Realita zoznamiek. Čo môžu muži očakávať?
Baby… myslíte si, že ste niečo extra? Tak si pozrite moju dnešnú skúsenosť so zoznamovaním s vami na badoo. Normálne som si to dnes značil na papier čierkami, nech nehovorím len pocity, ale fakty. A výsledok?.. Aplikácia badoo mi ponúkla 42 žien.
Z toho 22 malo vytetované, alebo nevkusné obočie, 9 malo napichané pery, 18 malo očividne upravené fotky (ai, filtre, retuš), 16 malo iba fotky tváre tak, aby nebolo vidno postavu, 7 malo staré fotky, ktoré zjavne nesedia s realitou, 13 si pamätám ešte spred 5 rokov, tie isté profily, tie isté fotky, 7 malo profil len ako reklamu na instagram s odkazom pod čím hladať, 13 malo viditeľné tetovania po tele ako v base, 38 malo v profile "chcem sa len porozprávať", minimálne 2 profily boli očividne fotky stiahnuté z internetu, 28 malo výraznú nadváhu (vrátane tých, čo skrývali telo) a 39 malo napísane že majú deti. Toto je realita ak si zadáte galanta a okolie do 30km, vek 35 az40 rokov. Tak sa pýtam úplne normálne.. má si z čoho vyberať chlap? Lebo stále počúvam, že na zoznamkách sú len zúfalí chlapi. Ale keď toto vidím, tak mi napadá iná otázka, čo sú potom ženy, ktoré tam sú roky, nemenia nič a čakajú iný výsledok, alebo tie, ktoré vedia že ú tam iba zúfalci a i tak sa tam prihlásia? a nie.. nejde o hejt. Ide o čisté čísla. A tie hovoria za všetko. Nedokážete teda velmi čo ponúknuť.
@anonym_autor ad 1 "nejde o hejt" ad 2 "nedokážete veľmi čo ponúknuť". Chlape ty si tak zúfalý, že potrebuješ kopať okolo, vytvárať témy na ženských fórach a dávať ženy dole, ja dúfam, že je ti aspoň trošičku lepšie teraz, že si sa aspoň trošku utvrdil, že chyba určite nebude v tebe... Je mi ťa úprimne ľúto.
@anonym_383e0a ibaže mňa muži nezaujímajú. Píšem tam o tom hnuse, ktorý na zoznamkách zostal, alebo sa tam postupne dostáva. Veď sama vidíš tú žensku, čo sem pridáva prefotené obrazovky, čo je to za mozog si fotiť obrazovky? Na zoznamkách jednoducho vzniká určitá "ženská stoka", kde končia tie, o ktoré už nikto nemá záujem.
@anonym_autor takže problémom nie sú tí zúfalci, ktorí si tam nechutne hľadajú sex, problémom je žena, ktorá na to upozorňuje..
Waw..
A ty nemáš partnerku? Neverím. S takýmto uvažovanim sa iste o teba ženy bijú..
Jedine, žeby nie..
@anonym_383e0a ibaže mňa muži nezaujímajú. Píšem tam o tom hnuse, ktorý na zoznamkách zostal, alebo sa tam postupne dostáva. Veď sama vidíš tú žensku, čo sem pridáva prefotené obrazovky, čo je to za mozog si fotiť obrazovky? Na zoznamkách jednoducho vzniká určitá "ženská stoka", kde končia tie, o ktoré už nikto nemá záujem.
@anonym_autor ty to máš dobre popletené, asi budeš jeden z podobných úchylov...
A ďalší dnes, chlap 49, celkom slušná gramatika. Vraj športuje, hovorím si, ok, píšeme... hovorí mi, že je recepčný a robí na vrátnici v jednej firme? v 49tich rokoch? Nakoniec z neho vyjde, že robí na zmeny je aj operator, aj skladnik a ked treba zaskoci na vratnici. Tak som zostala zaskocena a nenapadne sa plizim z rozhovoru prec....
@anonym_c51ac4 Co je na tom zle ? Skus mi to vysvetlit, co ti presne prekaza na robotnikovi vo vyrobe, ktory obcas zaskoci na vratnicu.
