Sklamanie zo zoznamky
Ahojte, som žena, 35r a mám profil na zoznamke. Pred asi 8 dňami som začala komunikovať s veľmi fajn mužom. 40r, rozvedený, bezdetný, manažér, sympatický muž. Písali sme si asi 3 dni a neskôr sme prešli na komunikáciu cez msng. Nahráva mi správy, píšeme si, voláme si. Videli sme sa na profile, aj na fotkách, navzájom sme si boli sympatickí (aspoň sa to tvrdilo). Píše mi naozaj často, v priebehu dňa, aj večer. Voláme si tak raz do dňa a sú to aj hodinové telefonáty. Vraj som ho veľmi zaujala. Keďže som však momentálne mimo mesto a vraciam sa až 27.12, dohodli sme sa, že sa stretneme hneď po sviatkoch a ideme spolu von. Hovorí mi veľa zo svojho súkromia, o práci, o rodičoch, o súrodencoch, viem kde býva, kde pracuje, čo robí, aké ma plány, aj so mnou...
Ale...
Mám na zoznamke ešte jeden profil. Taký poloprázdny, nič nehovoriaci, s neutrálnou fotkou. Starý.. a dnes ráno som do neho nakukla po pár týždňoch. A mám tam od neho správu. Včera o 23:38h... takú všeobecnú, kedy oslovil danú ženu on.
A tu som ostala veľmi sklamaná.
Myslela som si, že keď nás zaujme jeden človek, tak venujeme energiu tomu človeku.
Mám pocit, akokeby to bol ten týpek, čo tu porovnával 4 ženy zo zoznamky cez AI.
Dnes som sa odmlčala a som sklamaná nejako vnútorne.
@anonym_autor stale plati, co som pisala vyssie. Ani sa nepoznate, a ty uz cakas exkluzivitu. Tak esteze mas dva profily na tej zoznamke a hoci ta nikto iny nezaujima, tak predsa stale mas a otvaras aj ten druhy 🤷♀️ aspon nebud pokrytec. Pisete si tyzden, este ste sa nestretli, nic ste si neslubovali, ale ty uz mas naroky na celu jeho osobu. Je na zoznamke, tak sa snazi zoznamit.
Ale ok, tebe nevyhovuje, inej hadam bude. Ale maj gule a povedz mu na rovinu, preco si zrazu zmenila nazor.
@sissy27 V tejto fáze spoznávania sa sa už vyžaduje exkluzivita. Naco jej tlačil kaleráby do hlavy, ako velmi ho zaujala a plánoval s nou Silvestra? Toto sa nerobí. Nepoviem, keby si len písali a bolo by to ešte nemastne neslane. To, čo spravil, svedčí o krivom charaktere a ona mu nie je povinná nič vysvetľovať. Očividne o to ani nestojí.
@sissy27 V tejto fáze spoznávania sa sa už vyžaduje exkluzivita. Naco jej tlačil kaleráby do hlavy, ako velmi ho zaujala a plánoval s nou Silvestra? Toto sa nerobí. Nepoviem, keby si len písali a bolo by to ešte nemastne neslane. To, čo spravil, svedčí o krivom charaktere a ona mu nie je povinná nič vysvetľovať. Očividne o to ani nestojí.
@grof_monte_christo Ale tak keď sa ešte ani nestretli, tak to obyčajne tak robia, že hľadajú ďalej, takého muža nájde iba ťažko, čo by sa od začiatku venoval iba jednej žene, ja by som sa s nim stretla a potom by som videla, či stojí zato venovať mu celú pozornosť alebo hľadať ďalej. Asi mu bolo dlho čakať na stretnutie po sviatkoch.
@grof_monte_christo Ale tak keď sa ešte ani nestretli, tak to obyčajne tak robia, že hľadajú ďalej, takého muža nájde iba ťažko, čo by sa od začiatku venoval iba jednej žene, ja by som sa s nim stretla a potom by som videla, či stojí zato venovať mu celú pozornosť alebo hľadať ďalej. Asi mu bolo dlho čakať na stretnutie po sviatkoch.
