Skúsenosti s randením na zoznamkách
Clovek sa niekedy musi smiat. Pozeras profil das ❤️ ides dalej. Niektore sa chytia daju ❤️ spat. Tak slusne pozdravis. Zacne pisanie. Je vzdelana ty tiez uz v prvy den ta vola aby si sa pridal na dovolenku s nou ze ona sa rada prida zase na dovolenku s tebou. Trosku hrr. Drzis si zdravy odstup tak normalne postupne pisete vsetko fajn a staci ze jedna nejaka bezvyznamna vec jej nepasuje a hned sa luci a blokuje. Tak taketo budu na zoznamkach ozaj dlho preberat.
Mate skusenosti? Aj opacne s muzmi. Podelte sa.
@sevrin nie ženy sú v poriadku len tak som to myslel že na týchto zoznamkách je 3x viac mužov ako žien. Takže bilancia je taká že ženy sú zasypané správami, kým muž je rád že mu odpíše 1 zo 100.
@unbeholfen mne väčšina žien odpísala, dokonca mne aj samé od seba napísali.
@sevrin nič v zlom ale ty budeš podľa mňa tiež slobodný:D
@anonym_a53b42 Ja...zaťažený na vysoké bloncky, modelečky.
@enmery ty či on? :D
@sevrin wooow mne sa také nestalo ani na pokeci ani na facebooku…
@enmery ty či on? :D
@anonym_a53b42 ale jemu odpisovali, aj samé mu písali… Takže až tak zle na tom nebude… 😉
Ale na zoznamkách velakrát aj o profilovú fotku ide. Napriklad stalo sa mi že na pokeci s jednou Trnavčankou sme si dosť dlho písali, a nemal som profilovú foto. Ona vypýtala fotku. Hneď ako som odoslal, viac sa neozvala.
A ešte si pamätám že niektoré zoznamky mi stále dávali hlášky že pridajte si fotky, tým sa zvýšia vaše šance… Neviem ako to mysleli ale pri škaredých mužoch sú vyššie šance bez fotky.
A mne sa to aj osvedčilo lebo kým som nemal v profile fotky, ovela viac si somnou písali ženy. Keď som tam mal fotky tak absolútne nič. Odomňa škaredší muž neexistuje, lebo raz v jednej téme tu na MK dávali za príklad obrázok zanedbaného muža, a keď som sa s ním porovnával, tak ženy povedali že nevybrali by si ani jedného z nás, ale keby nemali inú možnosť, tak radšej jeho. Takže mám aj priamo ženami potvrdené že som najškaredší muž na svete.
Takže na zoznamke bez fotky ich možno nachvílu ohúrim, lebo tiež tu na MK som neraz počul o sebe aj pozitívne že na to že som retardovaný z pomocnej školy, že píšem príliš inteligentne. Takže možno to ich nachvílu zaujme, kým neprídu na to že som škaredý retardovaný ťuťmák.
A mne sa to aj osvedčilo lebo kým som nemal v profile fotky, ovela viac si somnou písali ženy. Keď som tam mal fotky tak absolútne nič. Odomňa škaredší muž neexistuje, lebo raz v jednej téme tu na MK dávali za príklad obrázok zanedbaného muža, a keď som sa s ním porovnával, tak ženy povedali že nevybrali by si ani jedného z nás, ale keby nemali inú možnosť, tak radšej jeho. Takže mám aj priamo ženami potvrdené že som najškaredší muž na svete.
Takže na zoznamke bez fotky ich možno nachvílu ohúrim, lebo tiež tu na MK som neraz počul o sebe aj pozitívne že na to že som retardovaný z pomocnej školy, že píšem príliš inteligentne. Takže možno to ich nachvílu zaujme, kým neprídu na to že som škaredý retardovaný ťuťmák.
@unbeholfen ver tomu ze sú od teba skaredsi muži. A podľa mňa ani nie si škaredý. Videla som skaredsich. Len podľa mňa máš v sebe niečo, co tie ženy odrádza. Neviem co to je, lebo ta nepoznám. A myslím, že nie si zlý človek, a naozaj ti prajem aby si si našiel niekoho s kým budeš šťastný.