@anonym_c51ac4 Co je na tom zle ? Skus mi to vysvetlit, co ti presne prekaza na robotnikovi vo vyrobe, ktory obcas zaskoci na vratnicu.
@patrike mne neprekaza na nom nic, pokial mi nepise a ide mimo mna. To je vsetko. Kazdy si hladajme rovnocenneho partnera. A pozdrav Marianu.
@anonym_6f0cf6 mne ano, idealne bud smerom obchod, veda, vyskum, marketing, HR, manazment, vyrobne technologie, kvalita, IT, ecommerce, reality, medicina a zdravotnictvo, pravo apd.. Moj target nie su vyrobni pracovnici, pracovnici skladu, taxikari, vodici, kamionisti, pracovnici na stavbe, na udrzbe, v gastro sluzbach (casnik).
@anonym_c51ac4 Tak to je zaujimavy zoznam, ked ani pravnika nechces, ani robotnika a este mas nejaky zoznam profesii, ktore ano, ktore nie.
@anonym_c51ac4 Tak to je zaujimavy zoznam, ked ani pravnika nechces, ani robotnika a este mas nejaky zoznam profesii, ktore ano, ktore nie.
@patrike kde som napisala, ze pravnika nie? Mam vsak kopec kolegov pravnikov, ktorych by som naozaj nechcela. Nepausalizujem. Z branze sa pozname.
@anonym_c51ac4 Aku Marianu ? Ziadnu nepoznam. Asi mas nejaku teoriu (nespravnu) o mojej identite.
@patrike takýto Patrikovia v KE sú dvaja. Všade bol, všetko vie, všade strčený, majster svetla, ku všetkému sa vyjadruje, aj keď nemá poňatia o téme, nulová sebareflexia a a strčený v mamičkovskom fóre. Buď si Patrik D. alebo Patrik L.
@patrike takýto Patrikovia v KE sú dvaja. Všade bol, všetko vie, všade strčený, majster svetla, ku všetkému sa vyjadruje, aj keď nemá poňatia o téme, nulová sebareflexia a a strčený v mamičkovskom fóre. Buď si Patrik D. alebo Patrik L.
@anonym_c51ac4 Zabavne. Realita je taka, ze pre istotu na forach ako tu pouzivam aj ine, nez realne krstne meno. Inicialky priezviska tiez nesedia. Mna celkovo tazko vypatras a zaradis, pretoze nemam ani socialne siete ako FB a IG.
@patrike kde som napisala, ze pravnika nie? Mam vsak kopec kolegov pravnikov, ktorych by som naozaj nechcela. Nepausalizujem. Z branze sa pozname.
@anonym_c51ac4 Aha, pardon, rychle citanie popri praci. Pravnik moze byt. Beriem spat. Len trosku tvoj zoznam zavana filtrom podla vysky prijmu, kde mas nejake predstavy (nespravne). Pises "medicina ano". Sanitar by ti asi nevonal, lekar ano.
Co sa manualnych profesii tyka, tak sikovny obkladac alebo elektrikar zarobi viac, nez nejaky korporatny kancelarnik. Aj stredoskolak vo vyrobe, ked vie dobre okolo CNC strojov, byva dobre plateny.
@anonym_autor to co si opísal sorry ale to je tak povrchne. 🙈🙈🙈 Tetovanie o cloveku nic nevypovedá. Nevies podla toho povedat Ano je to dobra zena/muz. Nevies co ponuka, iba súdiš. Ok tebe sa tetovanie nepaci, hladaj dalej. Moj muz tiez neznasa tetovania a ja mu tiez hovorim, ze nesud, ked cloveka nepoznas. Tetovanie moze mat aj životný pribeh. Deti…. V tom veku ako si si zadal bude mat vacsina zien deti. Nadváhu…. Ano si predstav, ze aj ludia s nadváhou maju pravo na lasku. Mozno, ked si tam da len tvar, nechce aby bola súdená podla váhy ale aby ju niekto trošičku spoznal. Napriek nadváhe to moze byt super zena. Takze tento prispevok vypovedá o tebe, nie o tych zenach. Tie zeny mozu byt super.
@anonym_autor ...