@petronelag Ako prosím? Bolo mu dlho čakať par dni? To čo je za človeka? Tak sa mal s ňou bavit neutrálne, ze po stretnutí sa uvidí ako ďalej, ale nie niekoho cielene namotavat, hodiny telefonovat a plánovat spoločného Silvestra. Do stretnutia mali par dni.... preboha, toto je dlhý čas?
@anonym_autor stale plati, co som pisala vyssie. Ani sa nepoznate, a ty uz cakas exkluzivitu. Tak esteze mas dva profily na tej zoznamke a hoci ta nikto iny nezaujima, tak predsa stale mas a otvaras aj ten druhy 🤷♀️ aspon nebud pokrytec. Pisete si tyzden, este ste sa nestretli, nic ste si neslubovali, ale ty uz mas naroky na celu jeho osobu. Je na zoznamke, tak sa snazi zoznamit.
Ale ok, tebe nevyhovuje, inej hadam bude. Ale maj gule a povedz mu na rovinu, preco si zrazu zmenila nazor.
@sissy27 všetko závisí od charakteru. Sú ľudia, čo nevidia problém v chrápanie s inými a s rozškľabeným ksichtom potom tvrdia druhej strane, " veď som s tebou nechodil, veď som ti neslubovaľ exkluzivitu a podobne. Vo finále, aj ak sa takéto kusy oženia, nikdy nebudú verné, vždy budú mať " kamošky" a rôzne " známe", rôzne profily na tindery a vseliake zoznamkové vypisovačky. Skratka majú posunuté hranice. Ak toto žena nedokáže tolerovať, mala by si zohnať muža, ktorý aj po takomto zoznámení ako autorka píše už sa sústredí na jednu ženu, je tu predpoklad vernosti a oddanosti a charakteru. Takže autorka, ak nechceš neverníka, hľadaj ďalej, predsa len ani nevieš prečo je rozvedený , možno práve kvôli neverám a zoznamkám
moze to byt ze ta este nevidel, ale proste ak ti to vadi tak ukonci to. Niet nad vnutorny pocit ktory ta neklame. zoznamky su zradne hej, kolke zeny tam maju muzov a ani nevedia o tom ze si vypisuju!
@anonym_autor stalo sa mi pred rokmi to isté. Dotyčný mi písal na iný profil , sám od seba, kde som nemala ani fotku, navrhla som stretnutie, čas a on tam fakt prišiel 🙂 bola som veľmi sklamaná, že mal rozrobenych viac žien, ale radšej zísť z kratšej cesty
na zoznamkách je toto bežné, skôr by som sa divila ak by to tak nebolo. Ber to fakt s rezervou
@grof_monte_christo Ja mam na to iny nazor. A v podstate ani jeden nie je ten jediny spravny. Pre mna tyzden si s niekym pisat nie je vztah a ani nic zavazne. A tlacil jej do hlavy presne take iste kaleraby ako ona jemu - slubuje mu, ako sa stretnu ked sa vrati, ako si rozumeju a bla bla bla a z nicoho nic “to nebude fungovat”. My sice vieme preco zmenila nazor, ale v jeho ociach bude len dalsia namotavacka, co pred stretnutim zduchla a len si povie “chvalabohu, ze som si pisal aj s inymi, mozno aspon tam nieco vyjde”.
A naozaj mi pride pokrytecke, ak tu exkluzivitu vyzaduje niekto, kto ma na zoznamke dva profily a oba aktivne 🤡 keby mu povedala pravdu, tak si akurat povie, ze sa smeti vyniesli same.
