icon

Ženy na zoznamkách sú skutočne katastrofa...

Dnes o 07:48

Ahojte, som muž a nedávno ste mi tu radili, že mám skúsiť zoznamku. Len by ma teraz zaujímalo, či tie ženy, ktoré mi to radili, vôbec vedia, čo sa na tých zoznamkách reálne nachádza. Lebo podľa mňa asi nie. Skúste mi len tak pre predstavu napísať, akú máte predstavu o ženách na zoznamke vo veku 30 až 40 rokov. Aké podľa vás sú, čo tam hľadajú a prečo tam sú? Lebo ja mám skôr dojem, že vaša predstava je dosť iná a nesprávna

Tak ma zaujíma, čo si pod tým vlastne predstavujete vy. Skúste vašu predstavu opisu ženy, jej vzhľadu , povahy a množstva detí a iných závazkov , ktoré tam podla vás sú najviac.

autor
•
Dnes o 12:19

Ste si vedomé že tým čo tu píšete teraz iba potvrdzujete čo som ja povedal? Nemyslým choré, ale neskutočne trápne zmýšľanie. Toto čo tu píšete, mate vo svojich profiloch a preto nik normálny vám neodpíše, iba spodina, ktorým to je jedno.

nikoletta1712
•
Dnes o 12:26
@katkazatka

@nikoletta1712 lenze ty si relativne mlada, stihla, nevyzeras zle. Co ma robit stara, skareda a tucna? A ked ma deti, ani nema kedy behat po podnikoch, drinkoch, kamaratkach. Ja mam tiez rada, ked ma oslovia na ulici. A to mam dost rokov. Atraktivny clovek sa zoznami skoro hocikde. Ostatni musia skusat. Mozno ked budes starsia, aj ty vyuzijes sluzbu zoznamky.

@katkazatka Škaredá a tučná?- starať sa o seba a dbať na stravu?…

anonym_679488
•
Dnes o 12:31
@anonym_autor

Ste si vedomé že tým čo tu píšete teraz iba potvrdzujete čo som ja povedal? Nemyslým choré, ale neskutočne trápne zmýšľanie. Toto čo tu píšete, mate vo svojich profiloch a preto nik normálny vám neodpíše, iba spodina, ktorým to je jedno.

@anonym_autor Napíš o sebe, čo vieš ženám ponúknuť. Lebo ak si len priemerne vyzerajúci chlap s miernou nadváhou, čo fajči a veľmi nešportuje, máš nejakú ledva priemernú robotu za 1400 eur hrubého a bývaš s rodičmi. Tak sa na teba fakt každá vykašle....

minenkaa
•
Dnes o 12:33
@anonym_autor

@anonym_autor to je presne ako ty potvrdzuješ tým čo píše,že proste teba nebude chcieť žiadna

autor
•
Dnes o 12:34
@anonym_679488

@anonym_autor Napíš o sebe, čo vieš ženám ponúknuť. Lebo ak si len priemerne vyzerajúci chlap s miernou nadváhou, čo fajči a veľmi nešportuje, máš nejakú ledva priemernú robotu za 1400 eur hrubého a bývaš s rodičmi. Tak sa na teba fakt každá vykašle....

@anonym_679488 áno. Presne aj tieto hlúposti tam píšete. Hlavne ženy čo nemajú čo ponúknuť.

anonym_679488
•
Dnes o 12:41
@anonym_autor

@anonym_679488 áno. Presne aj tieto hlúposti tam píšete. Hlavne ženy čo nemajú čo ponúknuť.

