Skúsenosti s randením na zoznamkách
Clovek sa niekedy musi smiat. Pozeras profil das ❤️ ides dalej. Niektore sa chytia daju ❤️ spat. Tak slusne pozdravis. Zacne pisanie. Je vzdelana ty tiez uz v prvy den ta vola aby si sa pridal na dovolenku s nou ze ona sa rada prida zase na dovolenku s tebou. Trosku hrr. Drzis si zdravy odstup tak normalne postupne pisete vsetko fajn a staci ze jedna nejaka bezvyznamna vec jej nepasuje a hned sa luci a blokuje. Tak taketo budu na zoznamkach ozaj dlho preberat.
Mate skusenosti? Aj opacne s muzmi. Podelte sa.
no mne ako žene najviac vadia otázky typu (po pár zoznamovacích vetách): čo máš rada v posteli? bývaš nadržaná? teraz keby si pri mne.... 🙄 naozaj si vy muži myslíte, že na toto nás nalákate?? vtedy už ani neodpisujem...
Ja som na zoznamke. Mam uz vek na to, aby som naozaj vedela, co chcem a co vobec nie. Uz som v zivote robila dost kompromisov a teraz si idem za svojim. Nemam problem ostat aj sama par rokov, som s tym ok a netikaju mi biologicke hodiny.
Nemam potrebu sa s kazdym stretavat, selektujem na zaklade pisaneho textu a fotky. Neskor, ak vidim, ze to ma zmysel, posuvam komunikaciu na telefon pripadne na osobne stretnutie.
A ak citim, ze to nefunguje, tak to stopnem hned a davam feedback. Setrim jeho aj moj cas.
Ano na vyzore zalezi a musi tam byt iskra a chemia - ak tam nie je, tak uz ani nebude.
Neuznavam tieto veci :
- vek je len cislo (nie je),
- protiklady sa pritahuju (urcite nie)
- vzdialenost nerozhoduje (u mna rozhoduje).
Musi to kliknut - aj v komunikacii - citis, ze ste na rovnakej vlne, komunikacia odsypa, mate rovnaky zmysel pre humor, a ste niekde socialne statusovo plus/minus na rovnako.
Muzom vacsinou chyba sebareflexia. Ak vidia dobre vyzerajucu zenu, s VS, na urovni, a on je o pol hlavy nizsi skladnik, 60kg aj s topankami, so zakladnou znalostou gramatiky, zijuci u rodicov, bez vodicaku a bez auta, ma pocit, ze on je pre zenu ten pravy. A ak mu zena strucne povie, ze dakujem za zaujem, ale z mojej strany nie, nechape to, a ide do osobnych invektiv a do utoku. Muzi nevedia prijat "nie" s graciou a elegantne.
A samozrejme, milujem tieto otazky typu:
Ahoj.
Aky mas den? Aky si mala vikend?
Co robis? Co robkas? Co budes robkat?
Co robis rada vo volnom case? Mas rada welllness? Mas rada masaze od partnera?
A na zaver. Vzdy sa pousmejem nad vetou: Hladam milu zenu na vsetko pekne.
A tu sa niekde zastavim. Lebo zivot prinasa aj nepekne veci. A ja hladam hlavne muza aj do nepohody. Nielen, ked vonku svieti slnko a vsetci sme shiny, happy people 🙂
prvy den je to sranda, ale potom si ta druha strana uvedomi ze uz tak vela naklamala a realne tak nevyzera ako na fotkach, ze radsej zvali vinu na teba a zrusi to. ved uz svieta spravy od dalsieho ci dalsej ktore sa tiez daju zablokovat.
@anonym_autor a preto sú tam stálice... ktoré /í/ sa tešia aspoň z toho, že pozdravíš 😄😁😄
no mne ako žene najviac vadia otázky typu (po pár zoznamovacích vetách): čo máš rada v posteli? bývaš nadržaná? teraz keby si pri mne.... 🙄 naozaj si vy muži myslíte, že na toto nás nalákate?? vtedy už ani neodpisujem...
@tamtamka26 pretože na zoznamky sa muži nechodia zoznamovať, ale odbaviť. Žiadny mentálne dospelý muž si na zoznamke nebude hľadať ženu.
@tamtamka26 spraval som sa rozumne pisal slusne ani mi nevadilo ze ma o par kil viac bola slusna trosku hrr ze ma hned volala na spolocnu dovolenku a potom nevadi mi to len tak nwch hlada dalej 🙂 mozno bude na zoznamke aj o 5 rokov stale
Ja som na zoznamke. Mam uz vek na to, aby som naozaj vedela, co chcem a co vobec nie. Uz som v zivote robila dost kompromisov a teraz si idem za svojim. Nemam problem ostat aj sama par rokov, som s tym ok a netikaju mi biologicke hodiny.
Nemam potrebu sa s kazdym stretavat, selektujem na zaklade pisaneho textu a fotky. Neskor, ak vidim, ze to ma zmysel, posuvam komunikaciu na telefon pripadne na osobne stretnutie.
A ak citim, ze to nefunguje, tak to stopnem hned a davam feedback. Setrim jeho aj moj cas.
Ano na vyzore zalezi a musi tam byt iskra a chemia - ak tam nie je, tak uz ani nebude.
Neuznavam tieto veci :
- vek je len cislo (nie je),
- protiklady sa pritahuju (urcite nie)
- vzdialenost nerozhoduje (u mna rozhoduje).
