icon

Sklamanie zo zoznamky

24. dec 2025

Ahojte, som žena, 35r a mám profil na zoznamke. Pred asi 8 dňami som začala komunikovať s veľmi fajn mužom. 40r, rozvedený, bezdetný, manažér, sympatický muž. Písali sme si asi 3 dni a neskôr sme prešli na komunikáciu cez msng. Nahráva mi správy, píšeme si, voláme si. Videli sme sa na profile, aj na fotkách, navzájom sme si boli sympatickí (aspoň sa to tvrdilo). Píše mi naozaj často, v priebehu dňa, aj večer. Voláme si tak raz do dňa a sú to aj hodinové telefonáty. Vraj som ho veľmi zaujala. Keďže som však momentálne mimo mesto a vraciam sa až 27.12, dohodli sme sa, že sa stretneme hneď po sviatkoch a ideme spolu von. Hovorí mi veľa zo svojho súkromia, o práci, o rodičoch, o súrodencoch, viem kde býva, kde pracuje, čo robí, aké ma plány, aj so mnou...

Ale...

Mám na zoznamke ešte jeden profil. Taký poloprázdny, nič nehovoriaci, s neutrálnou fotkou. Starý.. a dnes ráno som do neho nakukla po pár týždňoch. A mám tam od neho správu. Včera o 23:38h... takú všeobecnú, kedy oslovil danú ženu on.

A tu som ostala veľmi sklamaná.
Myslela som si, že keď nás zaujme jeden človek, tak venujeme energiu tomu človeku.
Mám pocit, akokeby to bol ten týpek, čo tu porovnával 4 ženy zo zoznamky cez AI.
Dnes som sa odmlčala a som sklamaná nejako vnútorne.

la_dolce_vita
24. dec 2025

Ja ta chapem... mohol si dat chvilu pohov a venovat zaujem a energiu tebe, ale on si robi zadne vratka a neda si pokoj. Typicka zoznamka. Tiez som staromodna a ferova, hoci ano, je slobodny, nezadany atd. Ale aj mna by to sklamalo. Ludia, ktori tam funguju dlho, su nedoveryhodni.

ovaaa
24. dec 2025

Začala by som si s ním písať samozrejme by som sa neprezradila a uvidíš kam to povedie Takto si overíš či ti klamal alebo má rovnako nacvičené frázy, tak isto by som sa spýtala či ho tu niekto zaujal na stretko atď a potom by som sa zariadila, konfrontovala a poslala do...

autor
24. dec 2025
@anonym_0292ee

@anonym_autor a ked ty nehľadás žiadneho iného muža, načo si otvorila správy?

@anonym_0292ee mne pisu ludia predovsetkym na ten hlavny profil. Tam na spravy neodpovedam. Mazem ich, alebo len precitam a neodpoviem. Tak raz, za dva tri tyzdne sa prihlasim na tento stary. Ktory nepouzivam. A presne pre tieto ucely mi skvele posluzil. Vdaka nemu dnes viem nieco, co som mala vediet. Cize si ho necham aj do buducnosti.

la_dolce_vita
24. dec 2025
@anonym_autor

@sissy27 on cielene oslovil inu zenu. Zenu, ktora nema napisanu ani lokalitu, ma tam netralnu fotky prirody. Oslovil ju stylom - "Ahoj, prajem pekne sviatky. Viem, ze mas urcite vela sprav a mozno moja zapadne v inboxe, ale mozno nie. Velmi rad by som sa s tebou zoznamil, ak by si mala zaujem a spoznal ta viac."

@anonym_autor fiha, toto rozposiela x zenam a caka, ktora sa chyti.. u mna by skoncil.

anonym_0292ee
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_0292ee mne pisu ludia predovsetkym na ten hlavny profil. Tam na spravy neodpovedam. Mazem ich, alebo len precitam a neodpoviem. Tak raz, za dva tri tyzdne sa prihlasim na tento stary. Ktory nepouzivam. A presne pre tieto ucely mi skvele posluzil. Vdaka nemu dnes viem nieco, co som mala vediet. Cize si ho necham aj do buducnosti.

