Zhodnotenie vzhľadu a zoznamovanie: Ako ma vidíte?
Ahojte.
Nedarí sa mi nejako zoznámiť. Chcel by som vedieť či je to o mojom vzhľade.
Rád by som bol ženy, keby ste ma tu len ÚPRIMNE od srdca zhodnotili, hlavne vzhľad ma zaujíma. Od 1 po 10 kľudne alebo ako to budete cítiť. Nehľadajte za tým žiadny bočný úmysel. Len chcem vedieť na seba názor.
Za chvíľu pošlem 2-3 fotky....
@anonym_140438 kľudne aj mne posun nejaký kontakt 😂 fotky pošlem do súkromnej správy. Tiež mám problém nájsť partnerku a neviem či to je vzhľadom alebo čím 😕
@anonym_5722d6 tak ja mam dospeleho syna sportovec a tiez ma problem najst si niekoho 🙂 len tu je vela mladych zien kludne tu pridaj foto mozno nejaka sa ozve 🙂
@anonym_5722d6 tak ja mam dospeleho syna sportovec a tiez ma problem najst si niekoho 🙂 len tu je vela mladych zien kludne tu pridaj foto mozno nejaka sa ozve 🙂
@anonym_140438 tiež som športovec, skôr normálny chalan a žiadny badboy. Neviem či to nebude chýba alebo vzhľad. Skúšal som už aj zoznamky a nič z toho 😕 Fotku by som nemal problém poslať ale do súkromnej správy, nechcem tu na verejnom fóre 🙂
Podľa mňa vyzeráš v pohode, dala by som ti 7 až 8 bodov z 10. Ženy väčšinou nehľadia len na vzhľad. Ak sa ti nedarí nájsť žiadnu partnerku, nebude to výzorom. Podľa mňa ženy vo všeobecnosti ocenia, ak je muž pozorný (nie prehnane, žiadne kontrolovanie), zábavný, nie premúdrelý (akože o všetkom všetko vie), ak vie aspoň trochu komunikovať a riešiť konflikty (bez kriku), ak si vie priznať chybu (to môže byť ťažké, ale aspoň občas, nikto nie je neomylný). Zároveň by nemal úplne potláčať svoju mužskú stránku, lebo len na vykecávanie má žena kamarátky. Ideálne keby aj zarobil aspoň priemer, lenivci a neschopáci nie sú poväčšinou úplne priťažliví, aj keď aj na takých sa občas nejaká namotá, co si myslí, že chlapa zmení. Držím palce, nech sa ti podarí niekoho nájsť.
Som naozaj jedina, ktora nejako tazko uveri tomu, ze mlady 27 rocny chalan, ktory vyzera takto, ma potrebu zdielat svoje fotky na MK a ziadat o nazor na svoj vzhlad mamicky na diskusnom fore? 🥴 Neboji sa, ze to bude trapne, ak to tu niekto napr. z jeho kamosov objavi? Ja mam silny pocit, ze niekto zneuzil ineho fotky...tak bacha baby, co sa tu s nim idete hned zoznamovat.
10/10 pekny usmev, vyzeras byt mily a sympaticky a si vysoky. Rozhodne si najkrajsi chlap na konovi
Vzhľadom to nie je. Si fakt veľký sympaťák a keď ti to tu hovorí toľko žien tak ver ze je to pravda. Napíš nám o sebe čosi viac. Čím sa živís co ta napĺňa aké máš hobby.. Či si introvert alebo extrovert. 🙂 skus sa rozpísať
Baby poznam ho a naozaj sa to pyta on 😊. Mysli si, ze vyzera zle, a pritom tak pekny chalan 😔...
Roman prepac, ze ti to tu spamujem 😃.
(ps. ma rad tmavovlasky)
Vzhľadom to nie je. Si fakt veľký sympaťák a keď ti to tu hovorí toľko žien tak ver ze je to pravda. Napíš nám o sebe čosi viac. Čím sa živís co ta napĺňa aké máš hobby.. Či si introvert alebo extrovert. 🙂 skus sa rozpísať
@anonym_1adcff Je introvert a neveri si, to je podla mna problem.
@roman9763 sympatický určite si, takže ak máš problém sa zoznámiť, asi by si mal zhodnotiť ešte svoje správanie/názory/prístup...
Fesi🙂👍
Nie si môj typ , ale si sympaťák, takže chyba bude zrejme niekde inde ako vo vyzore
@wayway A videli ste sa uz aj osobne? Volali ste si cez ten whatsapp alebo ho vnimas iba z fotografii?
@oceanahory vidíš,to ma nenapadlo
@oceanahory vidíš,to ma nenapadlo
@rozculena Akoze nechcem byt hnusna...ale preco sa kamarati 27 rocny chalan s mamickou s troma detmi 😅?Netvrdim, ze je to nerealne, ale troska bizarne.
@rozculena Ano aj tu na koni si piseme, aj cez whatsapp. Sme kamarati a spojila nas jedna tazka zalezitost. Nie som jeho frajerka ale mamicka s troma detmi. ;)
@oceanahory prečo bizarne, nič o nich nevieš a @wayway jasne napísala, že ich spojila ťažká záležitosť...
Som naozaj jedina, ktora nejako tazko uveri tomu, ze mlady 27 rocny chalan, ktory vyzera takto, ma potrebu zdielat svoje fotky na MK a ziadat o nazor na svoj vzhlad mamicky na diskusnom fore? 🥴 Neboji sa, ze to bude trapne, ak to tu niekto napr. z jeho kamosov objavi? Ja mam silny pocit, ze niekto zneuzil ineho fotky...tak bacha baby, co sa tu s nim idete hned zoznamovat.
@oceanahory presne toto bola prvá myšlienka, ktorá mi napadla.....a môj inštinkt málokedy klame.
Vypadáš v pohode. Nepremýšľal si nad tým, že možno ty si náročný? 🤔 vyberáš, preberas, až zostanes sám.

neboj nic my Ta tu hned ozenime 🙂
@anonym_140438 kľudne aj mne posun nejaký kontakt 😂 fotky pošlem do súkromnej správy. Tiež mám problém nájsť partnerku a neviem či to je vzhľadom alebo čím 😕