Musi to kliknut - aj v komunikacii - citis, ze ste na rovnakej vlne, komunikacia odsypa, mate rovnaky zmysel pre humor, a ste niekde socialne statusovo plus/minus na rovnako.
Muzom vacsinou chyba sebareflexia. Ak vidia dobre vyzerajucu zenu, s VS, na urovni, a on je o pol hlavy nizsi skladnik, 60kg aj s topankami, so zakladnou znalostou gramatiky, zijuci u rodicov, bez vodicaku a bez auta, ma pocit, ze on je pre zenu ten pravy. A ak mu zena strucne povie, ze dakujem za zaujem, ale z mojej strany nie, nechape to, a ide do osobnych invektiv a do utoku. Muzi nevedia prijat "nie" s graciou a elegantne.
A samozrejme, milujem tieto otazky typu:
Ahoj.
Aky mas den? Aky si mala vikend?
Co robis? Co robkas? Co budes robkat?
Co robis rada vo volnom case? Mas rada welllness? Mas rada masaze od partnera?
A na zaver. Vzdy sa pousmejem nad vetou: Hladam milu zenu na vsetko pekne.
A tu sa niekde zastavim. Lebo zivot prinasa aj nepekne veci. A ja hladam hlavne muza aj do nepohody. Nielen, ked vonku svieti slnko a vsetci sme shiny, happy people 🙂
@anonym_da334d mas pravdu ale twn extrem o skladnikovi je moc 😆 myslim ze sme boli asi intelektualne rovnako. Navadi.
@tamtamka26 pretože na zoznamky sa muži nechodia zoznamovať, ale odbaviť. Žiadny mentálne dospelý muž si na zoznamke nebude hľadať ženu.
@sevrin pokial mas obdobie ze si sam preco nie? Nemusis hladat len dievca na chatu. Mozno by to bola fajn znamost ale ak ma plnu postu je to pochopitelne
Absolútna väčšina chlapov na zoznamkách sú trpaslíci pod 170 cm, o gramatike ani nepočuli, ale zato majú 4 deti s 3 ženami, fajčia, pijú alkohol, bývajú na ubytovni, alebo u mamičky, nemajú auto, ani vodičák, ani si ho nemôžu kúpiť, lebo majú pôžičky a exekúcie. Momentálne sú nezamestnaní a vo voľnom čase hrajú PC hry. Úplne "top" sú tí, ktorí ti po 3 vetách pošlú nevyžiadanú fotku svojho vtáka za účelom jeho ohodnotenia.
Absolútna väčšina chlapov na zoznamkách sú trpaslíci pod 170 cm, o gramatike ani nepočuli, ale zato majú 4 deti s 3 ženami, fajčia, pijú alkohol, bývajú na ubytovni, alebo u mamičky, nemajú auto, ani vodičák, ani si ho nemôžu kúpiť, lebo majú pôžičky a exekúcie. Momentálne sú nezamestnaní a vo voľnom čase hrajú PC hry. Úplne "top" sú tí, ktorí ti po 3 vetách pošlú nevyžiadanú fotku svojho vtáka za účelom jeho ohodnotenia.
@anonym_719b89 mňa by zaujímalo, čo ten ožratý trpaslík z ubytovne, exekúciami na krku a bez auta a vodičáku robí tak dobre, že tri ženy si od neho nechali spraviť deti.
čo môžme očakávať od virtuálnej zoznamy, keď v reálnom živote sa už ľudia takmer medzi sebou ani nerozprávajú. sedia niekde v spoločnosti za stolom, chvíľku sa o niečom bavia a ani sa nenazdáš a už držia v rukách mobil. a toto si čítal, videl..? atď. ideš v cudzom meste po ulici, nedajbože sa slušne niekoho opýtaš, kade sa ide tam alebo tam. ani sa na teba nepozrie, tvári sa ako keby si rozprával po mongolsky.
všetci sme nejakým spôsobom pokrytci, ale ruku na srdce, kto si to prizná?
je jednoduchšie si vytvoriť na sociálnej platforme nejaký nickname, nahrať nejakú fotku, ktorá vôbec nekornešponduje s realitou a hrať sa na "dokonalého". ja nemám vodičák ani auto, ale nemyslím si, že to je najdôležitejše v živote. a nie preto nemám lebo by som nechcel. žiaľ žijeme takú dobu, kedy materiálne záležitosti sú prednejšie ako ľudské vlastnosti. nie som VŠ vzdelaný a nehanbím sa za to aký som človek. sám seba hodnotiť nemôžem a ani nechcem, ale myslím si, že väčšina z nás sa správame, konáme voči druhým z predsudkami.
a teraz ma môžte ukameňovať, ukrižovať, nezáleží na tom. žijeme vo virtuálnom svete.

a ženábo belemeď a materstvo
Pokazil sa mi nohový prst.
@enmery na lavej nohe palec
@unbeholfen prosim ta nespamuj vsade s blbostami

@anonym_autor Keď som bola sloboná, mladučká, písala som, stretávala som sa s hocikým zo zoznamky. Akonáhle som padla na hubu a zistila, že toto nie je ok a mala som zodpovednosť za malé dieťa, tak som si sakramentsky vyberala a áno, akonáhle mi čokoľvek nesedelo , hneď som ukončila komunikáciu. Vedela som, že hľadám ihlu v kope sena a že to bude musieť byť sakra charakter a mať ma ozaj rád, aby ho moje sito neodradilo. Ale vieš čo? Oplatilo sa.