@anonym_autor Počuj, ja som chlap 😀 Napíš ešte raz čo vieš ponúknuť, lebo takto tu pôsobíš ako ufňukaná baba. Ak je to to, čo som napísal ja, tak máš bohužiaľ smolu 😀

aperolcek
•
Dnes o 12:45
@nikoletta1712

@nikoletta1712 súhlasím s takýmto prístupom. Plus metamorfóza zo sexice na tetušu nie je povinná jazda. ❤️

morpheuss
•
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@anonym_autor pripájam sa k anonymovi... tiež ma zaujíma, čo také úžasné vieš ponúknuť žene ty, lebo toto celé je len jedna veľká fraška, v ktorej si ventiluješ svoju nenávisť k ženám... vidím to tak že si frustrovaný z toho, že ťa na zoznamkách nechcú ženy, ktoré chceš ty a sem si sa prišiel fakt len že vyventilovať svoju frustráciu a túžbu ženám ponadávať...

anonym_6a40f6
•
Dnes o 13:47
@anonym_679488

@anonym_b112dc Nič v zlom, ale moja životná skúsenosť že všetky ženy ktoré som stretol alebo poznal a sa vyjadrovali, že nechcú mať deti boli....no ako slušne napísať, problémové, divné alebo rovno ****. Lebo každá, opakujem KAŽDÁ normálna žena proste chce dieťa. Neriešim či ho má alebo nemá, ale to že by ho chcela a cíti to.

@anonym_679488 ja som normalna zena a deti nechcem a nemam

anonym_84f669
•
Dnes o 14:13
@morpheuss

@anonym_autor pripájam sa k anonymovi... tiež ma zaujíma, čo také úžasné vieš ponúknuť žene ty, lebo toto celé je len jedna veľká fraška, v ktorej si ventiluješ svoju nenávisť k ženám... vidím to tak že si frustrovaný z toho, že ťa na zoznamkách nechcú ženy, ktoré chceš ty a sem si sa prišiel fakt len že vyventilovať svoju frustráciu a túžbu ženám ponadávať...

@morpheuss veď už ukázal, čo vie ponúknuť. 🤔 Žiadne komunikačné schopnosti, nevie rozhovor nadviazať, rozvíjať a ani len udržať, nema ani na " komunikačné minimum " a to, odpovedať vecne na kladené otázky. Namiesto toho prska, zúri, nenávidí, no skrátka je pasívne agresívny, obhajuje svoj doposiaľ nedostatočne nevysvetlený postoj o " trápnych ženách na zoznamkách". Nedokáže, alebo nechce poskytnúť informácie o sebe, ale rád by bol, aby užívatelia MK tieto informácie odniekiaľ " vydolovali" a nejako ho uistili, že on je skrátka normálny a OK, kdežto tie zle ženy sú nenormálne.
Myslím, že ostatné veci, čo sa týka príjmov a vzhľadu netreba, nakoľko už uvedené je dostatočne odstrašujúce na pokračovanie v konverzácii.

katkazatka
•
Dnes o 14:51
@nikoletta1712

@nikoletta1712 ja to viem. Ale nevedia to tisice inych. Ved vidis co je na ulici.

wyckoff
•
Dnes o 15:03

zoznamky su plne falosnych profilov, uchylov, podvodnikov ktori vylakaju peniaze, alebo sexualnych pracovnicok.

anonym_23de7e
•
Dnes o 15:24

Na tej zoznamke je fakt najsilnejsie kriterium na muzov vyzor. Ale nie svaly a tehlicky ako si chlapi predstavuju. Zakladna hygiena, normalny uces, upravena brada. Nechapem kolko chlapov v dnesnej dobe ma pahyle namiesto vlasov a brady. Kolko si potetuje tvar a da nausnice. Pripadne na fotku si daju obtiahnute cyklisticke oblecenie. A tymto dokazes fakt odfiltrovat velku cast. Zvysnu cast odfiltrujes pisanim. Velke mnozstvo chlapov je tiez nespokojnych s pracou ale nic pre to nerobia. Dalsi su tam lebo ich nastvala frajerka. Zvysok ma dlhy a hlada zachranne koleso. Minimum chce vztah.

anonym_ddd46b
•
Dnes o 15:27

Nezabúdajme na tie hordy ženacov co sú na zoznamkach.

anonym_ddd46b
•
Dnes o 15:36
@anonym_679488

A čo si čakal, že kto sa tam zoznamuje? 😀 Hladať na internetovej zoznamke je ako hladať ružu na smetisku. Hlavne ak hladáš niekoho po 35-tke a viac. A je jedno či je to žena alebo muž.