@sissy27 všetko závisí od charakteru. Sú ľudia, čo nevidia problém v chrápanie s inými a s rozškľabeným ksichtom potom tvrdia druhej strane, " veď som s tebou nechodil, veď som ti neslubovaľ exkluzivitu a podobne. Vo finále, aj ak sa takéto kusy oženia, nikdy nebudú verné, vždy budú mať " kamošky" a rôzne " známe", rôzne profily na tindery a vseliake zoznamkové vypisovačky. Skratka majú posunuté hranice. Ak toto žena nedokáže tolerovať, mala by si zohnať muža, ktorý aj po takomto zoznámení ako autorka píše už sa sústredí na jednu ženu, je tu predpoklad vernosti a oddanosti a charakteru. Takže autorka, ak nechceš neverníka, hľadaj ďalej, predsa len ani nevieš prečo je rozvedený , možno práve kvôli neverám a zoznamkám
@anonym_f03670 ja si zas myslim svoje o ludoch, ktori maju na zoznamke dva profily - ved co keby nahodou 🤡
@anonym_autor ty si ozaj zufalka ze musis byt na zoznamke, a vsetci samozrejme aj si pisu s nezaujimavou tak pisu aj inym. dobre robi chlapec..
iba hlupak si mysli ze zeny alebo muzi na zoznamkach si vyhliadnu jedneho a tomu pisu. Ak niekto nahrava spravy znamena to ze nestiha odpisovat 20 ludom naraz, podobne ak pise velmi kratke spravy tak pise vela ludom naraz, co je velmi bezne pre zeny, ze sa tak chovaju.
iba hlupak si mysli ze zeny alebo muzi na zoznamkach si vyhliadnu jedneho a tomu pisu. Ak niekto nahrava spravy znamena to ze nestiha odpisovat 20 ludom naraz, podobne ak pise velmi kratke spravy tak pise vela ludom naraz, co je velmi bezne pre zeny, ze sa tak chovaju.
@samo789 a co je na tom? Ved nie s každým muzom/ženou hneď ide do vztahu ... však sa môžu spoznať, vznikajú gak aj priatelstva...
@samo789 a co je na tom? Ved nie s každým muzom/ženou hneď ide do vztahu ... však sa môžu spoznať, vznikajú gak aj priatelstva...
@anonym_0292ee pises si , s perfeknym chlapom co do smrti manzelky ju miloval, s uzasnym lekarom co zachranil 100 ky zivotov, s politikom ktory chce ludom dobre, s milujucim vzorovym otcom, a este s dvadsat naraz, ako dvojslovnymi odpovedami prides na to ze prave ten, alebo onen je ten pravy pre teba? Nijak. ostanes sama, ale sa citis ako kralovvske velicenstvo, ktoremu pise vela chlapov naraz. a to je ciel? Nebol povodne ciel sa zoznamit?
Tak neviem čo je horšie či napísať z jedného profilu viacerým alebo mať profily 2
@anonym_0292ee pises si , s perfeknym chlapom co do smrti manzelky ju miloval, s uzasnym lekarom co zachranil 100 ky zivotov, s politikom ktory chce ludom dobre, s milujucim vzorovym otcom, a este s dvadsat naraz, ako dvojslovnymi odpovedami prides na to ze prave ten, alebo onen je ten pravy pre teba? Nijak. ostanes sama, ale sa citis ako kralovvske velicenstvo, ktoremu pise vela chlapov naraz. a to je ciel? Nebol povodne ciel sa zoznamit?
@samo789 takto ja som si nikdy nepísala so 100vkami mužov. Vieš to v celku rychlo pretriedit, skym nájdeš temu na písanie píšeš skym nie tam to končí. Cieľ je zoznámiť sa ale nie každé zoznámenie musí končiť automaticky vzťahom 😉 ja som sa zoznámila aj s veľa mužmi na party ked som bola teen ,prehodili sme rec ale nic viac 🙂
@anonym_ecbcc5 ale on jej napísal po tom, čo my dvaja spolu komunilkujeme, voláme si, máme dokonca spoločne plány aj na Silvestra.
@anonym_autor žiaľ, toto je úplne bežná vec...
@anonym_f03670 ja si zas myslim svoje o ludoch, ktori maju na zoznamke dva profily - ved co keby nahodou 🤡
@sissy27 Ale ten druhý profil bol len kontrolný a splnil ucel.
