Skúsenosti s randením na zoznamkách
Clovek sa niekedy musi smiat. Pozeras profil das ❤️ ides dalej. Niektore sa chytia daju ❤️ spat. Tak slusne pozdravis. Zacne pisanie. Je vzdelana ty tiez uz v prvy den ta vola aby si sa pridal na dovolenku s nou ze ona sa rada prida zase na dovolenku s tebou. Trosku hrr. Drzis si zdravy odstup tak normalne postupne pisete vsetko fajn a staci ze jedna nejaka bezvyznamna vec jej nepasuje a hned sa luci a blokuje. Tak taketo budu na zoznamkach ozaj dlho preberat.
Mate skusenosti? Aj opacne s muzmi. Podelte sa.
@unbeholfen ja by som ťa chcela vidieť kde ťa nájdem?
@anonym_c4ed00 však tu ma nájdeš. Pýtaj sa. Som tu.
@unbeholfen logiku v tom nehľadaj, každému sa páči niečo iné a často rozhodne aj jeden detail, je zbytočné nad tým filozofovať.
@sevrin tým vlastne je potvrdené že to vyvracia všetky mýty čo ženy tvrdia že chcú mužov takých a takých. Lebo keď zaúradujú city tak zrazu im nič nevadí. Ten chalan je presný opak všetkého čo ženy tvrdia. A tak sa za ním hentá ťahá že až.
@unbeholfen na otazku What s your karaoke song odpisal 4.33 . Proste som sapiosexual 🙂
@julish podstatné že sa to poadarilo. Akurát tomu rozumel. Doslova že ihla v kope sena. Ako keby tam mala hlášku z nejakého málo známeho filmu, a ja by som bol jediný čo pochopil o čo sa jedná. Ale zoznamka len umelo umožní zblížiť sa, ale koniec koncom ajtak sa dostaneme tam že musia sa navzájom priťahovať. Takže z hocijakej strany idete, vždy je to o citoch t.j. o tej chémii.
Odpísala mi jedna žena na zoznamke. Celkom dobre sme si písali, a taká vec jej zrazu vadila, že keď spomenula že pochádza z Trnavy, tak som začal používať trnavské nárečie aby sa tak viac cítila doma, a ona že nemusím sa machriť, a ja som jej povedal že OK že v skutočnosti mám maďarský prízvuk len som chcel ukázať že viem aj jej rečou hovoriť, a ona že jej strašne vadí maďarský prízvuk a rozlúčila sa.
Slováci majú vrodenú nenávisť k maďarom, lebo jedna žena s ktorou som sa spoznal cez zoznamku prišla pracovať na západné slovensko a stretli sme sa. Povedala že ten môj maďarský prízvuk jej strašne píli uši. Neukončila stretko kvôli tomu len mi to pripomenula. Presunula ma do friendzóny a bolo vybavené.
Slováci majú vrodenú nenávisť k maďarom, lebo jedna žena s ktorou som sa spoznal cez zoznamku prišla pracovať na západné slovensko a stretli sme sa. Povedala že ten môj maďarský prízvuk jej strašne píli uši. Neukončila stretko kvôli tomu len mi to pripomenula. Presunula ma do friendzóny a bolo vybavené.
@unbeholfen nemyslím si, že je to len o prízvuku, aj keď celkovo ten tvoj prízvuk je trochu "iný".
A neviem odkiaľ si nabral tú vrodenú nenávisť k Maďarom.
Ja som z vychodu, stvrtinovy rusnak a kebyze na mna zacnes vychodnarsky alebo rusnacky, tiez Ta bloknem... A to by si ani madarcinu nemusel spominat...
Ja som par chlapov blokla kvoli politickemu nazoru. Lebo doma sa o politike fakt hadat nebudem (a ja by som sa hadala, lebo to neni len o politike, ale aj o zmyslani v zivote)... Kazdy ma priority niekde inde. A napr. muza, ktory nesoferuje, by som tiez uz nechcela... Parkrat do roka chodievam 500+km trasy. Tam potrebujes niekoho, s kym sa pri soferovani vies vystriedat...
Nasla som vsak na zoznamke to, co som hladala (teda, on nasiel mna!) a som s nim strasne stastna 🙂
Ja som z vychodu, stvrtinovy rusnak a kebyze na mna zacnes vychodnarsky alebo rusnacky, tiez Ta bloknem... A to by si ani madarcinu nemusel spominat...