Treba si uvedomiť, už vyberáš z ľudí ktorý z nejakého dôvodu ostali sami a nemajú vzťah. Iste môže sa nájsť aj niekto, kto sa zrovna čerstvo rozišiel (rozviedol) po dlhoročnom vzťahu a presne si s tebou sadne. Ale to je tak možno 2 percentá možností. Zvýšok sú tí, čo sú sami a to je bieda. Proste si vyberáš z tovaru po záruke a títo ľudia čo ti zostali, už fungujú a uvažujú inak. Nechcú sa už niekomu prisposobiť, sú viac sebeckejší, žijú si len pre seba, sú nároční a preberaví, sú opatrní. Očakávajú dokonalosť ale sami ju neponúkajú.
No skrátka nezávidím ti, som rád že toto už nemusím riešiť 😉

@anonym_679488 je zaujímavé
@anonym_679488 tento komentár je naozaj hrozný. Potom ludia fnukaju, ze koľko ľudí je slobodných a ako malo deti sa rodí. Nečudujem sa. Keď niekto vidí slobodného človeka po 35, ktorý nie je rozvedený a nemá a ani deti, tak automaticky divný/poškodený a tak mu ani nedaju šancu. A pritom niektorí ľudia sú iba neskutočne hanblivi a tichu, ale to je podľa niektorých tiež vada.

anonym_679488
•
Dnes o 15:43
@anonym_ddd46b

@anonym_679488 je zaujímavé
@anonym_679488 tento komentár je naozaj hrozný. Potom ludia fnukaju, ze koľko ľudí je slobodných a ako malo deti sa rodí. Nečudujem sa. Keď niekto vidí slobodného človeka po 35, ktorý nie je rozvedený a nemá a ani deti, tak automaticky divný/poškodený a tak mu ani nedaju šancu. A pritom niektorí ľudia sú iba neskutočne hanblivi a tichu, ale to je podľa niektorých tiež vada.

@anonym_ddd46b To je realita. Či prišla si sem rovnako fňukať ako ten chlap čo nikoho nevie nájst? 😀 Takže ako som písal, čím vyšší vek, tym nižšia šanca niekoho normálneho nájsť. Bohužiaľm, taká je realita a nie tvoje fňukanie, či je niekto hanblivý 😀 Ak je hanblivý v 40-tke, tak je proste blbec, lebo hanblivý môžeš byť v 20-tke keď si mladý a neskúsený ale nie v 40-tke. To si naozaj neschopák...

earlgrey
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_ddd46b
•
Dnes o 15:53
@anonym_679488

@anonym_ddd46b To je realita. Či prišla si sem rovnako fňukať ako ten chlap čo nikoho nevie nájst? 😀 Takže ako som písal, čím vyšší vek, tym nižšia šanca niekoho normálneho nájsť. Bohužiaľm, taká je realita a nie tvoje fňukanie, či je niekto hanblivý 😀 Ak je hanblivý v 40-tke, tak je proste blbec, lebo hanblivý môžeš byť v 20-tke keď si mladý a neskúsený ale nie v 40-tke. To si naozaj neschopák...

@anonym_679488 čudujem sa, že ty niekoho máš ak sa takto vyjadrujes o iných ľuďoch.

anonym_679488
•
Dnes o 15:54
@anonym_ddd46b

@anonym_679488 čudujem sa, že ty niekoho máš ak sa takto vyjadrujes o iných ľuďoch.

@anonym_ddd46b Ja sa zase tebe nečudujem, že si skončila sama a teraz sama pozeráš doma do steny 😀

procrastique
•
Dnes o 16:00

Ono, vieš prečo ti tam ukazuje katastrofálne ženy? lebo algoritmus funguje a teba očividne pekné a šikovné ženy poslali dofaka, tak ti tam zostali zbytky.
Tak to bohužiaľ je.

