icon

Zoznamovanie sa po štyridsiatke. Ako zvládnuť rozdiely v príjmoch?

8. okt 2025

Ahojte, potrebujem názor nezainteresovaných ľudí. Zoznamovanie sa v určitom veku, povedzme okolo 40r. Ak žena už má určité zázemie, určitú pozíciu a nezarába zle.
Povedzme, že nezarobím 10.000 a svoje financie si musím naozaj odmakať. Ani nebývam v dome s troma kúpelňami a nemám celý vozový park. Ale mám určitý štandard. Svoj.
A s mužmi, čo sú na okolí, čo prejavujú záujem, čo mi prípadne napíšu sa nestretávame. Ja dokážem mužovi pomôcť a aj ho finančne, keď to potrebuje potiahnuť. Ale čo robiť, keď väčšina mužov má príjem možno polovicu z môjho? Keď zaplatia svoje náklady a alimenty, tak im zostane niečo málo...

Úprimne, tí muži, čo sú finančne lepšie ako ja sa pozerajú po iných ženách. Mladších do 30r.

Ako by ste to brali vy dámy, nerobilo by vám to problém pri zoznamovaní sa v 40tke?

mira0611
11. okt 2025
@anonym_0a7262

@anonym_94857a ver, ze je kopec ludi zarabajucich menej ako tvojich 1500. Len tu sa tym nikto nechvali. Takze neboj, nikto sa ti vysmievat nebude.

@anonym_0a7262 vies v sukromnom zivote aj ja mam taketo skusenosti, ale tu na MK mam pocit, ze kazdy zaraba viac.

sisska96
11. okt 2025
@mira0611

@anonym_0a7262 vies v sukromnom zivote aj ja mam taketo skusenosti, ale tu na MK mam pocit, ze kazdy zaraba viac.

@mira0611 však papier znesie všetko a pravda je inde

morpheuss
11. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_cc6c50 áno, myslím si, že takto by som sa na to v mojom veku, s odrastenými deťmi a ekonomickou nezávislosťou pozerala. A vysvetlila som aj prečo. Myslím, že to dáva zmysel... Ale ešte raz pre poriadok - beriem to čisto zo svojho subjektívneho pohľadu, kedy som už absolútnu lásku prežila, resp. prežívam. Dlhodobo. To sa fakt ťažko predstavuje, keď to človek konkrétne nerieši.

@tiezjedna Rozumiem tvojmu pohľadu, ale ako to tu už odznelo a ako muž v mierne pokročilom veku ti poviem, že mi je úplne jedno, koľko zarába moja partnerka. Prechádzam si krízou stredného veku a viac ako cestovanie v BC s partnerkou na úrovni a spoznávanie sveta, ma láka skôr vegetiť na dovolenke s niekým mladučkým, kto je hotový z toho, čo som v živote dosiahol, aký skvelý som v sexe (lebo predo mnou poriadneho chlapa ešte nestihla mať), že si môžem dovoliť ju zobrať na dovolenku a obdivuje ma za to všetko. Chápeš, také to pohladkanie ega, aby som nemyslel na to, ako blízko mám už do hrobu. Obávam sa, že staršia úspešná žena by vo mne tento pocit vyvolať nedokázala, lebo pre ňu je to štandard, na ktorý je už roky zvyknutá. Ako by som sa ja čo i len mohol niekedy vyrovnať mužovi, do ktorého si 20 rokov tak zaľúbená, zvyknutá na jeho správanie, atď..? Chápeš...
To všetko hovorím hypoteticky... keby som v takej situácii bol, čo nie som...

anonym_0a7262
11. okt 2025
@mira0611

@mira0611 tak vidis, clovek sa citi menejcenne, ked zaraba menej ako vacsina kona. Lebo to hned reci typu nepracujes na sebe, nevzdelavas sa, nemas ambicie. Nikto nema chut toto citat, lebo nie kazdy je dravy a ambiciozny a nie kazdy ma kapacitu sa stale vzdelavat. Tak sa na koni pochvali ten, ktory zaraba viac.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
eeffka
11. okt 2025
@morpheuss