@anonym_392cea Akoze si zabila s tymi fotkami 🙈🙈🙈🙈 ze toto je ponuka na zoznamkach. Ale urcite nemaju deti, su stihli, nemaju ziadne tetovanie 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor to co si opísal sorry ale to je tak povrchne. 🙈🙈🙈 Tetovanie o cloveku nic nevypovedá. Nevies podla toho povedat Ano je to dobra zena/muz. Nevies co ponuka, iba súdiš. Ok tebe sa tetovanie nepaci, hladaj dalej. Moj muz tiez neznasa tetovania a ja mu tiez hovorim, ze nesud, ked cloveka nepoznas. Tetovanie moze mat aj životný pribeh. Deti…. V tom veku ako si si zadal bude mat vacsina zien deti. Nadváhu…. Ano si predstav, ze aj ludia s nadváhou maju pravo na lasku. Mozno, ked si tam da len tvar, nechce aby bola súdená podla váhy ale aby ju niekto trošičku spoznal. Napriek nadváhe to moze byt super zena. Takze tento prispevok vypovedá o tebe, nie o tych zenach. Tie zeny mozu byt super.
@betulinka1 To s tou nadvahou nefunguje. Muzi su vizualne zalozeni, zeny menej. Cize zenu mozu casom nejaky macko zaujat dobrou povahou, opacne to nefunguje, ked raz nepovazuje nadvahu za atraktivnu, tak akurat je vo vysledku frustracia a pripadne agresivita, ked na rande pride niekto iny, nez na fotke.
@betulinka1 To s tou nadvahou nefunguje. Muzi su vizualne zalozeni, zeny menej. Cize zenu mozu casom nejaky macko zaujat dobrou povahou, opacne to nefunguje, ked raz nepovazuje nadvahu za atraktivnu, tak akurat je vo vysledku frustracia a pripadne agresivita, ked na rande pride niekto iny, nez na fotke.
@patrike to je v poriadku. Ja to uplne beriem. Reagovala som na autorove hodnotenie. Zacina otazkou.. mysliste si, ze ste nieco extra… hodnoti fakticky iba fotku. A napriklad ta potetovana moze byt nieco extra. Aj ta s nadváhou moze byt extra. Ale nie pre autora. Kazdy clovek ma nieco co sa mu paci a co nemoze mat moj partner. Nebudem to ale hodnotit.
@betulinka1 "Napriek nadváhe to moze byt super zena."
Aj muz napriek tomu, ze zaraba priemer, moze byt super chlap, zeny aj tak ohrnaju nos. 🙂
@patrike ale právnika práve chce, to môže byť. Len , či by ten právnik chcel. 🤔
@anonym_392cea
nastuduj si toto.....
**Občiansky zákonník (§ 11 – § 16)**
* Chráni **osobnosť človeka** (súkromie, prejavy osobnej povahy)
* Bez súhlasu nesmieš zverejniť:
* súkromnú komunikáciu
* správy, chaty, e-maily
* Ak to niekto poruší, môžeš žiadať:
* odstránenie
* ospravedlnenie
* finančné odškodnenie
👉 Toto je najčastejší paragraf pri zverejnení konverzácií.
**Trestný zákon (§ 377 – Porušenie tajomstva prepravovaných správ)**
* Týka sa najmä:
* neoprávneného získania správ
* ich zverejnenia bez súhlasu
* Platí hlavne, ak si sa k správe dostal **nelegálne** (napr. hacknutie)
**GDPR + Zákon o ochrane osobných údajov**
* Ak konverzácia obsahuje **osobné údaje** (meno, fotky, kontakt):
* ich zverejnenie bez právneho dôvodu môže byť porušenie zákona
* Môžeš sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov
Dôležitý rozdiel:
* ❗ **Ak si účastník konverzácie**, môžeš ju použiť napr. ako dôkaz
* ❗ Ale **verejne ju zverejniť (napr. FB, fórum)** bez súhlasu druhej osoby môže byť problém
* Zverejniť cudzie správy **bez súhlasu = často porušenie práva na súkromie**
* Najviac sa používa **Občiansky zákonník (§11 a ďalej)**
* V horších prípadoch to môže byť aj **trestný čin**
@anonym_autor po tomto tvojom komente už úplne chápem, že máš problém nájsť si ženu 😅
Btw je asi logické že žena vo veku aký uvadzas bude mať deti? Rovnako aj muži.
