Skúsenosti s randením na zoznamkách
Clovek sa niekedy musi smiat. Pozeras profil das ❤️ ides dalej. Niektore sa chytia daju ❤️ spat. Tak slusne pozdravis. Zacne pisanie. Je vzdelana ty tiez uz v prvy den ta vola aby si sa pridal na dovolenku s nou ze ona sa rada prida zase na dovolenku s tebou. Trosku hrr. Drzis si zdravy odstup tak normalne postupne pisete vsetko fajn a staci ze jedna nejaka bezvyznamna vec jej nepasuje a hned sa luci a blokuje. Tak taketo budu na zoznamkach ozaj dlho preberat.
Mate skusenosti? Aj opacne s muzmi. Podelte sa.
@anonym_a53b42 záleží akí dvaja sú vo vzťahu, lebo napríklad hentí dvaja sú jak med, nikdy sa nehádajú len sa majú radi.
@anonym_a53b42 záleží akí dvaja sú vo vzťahu, lebo napríklad hentí dvaja sú jak med, nikdy sa nehádajú len sa majú radi.
@unbeholfen oni sú na začiatku. Vtedy je vzťah rozprávka. Bohužiaľ potom to je iné. A aj keby, ty nevieš akí sú doma. Pred ľuďmi sú ľudia svätí ale doma môžu byť iní
Takže to príde časom? Po nejakom polroku budú problémy? Začnú riešiť také tie veci o ktorých tu ženy hovoria?
Takže to príde časom? Po nejakom polroku budú problémy? Začnú riešiť také tie veci o ktorých tu ženy hovoria?
@unbeholfen vztah nie je len o prvych sympatiach a pritazlivosti. V drvivej vacsine je to vela namahy, porozumenia, tolerancie, komunikacie, obmedzovania atd.
Velmi vela parov je spolu lebo “musia”. Kvoli spolocnej hypoteke, detom, zvyku…
Velmi si to idealizujes. A ver mi, ze bolest po rozchode v dlhorocnom vztahu moze dat cloveka neskutocne dole, vela ludi to ani neustoji
@unbeholfen hej, zvyčajne to začína po 176 dňoch, 13 hodinách a 27 minútach.
Ja mám tú výhodu že kamoš sa mi zdôveruje so všetkým ohladne toho vzťahu. Tak môžme dať sociálny experiment. Ja budem v tomto prípade divák a budem sledovať ako sa to vyvíja. Zatiaľ samé pozitíva. Zatiaľ mi vraví ako sa na ňu teší, ukazuje mi správy ako mu pekne ona vypisuje a tak. Uvidíme kto mal pravdu.
Zoznamka ludí rýchlo zblíži, odstráni tie bariéry typu neoslovíš ženu len tak na ulici lebo sa to nepatrí a je to aj z jej hladiska divné až zlé. Ale stále je tam to že mužov je tam niekoľkonásobne viac. Ženy sú zasypávané správami, kým muž je rád že mu 1 zo 100 odpíše.
A priania sa vám čiastočne naplnili. Lebo zoznamky zadarmo neexistujú. Hosting niečo stojí, správa stránky tiež niečo stojí, a žijeme v kapitalizme kde zadarmo ani kura nehrabe. Takže väčšina zoznamok kde som bol, je dáka trial verzia, a po dvoch týždňoch ma privítala hláška: Skúšobné obdobie skončilo a pekne mi hodilo cenník… Takže som sa z nich hneď aj vymazal, a na niektorých bol aj formulár že prečo odchádzam, napísal som že som chudobný a nemôžem si to dovoliť. Keď to bude zadarmo, rád ich služby využijem.
Ja mám tú výhodu že kamoš sa mi zdôveruje so všetkým ohladne toho vzťahu. Tak môžme dať sociálny experiment. Ja budem v tomto prípade divák a budem sledovať ako sa to vyvíja. Zatiaľ samé pozitíva. Zatiaľ mi vraví ako sa na ňu teší, ukazuje mi správy ako mu pekne ona vypisuje a tak. Uvidíme kto mal pravdu.
Zoznamka ludí rýchlo zblíži, odstráni tie bariéry typu neoslovíš ženu len tak na ulici lebo sa to nepatrí a je to aj z jej hladiska divné až zlé. Ale stále je tam to že mužov je tam niekoľkonásobne viac. Ženy sú zasypávané správami, kým muž je rád že mu 1 zo 100 odpíše.
@unbeholfen a v čom je tá výhoda, že kamoš sa ti zdôveruje s tým čo mu vlastne závidíš? Mne to pripadá ako keby ti školkár bonzoval čo všetko videl v dievčenskej šatni.
A priania sa vám čiastočne naplnili. Lebo zoznamky zadarmo neexistujú. Hosting niečo stojí, správa stránky tiež niečo stojí, a žijeme v kapitalizme kde zadarmo ani kura nehrabe. Takže väčšina zoznamok kde som bol, je dáka trial verzia, a po dvoch týždňoch ma privítala hláška: Skúšobné obdobie skončilo a pekne mi hodilo cenník… Takže som sa z nich hneď aj vymazal, a na niektorých bol aj formulár že prečo odchádzam, napísal som že som chudobný a nemôžem si to dovoliť. Keď to bude zadarmo, rád ich služby využijem.
@unbeholfen aké priania?
@unbeholfen tak choď na pokec
@unbeholfen a co ta včerajšia kamoška, ti nezavolala?