@unbeholfen ver tomu ze sú od teba skaredsi muži. A podľa mňa ani nie si škaredý. Videla som skaredsich. Len podľa mňa máš v sebe niečo, co tie ženy odrádza. Neviem co to je, lebo ta nepoznám. A myslím, že nie si zlý človek, a naozaj ti prajem aby si si našiel niekoho s kým budeš šťastný.
@bielasovicka no, len problém je to, že už 25 rokov sa zúfalo snaží dopátrať, čo to "niečo" tie ženy odrádza 😁
More velmi sa budete smiať čo som spravil. Niektoré zoznamky neberú ohlad na štátne hranice a dávajú napr. 100km okolie, a keďže som v rohu slovenska tak mi hádže aj češky, rakúšanky, maďarky… No a rakúšankám som napísal že: du bist schöne frau, ich liebe dich. To jediné viem po nemecky, nič viac… Hehe sranda že? S takou viem že nikdy na rande nepôjdem a keby mi odpísala nerozumel by som, ale tak len zo srandy som to robil.
@bielasovicka no, len problém je to, že už 25 rokov sa zúfalo snaží dopátrať, čo to "niečo" tie ženy odrádza 😁
@sevrin však na MK som dostal najlepší feedback. Polovica fóra mi potvrdila že by konalo podobne ako tie ženy ktoré som “obťažoval” údajne. Keďže ako obťažovanie to berú len ony, lebo nič som im nerobil také.
Ale toto pravidlo je obecne známe:
Ak sa prihovorí muž čo sa jej nepáči = obťažovanie
Ak sa prihovorí muž čo sa jej páči = flirtovanie
More velmi sa budete smiať čo som spravil. Niektoré zoznamky neberú ohlad na štátne hranice a dávajú napr. 100km okolie, a keďže som v rohu slovenska tak mi hádže aj češky, rakúšanky, maďarky… No a rakúšankám som napísal že: du bist schöne frau, ich liebe dich. To jediné viem po nemecky, nič viac… Hehe sranda že? S takou viem že nikdy na rande nepôjdem a keby mi odpísala nerozumel by som, ale tak len zo srandy som to robil.
@unbeholfen hmm, veru, celý modrý koník sa rehoce aký si zabávač. Najmä ak používaš frázy, čo sú pre teba fakt len frázy.
Ženy rozmýšlajú ináč ako my. Muži sa skamarátia s hocikým. Ale žena funguje len na princípe páči/nepáči. Žene sa muž musí páčit aby s ním čokoľvek robila či už kamarátstvo, kolegialita, záľuba, rozhovor… Ak sa jej nepáči tak je automaticky úbožiak, zúfalec, ťuťmák, mumák, úchyl, slizský atď.
More ludia, zablikalo mi srdíčko a taká celkem pekná černovláska z Budapešti ma lajkla. Ty vole to sa mi často nestáva. More hneď som ju lajkol spátky, vytvoril sa Match a dalo sa napísat, ja po maďarsky vím tak mam výhodu v tomto. A ešte aj dobré spoje mám do Budapešti neni to ani ďaleko od nás.
More ludia, zablikalo mi srdíčko a taká celkem pekná černovláska z Budapešti ma lajkla. Ty vole to sa mi často nestáva. More hneď som ju lajkol spátky, vytvoril sa Match a dalo sa napísat, ja po maďarsky vím tak mam výhodu v tomto. A ešte aj dobré spoje mám do Budapešti neni to ani ďaleko od nás.
@unbeholfen nezabudni cestou tam vyzbierať veľa fliaš a kúpiť snubný prsteň, že by si ju rovno požiadal o ruku, keď na základe jedného lajku máš takéto megalomanske plány.
@unbeholfen nezabudni cestou tam vyzbierať veľa fliaš a kúpiť snubný prsteň, že by si ju rovno požiadal o ruku, keď na základe jedného lajku máš takéto megalomanske plány.
@sevrin aj v maďarsku je zálohovací systém…
Inák celkom sa to rozbehlo. Neviem či podľa ročného obdobia či ako, alebo sú nabudené sviatkami, ale celkom komunikujú tie ženy. Už s ďalšou píšem. Celkom ma začali tie zoznamky bavit. Je to haluz.
A toto sa bude páčiť tej sove7 že ondila že o čom by sa somnou ženy rozprávali, dig a jedna čo hneď na začátku že citujem: Neviem či by sme sa mali o čom porozprávať… Chápete, hneď na začiatku odsúdi ani sme si nepokecali a takto poví?
