlastne koniec. A za to ma podla nej ten dobrý bodik. Ja neviem, asi som divná, ale mne stačí aj ta smska, ze jednoducho to nebolo ono a ďalej nepokračujeme. Bodka. Tiez to tak robím aj ja.
@anonym_autor mňa by napríklad zaujímalo, z akého dovodu mas potrebu zdieľať tento tvoj zážitok verejné? No tak aspoň napíš, kto to bol. Nech vieme, kto je taky úžasný "gentleman", ktorý ťa 2x pretiahne a potom ti poviem, ze sorry aké nič nebude. Inak za mna by pokojne stačila smska. Slusne napísať ze to proste nebolo/nie je ono a nefungovalo by to. Želám ti všetko dobre a maj sa. Nemusi ma volať ma večeru, a lúčit sa so mnou takto dramaticky. Toť vsjo
Vzhľadom na to,že na SVK je mediálne známi kade kto a nemá to nič spoločné so zásluhami pre túto krajinu, tak by som to ako terno nebrala.
A sorry tiež mi to zaváňa zúfalstvom z tvojej strany,...zbytočne zakladať tému. Keďže to by mala byť elementarna slušnosť.
Za mojich čias sa chodilo najskôr na večere a potom sa možno vzťah posunul do niečoho vážnejšieho. Teraz to je naopak? Žena, maj svoju hrdosť... Poriadni chlapi také lacné správanie žien radi nemajú..
Však on chcel len sex, nič iné. Nie každý chlap si do bodycountu ráta jednorazovku. Sex dvakrát je iná káva – čiže prvýkrát zaujal a získal si ženu, keďže súhlasila aj s druhým sex stretnutím. Prišiel čas pohnúť sa ďalej, lebo táto mu už dala, čo chcel, a keďže z neho bola taká hotová, uspel.
To, že zaplatil večeru, bolo skôr preto, aby videl, ako bude reagovať, keď ju kopne do zadku. Aby to vedel obhájiť – ak je verejne známy, tak jej to radšej vysvetlí z očí do očí, ako by mala potom niekde na sociálnych sieťach vyťahovať jeho meno v zlom svetle. A to ešte v prípade, ak on má partnerku.
@anonym_autor Zaujimali by ma tie intelektualne kruhy, kde sa dvaja 40-tnici spravaju ako 20-rocni studenti, s dynamikou ze jeden druheho vola na sex ako sa mu hodi a pptom sa tvari, ze sa nepoznate, a druhy podakuje za kopacky na veceri 🤣🤣🤣
Bavis coraz viac 😊
Za mna len taká hypoteticka otázka. Keby jej to urobil nejaký Mišo, co robi na vrátnici, aj vtedy by to bolo považované za milé a úctyhodné gesto?
Za mna len taká hypoteticka otázka. Keby jej to urobil nejaký Mišo, co robi na vrátnici, aj vtedy by to bolo považované za milé a úctyhodné gesto?
@anonym_a41e16 hej, haló, ja nerobím na vrátnici, takže pŕŕŕŕ.... 😂 😂

@chocolatebox ach 🙄 naozaj škoda s tebou debatovat
@aurora33 klasická odpoved ked dôjdu argumenty 😂 ale veď dobre, zhodneme sa ze sa nezhodneme 🙂