Silný profil ( rozumej ten, ktorý dostáva lajky ) dostáva do feedu k sebe ľudí, ktorí tiež dostávajú lajky.
A slabé profily ( rozumej ten, ktorý dostáva xka) dostáva k do feedu k sebe ľudí, ktorí tiež dostávajú xká lebo sú šerediaci.

minenkaa
•
Dnes o 16:00
@anonym_679488

@anonym_ddd46b Ja sa zase tebe nečudujem, že si skončila sama a teraz sama pozeráš doma do steny 😀

@anonym_679488 veď ma pravdu ,píšeš uplne blbosti,veď každý druhý je rozvedený a to neznamena že je nejako poškodený
Kopec ľudí ústava dlhšie samých lebo už nemusia mať vzťah pre to lebo treba

anonym_ddd46b
•
Dnes o 16:02
@anonym_679488

@anonym_679488 keď myslíš...

anonym_679488
•
Dnes o 16:05
@minenkaa

@anonym_679488 veď ma pravdu ,píšeš uplne blbosti,veď každý druhý je rozvedený a to neznamena že je nejako poškodený
Kopec ľudí ústava dlhšie samých lebo už nemusia mať vzťah pre to lebo treba

@minenkaa Nemá žiadnu pravdu, je to tak ako som písal. Táto téma tu bola X krát rozoberaná a kopu ľudí tu písalo to isté čo ja, že čím si starší tym je horšie niekoho najst. A vždy sa najde niekto, kto začne trapne mudrovať, že níeeee, tak nie je. Ale je.

anonym_5e08d7
•
Dnes o 16:08

Treba mať realistické očakávania. Ja som na zoznamku išla už ako 24 ročná. Mala som jasné kritériá, lebo som vedela, že nechcem rozvedeného, chcem aby mal vysokú školu (predtým som mala roboša, ktorý ma strašne hejtoval kvôli vzdelaniu), aby bol o trošku vyšší odomňa a chcel mať v budúcnosti deti. Po pár písaniach som si začala písať s chalanom, ktorý navrhol stretnutie. Obaja sme si povedali, že to bude len aby sme si rozšírili okruh priateľov, pretože nechcela som manžela spoznať ani v krčme, ani niekde v Tescu, kde by ma oslovil nejaký úchylák. Po pravde, ono je to ťažké niekoho spoznať, keď máš stereotyp práca, domácnosť, obchod a sem-tam nejaké výjazdy.
Dopadlo to tak, že z kamarátstva postupne vznikol vzťah a sme spolu dvadsať rokov. Len nehľadaj len obal. Ak chceš 30 - 40+ tak jasné, že tam budú s najväčšou pravdepodobnosťou deti.
Neviem, koľko máš rokov, nečítala som všetko, no ak máš okolo 40ky, tiež to môže byť pre ženy zdvihnutý prst, prečo nie si "uprataný"

anonym_bb9a77
•
Dnes o 16:12

@anonym_autor keby si bol co k comu, nie si odkazany na zoznamku, zoznamujes sa na zivo. Na zoznamke su rovnake zeny aki su tam muzi, z kazdej kategorie nieco. Aj uplne zufalstvo aj taki, take, pri ktorych by bola sanca na normalny vztah a vsetky moznosti medzi tym. A este zvlastna kategoria su taki, ktori si tam chodia ukajat svoje uchylne chutky, a taki su hlavne medzi chlapmi.

minenkaa
•
Dnes o 16:14
@anonym_679488

@minenkaa Nemá žiadnu pravdu, je to tak ako som písal. Táto téma tu bola X krát rozoberaná a kopu ľudí tu písalo to isté čo ja, že čím si starší tym je horšie niekoho najst. A vždy sa najde niekto, kto začne trapne mudrovať, že níeeee, tak nie je. Ale je.

@anonym_679488 Ano čím starší tým ťažšie sa hlada ale nie je to preto ,že sú ľudia vadni, ale preto,že veľa ľudí napr vvtejto dobe čo majú cez 60 napr niesu tak zdatní aby dokázali riesit zoznamku na internete,veľa napr 30-35 ročných sa po dlhoročných vzťahoch rozchádza lebo jeden chcevrodinu a druhý nie a niesu vadni, len ďalší zivot vidia inak
Praveze je veľká chyba ,že ľudia ako napr autor tu sám netuší čo chce a ma romantické predstavy a potom vznikajú nedorozumenia

avicii18
•
Dnes o 16:15

- Som na rande s chlapom, ktorý nepije. Vie niekto, čo mám robiť?