@sissy27 Ale ten druhý profil bol len kontrolný a splnil ucel.
@grof_monte_christo aky kontrolny? Normalne tam ma dva profily, sice tvrdi, ze jeden je stary a nepouziva ho, ale ocividne to nie je pravda 😃 prestan hladat vyhovorky, ved ked nieco nepouzivam a nepotrebujem to, tak to nedrzim, nie? Keby on mal dva profily to uz by bolo ine, to uz by si taka zhovievava nebola a autorka uz vobec.
@grof_monte_christo aky kontrolny? Normalne tam ma dva profily, sice tvrdi, ze jeden je stary a nepouziva ho, ale ocividne to nie je pravda 😃 prestan hladat vyhovorky, ved ked nieco nepouzivam a nepotrebujem to, tak to nedrzim, nie? Keby on mal dva profily to uz by bolo ine, to uz by si taka zhovievava nebola a autorka uz vobec.
@sissy27 Bola si niekedy na zoznamke? My sme ako baby mali tiež jeden falošný profil. Ani nevieš, ako sa nám táto stratégia oslovila. Doveruj, ale preveruj.
@sissy27 Bola si niekedy na zoznamke? My sme ako baby mali tiež jeden falošný profil. Ani nevieš, ako sa nám táto stratégia oslovila. Doveruj, ale preveruj.
@grof_monte_christo a sme doma 😂 lebo to robis ty, tak je to v poriadku a spravne 😂
@grof_monte_christo typek možno vedel, zd hento je jej druhy nick a išiel si ceknúť on ju. Co povieš na toto ? Ci len zena si môže cekovag😂
No presne toto je dôvod prečo aj tí lepší chlapi mávajú rozrobených viac debát kým si niečo zastabilizujú. Napríklad aj preto že sa nejaká s jeho kontaktov z ničoho nič a z pohľadu chlapov z úplne nepochopiteľného dôvodu urazí. Chlapi to majú oveľa ťažšie má zoznamkách ako my ženy. Neporovnateľne. Preto sa jednoducho zabávaj. Proste sa odosobni od ponúk za prachy, zasmej sa na nevyžiadaných dickpicoch, povtipkuj s kým sa dá, roztiahni siete doširoka nech spoznáš tých najfajn. Pár ich tam je A keď spoznáš nechaj ich nech spoznávajú tiež, aj nech sa stretnú aj s inými, osobný kontakt je dôležitý. A nech zistí že si pre neho tá naj. Lebo momentálne sa mu asi len uľavilo že si sa odfiltrovala sama.
Vidíš a ja som takto na zoznamke nachytala môjho ex. Kolegyňa mi dala echo, že ju oslovil. Zriadila som si fejkový účet a oslovila ho. Pekne tam na mňa ponadával, posťažoval sa aká som mrcha, netušiac, že som to ja. Bez okolkov si so mnou dohodol wellnes víkend. Doma mi oznámil, že ide na školenie. O pár hodín sme sa stretli na dohodnutom mieste. Prišla som aj s dcérou. Nechápal. A ja som nevysvetľovala. Podala som návrh na rozvod.
Ale. Na tvojom mieste by som s ním podebatovala z toho druhého účtu. Opýtaj sa ho napr. ako bude tráviť Silvester - a uvidíš, čo ti napíše - či sa prizná, či už niečo má......

Ja ako žena na zoznamke som robila presne to isté a keby mal nejaky muž problém s tým, že si píšem aj s inými, tak by som bola rada, keby sa takto ziarlivo odstránil sam 😀 kks, ved spolu nechodíte, ani ste neboli vonku a už si ho nárokuješ ako keby mal byt len tvoj 😅 to je fakt smiešne tento tvoj výstup. Ak toto bude chlap robit aj po tom, čo spolu naozaj začnete chodit, tak ano, je to hnup, ale takto si len random žena z netu a už robíš žiarlivostne scény... môže byť len rad, že si sa sama stopla 🙂 je to zoznamka, na to to je, aby si si tam pisala s viacerými, hocikedy 😀 lol