@tiezjedna Rozumiem tvojmu pohľadu, ale ako to tu už odznelo a ako muž v mierne pokročilom veku ti poviem, že mi je úplne jedno, koľko zarába moja partnerka. Prechádzam si krízou stredného veku a viac ako cestovanie v BC s partnerkou na úrovni a spoznávanie sveta, ma láka skôr vegetiť na dovolenke s niekým mladučkým, kto je hotový z toho, čo som v živote dosiahol, aký skvelý som v sexe (lebo predo mnou poriadneho chlapa ešte nestihla mať), že si môžem dovoliť ju zobrať na dovolenku a obdivuje ma za to všetko. Chápeš, také to pohladkanie ega, aby som nemyslel na to, ako blízko mám už do hrobu. Obávam sa, že staršia úspešná žena by vo mne tento pocit vyvolať nedokázala, lebo pre ňu je to štandard, na ktorý je už roky zvyknutá. Ako by som sa ja čo i len mohol niekedy vyrovnať mužovi, do ktorého si 20 rokov tak zaľúbená, zvyknutá na jeho správanie, atď..? Chápeš...

@morpheuss mna zaujima co je mierne pokrocily vek 😄

ivec16
11. okt 2025

podla mna ides na to zle… ved to urob ako chlap… chlapovi nevadi ze si najde o 20 rokov mladsiu s minimalkou popripade ze si ju trosku vydrziava… ved ked ho to prestane bavit tak sa jej zbavi… ja som celkom
nepochopila co hladas… deti uz nechces ci chces? chces len niekoho na vylety? spolubyvajuceho? ci na sex? nestacila by ti kamaratka s podobnym platom aby ste si nezavideli, mohli dovolit rovnake spolocne dovolenky? 48-55 rocnym chlapi su uz oteckovia, v dnesnej dobe tie deti mozu byt v najzlozitejsom veku okolo 10-15 rokov kedy sa im
treba venovat casovo aj financne… oteckovia su unaveni a na vylety sa im
ani nechce…
a nechapem este ako sa hlada partner podla
zarobku? to prve co vyzistujes kolko zaraba? take povrchne… keby sa mi daky s tym chvalil tak ani bicykel on neoprem…

kristiii
11. okt 2025
@morpheuss

@morpheuss fuu, ja tomuto nikdy nepochopím ako sa môžu nejaké mladé babenky zavesiť na starého capa, aj keď s peniazmi. To musia mať fakt nejaký fotríkovský komplex alebo byť zlatokopky. A toto naozaj mužov v strednom veku láka? Nemali by ste už rozmýšľať aj niečím iným?

anonym_b5bcd0
12. okt 2025
@anonym_6309f0

Prečo chce 40tocna žena robiť opatrovateľku 50tnikovi?

@anonym_6309f0 to čo je za nezmysel? Som v partii, kde je väčšina mužov podstatne starších, ako si uviedla. V partii, ktorá sa stretáva na lyžovačke, turistike, prejdú desiatky km na bicykli, lyžujú, korčuľujú, potápajú sa, chodia na hudobné festivaly, minulý víkend sme mali turnaj v plážovom volejbale a nohejbale a varenie guľášu. Ty si niekedy videla muža, ktorý má 50? Veď má pred sebou ešte takmer 20 rokov pracovného života, o akom opatrovaní točíš? Alebo máš 16? No vtedy som si myslela, že v 35 už budem tesne nad hrobom.

anonym_b5bcd0
12. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Pozri, reálne si už stará dievka. Aj to je voľba. Ale ak chces mať aspoň nejakého kamaráta, musíš proste poľaviť z narokov

@zmrzlinka2021 to, že je stará dievka, navyše bezdetná, niektorí muži uvítajú. Žiadne starosti s jej deťmi, obmedzovanie počas víkendov a dovoleniek, byt vždy len pre nich dvoch a pod.

