icon

Význam frázy "chcem sa porozprávať" na Badoo

8. okt 2025

Chcem sa porozprávať... čo konkrétne znamená táto fráza, (chcieť sa porozprávať), pre ženy na zoznamke? Napríklad na Badoo. Žena tam môže napísať chlapovi ako prvá, no chlap nemôže napísať žene prvý.

Žena napíše................ (Ahoj, aký máš dnes deň?)
To by znamenalo, že sa zrejme naozaj chce rozprávať.

Chlap odpíše............... (Ahoj, mám sa dobre...)
Opäť žena.................. (Ako dlho si na zoznamke a ako ti ide hľadanie?)
Chlap odpíše............... (Som tu dva týždne a veľmi to nejde, žiadne mi nepíšu.)

A žena na to............... (A čo ja? Veď ja ti píšem).
Chlap................ .......Ale ty hľadáš iba niekoho na rozprávanie a ja hľadám vážny vzťah. A navyše, nie si môj typ.)

A teraz je na rade žena, ...........píše, píše, píše, dlhú správu, veľa písania...

Zrazu blikne mobil, chlap ide pozrieť správu, ktorá dorazila, a správa tam už nie je. Ani osoba, ktorá mala v profile napísané, že sa chce rozprávať.

Zvláštne. Keby sa to stalo raz, nič nepoviem, ale deje sa to takmer vždy.
Každá, ktorá má v profile napísané, že sa chce rozprávať, zrazu chuť na písanie nemá. Prečo?
Človek by mal byť pri zoznamovaní úprimný, nielen k možnému budúcemu partnerovi,
ale hlavne k sebe samému. Vedieť, čo chceme, a stáť si za tým.
Je veľmi alibistické, miestami až trápne, hrať sa na to, že (ja nehľadám, som na zoznamke náhodou).
A to nehovorím o intelekte, ktorý žene
nenapovie, že ak má ešte chuť niečo vulgárne napísať na zaver a následne ho zablokuje, blokovaním sa zablokuje vlastne sama. Pretože odoslaná správa
je po zablokovaní už pre druhú stranu neviditeľná a hnev ostane uviaznutý v nej. .

Strana
z2
viestta
8. okt 2025

@anonym_autor v normalnom svete to funguje tak, ze sa dvaja ludia stretnu, hocikde, aj nahodne, jeden druheho oslovi, zacnu sa rozpravat... Ked sa maju o com rozpravat tak tie rozhovory pokracuju na roznych stretnutiach, casom to prerastie do rande, do fazy chodenia, ktore je este stale len faza spoznavania a kedykolvek to moze skoncit, az potom sa to zmeni na vztah, ktory moze byt aj dlhodoby a jeho pokracovanim je zalozenie rodiny. Len uplny zufalec sa zoznamuje s ludmi s vidinou, ze z toho musi byt dlhodoby vztah.
V kazdom pripade ak niekto hned na zaciatku oznami, ze s tebou sa bavit nechcem, tak je to v poriadku a debata je skoncena. Musis sa naucit prijimat aj odmietnutie.

anonym_3e99da
8. okt 2025

@anonym_autor prečo by chlap nemohol napísať žene ako prvý? Píšu mi chlapi v pohode. Ja nikomu nevypisujem prvá. Nikoho som zatiaľ neblokla, len upozorním, že nemám záujem a keď neprestane bloknem.

monro
8. okt 2025

Ona má chuť sa rozprávať, ale nie s Tebou. Na toto uvedomenie jej stačilo pár správ od Teba. Ak na všetky reaguješ tak, ako si napísal, nečuduj sa.

morpheuss
8. okt 2025

@anonym_autor brácho, ja som na koníku najväčšie hovädo, ale aj ja som zdesený z toho ako ty s tými ženami komunikuješ... dávaš ich brutálne dole len preto, že ťa oslovili? kámo...

kavasmliekom
8. okt 2025

@anonym_autor mňa tak unavilo to tvoje písanie, že by som sa tiež radšej vymazala 😄 aj keď som ukecaná a naozaj rasa píšem.

januska12323
8. okt 2025

Keď budeš na každú ženu reagovať ako trtko nikto ti písať nebude.

zadda1
8. okt 2025

Predstav si, že všetci tí online ľudia sa stretnú niekde reálne a majú na čelách tieto statusy. Chcem sa porozprávať , chcem vzťah, chcem len sex a pod.
Ty by si si všímal len tých, ktorí by mali na čele “chcem vzťah” ? Keby ťa oslovila žena, ktorá ma na čele chcem sa porozprávať tak čo? Vynadal by si jej či nevie čítať čo máš napísané na čele ? Že ty chceš vzťah! Tým, že vobec niekto ide na zoznamku rozumej že asi by chcel vzťah ale tým že napíše že sa chce porozprávať chce ísť na to pomalšie, postupne. Spoznávať ľudí s hľadať niekoho s kým to klapne. Bez nátlaku

moonlight1210
8. okt 2025

@anonym_autor "Ale ty hľadáš iba niekoho na rozprávanie a ja hľadám vážny vzťah. A navyše, nie si môj typ."

