Ženy na zoznamkách sú skutočne katastrofa...
Ahojte, som muž a nedávno ste mi tu radili, že mám skúsiť zoznamku. Len by ma teraz zaujímalo, či tie ženy, ktoré mi to radili, vôbec vedia, čo sa na tých zoznamkách reálne nachádza. Lebo podľa mňa asi nie. Skúste mi len tak pre predstavu napísať, akú máte predstavu o ženách na zoznamke vo veku 30 až 40 rokov. Aké podľa vás sú, čo tam hľadajú a prečo tam sú? Lebo ja mám skôr dojem, že vaša predstava je dosť iná a nesprávna
Tak ma zaujíma, čo si pod tým vlastne predstavujete vy. Skúste vašu predstavu opisu ženy, jej vzhľadu , povahy a množstva detí a iných závazkov , ktoré tam podla vás sú najviac.
Aj muži na zoznamkach sú katastrofa
A na zoznamku idu muži, ktorých žiadna žena nechce
Si nahnevaný, ale zober do úvahy, že keď ti tu radili skúsiť zoznamku tak, ako mohli vedieť, že akú známosť si hľadáš?/vzhľad, povahu, počet detí, spoločenské postavenie, atď./Nenašiel si vhodnú ženu? Tak ešte stále/ja to tvrdím vždy/máš možnosť nadviazať známosť v reálnom Mimochodom, nemám predstavu ani o ženách,ani o mužoch na zoznamke, lebo tam nehľadám nič a nikoho
Aj muzi su tam katastrofa a vzdy aj boli. Nastastie je vzdy medzi jednymi aj druhymi par normalnych jedincov. Aj s mojim manzelom sme sa tak spoznali pred 5 rokmi. Aktualne sa nam narodilo tretie dieta. A poznam v okoli viac takych parov co sa spoznali skrz internet, a su obaja normalni a skveli ludia. Samozrejme, treba to popreberat trosku, aj keby si prisiel do baru, tak 95% chlapov ci zien mi tam pride divnych 🙃
A čo si čakal, že kto sa tam zoznamuje? 😀 Hladať na internetovej zoznamke je ako hladať ružu na smetisku. Hlavne ak hladáš niekoho po 35-tke a viac. A je jedno či je to žena alebo muž.
Treba si uvedomiť, už vyberáš z ľudí ktorý z nejakého dôvodu ostali sami a nemajú vzťah. Iste môže sa nájsť aj niekto, kto sa zrovna čerstvo rozišiel (rozviedol) po dlhoročnom vzťahu a presne si s tebou sadne. Ale to je tak možno 2 percentá možností. Zvýšok sú tí, čo sú sami a to je bieda. Proste si vyberáš z tovaru po záruke a títo ľudia čo ti zostali, už fungujú a uvažujú inak. Nechcú sa už niekomu prisposobiť, sú viac sebeckejší, žijú si len pre seba, sú nároční a preberaví, sú opatrní. Očakávajú dokonalosť ale sami ju neponúkajú.
No skrátka nezávidím ti, som rád že toto už nemusím riešiť 😉
A akú máš ty predstavu o žene?
V jednej diskusii som čítal, že na zoznamku idú iba ženy, ktoré už nik nechce. No a mám dojem že je to pravda.
@anonym_autor veď teba tiež žiadna nechce,tak ja neviem čo riešiš a hadzes vinu len na ženy
Ale baby. Vážne.. Skúste napísať ako si myslite že tam tie zeny vyzerajú? Alebo aké majú príbehy.
Ale baby. Vážne.. Skúste napísať ako si myslite že tam tie zeny vyzerajú? Alebo aké majú príbehy.
@anonym_autor a ty si bez minulosti? A dufam že sa každej páčiš
Pozri, bude tam vela uplne nepouzitelnych oboch pohlavi, ale najdes aj uplne pohodove a normalne kusy, len sa nedaj odradit.
Pozri, bude tam vela uplne nepouzitelnych oboch pohlavi, ale najdes aj uplne pohodove a normalne kusy, len sa nedaj odradit.
