Zažili ste na rande zvláštne správanie?
Ahojte, ja mám za sebou veľmi zvláštne rande a zaujímalo by ma, či máte nejakú podobnú skúsenosť. Stalo sa vám niekedy, že ste na prvom rande u náprotivku dokázali identifikovať nejakú duševnú poruchu či diagnózu, ktorú ste z písania nevideli, a boli ste z toho nemilo prekvapení?
Mne sa to stalo včera a poviem vám, že po týždni písania a včerajšom sexe som z toho úplne mimo. Ako obliatie horúcou vodou...
@anonym_autor ty máš akú diagnozu?
@sisska96 ak by ta to zaujímalo tak CLL , no netuším k čomu ti to bude, I keď presne to bol dôvod mojeho včerajšieho stretka.
@sisska96 ak by ta to zaujímalo tak CLL , no netuším k čomu ti to bude, I keď presne to bol dôvod mojeho včerajšieho stretka.
@anonym_autor ty máš leukémiu a stretla si sa s mužom zo zoznamky za účelom sexu po týždni, ktorý nie je psych. v poriadku?
@anonym_autor chronická lymfocytova leukémia? OMG!!!! A pri takej dg. ešte máš chuť na ...ehm ??
@anonym_autor ty máš leukémiu a stretla si sa s mužom zo zoznamky za účelom sexu po týždni, ktorý nie je psych. v poriadku?
@anonym_6ddb7a áno, proste je na mňa toho už veľa a potrebujem trochu odreagovať, tam bola aj dohoda že bude hlavne tom.
Pri sexe si mu zistila tu poruchu?
@anonym_8d7ec0 nuž poriadne ho vyšetrila, on ju tiež hlbkovo
@anonym_6ddb7a áno, proste je na mňa toho už veľa a potrebujem trochu odreagovať, tam bola aj dohoda že bude hlavne tom.
@anonym_autor veď o nič nejde, však k nemu nemáš žiadne city a ani záväzky. Na ďalšie kolo ho už nezavoláš. Na sex si zoženieš určite lepší materiál, ako tam toho.
@anonym_autor zajtra sa už budete normálne učiť, neboj prejde ťa to, prídeš na iné myšlienky 😀
@anonym_autor ale ved to bol orgazmus, nie dusevna porucha 😆🫣
@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov
@anonym_autor nemal tam zapnutú kameru?
@anonym_autor ak by to bolo to čo popisuje, tak AS spadá do uvahy a tým je teda suma fuk čo cítis, väčšina sa nevie vžiť do druhých, takže hlavu si s tým nelám pokiaľ s ním nechceš žiť. Ale určite bol múdry, pekný a bohatý 🫣
@billy_jean ale rande bolo presne za tým zámerom, Proste sme sa tak dohodli. Nerieš sex.
@anonym_autor tak načo riešiš diagnózy, keď chceš iba sex? 🤮
@anonym_autor nemal tam zapnutú kameru?
@anonym_a6b74f asi ťažko keď to bolo u mňa.
@anonym_autor ak by to bolo to čo popisuje, tak AS spadá do uvahy a tým je teda suma fuk čo cítis, väčšina sa nevie vžiť do druhých, takže hlavu si s tým nelám pokiaľ s ním nechceš žiť. Ale určite bol múdry, pekný a bohatý 🫣
@anonym_7be040 Ďakujem idem si to pozrieť.
Ja sa často pristihnem pri autistickom správaní, no a čo? 🤣
@anonym_autor poveis mi prve pismenko jeho mena? mam podobnu skusenot, odpadla by som keby to bol rovnaky clovek😀😀😀😀
@anonym_autor
Aký tom tam mal byť?
@anonym_autor poveis mi prve pismenko jeho mena? mam podobnu skusenot, odpadla by som keby to bol rovnaky clovek😀😀😀😀
@anonym_c6ab7e kludne. M.

@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov
@anonym_autor Asi si škaredá a nechcel si pokaziť fantáziu aby pozeral na teba 😅😅