Ty si ten čo tu písal pred pár dňami že mu žiadna neodpíše že? Ja sa im.ale vôbec nečudujem.
@betulinka1 "Napriek nadváhe to moze byt super zena."
Aj muz napriek tomu, ze zaraba priemer, moze byt super chlap, zeny aj tak ohrnaju nos. 🙂
@anonym_9dcc74 nemyslim si.
@anonym_c51ac4 Na ani jednej veci z toho nevidim nic zle. Ak je ten dom velky, on funguje samostatne a vela rodicom pomaha, tak by som ho skor pochvalil. Plno penazi, ktore by vrazil do vlastneho byvania, mohol sikovne otocit a investovat.
Ten druhy, proste nie kazdy soferuje dobre a rad. Moja ex mala auto aj soferak, ale na dlhsie cesty ma poziadala, nech soferujem ja a pozerala krajinu okolo.
@patrike Ak je chlap slabý šofér, tobôž ak vodicak ani nemá, je tak strašne nemužné…to ako keď žena nevie variť…otras…a výhovorky, že ich to nebaví, nepomôžu
A zoznamka ma byt prehliadka Viktoria's secret?
Schopné a pekné ženy nepotrebujú byt vôbec na zoznamke, bud su davno zadané alebo obletovane v reálnom živote, ze nepotrebujú este ďalších na vypisovanie.
A to platí aj pre schopných mužov. Tak hold, každá aj tá s vytetovanym obočím alebo nadváhou túži po láske.
Tak čakajú..
@mischy00 Ja mám práveže pocit, že rýchlo sa vydali tie najneschopnejšie-chorľavé, nesamostatné, lenivé a pod…také by samy neprežili
@patrike Ak je chlap slabý šofér, tobôž ak vodicak ani nemá, je tak strašne nemužné…to ako keď žena nevie variť…otras…a výhovorky, že ich to nebaví, nepomôžu
@anonym_2269e8 Preco by zena mala vediet varit ? Co su toto za rodove stereotypy ? Nevie varit, moze byt sikovna v mnozstve inych uzitocnych aktivit alebo niecom inom okolo domacnosti.
Doba klasickeho rozdelenia uloh je prec, nevsimla si si to este ?
@anonym_2269e8 Preco by zena mala vediet varit ? Co su toto za rodove stereotypy ? Nevie varit, moze byt sikovna v mnozstve inych uzitocnych aktivit alebo niecom inom okolo domacnosti.
Doba klasickeho rozdelenia uloh je prec, nevsimla si si to este ?
@patrike Podľa mne je zen, ktorá nevie variť a vytvoriť teplo domova, úplne neschopná…bez ohľadu na to, aká je manažérka alebo umelkyňa v práci
@anonym_autor Nevnimas zeny ako skutocnych ludi. Rozdielne,
rozlicne, rozne povahy, skusenosti, charaktery.
Tvoj prispevok hadze vsetky zeny do jedneho vreca.
A uz na uvod odsudzujes fotky a vyzor. Nesnazis sa klast tym zenam ziadne zaujimave otazky?
Rozprudit rozhovor?
Co vies ponuknut ty?
@patrike Podľa mne je zen, ktorá nevie variť a vytvoriť teplo domova, úplne neschopná…bez ohľadu na to, aká je manažérka alebo umelkyňa v práci
@anonym_2269e8 smutne, tak nevnimas zenu ako skutocneho cloveka.
ja varit velmi neviem, nemam to rada. myslim, ze som priatelom , rodine a inym ludom vela dala, pomohla, vytvorila pekne veci. Ze som malokedy v zivote
nieco navarila,
ma vobec nemrzi, som plnohodnotny clovek.
@anonym_2269e8 ak ty si schopná len navariť tak toho veľa nevieš 🤷 teplo domova sa nevytvára parou z jedla 😂

@anonym_c51ac4 ale aspon pracuju v oblasti, ktoru si si vybrala 🙂
@anonym_6f0cf6 aspoň to, aspoň. Ale teda tak ako prišli, tak aj boli odídení.