@patrike píšu mi stále a stále, Asi 7 desiatok začatých konverzácii a po čase stratím chuť aj reagovať. Jedna si po mesiaci písania spomenula že ma dve deti.. To ako príklad.
Tak ja som na zoznamke. 35 rokov, slobodná, pracujúca, bývajúca vo svojom bez hypo, mobilná, VŠ, vcelku rozhľadená. Mala som za sebou dlhý 8r vzťah, ktorý som ja ukončila. Mám dlhé svetlohnedé vlasy, 171 cm, 60 kg, rada sa bavím, mám rada cestovanie, cvičím, zaujímam sa o kultúru, o spoločenské dianie. Na zoznamke ma zaujme asi jeden z 20tich mužov. Podľa výzoru. Po pár riadkoch a písaní zistím hneď, či to má zmysel. Väčšinou nemá. Teraz si píšem s mužom okolo 48r. S ním mi to dáva zmysel a vidím tam určité spoločné veci. Stretla som sa s jedným mužom. Po stretnutí som mu napísala, že za mňa skôr nie. A že mu želám veľa šťastia do budúcnosti.
Aj muži na zoznamkach sú katastrofa
A na zoznamku idu muži, ktorých žiadna žena nechce
@anonym_c26fc1 "A na zoznamku idu muži, ktorých žiadna žena nechce"
Samozrejme. Lebo tucna nechce tucneho (ak je ona tucna, tak je to kvoli porodom a detom, ale na co sa ma vyhovarat on, ze je tucny, ved nerodil 🙂 ak ona ma malo penazi, zase je to kvoli detom, alebo muzskemu sovinizmu, ale preco tie peniaze nema on, ved mu "nic" nebrani zarabat a mat 3 prace 🙂 atd ...), malo zarabajuca nechce malo zarabajuceho, kucharka nechce upratovaca. Vacsina zien tam caka na terno mimo jej ligu. Ak ma zena VS (Socialna praca, ale ma titul), tak muz ma mat pomaly Harward, alebo aspon dve vysoke skoly. Alebo par milionov na ucte, potom by mu tie dve vs "odpustila". Ak ma zena plat 1000 eur, tak by chcela niekoho s 3 tis eur atd. Potom tam visia cele roky a stazuju sa, ze nie je "dost" muzov, co by vyhovovali ich "narokom". A je dnes malo dzentlmenov, ktori si pokladaju za cest mat tie tri prace a zivit ju. 🙂
ja poznam v mojom okoli dvoch ludi (jeden muz a jedna zena), ktori si takto cez zoznamku nasli staleho partnera/ku, dokonca ta baba je uz s nim vydata a maju dieta. Cize asi je to mozne, ale podla mna je to totalna strata casu.
- ak si priemerna az nadpriemerna zena, tak zoznamky su pre teba ako nakupovanie v obchode
- ak si priemerny az podpriemerny muz, tak to bude ako hladat rybu v pusti. Hornych 20% muzov tam berie 80% zien
- cielom zoznamiek je nie dat dokopy ludi, ale zarabat na tom, zoznamky primarne chcu aby si pouzival ich apku a platil za to
Inak povedane, ake nie si muz s hranatou sankou, vymakanym telom, peniazmi, silnym egom a nevies motat zeny, tak je to pre teba uplne zbytocne. Radsej chod medzi ludi resit aktivity co aj teba bavia, kde stretnes zeny ktore zmyslaju podobne ako ty, napr. nejaky kurz (napr. malovania, jazyky, ...), civicenie (joga, fitbox - to je super) a pod. Bary a zoznamovacie apky su asi najhorsie miesta na zoznamovanie.
Prepac, ale si ako z toho filmu Marecku podejte mi pero… Co s tim hodlate delat?” 😅
@anonym_autor To isté platí o mužoch po 40-ke. Otras.