Kedze si takto uspesne tretou vetou zablokujes akykolvek zaujem o seba, tak sa necuduj, ze si obratom blokovany aj naozaj.

Co aj vysvetluje, preco fnukas "Som tu dva týždne a veľmi to nejde, žiadne mi nepíšu."

jana_eyre_2
8. okt 2025

Mňa vždy baví, ak sa niekomu nedarí v komunikácii a vždy za to môžu všetci ostatní, len on nie... Chyba ti trocha sebakritiky.. alebo aj dosť..

buberova
8. okt 2025

Asi nerozumiem kde je problém. Ako si to predstavuješ v ideálnom svete, že by to teda malo na tej zoznamke prebiehať alebo s touto konkrétnou ženou?

viestta
8. okt 2025
@jana_eyre_2

Mňa vždy baví, ak sa niekomu nedarí v komunikácii a vždy za to môžu všetci ostatní, len on nie... Chyba ti trocha sebakritiky.. alebo aj dosť..

@jana_eyre_2 on je presne ten typ zufalca, ktori chodia na MK vyplakavat. Nevie komunikovat ani v realnom zivote, caka zazrak od virtualneho sveta. Ked sa zazrak nedeje, tak samozrejme, treba obvinit zeny. No kto iny moze za to, ze je sam?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
enmery
8. okt 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ Autor je psychicky narušený. Aj keď máš pravdu, on nič z toho nepochopí.

anonym_9707a7
8. okt 2025

@anonym_autor ty budeš naozaj "výhra" pre dotyčnú, ktorá sa náhodou chytí...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
8. okt 2025
@enmery

"Nie si môj typ" Len submisívna rohožka by Ti po tomto písala ďalej, si debil, preto sa Ti to deje stále.
Nemáš začo😉

@enmery asi preto je na Badoo...😉 V reále to bude ešte väčšie zúfalstvo predpokladám...

anonym_f21789
8. okt 2025

Vyberie si možnosť rozprávať sa, pretože je v tejto možnosti najmenej tlaku niečo viac rozvit, či sa k niečomu zaviazať. To nie je klamanie, to sú nuansy co sú pre bežných ludi viditeľné uz z diaľky. Súhlasím, ze mas asi nejaku diagnózu, nemyslím to v zlom, len ti potom niektoré veci nedochádzaju ked nedávajú logiku. Ľudské vzťahy sú málokedy logické.

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 Myslim, ze si to velmi trefne napisala.

kristiii
8. okt 2025

@anonym_autor tak fešáčik, správa (Ale ty hľadáš iba niekoho na rozprávanie a ja hľadám vážny vzťah. A navyše, nie si môj typ), je v prvom rade maximálne trápna. Snáď logicky, žena, ktorá je na zoznamke, hľadá vzťah. Ak si toto nebol schopný doteraz pochopiť, tak do žiadneho vzťahu, pre dobro žien hľadajúcich perspektívny vzťah, ani nechoď

simona_racz
10. okt 2025

Celé zle! Prvá vec je pri vetách:
“Som tu dva týždne a veľmi to nejde, žiadne mi nepíšu.”
a
“A čo ja? Veď ja ti píšem”

Veď už to že napísala, vlastne zrušilo prvú vetu.

Druhá vec tu:
“Ale ty hľadáš iba niekoho na rozprávanie a ja hľadám vážny vzťah. A navyše, nie si môj typ”

Veď ak jedna strana chce vážny vzťah a druhá len pokec, tak muž mal pravdu. A keď tá žena nebola jeho typ, tak je všetko v poriadku. Chat sa ukončuje. Veď tej žene nenadával. Len oznámil že nechcú to isté.

Na takých stránkach sa dá zakliknúť že za akým účelom ste tam. Teda obvykle sú tam možnosti:
1. Hľadám vážny vzťah.
2. Chcem si len pokecať.
3. Hľadám kamarátov na záľuby.
…atď…

Jedna strana má že, chce vzťah a druhá strana že, chce pokecať.

Autor je na zoznamke, lebo si chce nájsť niekoho na vzťah. A dotyčná je na zoznamke, aby si pokecala. Sú ludia čo sa radi rozprávajú, ale nepotrebujú sa zoznamovať. To je celé. Treba klikať na ženy ktoré sa ti páčia, a v profile majú že sa chcú zoznámiť. Ak vidíš v profile že vydatá, vo vzťahu, len priatelstvo, neklikaj tam.

simona_racz
10. okt 2025

@anonym_autor že sa chce porozprávať. To to znamená.
Vysvetlenie na zvyšok, vyššie. 😉

Strana
z2