@anonym_autor ja mam 2 profily, oba mi slúžia na mail. Správy sa vhmazu časom aj same a ani ich neotvafam nečítam lebo ma to nezaaujima. Teba očividne áno, co kto píše

zuzanita1609
24. dec 2025
@anonym_autor

@sissy27 on cielene oslovil inu zenu. Zenu, ktora nema napisanu ani lokalitu, ma tam netralnu fotky prirody. Oslovil ju stylom - "Ahoj, prajem pekne sviatky. Viem, ze mas urcite vela sprav a mozno moja zapadne v inboxe, ale mozno nie. Velmi rad by som sa s tebou zoznamil, ak by si mala zaujem a spoznal ta viac."

@anonym_autor a veď si mu mala aj ty odpísať štýlom...,,ahoj (Meno). Mňa už oslovovať nemusíš,my sa už ako-tak týždeň virtuálne poznáme. Je fajn mať "rozčítaných viac kníh" ,ale potom sa ti začnú príbehy pliesť a koniec aspoň jedného príbehu v nedohľadne.Ja by som to tak urobila,popriala krásne sviatky a rozlúčila sa 😏. (Ešte ste sa nevideli,ste v kontakte týždeň,kľudne môže byť ženatý na služobnej ceste mimo rodiny) . Taktiež prečo si šla na svoj druhý,starý profil? Prečo si vlastne išla pozrieť na zoznamku,keď už "plánujete" budúcnosť? 😁

anonym_63091f
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja by som s nim komunikovala na tom starom naďalej..uz len tak,z nudy...a na koniec by som mu to prezradila,ze som to ja.. Snáď by mal dobré ponaučenie do budúcna...

la_dolce_vita
24. dec 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor a veď si mu mala aj ty odpísať štýlom...,,ahoj (Meno). Mňa už oslovovať nemusíš,my sa už ako-tak týždeň virtuálne poznáme. Je fajn mať "rozčítaných viac kníh" ,ale potom sa ti začnú príbehy pliesť a koniec aspoň jedného príbehu v nedohľadne.Ja by som to tak urobila,popriala krásne sviatky a rozlúčila sa 😏. (Ešte ste sa nevideli,ste v kontakte týždeň,kľudne môže byť ženatý na služobnej ceste mimo rodiny) . Taktiež prečo si šla na svoj druhý,starý profil? Prečo si vlastne išla pozrieť na zoznamku,keď už "plánujete" budúcnosť? 😁

@zuzanita1609 dobre urobila, ze tam isla a vie, na com je. Tak to malo byt. Neskor by to este viac sklamalo.

anonym_de2c5c
24. dec 2025

Nechápem ženy, čo sú s týmto jeho prístupom ok, lebo toto není ok vôbec, ale že vôbec...dobre si urobila, radšej to stopnúť hneď, je iba hráč ak píše ženam bez fotiek, zúfalý a honi si ego, žiaľ, uverila si predstave o ňom, takých je tam mrte...treba sa zamerať na priemerných, ale slušných chlapov, čo to so ženami moc nevedia, nesľubuju dopredu a nemajú moc skúsenosti

zuzanita1609
24. dec 2025
@la_dolce_vita

@zuzanita1609 dobre urobila, ze tam isla a vie, na com je. Tak to malo byt. Neskor by to este viac sklamalo.

@la_dolce_vita veď áno, vždy lepšie prísť na neúprimné jednanie po týždni,ako po roku. Lišiak sa prekombinoval . Ale ona tiež by to nemusela tak "vážne" brať po týždni a to ešte aj bez osobného stretnutia. Zoznamky treba brať s nadhľadom a niečo podobné očakávať už dopredu 😏.

anonym_0292ee
24. dec 2025
@anonym_de2c5c

Nechápem ženy, čo sú s týmto jeho prístupom ok, lebo toto není ok vôbec, ale že vôbec...dobre si urobila, radšej to stopnúť hneď, je iba hráč ak píše ženam bez fotiek, zúfalý a honi si ego, žiaľ, uverila si predstave o ňom, takých je tam mrte...treba sa zamerať na priemerných, ale slušných chlapov, čo to so ženami moc nevedia, nesľubuju dopredu a nemajú moc skúsenosti