Ale čo šag bude to dobré tie zoznamky, keď budem čakať na vlak, alebo vo vlaku, nebudem sa nudiť, budem debatovať so ženami, spoznávat ich, a možno sa niečo aj zadarí.
Ale čo šag bude to dobré tie zoznamky, keď budem čakať na vlak, alebo vo vlaku, nebudem sa nudiť, budem debatovať so ženami, spoznávat ich, a možno sa niečo aj zadarí.
@unbeholfen veľmi tlačis na pílu. Veľmi to hrotis. Keď ťa niekto lajkne to nič neznamená. Ale škaredý muž rozhodne nie si, len byť tebou trošku zmením štýl
No počúvajte dopĺňam v živom prenose: Napísala mi citujem: Si milý človek, ale myslím že by sme si nerozumeli. Prajem ti všetko dobré do života.
No a ja som sa jej pýtal že prečo nech dá feedback. A ona že: Proste sme úplne odlišní ľudia.
Ja: V čom odlišní?
Ona proste hneď ako keby súdila že ani tomu nedala šancu sa poriadne porozprávat. Ale videli ste že hneď aj s tým začala a celú dobu k tomu mala taký postoj že “my by sme si nerozumeli” ale ja by som rád vedel prečo. Ako prichádzajú k takým záverom.
Iné by bolo keby píšeme, prebehne nejaká konverzácia hlbšia a potom by povedala. Aj pre mňa by to bola info že čo mám zmeniť a tak.
No a ja som sa jej pýtal že prečo nech dá feedback. A ona že: Proste sme úplne odlišní ľudia.
Ja: V čom odlišní?
Ona proste hneď ako keby súdila že ani tomu nedala šancu sa poriadne porozprávat. Ale videli ste že hneď aj s tým začala a celú dobu k tomu mala taký postoj že “my by sme si nerozumeli” ale ja by som rád vedel prečo. Ako prichádzajú k takým záverom.
Iné by bolo keby píšeme, prebehne nejaká konverzácia hlbšia a potom by povedala. Aj pre mňa by to bola info že čo mám zmeniť a tak.
@unbeholfen myslím ze to je preto, že ti nechcú povedať, alebo ta strapnit, že sa im nepáčis, alebo nevyhovujes, a tak radšej povedia tak jemne ze by ste si nerozumeli.
Nejak sa mi to nezdá… Lebo namiesto toho aby dala nejaký použitý feedback dala iba také, že ona má skúsenosti, a vie že by sme si nesadli a také bla bla… Obvykle ak niekto nevie normálne odpovedať obvykle sám nevie čo chce alebo dačo také. Skôr práveže ona ako keby tlačila na to že nie a nie a nie. Namiesto toho aby sa normálne bavila. To je presne taká reakcia ako keď novinár dá politikovi (pre ňho) nepríjemnu ale legitímnu otázku a on začne tliachať nezmysly namiesto vysvetlenia.
@unbeholfen myslím ze to je preto, že ti nechcú povedať, alebo ta strapnit, že sa im nepáčis, alebo nevyhovujes, a tak radšej povedia tak jemne ze by ste si nerozumeli.
@bielasovicka úplne stačí aj toto, u mňa si ty ovela väčší človek ako ony, lebo aj keď povieš škaredo ale aspoň povieš pravdu, a to si ovela viac cením ako také umelo silené chodenie okolo horúcej kaše.
@bielasovicka ona musela určite odsúdiť vizuálne lebo takmer žiadna konverzácia nestihla prebehnút, a celý čas som k nej bol slušný.
No počúvajte dopĺňam v živom prenose: Napísala mi citujem: Si milý človek, ale myslím že by sme si nerozumeli. Prajem ti všetko dobré do života.
@unbeholfen takže do Budapešti sa zrazu už nejde?

Aj teraz ma jedna ghostla. Ale zaujímavé že nie na prvý dojem, lebo začala si somno písať, nič zlé som jej nepísal, úplne bežná konverzácia, žiadne narážky ani dvojzmysly, väčšinou som jej len odpovedal, a ona zrazu prestala komunikovať. Proste niečo na mne ženám vadí. Začnú sa somnou baviť a potom zrazu zmiznú bez vysvetlenia.
@unbeholfen nemajú sa o čom s tebou baviť. Stačí dve vety je im to jasné a utečú