tiezjedna
12. okt 2025
@morpheuss

@morpheuss ja to beriem a úplne tomu rozumiem👍 Mládí v prdeli, do dúchodu daleko👍😂 Trúfam si povedať, že v tomto sú muži a ženy nastavení inak. Muži potrebujú v krízovom veku hýčkať ego a k tomu ideálne spoločnosť "mladého masa", presne ako si napísal. Kdežto žena v tomto veku, ktorá je finančne nezávislá a ocitne sa v situácii napríklad po rozvode, si dokáže užiť čas sama so sebou. Konečne má čas na veci, ktoré odsúvala pretože manžel, rodina, deti... To je to prečo som aj ja písala, že by mi asi vôbec chlap nechýbal. Keby sa vyskytol nejaký príjemný spoločník a držal krok, tak fajn, ale cielene by som ho nehľadala🤷‍♀️A chápem aj to, že pre 40 by som nebola výzva, tak to chodí😉 Popravde si myslím, že by mi tento druh testosterónu liezol na nervy. Ak by som s niekým mala tráviť čas, tak už by to musel byť chlap, ktorý má v hlave aj vtákovi upratané, ak mi rozumieš🤗

simona_racz
12. okt 2025
@anonym_ee2411

@tiezjedna a preco sa neda sadnut do lietadla sama(alebo len s detmi) a ist bez toho chlapa, co si to chudak nemoze dovolit? ked uz teda ste tu take zeny, co chlapa na tu dovolenku nepozvete, lebo neviem preco vlastne. akoze jasne, najidealnejsia situacia by bola nenormalne zamilovany dobre zarabajuci chlap. ale aka je sanca... ja keby si mam vybrat medzi laskou a peniazmi, tak beriem lasku. cize nie chlapa co ma vyuziva kvoli peniazom, ale chlapa, co ma miluje aj ked zaraba podstatne menej.
ja keby si mozem raz vybrat, brala by som chlapa co dobre vari. neznasam varenie, je to pre mna strata casu. pre mna by bola neskutocna zivotna vyhra chlap co ma miluje(naozaj, overitelne) a vie varit a varil by mi. peniaze by ma netrapili. pokial by kvoli nim nemal dlhy. ze by z platu normalne vysiel, aj ked by nemal nic extra navyse.

@anonym_ee2411 presne tak som to myslela aj ja. Len ja pozvem. Pokial to nieje vyslovene tak, že by ma kvôli nedostatku financiám, potiahol do problémov. Pokial sa máme radi, rozumieme si, a jedna strana má tolko aby mohli ísť obaja, tak pôjdeme, a je mi jedno ktorá strana to zatiahne. Hlavné že sme si užili tú akciu, výlet atď. Preto mne tie veci nedávajú zmysel že ak má žena auto, má ho mať aj muž, a také. Teta chcela ísť na nejakú výstavu, jej dobrý kamarát nemal peniaze, ani auto, ona nechcela ísť sama, tak išla preňho, zatiahla vstupné, a užili si obaja výstavu. Teraz kvôli tomu by išla sama? Alebo nešla vôbec? Oboch to zaujíma, tak išli. A druhá vec že keď muž má viac, a žena menej, je to zrazu v oriadku? Však je rovnoprávnosť. Každý môže mať hocikolko, keď sa snaží a chce.

anonym_ee2411
12. okt 2025
@simona_racz

@anonym_ee2411 presne tak som to myslela aj ja. Len ja pozvem. Pokial to nieje vyslovene tak, že by ma kvôli nedostatku financiám, potiahol do problémov. Pokial sa máme radi, rozumieme si, a jedna strana má tolko aby mohli ísť obaja, tak pôjdeme, a je mi jedno ktorá strana to zatiahne. Hlavné že sme si užili tú akciu, výlet atď. Preto mne tie veci nedávajú zmysel že ak má žena auto, má ho mať aj muž, a také. Teta chcela ísť na nejakú výstavu, jej dobrý kamarát nemal peniaze, ani auto, ona nechcela ísť sama, tak išla preňho, zatiahla vstupné, a užili si obaja výstavu. Teraz kvôli tomu by išla sama? Alebo nešla vôbec? Oboch to zaujíma, tak išli. A druhá vec že keď muž má viac, a žena menej, je to zrazu v oriadku? Však je rovnoprávnosť. Každý môže mať hocikolko, keď sa snaží a chce.