@anonym_autor a že si sa nám nepredstavil sám? Lebo kydať na "skazený tovar " vieš pekne. No, len či ty, nie si tiež tak trochu pokazený. Podľa stupňa arogancie, tipujem, že máš 189 cm, 89 kg, si postavou vyšportovaný, trošku sa podobáš na Adonisa vizážou, charakterom tak trochu na mladíka, čo sa rád do vodnej hladiny pozerá, na Narcisa. Máš niekoľko bytov a plat o ktorom nie je ani pekné, hovoriť nahlas, lebo by ti ho všetci závideli. Len jednu chybu máš, žiadna ťa nechce, že?
na začiatku bola moja predstava taká, že sa prihlásim, ukáže sa prvá žena, ktorá bude spĺňať moje kritériá, ja budem spĺňať jej a spolu budeme hľadať tú správnu cestu životom, tak ako som ju kedysi hľadal so svojou nebohou manželkou. No dnes, po pár mesiacoch, je to skôr ako keď sa prechádzate po kamienkovej pláži a každú mušľu, ktorú medzi kameňmi uvidíte, vezmete do ruky, obzriete si ju, prepláchnete a nakoniec zistíte, že je poškodená, tak ju zahodíte. A tak ďalej a ďalej. Sú dni, keď mám skôr pocit, že sa prechádzam po smetisku. A aj keď tam občas niečo zablýska, radšej to nevezmem do ruky, lebo už na prvý pohľad vidím, čo v tom bolo predtým zabalené, alebo na čo sa to používalo.
na začiatku bola moja predstava taká, že sa prihlásim, ukáže sa prvá žena, ktorá bude spĺňať moje kritériá, ja budem spĺňať jej a spolu budeme hľadať tú správnu cestu životom, tak ako som ju kedysi hľadal so svojou nebohou manželkou. No dnes, po pár mesiacoch, je to skôr ako keď sa prechádzate po kamienkovej pláži a každú mušľu, ktorú medzi kameňmi uvidíte, vezmete do ruky, obzriete si ju, prepláchnete a nakoniec zistíte, že je poškodená, tak ju zahodíte. A tak ďalej a ďalej. Sú dni, keď mám skôr pocit, že sa prechádzam po smetisku. A aj keď tam občas niečo zablýska, radšej to nevezmem do ruky, lebo už na prvý pohľad vidím, čo v tom bolo predtým zabalené, alebo na čo sa to používalo.
@anonym_autor a sme doma
Tak ja som na zoznamke. 35 rokov, slobodná, pracujúca, bývajúca vo svojom bez hypo, mobilná, VŠ, vcelku rozhľadená. Mala som za sebou dlhý 8r vzťah, ktorý som ja ukončila. Mám dlhé svetlohnedé vlasy, 171 cm, 60 kg, rada sa bavím, mám rada cestovanie, cvičím, zaujímam sa o kultúru, o spoločenské dianie. Na zoznamke ma zaujme asi jeden z 20tich mužov. Podľa výzoru. Po pár riadkoch a písaní zistím hneď, či to má zmysel. Väčšinou nemá. Teraz si píšem s mužom okolo 48r. S ním mi to dáva zmysel a vidím tam určité spoločné veci. Stretla som sa s jedným mužom. Po stretnutí som mu napísala, že za mňa skôr nie. A že mu želám veľa šťastia do budúcnosti.
@anonym_b112dc No ale vies, ze ti tikaju hodinky? Idealny vek na rodenie je 35r. Uz si zabila 15 rokov. Najskor musis niekoho stretnut, spolu chodit, spolu byvat. Aspon 1-2 roky. Aby si nezistila, ze na materskej budes robit full time upratovacku, lebo jeho doma nenaucili upratovat. Potom mozu prist 1-2 deti. Po 40tke je uz problem otehotniet, skoncite na klinike a vacsina prijatelnych muzov uz deti ma a iba mala cast z nich pojde do jedneho dietata s tebou, max. Rozumnejsie baby ta davno predbehli a ty vyberas z toho, co zostalo. A ako bude cas plynut, zacnu ti pracovat nervy az nakoniec zoberies miesto 1 ligy aj tretiu, aby si stihla deti. Iba preto, ze nic ine volne nebolo. To je ako dovolenka. First minute mas najlacnejsi a najvacsi vyber (v 20-30 mas najlepsi a najvacsi vyber napadnikov). Potom su tie dovolenky coraz drahsie a nikto negarantuje, ze tento rok budu nejake vyhodne last minute, lebo tento rok chce ist na dovolenku viac ludi ako obycajne. Tak na vyber zostali len predrazene alebo skarede hotely a destinacie (to je vyberat v 40tke, ked vsetci naozaj pouzitelni su davno rozchytani).
