Ukončiť kontakt po zvláštnom stretnutí zo zoznamky?
Idem si vypýtať názor na "situáciu" v ktorej som. Začala som si písať a volávať s jedným mužom zo zoznamky menom Pokec, a po dvoch týždňoch sme sa stretli. On prišiel reálne na aute s celou svojou famíliou. Mamka, tatko, brat a on. :/ Všetci na mňa zazerali, keď som tam prišla a dávali otázky. Potom odišli nakupovať, kým ja som bola s ním. Zdal sa byť fajn, ale po takej pol hodine mu už vyvolávala maminka, že kedy "skončíme". Spýtala som sa, že kvôli čomu musel prísť s nimi. Vraj má zdravotné problémy, tak preto necestuje busom, vodičák nemá, a že ma chceli vidieť. Boli sme nakoniec spolu hodinu. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Napísal mi práve, že nabudúce mám prísť ja, aby sme mali väčšie súkromie a boli dlhšie spolu. Ukončili by ste na mojom mieste kontakt?
a ake zdravotne problemy priznal?
A nabuduce chod k nim. Mamka ti uvari kavu, položi na stôl koláčiky a prisadne si k vam, aby mohla klasť otazky,... možno si bude aj zapisovať...
Daj nam vedieť 🙂
@kataina toto ma pobavilo:D
Mne stačilo, že zoznamka Pokec. Pokec bol možno fajn miesto pred 25 rokmi, 20. Teraz je to dno, kde chodia policajti a krimalisti lovit úchylov, pedofilov, dìlerov drog. Tam už nikto príčetný hľadajúci vzťah nezablúdi, len trosky.
@enmery ja som pochopila, ze on sa volal Pokec 🙈🤣
Vies co... s jeho mamou sa dohodni na kavu. Tipujem ze ked sadnes jej tak s nim.to bude uz formalita. Resp.bude tvoj na jej povel 😃
Vies co... s jeho mamou sa dohodni na kavu. Tipujem ze ked sadnes jej tak s nim.to bude uz formalita. Resp.bude tvoj na jej povel 😃
a aku to ma chorobu? ak nemoze soferovat sam ci cestovat je to ok - ale mal vziat napriklad kamarata alebo povedat rodine nech ho vysadia za rohom ... kazdopadne pocitaj s tym,ze budes to mat stale alebo budes ty dochadzat .. a to bude casom na nervy .. ak uz teraz mas pochybnosti nnesla by som do toho .. ale ak bol mily az reda na tocestovanie - zvazila by som pre a proti-kazdy mame daco a chorobu si clovek nevybera
@anonym_autor 1. prosim ta , uz len to ze figurujes na pokeci, je cele zle
2. situacia je rovnako cele zle, pekne ze ta chceli videt, ale co su hujerovci?
3. o zdravotnych problemoch si mala vediet este predtym, ci?
co vas vobec viedlo k tomu sa stretnnut?
rada na zaver... prosim ta odinstaluj si aplikaciu 90tých rokov, to je cele zle a aj tvoja vizitka... a s tymto muzom si daj pokoj...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. kazda tema, ktorej predmetom je zoznamenie sa na pokeci.... ja neverim...
To fakt neviem kam vy zeny na takych exotov chodite, toto je uz aj na Pokec extrem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zalezi len od tvojho levelu zufalstva … okrem toho, ze ma vtaka … nevidim po takomto zazitku jediny logicky dovod na druhe rande.
@anonym_autor tam by si moja(u nich) skoncila ako maternica na rodenie deti, co chces, jednoduchy ludia, budeš kvočky uspavať, mačence chovať, prasiatka škriabkať na chrbáte ak do toho pôjdeš a samozrejme bude denne na podnose velebený Don Fico I a Infovojna...
@anonym_autor dostala si dosť silný a veľmi červený signál. Ak do toho pôjdeš nebudeš mať právo sa sťažovať
Asi sa ti moc ani nepaci. Urcite by ma neodradila taka prva vec, keby to nebol vyslovene clovek do poctu, ze nemam sa s kym stretnut a o neho nemam zaujem.
@anonym_autor ako vtip to znie dobre ,reálne by som zabudla ,že existuje a take niečo sa vôbec stalo
@anonym_c5a56e 36
@anonym_autor Ja by som sa z takeho rande pratala cim skor a uz nikdy sa s nim nekontaktovala.
@anonym_autor to vážne si sa priznala, že tam si??????????? 🙈😂
Ja som sa cez pokec spoznala s manželom pred 10rokmi 😆 ale predtým som mala odtiaľ pár trapnych rande
Pane boze dobrotivy! V roku 2026 si hladat znamost na pokeci, hned dat na seba mobil, stretnut sa s celou pereputou, k tomu vraj jeho zdravotne problemy, mamka po hodine vola... nie, prosim ta, pokracuj v tomto vztahu, vyzera to na lasku do konca zivota. To uz ste niektore ozaj take tupe, ci to len skusate ci vam uverime?

@anonym_autor 🤣🤣🤣 už by som sa viac nestretla 😅 ak mal mať nejaký iný plán, nemal ani chodiť toto je pre mňa NO GO