@simona_racz presne. zena co zaraba niekolko tisic je skor vynimka. to teraz bohati chlapi maju hladat len bohate zeny?

tiezjedna
12. okt 2025
@anonym_ee2411

@simona_racz presne. zena co zaraba niekolko tisic je skor vynimka. to teraz bohati chlapi maju hladat len bohate zeny?

@anonym_ee2411 ty si vôbec nepochopila pointu...🙄 Bohatí chlapi nech si hľadajú koho chcú. Pointa bola v tom, že napríklad ja by som sa v mojom veku, keby sme sa nedajbože rozviedli, rozhodne nezaoberala mužom, ktorý by nestíhal moje tempo. Finančné aj spoločenské. A rozhodne by som nebola jediná.

maja249
12. okt 2025
@anonym_0a7262

@mira0611 tak vidis, clovek sa citi menejcenne, ked zaraba menej ako vacsina kona. Lebo to hned reci typu nepracujes na sebe, nevzdelavas sa, nemas ambicie. Nikto nema chut toto citat, lebo nie kazdy je dravy a ambiciozny a nie kazdy ma kapacitu sa stale vzdelavat. Tak sa na koni pochvali ten, ktory zaraba viac.

@anonym_0a7262 so snahy ustavične niekomu dokazovať aká som dravá, ambiciózna, priebojná som vyrástla už veľmi dávno. Aj tak sa to vždy zvrhlo na preteky v análnom alpinizme a u mňa sa to nieslo v štýle mámpicinalehátku😂😂😂

binarypete
Autor odpoveď zmazal
angelix
12. okt 2025

@anonym_autor A kolko teda zarabas? Pre mna je trochu zvlastne, ze ak niekto ma 2-3k mesacne a ma len jednu kupelku. Poznam viacerych bohatych ludi a neprepocitavaju ako ty, lebo nemusia. Ja zarabam priemerne a pozyvam chlapov bezne, nemam s tym problem. Raz pozvem ja, raz ten druhy, ale popravde, vacsinou sa nenechavaju pozyvat, chcu byt gentlemani. Ako vyzeras? Zodpoveda tvoj vzhlad tvojmu prijmu a tomu, co hladas? Alebo mas paznechty a predlzko po pas? Ano? Tak sa necuduj, ze sa na teba lepia pofiderne typy a vyzieraci. Mas 40? Tak ano, lepsie vyzerajuca 40 zaujme tak mozno 60-tnika. Nadpriemerna 40 zaujme max 50-tnika. Priemerna a podpriemerna 40 nezaujme uz nikoho. Vidim to vo svojom okoli, po akych zenach pozeraju mladi, potom ti v strednom veku a potom ti 55+. Proste realita. Na tvojom mieste upravim kriteria a realisticky sa zhodnotim, ale nielen vzhlad ale aj povahu. Ak si vesela a nekomplikovana, kreativna a mas vela konickov plus sexi vzhlad ale nie lacny, tak bol by v tom cert. Bol tu spomenuty zajac, za mna mas este min 5 rokov cas na zajacika, ale zas preco nie uz teraz? Dobije baterky a doda sebavedomia, a mozno s novou energiou a entuziazmom si pritiahnes svoj vysnivany objekt skor, ako ked budes furt len sama a niekde trcat na zoznamke.

anonym_9f97a8
12. okt 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete Rozhodovať sa spôsobom, že či budem mať feldu keď budem na svete sám alebo keď má na ceste 99% ľudí omnoho lepšie/výkonnejšie/ťažšie auto je trocha rozdiel. Najmä, keď mimo chorôb ktoré neovplyvníš je šanca, že skapeš na autonehodu dosť vysoká.

tiezjedna
12. okt 2025
@anonym_9f97a8

@binarypete Rozhodovať sa spôsobom, že či budem mať feldu keď budem na svete sám alebo keď má na ceste 99% ľudí omnoho lepšie/výkonnejšie/ťažšie auto je trocha rozdiel. Najmä, keď mimo chorôb ktoré neovplyvníš je šanca, že skapeš na autonehodu dosť vysoká.

