icon

Rande sa zmenilo na ódu na bývalú manželku

Dnes o 13:46

Baby, musím sa s vami podeliť o jedno fakt bizarné prvé rande.. Spoznala som jedného muža a boli sme spolu na rande. Doposial všetko bolo celkom fajn a nakoniec sme skončili u neho na byte. A ja som si teda naivne myslela, že keď už sme sa dostali až sem, noc sa bude vyvíjať trochu iným smerom.. 🙂 No namiesto toho sme celú noc presedeli a on mi rozprával o svojej exmanželke.. Ale že nie tak, že bola fajn a ideme ďalej., On ju miloval. a že strašne. Rozprával mi, aká bola úžasná, dokonalá, čo všetko na nej obdivoval, čo spolu zažili a hlavne ako si za to, že ju stratil, môže sám. Normálne som tam ležala nahá vedľa cudzieho nahého chlapa na prvom rande a počúvala niekoľkohodinovú ódu na jeho bývalú manželku.... A najvtipnejšie na tom celom je, že ráno som nebola ani nahnevaná, ani urazená. Vlastne som ho úplne chápala.. Lebo podľa toho, ako o nej rozprával, som si tú ženu začala vážiť aj ja. 🙂 Normálne som si v duchu hovorila, že keby som bola chlap, tak sa do nej zamilujem už len z toho, ako o nej tento človek rozpráva. Tak krásne o nej hovoril. A pritom z neho bolo úplne cítiť, že ho to celé úprimne mrzí a že vie, že veľa vecí pokazil on sám.. Takže moje prvé rande s ním dopadlo asi tak.. sex nebol, romantická noc nebola, zato som sa o tretej ráno cítila, akoby som poznala jeho exmanželku osobne, a ešte som mala na konci pocit, že vlastne chápem, prečo ju tak miloval. 🙂 Život je fakt zvláštny.. Človek ide na rande s mužom a namiesto toho odchádza s pocitom, že jeho bývalá žena bola asi naozaj skvelá ženská. 🙂

Strana
z2
anonym_076cad
•
Dnes o 19:31

Mna na tvojom prispevku ma zaujal fakt, ze na prvom rande hned v jeho byte, v posteli naha, pripravena na sex. Ale aspon mas nadej este na druhe rande 🤣🤣🤣

earlgrey
•
Dnes o 19:31
@morpheuss

@anonym_266817 @earlgrey, prečo sme sa my vlastne ešte nestretli??? 😂
Btw, pikoška o nás dvoch je, že poznáme svoje mená, tel.čísla, už sme spolu aj volali... a dokonca bývame len cca 30km od seba, takže aj hneď dnes by sme sa mohli stretnúť... ale aj tak sme sa ešte osobne nevideli. Za seba môžem povedať, že @earlgrey je moje ❤ a vždy ju budem mať veľmi rád... baví ma, že je to také platonické, nezáväzné, hravé... ak by sme sa stretli, dosť pravdepodobne by to skončilo sexom a ten nezáväzný flirt z diskusie by sa možno vytratil... a sexu môžeme mať obidvaja koľko chceme... ale ten vzťah, čo máme tu na koníku, je jedinečný a s iným človekom sa už nezopakuje...

@morpheuss ❤️❤️❤️

anonym_076cad
•
Dnes o 19:35
@anonym_a7b869

Na prvom rande si s ním skočila do postele ??? Ženy, vy si nevážite samé seba ?

@anonym_a7b869 to je blška, s takou nič nenarobiš

anonym_d1a675
•
Dnes o 19:46
@morpheuss

@anonym_266817 @earlgrey, prečo sme sa my vlastne ešte nestretli??? 😂
Btw, pikoška o nás dvoch je, že poznáme svoje mená, tel.čísla, už sme spolu aj volali... a dokonca bývame len cca 30km od seba, takže aj hneď dnes by sme sa mohli stretnúť... ale aj tak sme sa ešte osobne nevideli. Za seba môžem povedať, že @earlgrey je moje ❤ a vždy ju budem mať veľmi rád... baví ma, že je to také platonické, nezáväzné, hravé... ak by sme sa stretli, dosť pravdepodobne by to skončilo sexom a ten nezáväzný flirt z diskusie by sa možno vytratil... a sexu môžeme mať obidvaja koľko chceme... ale ten vzťah, čo máme tu na koníku, je jedinečný a s iným človekom sa už nezopakuje...

@morpheuss aké pekné vyznanie 🤍 ja som si tak písala s mojím už manželom takmer dva roky. Raz som mu napísala, že závidím žene, ktorá bude každú noc spávať po jeho boku. A potom sa stretli. A odvtedy sme spolu už niekoľko rokov 💕

pasomnica
•
Dnes o 19:54

Nejako nechápem, načo ste boli obaja nahí 😃

domkakvet
•
Dnes o 20:07

@anonym_autor preco si tam sedela naha?

sevrin
•
Dnes o 21:38

Žena ktorá hneď na prvom rande skončí nahá v posteli cudzieho chlapa, si vlastne tak trochu aj zaslúži aby celú noc počúvala aká jeho exmanželka bola úžasná bytosť 😂

morpheuss
•
Dnes o 22:03
@anonym_d1a675

@morpheuss aké pekné vyznanie 🤍 ja som si tak písala s mojím už manželom takmer dva roky. Raz som mu napísala, že závidím žene, ktorá bude každú noc spávať po jeho boku. A potom sa stretli. A odvtedy sme spolu už niekoľko rokov 💕

@anonym_d1a675 teším sa, že vám to vyšlo a dúfam, že to voči nemu stále cítiš rovnako ❤

Strana
z2