anonym_679488
•
Dnes o 16:22
@minenkaa

@anonym_679488 Ano čím starší tým ťažšie sa hlada ale nie je to preto ,že sú ľudia vadni, ale preto,že veľa ľudí napr vvtejto dobe čo majú cez 60 napr niesu tak zdatní aby dokázali riesit zoznamku na internete,veľa napr 30-35 ročných sa po dlhoročných vzťahoch rozchádza lebo jeden chcevrodinu a druhý nie a niesu vadni, len ďalší zivot vidia inak
Praveze je veľká chyba ,že ľudia ako napr autor tu sám netuší čo chce a ma romantické predstavy a potom vznikajú nedorozumenia

@minenkaa Takže akože ťo že sa v neskoršom veku zle zoznamuje je chyba internetu? To hadam nemyslíš važne.
Už som tu to písal (a rovnako to tu písalo kopu iných), tak to pre teba zopakujem. Čím si starší a sám, tak si viac sebeckejší, žiješ si už len sám pre seba, neriešiš ostatných, nepotrebuješ sa nikomu prisposobovať a časom si na tento štýl zvykneš. Aj keď napriek tomu chceš niekoho stretnút, aj to skúšaš, máš priliš velké nároky a očakávania. Nechceš z ničoho ustupiť, chceš len získať lenže to sa nedá. Ako single máš nejaké svoje záujmy a koníčky, čo ťi berú čas a ked si niekoho najdeš, tak s tým môže byť koniec. Jednoducho sa musíš niečoho vzdať pre vzťah. A to mnoho ľudí nechce...

anonym_679488
•
Dnes o 16:23
@anonym_5e08d7

Treba mať realistické očakávania. Ja som na zoznamku išla už ako 24 ročná. Mala som jasné kritériá, lebo som vedela, že nechcem rozvedeného, chcem aby mal vysokú školu (predtým som mala roboša, ktorý ma strašne hejtoval kvôli vzdelaniu), aby bol o trošku vyšší odomňa a chcel mať v budúcnosti deti. Po pár písaniach som si začala písať s chalanom, ktorý navrhol stretnutie. Obaja sme si povedali, že to bude len aby sme si rozšírili okruh priateľov, pretože nechcela som manžela spoznať ani v krčme, ani niekde v Tescu, kde by ma oslovil nejaký úchylák. Po pravde, ono je to ťažké niekoho spoznať, keď máš stereotyp práca, domácnosť, obchod a sem-tam nejaké výjazdy.
Dopadlo to tak, že z kamarátstva postupne vznikol vzťah a sme spolu dvadsať rokov. Len nehľadaj len obal. Ak chceš 30 - 40+ tak jasné, že tam budú s najväčšou pravdepodobnosťou deti.
Neviem, koľko máš rokov, nečítala som všetko, no ak máš okolo 40ky, tiež to môže byť pre ženy zdvihnutý prst, prečo nie si "uprataný"

@anonym_5e08d7 Ten roboš mal isto z teba komplexy, lebo si bola schopnejšia ako on. Len by ma ale zaujimalo, že prečo si vobec s nejakým robošom chodila.

minenkaa
•
Dnes o 16:23
@anonym_679488

@minenkaa Takže akože ťo že sa v neskoršom veku zle zoznamuje je chyba internetu? To hadam nemyslíš važne.
Už som tu to písal (a rovnako to tu písalo kopu iných), tak to pre teba zopakujem. Čím si starší a sám, tak si viac sebeckejší, žiješ si už len sám pre seba, neriešiš ostatných, nepotrebuješ sa nikomu prisposobovať a časom si na tento štýl zvykneš. Aj keď napriek tomu chceš niekoho stretnút, aj to skúšaš, máš priliš velké nároky a očakávania. Nechceš z ničoho ustupiť, chceš len získať lenže to sa nedá. Ako single máš nejaké svoje záujmy a koníčky, čo ťi berú čas a ked si niekoho najdeš, tak s tým môže byť koniec. Jednoducho sa musíš niečoho vzdať pre vzťah. A to mnoho ľudí nechce...

@anonym_679488 lenže ak sa niekto nechce vzdať svojho života asi nepotrebuje hľadať partnera