@anonym_de2c5c ja mam muža tiez zo zoznamky. Bola to taká nahoda, a určite si aj on pisal s viacerými ženami ale skoncil somnou ... nevidím na tom nic zle... ved niesu z nich už manželia... a opäť keby ju nezaujimalo co jej pisu iný muži ani to neotvorí 🙂

anonym_0292ee
24. dec 2025

Chcem len povedať, ze an napriek tomu, ze píše s inými stale tk môže byt dobrý muž, ale to sa neda vediet bez osobného spoznávania🙂

autor
24. dec 2025
@zuzanita1609

@la_dolce_vita veď áno, vždy lepšie prísť na neúprimné jednanie po týždni,ako po roku. Lišiak sa prekombinoval . Ale ona tiež by to nemusela tak "vážne" brať po týždni a to ešte aj bez osobného stretnutia. Zoznamky treba brať s nadhľadom a niečo podobné očakávať už dopredu 😏.

@zuzanita1609 ja to neberiem vážne, nerušila som si profily, ja som nenavrhovala iny typ komunikacie, ani som nenavrhovala spolocne aktivity na silvestra. Bol to on. Keby sme sa stretli a nefungovalo by to, je jasne, ze by oslovoval dalsie. Ale tu tlaci jednej kaleraby do hlavy a oslovuje ine zeny. Za mna stopka.

anonym_13bea2
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
Ja si budem musiet obnovit moj profil, stary profil
Stary milionar hlada zlatokopku

anonym_a5a062
24. dec 2025

95% zoznamky je o tom zasunut. Teda neklamme si ide o prach sprosty sex. A nikomu sa nechce cakat. Vela zien a aj muzov to ma rozbehnute na vsetky strany. Aj spavat sa da s viacerymi kym si jednu nenastahujeme domov. Az vtedy to zacina byt vazne. Vesele Vianoce a zivot bez ruzovych okuliarov je krajsi.

zuzanita1609
24. dec 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja to neberiem vážne, nerušila som si profily, ja som nenavrhovala iny typ komunikacie, ani som nenavrhovala spolocne aktivity na silvestra. Bol to on. Keby sme sa stretli a nefungovalo by to, je jasne, ze by oslovoval dalsie. Ale tu tlaci jednej kaleraby do hlavy a oslovuje ine zeny. Za mna stopka.

@anonym_autor tak samozrejme,že stopka. Keď začal tlačiť tie kaleráby,ty sama si ho mala stopnúť s tým,že toto budete riešiť až po osobnom kontakte. A z jeho strany by bolo fér povedať,že do tej doby budem písať, rozprávať sa s inými ženami. Takto by to asi bolo najlepšie.

anonym_a5a062
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ecbcc5 ale on jej napísal po tom, čo my dvaja spolu komunilkujeme, voláme si, máme dokonca spoločne plány aj na Silvestra.

@anonym_autor lenze silvester je jeden den co budes ty robit ostatnych 6 dni v tom tyzdni? On nahanat dalsie

modrykonik33
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f03670 nie, už som mu napísala dnes, že za mňa to nebude fungovať a že teda nech spoznáva iné ženy, kde bude vidieť väčší zmysel.

@anonym_autor čo ti na to odpísal?

autor
24. dec 2025
@modrykonik33

@anonym_autor čo ti na to odpísal?

@modrykonik33 nič, prečítal si to a už neodpísal nič. Ale ja som mu jasne napísala, že pre túto chvíľu to uzatváram a nebudem pokračovať ďalej v komunikácii. Popriala som krásne sviatky a rozlúčila som sa. Tam už nie je čo napísať.

anonym_b997ca
24. dec 2025
@anonym_autor

@modrykonik33 nič, prečítal si to a už neodpísal nič. Ale ja som mu jasne napísala, že pre túto chvíľu to uzatváram a nebudem pokračovať ďalej v komunikácii. Popriala som krásne sviatky a rozlúčila som sa. Tam už nie je čo napísať.

@anonym_autor a podla toho vidis ako to bral. Mal to nahaku, bavil sa.

autor
24. dec 2025
@anonym_b997ca

@anonym_autor a podla toho vidis ako to bral. Mal to nahaku, bavil sa.

@anonym_b997ca zjavne áno. Možno mu došlo. Uvidím, či ešte bude písať tomu inému profilu. Naozaj mať dva profily na zoznamke je priam žiadúce. Tu sa ukázalo, ako veľmi.

anonym_b997ca
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b997ca zjavne áno. Možno mu došlo. Uvidím, či ešte bude písať tomu inému profilu. Naozaj mať dva profily na zoznamke je priam žiadúce. Tu sa ukázalo, ako veľmi.

