Realita zoznamiek. Čo môžu muži očakávať?
Baby… myslíte si, že ste niečo extra? Tak si pozrite moju dnešnú skúsenosť so zoznamovaním s vami na badoo. Normálne som si to dnes značil na papier čierkami, nech nehovorím len pocity, ale fakty. A výsledok?.. Aplikácia badoo mi ponúkla 42 žien.
Z toho 22 malo vytetované, alebo nevkusné obočie, 9 malo napichané pery, 18 malo očividne upravené fotky (ai, filtre, retuš), 16 malo iba fotky tváre tak, aby nebolo vidno postavu, 7 malo staré fotky, ktoré zjavne nesedia s realitou, 13 si pamätám ešte spred 5 rokov, tie isté profily, tie isté fotky, 7 malo profil len ako reklamu na instagram s odkazom pod čím hladať, 13 malo viditeľné tetovania po tele ako v base, 38 malo v profile "chcem sa len porozprávať", minimálne 2 profily boli očividne fotky stiahnuté z internetu, 28 malo výraznú nadváhu (vrátane tých, čo skrývali telo) a 39 malo napísane že majú deti. Toto je realita ak si zadáte galanta a okolie do 30km, vek 35 az40 rokov. Tak sa pýtam úplne normálne.. má si z čoho vyberať chlap? Lebo stále počúvam, že na zoznamkách sú len zúfalí chlapi. Ale keď toto vidím, tak mi napadá iná otázka, čo sú potom ženy, ktoré tam sú roky, nemenia nič a čakajú iný výsledok, alebo tie, ktoré vedia že ú tam iba zúfalci a i tak sa tam prihlásia? a nie.. nejde o hejt. Ide o čisté čísla. A tie hovoria za všetko. Nedokážete teda velmi čo ponúknuť.
Autor, akurát som sa zahlasila....a si pozri ženy aj mužov aký je to nepomer, veď tam 3/4 chlapov
@rejka7 Máš úplnú pravdu, v časoch, keď som diplom dostal, sa to písalo ešte ručne a nejako to bledne na slnku. No a výpis zo starého VUB internet bankingu sa mi páčil viac.
@anonym_autor Tak teda 35 rocna je od teba aj o 15 rokov mladsia 🤦♀️
@simsalabim spýtaj sa, z akej aplikácie sú tie prefotené obrazovky
@anonym_autor ty Adonis, ty hejtujes snáď všetky ženy 30-40 tak vysvetlim:
- väčšina žien po 35 má vytetované obocko lebo nie každý má šťastie na prirodzene obočie aj v tomto veku, lebo vekom to už nedorasta, jednoducho aj muži plesateju a majú kúty a zeny zas dokreslene obocko. Hawk!
- deti, akože hejtis tu ženy a detmi, wtf?? Ty si nebol nikdy dieťa? Ako by sa ti páčilo keby si dieťa a na tvoju mamu toto niekto napíše?? Aj zeny s detmi majú právo na lásku. Hawk!
- tetovania: skôr vec vkusu ale ty si sa zasekol v 13. Storočí? Čo je prosím ťa také hrozne na tetovaniach! Si úplne mimo, dnes má skoro kazdy tetovanie a je to jeho osobná vec. Viac sa mi páči potetovaný, ako človek bez mozgu! Prosím ťa tento názor už verejne neprejavuj. Lebo toto je prejav zaostaleho zmýšľania! Hawk!
- tlste ženy. Ty si určite Adonis so six packom že tu hejtis ženy s nadváhou a ?? Tiež sa pýtam, ony nemajú právo na lásku? Čo len stihli ľudia môžu mať vzťah, aha. Bol by si prekvapený koľko bacul poznám majú vzťah a koľko chudych nemá. Takže toto je dávno mýtus čo tu splietas.
- staré fotky: odkiaľ vieš že sú staré,musíš byť riadne psycho robíš si doma aj špeciálnu kroniku? Ja a svet zoznamiek, kapitola jedna Ja a môj prvý chat až po "robil som si čiarky na tetovane ženy"
- nikto normálny by takýto elaborat o ženách zo zoznamky nenapisal, nieto ešte non-stop vkuse bol na zoznamke!
@anonym_autor inak ,
vies, ze zeny su nutene svetom od malicka riesit svoj vyzor? ze to, ako su oblecene a namalovane este nic negativne neznamena? Jedine ak to ... ze vedia, ze iba takym sposobom nejakeho muza zaujmu?
zaujimave ako strasne riesis fotky a vyzor...
skusil si s nimi aj komunikovat, zistit co ich bavi, ake maju nazory a skuseosti v zivote?
@anonym_392cea nie jeho takéto veci nezaujímajú on Adonis rieši len vzhľad a nič iné. A ešte fotky a čiarka si koľko žien má aké neduhy, lebo po ulici vidí len samé Victoria Secret ženy a hľa, otvorí zoznamku a svet strasidiel. Tak a koho by zaujímalo či má strašidlo záujmy a čo by chcelo v živote dosiahnuť? Adonis hľadá single dokonalú ženu po 30 ktorá je tak super, že je sama, je štíhla a aj v tomto veku jej krásne prirodzene dorastá jej dokonale obočie a nedajbože dostane leukémiu alebo alopeciu a nedajbože bude musieť riešiť tetovane obocko!!!!!! To bude hneď amen tma!!
@anonym_autor urob si na zoznamke zensky profil a sleduj, ake spravy ti budu chodit od muzov...
@anonym_392cea tieto screenshoty co si dala, to naozaj ti tak muzi pisu? Mna to uplne preplieskalo teraz. To som este nevidela, nezazila, necitala. Bohu vdaka asi. To musi byt hrozne dostavat taketo spravy.