@anonym_9f97a8 "na autonehodu" sa nezomiera, to nie je žiaden vírus...🙄 Zomrieť môžeš v dôsledku zranení utŕžených pri autonehode.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
simona_racz
12. okt 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete “kupil by som si toto keby som bol na svete sam a nikto by ma s tym nevidel?”

Vynikajúce. Toto je dobrá myšlienka. Takto kúpiš len veci ktoré naozaj potrebuješ a využiješ. Niektorí to berú tak že aj partner/ka ich musí navonok reprezentovať. Teda že kladú dôraz aj na to, ako partnera/ku prijme okolie, rodina, či sa za neho/ňu musí hanbiť atď.

simona_racz
12. okt 2025

Maminej kamošky bývalý bol taký že mal málo, ale on sám to nebral negatívne. Nemohol si dovoliť záľuby čo niečo stoja, nemal auto, ale viete čo spravil? Namiesto fitka cvičil doma, vlastnou váhou. Chodil behávať, každý deň odbicykloval aj 50km, keď nie bicykel tak chôdza 15km, turistika pravidelne. Žiadne cigarety, žiaden alkohol. Chodil otužovať. Bol taký zdravý že mu to mnohí závideli, a bol šťastný, hovoril že nič mu nechýba. Bol sebavedomý, sám so sebou vyrovnaný. Vedel sa správať, nikdy hanbu nespravil. Toto je napr. taký akého by som brala aj s tým finančným rozdielom. Keby som bola na zoznamke, nikdy by ste v mojom profile neuvideli vetu: Musí to byť chlap na úrovni. Na akej? Čo to je? To je proste velmi subjektívne.

anonym_bc1d29
13. okt 2025
@angelix

@anonym_autor A kolko teda zarabas? Pre mna je trochu zvlastne, ze ak niekto ma 2-3k mesacne a ma len jednu kupelku. Poznam viacerych bohatych ludi a neprepocitavaju ako ty, lebo nemusia. Ja zarabam priemerne a pozyvam chlapov bezne, nemam s tym problem. Raz pozvem ja, raz ten druhy, ale popravde, vacsinou sa nenechavaju pozyvat, chcu byt gentlemani. Ako vyzeras? Zodpoveda tvoj vzhlad tvojmu prijmu a tomu, co hladas? Alebo mas paznechty a predlzko po pas? Ano? Tak sa necuduj, ze sa na teba lepia pofiderne typy a vyzieraci. Mas 40? Tak ano, lepsie vyzerajuca 40 zaujme tak mozno 60-tnika. Nadpriemerna 40 zaujme max 50-tnika. Priemerna a podpriemerna 40 nezaujme uz nikoho. Vidim to vo svojom okoli, po akych zenach pozeraju mladi, potom ti v strednom veku a potom ti 55+. Proste realita. Na tvojom mieste upravim kriteria a realisticky sa zhodnotim, ale nielen vzhlad ale aj povahu. Ak si vesela a nekomplikovana, kreativna a mas vela konickov plus sexi vzhlad ale nie lacny, tak bol by v tom cert. Bol tu spomenuty zajac, za mna mas este min 5 rokov cas na zajacika, ale zas preco nie uz teraz? Dobije baterky a doda sebavedomia, a mozno s novou energiou a entuziazmom si pritiahnes svoj vysnivany objekt skor, ako ked budes furt len sama a niekde trcat na zoznamke.

@angelix Odpoviem ti anonymne, lebo tu spomeniem moj plat.. moj cisty mesacny prijem je okolo 2700 eur (zo zamestnania, takze nic navyse neplatim) a kabelku mam jednu. Mam nad 40 a mam mladsieho partnera, a aj predtyn to boli mladsi. Mne teda 50 ani 60 tnici absolutne "nevonaju", ak by nemali o mna zaujem chlapi, ktori ma pritahuju, tak radsej budem sama, nez si domov priniest dedka. Nechapem odkial beries tieto zovseobecnovacky. Su krasne 30r zeny, co randia s 50tnikmi - ved ok, ak to tak citia. Ale nikdy by som nenapisala ze vsetky 30 randia so starsim 10+. Lebo nerandia, maju rovesnikov, mladsich aj starsich.