@patrike píšu mi stále a stále, Asi 7 desiatok začatých konverzácii a po čase stratím chuť aj reagovať. Jedna si po mesiaci písania spomenula že ma dve deti.. To ako príklad.
@anonym_autor
- po prvé, čo si na zoznamke vypisuješ mesiac? prečo si už dávno nenavrhol stretnutie?
- po druhé... fakt, čo si tam vypisujete? Musí to byť debata o hovne, keď ti za celý ten čas ani len nenapadlo opýtať sa jej "Máš deti?"
- po tretie... no a čo že má deti?
Ja keby som bol na zoznamke a hľadal si partnerku, tak písanie by bol len rýchly spôsob zistiť či sa mi žena páči fyzicky, povahovo... či sa jej páčim ja... a ak hej, čo najskôr stretnutie. Vypisovačky sú nuda... niet nad osobný kontakt.. do písania nevieš dať emóciu, žena nevidí tvoj pohľad, nevidí tvoj úsmev, nepočuje tón tvojho hlasu...tú istú vetu dokáže muš povedať tak, že ženu ohúri... aj tak že je znechutí. Tie isté slová... úplne opačný efekt.
@anonym_autor
- po prvé, čo si na zoznamke vypisuješ mesiac? prečo si už dávno nenavrhol stretnutie?
- po druhé... fakt, čo si tam vypisujete? Musí to byť debata o hovne, keď ti za celý ten čas ani len nenapadlo opýtať sa jej "Máš deti?"
- po tretie... no a čo že má deti?
Ja keby som bol na zoznamke a hľadal si partnerku, tak písanie by bol len rýchly spôsob zistiť či sa mi žena páči fyzicky, povahovo... či sa jej páčim ja... a ak hej, čo najskôr stretnutie. Vypisovačky sú nuda... niet nad osobný kontakt.. do písania nevieš dať emóciu, žena nevidí tvoj pohľad, nevidí tvoj úsmev, nepočuje tón tvojho hlasu...tú istú vetu dokáže muš povedať tak, že ženu ohúri... aj tak že je znechutí. Tie isté slová... úplne opačný efekt.
@morpheuss posielam ti na ňu kontakt, Nezamestnaná s dvoma deťmi. Veľa šťastia.
@anonym_b112dc No ale vies, ze ti tikaju hodinky? Idealny vek na rodenie je 35r. Uz si zabila 15 rokov. Najskor musis niekoho stretnut, spolu chodit, spolu byvat. Aspon 1-2 roky. Aby si nezistila, ze na materskej budes robit full time upratovacku, lebo jeho doma nenaucili upratovat. Potom mozu prist 1-2 deti. Po 40tke je uz problem otehotniet, skoncite na klinike a vacsina prijatelnych muzov uz deti ma a iba mala cast z nich pojde do jedneho dietata s tebou, max. Rozumnejsie baby ta davno predbehli a ty vyberas z toho, co zostalo. A ako bude cas plynut, zacnu ti pracovat nervy az nakoniec zoberies miesto 1 ligy aj tretiu, aby si stihla deti. Iba preto, ze nic ine volne nebolo. To je ako dovolenka. First minute mas najlacnejsi a najvacsi vyber (v 20-30 mas najlepsi a najvacsi vyber napadnikov). Potom su tie dovolenky coraz drahsie a nikto negarantuje, ze tento rok budu nejake vyhodne last minute, lebo tento rok chce ist na dovolenku viac ludi ako obycajne. Tak na vyber zostali len predrazene alebo skarede hotely a destinacie (to je vyberat v 40tke, ked vsetci naozaj pouzitelni su davno rozchytani).
