Stratila záujem po zrušení rande?
Zdravim, pisal som si s jednou holkou celkom deep spravy a uz sme mali dohodnute rande a zrazu vecer pred tym to zrusila a uz mi nenapisala. Neviem teda ci jej este pisat alebo je to pase…
Nie! Nepíš jej ,zmier sa s tým 😉.
@zuzanita1609 ale preco si pisala so mnou dlhe spravy a potom so stretkom nadsene suhlasila a zrazu vecer pred tym ze jej neni dobre. Nechapem celkom tu logiku, chapal by som keby povie ze nie zatial sa nechcem stretnut ale ked uz sa to dohodne tak preco taky nahly zvrat, nejdem sa z toho vešať len ma zaujimaju tieto zenske pochody
Ona zrušila ona to má vysvetliť a ak chce dohodnúť druhé.
Ona zrušila ona to má vysvetliť a ak chce dohodnúť druhé.
@januska12323 sak to ze ci sa jej spytat ze ci ma este zaujem
@zuzanita1609 ale preco si pisala so mnou dlhe spravy a potom so stretkom nadsene suhlasila a zrazu vecer pred tym ze jej neni dobre. Nechapem celkom tu logiku, chapal by som keby povie ze nie zatial sa nechcem stretnut ale ked uz sa to dohodne tak preco taky nahly zvrat, nejdem sa z toho vešať len ma zaujimaju tieto zenske pochody
@anonym_autor tak asi , kým ste si písali,jej niečo nezapasovalo. To sa stáva, zmier sa s tým(sa opakujem) ,ale mám tak trošku na "fúriky" čuch 🤭😁.
@anonym_autor tak asi , kým ste si písali,jej niečo nezapasovalo. To sa stáva, zmier sa s tým(sa opakujem) ,ale mám tak trošku na "fúriky" čuch 🤭😁.
@zuzanita1609 škoda no vyzerala sympaticky a komunikatívne
Tak možno je chorá, opýtaj sa jej ako sa cíti, či jej je už lepšie..
@anonym_autor ty si pises iba s jednou ? Niektore si pisu naraz s viacerymi. Ty + 4 dalsi (trebars) holka to ma aj podla poradia od najlepsieho kombinacia vzhladu a vtipu az po ok prvi 4 spia popises aj s tymto. Ak si mimo prvej trojky si len nahrada. Ti pred tebou dostanu sancu vzdy skor aj keby ti slubila modre z neba .
@anonym_autor tak ak jej nebolo dobre možno sa to zhoršilo alebo má iné starosti, počkaj či napíše alebo sa rovno opýtaj či je už lepšie.
@anonym_autor Mozno jej naozaj nie je dobre. Preco sa vzdavas? Napises jej ako sa citi,ci jej je lepsie a uvidis ako sa to bude dalej vyvijat. Ja by som sa nevzdavala.
@anonym_autor ty si pises iba s jednou ? Niektore si pisu naraz s viacerymi. Ty + 4 dalsi (trebars) holka to ma aj podla poradia od najlepsieho kombinacia vzhladu a vtipu az po ok prvi 4 spia popises aj s tymto. Ak si mimo prvej trojky si len nahrada. Ti pred tebou dostanu sancu vzdy skor aj keby ti slubila modre z neba .
@lentakyterapeut take hadam zeny nie su, ja len jednu okrem nej riesim ale tam uz to zacalo pred nou, zas chcem len spoznat cloveka a az potom sa uvidi
Prisiel niekto lepší
Kedy by som zrusila stretko.
1. ochorela som a nechcem, aby ma videl v zlom stave
2. Rozmyslela som si to a nemam o to uz zaujem /o toho chlapa/
3. Vratila som sa k svojmu ex
4. Spoznala som niekoho ineho v realite, na zoznamke, kdekolvek
5. Nateraz som si povedala, ze je este skoro na stretnutia
@anonym_autor jasne napíš jej či dáte druhé rande a uvidíš na čom si..podľa mňa vysvetlenie že jej nie je dobre je normálna vec, ktorá sa jednoducho stať môže....možno to bola výhovorka, možno jej ale naozaj bolo zle....veď jej napíš ako sa cíti a uvidíš...ak dobre, tak či dáte rande...ak bude zahmlievať tak sa jej na rovinu spýtaj či sa stretnúť nechce alebo sa bojí alebo ťa naťahuje....
Aj ste spolu volali, či len písali? Lebo podstrčiť fotky ti môže bársjaký úchyl, čo si pri vašej konverzácii akurát tak dobre vymastil a s tým je s tebou hotový.
@lentakyterapeut take hadam zeny nie su, ja len jednu okrem nej riesim ale tam uz to zacalo pred nou, zas chcem len spoznat cloveka a az potom sa uvidi
@anonym_autor su 🙂
@anonym_autor napis jej ako sa citi, ci jej je uz lepsie.
Nemusí to hneď znamenať, že stratila záujem.
- možno jej skutočne nie je dobre, nechce, aby si ju videl usoplenú
- možno si jej sympatický a bojí sa, že sa ti naživo nebude páčiť, aké fotky ti posiela?
- možno sa bojí, že si naživo nebudete tak rozumieť ako cez správy
Milo by som jej napísala ako sa cíti a podľa odpovede, ak nejaká bude, uvidíš.
@anonym_autor samozrejme ze su ty si slaby kus tak riesis ako pises este jednu cize naraz dve. No a zeny su rafinovane maju tolko ponuk ze maju rozrobenych viac naraz.

Nie! Nepíš jej ,zmier sa s tým 😉.