@anonym_autor alebo kašľať na zoznamky a zoznamovať sa inak. Muzovi zo zoznamky by som neverila, roky su tam ti isti jedinci a presne kvôli takému co riešiš ty som zoznamky uz zavrhla

anonym_349b77
Autor odpoveď zmazal
anos18
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja by som tiež bola sklamaná, veď ak som našla niekoho, kto mi zatiaľ vyhovuje a myslela by som si, že je reálne šanca, že niečo z toho bude, tak by som čakala do osobného stretnutia a zatiaľ by som nehľadala nikoho ďalšieho. On to tak ale nemá, skúša ďalej.

sevrin
24. dec 2025
@anonym_autor

@sevrin toto je dosť od veci. Mne píše mnoho mužov a už tie správy ani nečítam a nereagujem na nich. Nemala som prečo. Nateraz som si myslela, že som našla niekoho, komu chcem venovať energiu. Ale teda dnes ráno som dostala krásny vianočný darček.

@anonym_autor aký krásny vianočný darček si dostala??

anonym_349b77
24. dec 2025
@anos18

@anonym_autor ja by som tiež bola sklamaná, veď ak som našla niekoho, kto mi zatiaľ vyhovuje a myslela by som si, že je reálne šanca, že niečo z toho bude, tak by som čakala do osobného stretnutia a zatiaľ by som nehľadala nikoho ďalšieho. On to tak ale nemá, skúša ďalej.

@anos18 ja osobne by som to riešil skôr opačne. Kým sa nestretnu tak je všetko možné, aj to že sa zruší úplne stretnutie. Keď by som sa ja stretol a páčila by sa mi, potom by som už nemal potrebu si písať s ďalšími, vtedy už vieš ako sa naozaj vnímate naživo.

sevrin
24. dec 2025
@anonym_b997ca

@anonym_autor bohužiaľ muzi presne takto funguju

@anonym_b997ca poopravím ťa. Väčšina mužov na zoznamkách takto funguje. Tiež by som povedal, že ženy presne takto fungujú, ale poviem, že väčšina žien takto presne funguje. Platí o väčšine žien, ak hľadajú na zoznamke niekoho, nikdy neudržiavajú kontakt len s jedným mužom.

grof_monte_christo
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Dobre si spravila, nechaj ho ist. My sme mali s 3 dalšími babami na zoznamke falošný profil, na ktorý nám niekedy chodili správy a ako sme si typkov preverovali. Jedna kamoška už mala rozbehnutý vzťah, aj spolu už spávali a napísal na tento falošný profil. Revala celý deň, lebo bola do neho už zamilovaná, ale rozišla sa s ním. Je to dobra stratégia na zoznamke, ty si odhalila vadný kus na samom začiatku.

anonym_9db0b3
24. dec 2025
@anonym_349b77

@anos18 ja osobne by som to riešil skôr opačne. Kým sa nestretnu tak je všetko možné, aj to že sa zruší úplne stretnutie. Keď by som sa ja stretol a páčila by sa mi, potom by som už nemal potrebu si písať s ďalšími, vtedy už vieš ako sa naozaj vnímate naživo.

@anonym_349b77 ja kým som bola na zoznamke, tak som si písala s viacerými, a ak som zacala mať s niekým pocit, že by to mohlo byť fajn a začali sme si volať a tiež to bolo super aj po telefóne, tak už som nikdy nepísala iným. No každý to má inak

sissy27
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor stale plati, co som pisala vyssie. Ani sa nepoznate, a ty uz cakas exkluzivitu. Tak esteze mas dva profily na tej zoznamke a hoci ta nikto iny nezaujima, tak predsa stale mas a otvaras aj ten druhy 🤷‍♀️ aspon nebud pokrytec. Pisete si tyzden, este ste sa nestretli, nic ste si neslubovali, ale ty uz mas naroky na celu jeho osobu. Je na zoznamke, tak sa snazi zoznamit.
Ale ok, tebe nevyhovuje, inej hadam bude. Ale maj gule a povedz mu na rovinu, preco si zrazu zmenila nazor.