Ja som par chlapov blokla kvoli politickemu nazoru. Lebo doma sa o politike fakt hadat nebudem (a ja by som sa hadala, lebo to neni len o politike, ale aj o zmyslani v zivote)... Kazdy ma priority niekde inde. A napr. muza, ktory nesoferuje, by som tiez uz nechcela... Parkrat do roka chodievam 500+km trasy. Tam potrebujes niekoho, s kym sa pri soferovani vies vystriedat...
Nasla som vsak na zoznamke to, co som hladala (teda, on nasiel mna!) a som s nim strasne stastna 🙂
@lopka1313 na ktorej zoznamke si mala to stastie? Daj tip🙂 drzim palce nech to vyjde🫶
@lopka1313 kolega nešoféruje a kolegyňa (ktorá má vidičák) je doňho úplne paf. Takže nie všetky ženy to tak berú. Od teba chcem vedieť prečo by ti to vadilo keby ti začali hovoriť po východniarsky/rusnácky?
Ja som sa bol pred chvílou mrknúť na zoznamku či ma lúbia ženy, ale zatial ma nelúbia. Pozerám seriál, a každé 3-4 hodinky mrknem na zoznamku či ma už náhodou nelúbia, a sem na fórum.
@lopka1313 kolega nešoféruje a kolegyňa (ktorá má vidičák) je doňho úplne paf. Takže nie všetky ženy to tak berú. Od teba chcem vedieť prečo by ti to vadilo keby ti začali hovoriť po východniarsky/rusnácky?
@unbeholfen zase ty? 🤦
@sevrin to isté čo ten môj kolega z témy “keď dvaja chcú jednu zenu” hlavné že ženy idú vyprávať ze ako má mať muž toto tamto… Ten kolega robí takú istú prácu ako ja, ona má 35 skúsená žena, ona má 22 s nulovými skúsenosťami, bývajúci u rodičov, nemá auto ani vodičák, skúšali to u nej starší a skúsenejší kolegovia, s vlastým bývaním atď. A ona si vybrala jeho, od začiatku sa k sebe majú, aj keď to raz medzi nimi (nikto nevie prečo) zahrmelo ale zase sú na tom tak že ona sama inicializuje veci že sa sním chce prejsť, na meniny mu kúpila drahú čokoládu. Stále o ňom rozpráva že je zlatý. Tak potom ako to je možné? Čo staršia a skúsenejšia žena vidí na takomto mužovi? Aj napriek tomu že sa o ňu pokúšajú skúsenejší a vekovo k nej bližššie muži a tých odmieta. Prečo to tak je? A ešte dodám že on je podobne onézny ako ja. A jeden kolega čo sa o ňu pokúšal cvičí a aj vyzerá oveľa mužnejšie ako my.
@unbeholfen ved sa jej opytaj tu jej do hlavy nevidíme. A začni písať telenovely dobre by sa pri tom zaspavalo
@unbeholfen ved sa jej opytaj tu jej do hlavy nevidíme. A začni písať telenovely dobre by sa pri tom zaspavalo
@sova7 má ho rada, povie len tolko… To vlastne znamená že nie všetky ženy rozmýšlajú tak ako tieto na MK.
Ja som sa bol pred chvílou mrknúť na zoznamku či ma lúbia ženy, ale zatial ma nelúbia. Pozerám seriál, a každé 3-4 hodinky mrknem na zoznamku či ma už náhodou nelúbia, a sem na fórum.
@unbeholfen ale no, neľutuj sa zas, že ťa žiadna neľúbi ako na povel každé štyri hodiny.
Ahoj unbeholf, čo robíš? Veď som ti minule pekne vysvetlila veci. Také to vyžarovanie niekto v sebe má, a niekto nemá. To je naozaj nevysvetliteľné. Na to nemá odpoveď ani veda. Ty to v sebe proste nemáš. Nauč sa žiť single, ako som ti radila. Nájdi si iné záujmy ako ženy. Nieje to proste pre každého.
@anonym_autor mňa by ani nenapadlo liezť na zoznamku. Len bola doba keď tam boli kamoši, kamošky, tak aj mňa tam vtiahli, akože nešla som vyslovene na zoznamku, ale mám mail na stránke, ktorá prevádzkuje aj zoznamku. Dlho som tam nevydržala a ani ma to nebavilo. Zasypávali ma správy, tak rýchlo, že sa ani nedalo poriadne diskutovať. Kým som dopísala jednu, prišlo 5 nových. Jeden mi povedal že mám odstrániť fotku, a vtedy sa to ukľudnilo. Bolo pár ludí, s ktorými som si dobre pokecala, ale to bolo tak všetko. Nejako mi to nechýba. Mám okolo seba dosť ludí, vždy som mala s kým byť. Nejako nemám potrebu diskutovať aj na internete. Ja sem málo chodím, sem tam prečítam, poradím, a nepoužívam ani sociálne siete. Ja žijem život v realite, nie na displayi.