@anonym_db725b tie, čo si narobili deti do 25, bez poriadneho vzdelania, bez praxe, u rodičov bývajúci s deckami, alebo zadlžený až po uši hypotékou, čo zobrali prvého, ktorý príde, aby stihli rodiť a vydávať sa, bez toho aby si mladosť užili tiež nejako nevyhrali životné šťastie, si myslím.
@anonym_db725b ja neplánujem mať deti. Ak by som ich chcela, mám ich dávno. Chcem len normálne kľudne žiť svoj život, cestovať, pracovať, baviť sa, určiť sa, a keď bude niekto kto tú cestu alebo čas cesty bude zdieľať so mnou, budem rada.
Pekna a v zivote pouzitelna baba trafi na zoznamku len z 2 dovodov. Je z maleho mesta, tak chce rozsirit pole posobnosti (malo volnych a normalnych), alebo kvoli detom a praci nema skoro ziaden cas na hladanie partnera v beznej situacii na ulici. Inak vacsina ani nestihne dojst na zoznamku (medzi 20-40r) a odchyti ju niekto este na ulici. Zvysok su tam stare dievky, ktore zmeskali vlak, narocne, ktore si povedali, ze kludne sa tam daju a pockaju aj 5 rokov na "praveho", alebo mali smolu, ze vzhladovo (obezita,...) a zivotnou situaciou (socialny pripad, minimalne vzdelanie) to v zivote prilis nevyhrali.
@morpheuss posielam ti na ňu kontakt, Nezamestnaná s dvoma deťmi. Veľa šťastia.
@anonym_autor a čo? Nezamestnaná s dvoma deťmi ťa nemôže milovať? Nemôže byť kvalitný a dobrý človek, a milujúca matka? Atraktívna a udržiavaná? Možno si o mesiac nájde prácu, ... Zdá, že si nehľadáš partnerku, ale robíš výberové konanie na obsadenie miesta: manželka, čo má zabezpečí po každej stránke. 🥴 " Aký išiel, také našiel" 🤣
Je to aj o šťastí, ty sa považuješ za slušného a normálneho chlapa a presne sú tam aj ženy, ktoré slušné a normálne sú a hľadajú možno práve teba,no musíte na seba "naraziť". Je to proste náhoda a aj šťastie. Jasné, že každý na to nemá nervy a trpezlivosť sa dokola len zoznamovať a zisťovať, že to nie je to, čo hľadám. ....možno si daj prestávku polroka a skúšaj nanovo, no cez tú prestávku skús hľadať mimo zoznamky... napríklad na túre, koncerte, festivale alebo inde
@anonym_autor ja sa viem o ženu postarať...aj emočne, aj sexuálne, aj materiálne...
@morpheuss no daj - vysku, vahu, vzhlad, financne pomery 🙂 Posudime ...
@anonym_autor a čo? Nezamestnaná s dvoma deťmi ťa nemôže milovať? Nemôže byť kvalitný a dobrý človek, a milujúca matka? Atraktívna a udržiavaná? Možno si o mesiac nájde prácu, ... Zdá, že si nehľadáš partnerku, ale robíš výberové konanie na obsadenie miesta: manželka, čo má zabezpečí po každej stránke. 🥴 " Aký išiel, také našiel" 🤣
@anonym_84f669 moze byt, ale ak chce autor mat vlastne 1-2 deti, tak matka 2 deti uz asi dalsie deti mat nechce a nezamestnana asi nie je prilis dobry geneticky material ... Kazdy hlada pekneho, inteligentneho a schopneho partnera/partnerku a rodica svojich deti... Ty by si chcela byt tehotna s nezamestnanym muzom? Ak by autor deti uz nechcel, to je uz zase nieco ine ... Ale aj tak. Dat sa dokopy a financne podporovat zo dna na den zrazu 3 ludi?

V jednej diskusii som čítal, že na zoznamku idú iba ženy, ktoré už nik nechce. No a mám dojem že je to pravda.