@bielasovicka ona asi čaká až jej zavolá on 🤣ak si to celé nevymyslel
Ale za to nikto nemôže ako vyzerá, tak už nepreháňajte.
Rande prebehlo, aj sme si vymenili kontakt. Zatial sa neozýva.
@unbeholfen a ako vyzerala ta tvoja misia? Čo ste na tom rande robili?
@sevrin prečo?
@bielasovicka raz spomínal niečo také, že sa chcel nejakej dvoriť, ale bol jej taký protivný, že zavolala na neho políciu že ju obťažuje.
Na zoznamke mi kamarátka našla môjho už expriatela. A je mi z toho smutno. Obaja máme dobrú prácu, svoje bývanie, sme zabezpečení, chodievali sme na dovolenky, všetko super, až kým ho kamoška nenašla tam. Bez hanby, pod svojim menom, s fotkou z obývačky... Spravila som si tam prihlásenie, aj sme si písali 😂...
@bielasovicka raz spomínal niečo také, že sa chcel nejakej dvoriť, ale bol jej taký protivný, že zavolala na neho políciu že ju obťažuje.
@sevrin to fakt? 🙈🤣
@sevrin to fakt? 🙈🤣
@bielasovicka no hej, aj také incidenty boli, že od brata jeho budúcej polofrajerky takmer dostal po hube, aby jej dal pokoj.
@unbeholfen aké priania?
@sevrin aby som nebol na zoznamke. Ani nebudem keďže si to nemôžem dovoliť.
@unbeholfen tak choď na pokec
@sova7 práveže pokec a facebook date sú jediné nepoužiteľné zoznamky.
@bielasovicka úplne ma ignoruje. Nereaguje ani na mail ani SMS.
@unbeholfen a ako vyzerala ta tvoja misia? Čo ste na tom rande robili?
@sova7 pokecali sme o všeličom a nevyzerala že by ju to nebavilo, však dosť vela aj ona rozprávala.
Tak aby ste chápali, sevrin už vie ale aj vy ostatní. Ja som zaujímavý v tom že ja sa zdám ženám strašne protivný, ale pozor, ja nerobím to co tí frajeríkovia že vytrubujú na ženy z áut, alebo povedia že hezká prdílka, alebo v bare capne čašníčku po zadku, práveže ja nič nerobím, nijako ich neohrozujem, ja som mierumilovný človek, ale ide zo mňa také niečo čoho sa ženy boja. Tu jedna písala že keby jej napísal niekto taký ako ja na zoznamke hneď by ho blokla. Prečo toto povedala? Asi tak pôsobím na ženy ako nejaký sériový vrah a pritom som ten posledný čo by im ublížil. Takže ako nemyslize si že ja robím ženám zle alebo ich obťažujem. Len proste mám také výžarovanie že je keby som sa aj milo usmial a pozdravil, tak by volali políciu (obrazne povedané) lebo proste nejako tak pôsobím na nich.
Aj teraz ma jedna ghostla. Ale zaujímavé že nie na prvý dojem, lebo začala si somno písať, nič zlé som jej nepísal, úplne bežná konverzácia, žiadne narážky ani dvojzmysly, väčšinou som jej len odpovedal, a ona zrazu prestala komunikovať. Proste niečo na mne ženám vadí. Začnú sa somnou baviť a potom zrazu zmiznú bez vysvetlenia.
@sova7 práveže pokec a facebook date sú jediné nepoužiteľné zoznamky.
@unbeholfen prečo Facebook Date? Tam mi ženy prišli normálne. Aj keď s poslednou som tam písal asi pred 2,5 roka. Ty vidíš problém vo všetkom inom, len nie v sebe. Viac k tomu nemám čo povedať.
A čo sem stále pletieš nejaké vyžarovanie? Stačí jeden pohľad na teba a si jasný. Ona sa s tebou skôr stretla zo súcitu, mala proste pár hodín čas, tak ich vyplytvala s tebou a tým to skončilo. Ale ešte stále môžeš nasadnúť na cajgel a ísť si vyžiadať odpoveď osobne.
@unbeholfen prečo Facebook Date? Tam mi ženy prišli normálne. Aj keď s poslednou som tam písal asi pred 2,5 roka. Ty vidíš problém vo všetkom inom, len nie v sebe. Viac k tomu nemám čo povedať.
A čo sem stále pletieš nejaké vyžarovanie? Stačí jeden pohľad na teba a si jasný. Ona sa s tebou skôr stretla zo súcitu, mala proste pár hodín čas, tak ich vyplytvala s tebou a tým to skončilo. Ale ešte stále môžeš nasadnúť na cajgel a ísť si vyžiadať odpoveď osobne.
@sevrin nie ženy sú v poriadku len tak som to myslel že na týchto zoznamkách je 3x viac mužov ako žien. Takže bilancia je taká že ženy sú zasypané správami, kým muž je rád že mu odpíše 1 zo 100.

@sova7 však to čo má kolega. Vieš jak pekne sa k sebe majú? Radosť pozerať. Ona mu také pekné vypisuje, volá ho von, chce sa sním prejst, odprevadí ho z roboty. Obíjmú sa, pobozkajú sa. Veď je to super. Ja by som to veľmi chcel zažiť tiež.
@unbeholfen hej ty len vidíš ručičkovanie pri Váhu, ale stačilo by, keby ťa tá tvoja frajerka predstavila tatkovi a už by letela sekera tvojím smerom.