@anonym_392cea tieto screenshoty co si dala, to naozaj ti tak muzi pisu? Mna to uplne preplieskalo teraz. To som este nevidela, nezazila, necitala. Bohu vdaka asi. To musi byt hrozne dostavat taketo spravy.
@anonym_214bb3 píšu určite, ibaže sa jedna o erotickú aplikáciu a prefotenie využívajú na vydieranie.
@anonym_autor ty Adonis, ty hejtujes snáď všetky ženy 30-40 tak vysvetlim:
- väčšina žien po 35 má vytetované obocko lebo nie každý má šťastie na prirodzene obočie aj v tomto veku, lebo vekom to už nedorasta, jednoducho aj muži plesateju a majú kúty a zeny zas dokreslene obocko. Hawk!
- deti, akože hejtis tu ženy a detmi, wtf?? Ty si nebol nikdy dieťa? Ako by sa ti páčilo keby si dieťa a na tvoju mamu toto niekto napíše?? Aj zeny s detmi majú právo na lásku. Hawk!
- tetovania: skôr vec vkusu ale ty si sa zasekol v 13. Storočí? Čo je prosím ťa také hrozne na tetovaniach! Si úplne mimo, dnes má skoro kazdy tetovanie a je to jeho osobná vec. Viac sa mi páči potetovaný, ako človek bez mozgu! Prosím ťa tento názor už verejne neprejavuj. Lebo toto je prejav zaostaleho zmýšľania! Hawk!
- tlste ženy. Ty si určite Adonis so six packom že tu hejtis ženy s nadváhou a ?? Tiež sa pýtam, ony nemajú právo na lásku? Čo len stihli ľudia môžu mať vzťah, aha. Bol by si prekvapený koľko bacul poznám majú vzťah a koľko chudych nemá. Takže toto je dávno mýtus čo tu splietas.
- staré fotky: odkiaľ vieš že sú staré,musíš byť riadne psycho robíš si doma aj špeciálnu kroniku? Ja a svet zoznamiek, kapitola jedna Ja a môj prvý chat až po "robil som si čiarky na tetovane ženy"
- nikto normálny by takýto elaborat o ženách zo zoznamky nenapisal, nieto ešte non-stop vkuse bol na zoznamke!
@anonym_e77ed2 K ničomu, čo si tu napísala, nemám chuť sa vyjadrovať, nakoľko je zjavné, že nie si zrovna unikát, čo sa zmýšľania týka. Ale páči sa mi tam jedna vec a k tej sa vyjadrím. "Obočko, lebo vekom to už nedorastá" Aká veľká hlúposť je potom vo všetkých ženách, ktoré o tom nedorastaní vedia a napriek tomu si ho celé roky vytrhávali či pretŕhali? To samo o sebe o vás niečo vypovedá.
@anonym_e77ed2 K ničomu, čo si tu napísala, nemám chuť sa vyjadrovať, nakoľko je zjavné, že nie si zrovna unikát, čo sa zmýšľania týka. Ale páči sa mi tam jedna vec a k tej sa vyjadrím. "Obočko, lebo vekom to už nedorastá" Aká veľká hlúposť je potom vo všetkých ženách, ktoré o tom nedorastaní vedia a napriek tomu si ho celé roky vytrhávali či pretŕhali? To samo o sebe o vás niečo vypovedá.
@anonym_autor sice neviem co vypoveda o zenach, ktore si 20 rokov dozadu vytrhavali obocie, pretoze vtedy bolo trendove jemne obocie a potom doslo obocie na sposob Brezneva, ale tvoje komentare o tebe vypovedaju viac ako si myslis. V konecnom vychadzas z tejto debaty ako najvacsi uboziak.
@anonym_autor sice neviem co vypoveda o zenach, ktore si 20 rokov dozadu vytrhavali obocie, pretoze vtedy bolo trendove jemne obocie a potom doslo obocie na sposob Brezneva, ale tvoje komentare o tebe vypovedaju viac ako si myslis. V konecnom vychadzas z tejto debaty ako najvacsi uboziak.
@anonym_68a3ca V Káhire sa už desaťročia nachádza množstvo múmií, ktoré nemajú nos, a ľudia sa na ne chodia pozerať a obdivovať ich. Znamená to teda, že si teraz pôjdeš dať odrezať nos, aby niekto obdivoval aj teba?
@anonym_68a3ca V Káhire sa už desaťročia nachádza množstvo múmií, ktoré nemajú nos, a ľudia sa na ne chodia pozerať a obdivovať ich. Znamená to teda, že si teraz pôjdeš dať odrezať nos, aby niekto obdivoval aj teba?
@anonym_autor aj tymto komentom si dokazal, ze tvoje kognitivne funkcie su prevalcovane tvojim ubohym egom
Ked si zabrdol do historie, tak Mona Liza nema ziadne obocie, Nefretitti ma domalovane (mozno aj vytetovane, stari Egyptanie tetovanie pouzivali) obocie. Vcul co? Ako si s tym mame poradit?

Pridavam ja svoje 3 ks
@anonym_c51ac4 Medzi tými ma zaujal jeden, ktorý neustále zdraví , napíše, nikto neodpovie, napíše znova, nikto neodpovie, a tak stále dokola. Nezdá sa vám to dosť úbohé? Akože riadna sranda, keď niekto napriek tomu, že nezaujal adresáta, píše stále znova. Napíšem niekomu, neodpovedá, napíšem opäť, neodpovedá… proste zúfalo trápne, až hraničiace s mega- úbohosťou. Ak niekto nedokáže pochopiť už po prvom oslovení bez reakcie adresáta, že ten nemá záujem… všakže? Priam úboho-trápne, a robia to iba zúfalé, trápne existencie.