Zoznamka: Má žena písať mužovi ako prvá?
Ahojte, tie ktoré ste alebo ste boli na zoznamke v minulosti stalo sa vám že vy ste mužovi písali ako prvé? Ak áno tak čím vás zaujal?? Mne píšu samí kreténi už len podľa tých prvých správ a profiloviek tak premýšlam že či aj ja nemám začať vypisovať dakomu kto mi príde sympatický podľa profilu alebo proste len počkať???🙈
Ja som na pokeci napísala ako prvá a už sme spolu 12 rokov z toho 7 mesiacov manželia a máme 4 ročného syna, čiže niekedy sa oplatí risknúť to aj z tej druhej strany :D
Samozrejme, ked som bola na zoznamke, pisala som muzom aj ako prva. Ak ma zaujali profilom.
Ak si chces vyberat ty, tak prva a ak ta bavi len preberat tak mozes cakat 🙂
@anonym_autor Ja zoznamky nemám a dosiaľ som v živote nemala ( a pevne dúfam, že nepadnem tak na dno, aby som sa niekedy zaregistrovala), ale keď chcem, tak napíšem mužovi prvá bez ohľadu na to, či sa to “ patrí”, alebo sa to “ nepatrí”…Myslím tým, že napíšem správu alebo na WhatsApp…
Ja vždy keď som skúsila tak nikdy nik neodpísal 🤷 a nie nenapísala som ahoj aký si mal deň 😀 tak som sa vykašľala nato. Aj tak každý chlap na zoznamke myslí len na to jedno
Normálne napíš ak ta niekto zaujme, ak budeš len čakať nestane sa nič a nemusí si ťa ten co sa ti paci ani všimnúť, ak tam je viac ludi na tej danej zoznamke. Úplne zbytocne toto riešiš, sprav si po svojom, ignoruj aj blokuj blbcov a píš a snaž sa zaujať niekoho kto sa ti páči.

@anonym_autor jasne ze pis prva, ja som tak spoznala terajsieho priatela. mne pisu tiez sami divni, tak som si vyberala podla profilu a napisala som nieco konkretne z jeho fotky alebo popisu, nie len ahoj. chlapi su vacsinou radi ze nemusia zacat oni. skus, nemas co stratit 🙂