@unbeholfen ale no, neľutuj sa zas, že ťa žiadna neľúbi ako na povel každé štyri hodiny.
@sevrin akože nazriem tam viackrát za den lebo nigdy nevíš kedy kerá sa ozve. Takže treba pozerat. Sledovat. Už sa stalo že odpísali, tak treba sa mať na pozore. Notifikácie su nespolahlivé. Buď chodia neskoro alebo vôbec.
Simona ty čo ondíš? Já som sa chcel na to vykašlat, ale po tom čo som vidzel v robote, tak já už zenám neverím. Lebo vyprávaju jenno, a spravá druhé? More pred mojíma očáma? Čo já som vidzel na vlastné oči? A to mi scú vyvrátit?
Paťo povedal, že to čo vyprávajú ženy je len mlátenie prázdnej slamy. Alebo tak volajak to hutorel.
Mjá z té zeznamky nigdo nevyžene! Lebo já ženám neverím ani jedziné slovo. Nech mi nevyprávjajú už lebo já vidzím iné veci čo tu vyprávjajú, aj na zeznamke totéž, lebo v profile napíše že hledá slušného, zabezpečeného, pracujúceho, úprimneho, milého, láskaveho, vyššieho, staršieho… A o tri mesáce sa vodzí za ruky s nejakým dilinom z ubytovne, čo prepije ešte aj jej penáze, dobre ju stríská, a ešte sa ho budze zastávat že jaaa vím že je taký ale já ho milujem… To sú ženy nigdo a ništ ma nepresvedčí že to tak neni, keď to tak je! Tak sa semňú nehádajte, lebo móžem mat ženu, a klidne aj ovela krajšú aj z vyšsej ligy. David môže mať, tak ja móžem mat též! Ha čo on je boh? Taký istý človek jag já! Tak aj já budem mat! A budzem hledat a hledat a neverím vám nikemu absolútne nikemu! Vyprávajte si čo scete.
Mjá vy nezlomíte, na to pjekne zabudnite že mjá vy zlomíte. Neexistuje!
@unbeholfen touto rečou naozaj žiadnu nezaujmes
@anonym_a53b42 ja som na pokeci tiež mal pár randení. Zavialo ma to na rôzne kúty slovenska. Ale to neni o introvertnosti. Ja som extrovert hocikedy oslovím a čo mi to pomohlo? Keď raz niesom príťažlivý, ja môžem sukne naháňať aj donemoty keď som neni pre ne azraktívny.
To je ako keď sú dvaja kamaráti, a jeden ide na ryby, presedí celý deň na brehu, bude vyťahovať prázdne háčiky, nič nechytí… Ten druhý bude sedieť doma v teple a večer bude aký výsledok? Nemá rybu ani jeden!
Ty neoslovíš žiadnu = vysledok nula
Ja ich oslovím aj 200 = vysledok nula
@unbeholfen touto rečou naozaj žiadnu nezaujmes
@rozkvet1 jasné už som dostal feedback z viac strán, tak s tým končím. Od dnes sa mením. Budem hrdý pankáč a budem písať takmer gramaticky správne. A to bez korektoru!
@sevrin akože nazriem tam viackrát za den lebo nigdy nevíš kedy kerá sa ozve. Takže treba pozerat. Sledovat. Už sa stalo že odpísali, tak treba sa mať na pozore. Notifikácie su nespolahlivé. Buď chodia neskoro alebo vôbec.
@unbeholfen ozvať sa ti môže a čo z toho?
@unbeholfen ozvať sa ti môže a čo z toho?
@sevrin Ty tohoto kreténa poznáš osobne? Nemohol by si ho v mene užívateliek MK poriadne zbiť a dolámať mu paprče, aby tu nemohol neustále písať sprostosti? Veď toto čudo patrí do ústavu, nie na zoznamku. Chudera každá, čo ho stretne.
@sevrin Ty tohoto kreténa poznáš osobne? Nemohol by si ho v mene užívateliek MK poriadne zbiť a dolámať mu paprče, aby tu nemohol neustále písať sprostosti? Veď toto čudo patrí do ústavu, nie na zoznamku. Chudera každá, čo ho stretne.
@anonym_2cebe6 on je autista, chápeš že oni sú iní

@julish to ma zaujima. Akoze nedalo sa na nu odpisat? Akoze mala si nejaky chytak a ze ci si to niekto vsimne?
@unbeholfen na otazku What s your karaoke song odpisal 4.33 . Proste som sapiosexual 🙂