anonym_ca7624
13. okt 2025

@anonym_autor
Toto isté sa riešilo aj u nás v rodine,on vysokopostavený manager s platom okolo 10tis € a ona len chudera zdravotná sestra s platom cca 1100€. Chorá to doba toto,každý si myslí že čo on je a čo znamená,až pokým nepríde nejaká rakovina pankreasu alebo niečo podobné a potom si posledné dni uvedomí,že veď on v podstate nič z toho nepotreboval a nič neznamenal. A už by si zrazu vážil aj maličkosti..

binarypete
Autor odpoveď zmazal
anonym_0a7262
13. okt 2025
@anonym_bc1d29

@angelix Odpoviem ti anonymne, lebo tu spomeniem moj plat.. moj cisty mesacny prijem je okolo 2700 eur (zo zamestnania, takze nic navyse neplatim) a kabelku mam jednu. Mam nad 40 a mam mladsieho partnera, a aj predtyn to boli mladsi. Mne teda 50 ani 60 tnici absolutne "nevonaju", ak by nemali o mna zaujem chlapi, ktori ma pritahuju, tak radsej budem sama, nez si domov priniest dedka. Nechapem odkial beries tieto zovseobecnovacky. Su krasne 30r zeny, co randia s 50tnikmi - ved ok, ak to tak citia. Ale nikdy by som nenapisala ze vsetky 30 randia so starsim 10+. Lebo nerandia, maju rovesnikov, mladsich aj starsich.

@anonym_bc1d29 tak to máš šťastie, že tvoj mladší partner nechce s tebou dieťa. Lebo väčšinou muži chcú vlastného potomka a so staršími ženami je to ťažšie.

anonym_0a7262
13. okt 2025
@anonym_bc1d29

@anonym_bc1d29 a inak ty nazývaš o 10 rokov staršieho chlapa "dedkom" a ako má nazvať ten tvoj mladý teba? Babkou? Neviem, prečo ženy, ktoré majú mladších chlapov, automaticky nazývajú tých starších dedkami, to už nie je zobšeobecňovačka?

simca06022011
13. okt 2025

NIkdy by som si nehladala muza na zaklade mojho a jeho prijmu, na druhej strane, nevidim dovod si v 40tke hladat muza co vyplati alimenty nahadna sa za detmi a ex a po vyplateni mu ledva ostane na zivot a NEBODAJ ho este tahat niekam. Dotovat. Zili by sme si v ramci nasich moznosti a riesila by som jedine ci nam to vyhovuje a ci nie. V kazdom pirpade v mojom veku uz by som sa ani nehrnula do vaznych vztahov a spolocneho byvania len tak.
Nevesala by som muzovi a uz vobec nie na rande ani frajerovi kolko zarabam a preco a kolko mam na ucte. Rovnako ma to nezaujima ani v jeho podani.
Problem okolo 40tky vidim v tom, ze kopa chlapov slobodnych (ale v podsate aj vela zien) = je proste rozvedenych s malymi detmi. A to je nieco co treba extra zvazit. Vikendy, prisposobovanie sa a v neposlednom rade financie, najma ak by malo potom ist o dlhodobejsi vztah. Nevidim problem v tom ak nietko ma rodinu, je rozvedeny = ale prave v tych malych detoch, to je casovana bomba problemov a konfliktov vacsinou. Asi by som sa venovala sebe, a dalej preberala na tvojom mieste.. asi nie si odkazana uz na chlapa a rychlo si niekoho najst. Niekde sa uz ten pravy objavi..
Este k tym mladsim partnerkam, ako som pisala ze cerstvo rozvedeni.. to proste sa v nich ozve nieco a najdu si mladsie (aj ked nechceli :DDDD mam par chlapov 45-47 okolo seba) = proste planovali zabavat sa, uzivat si, nie nervovat sa ako s ex, ked uz sa rozviedli, s ex uz niekto aj dospele dieta, pripadne pubertaka.. a nasli mladu frajerku a bum, zrazu maju dalsie dieta, jeden dokonca tretie s tretou a aj to sa uz rozisli.. proste ani tie mlade devy nie su vzdy pre tych chlapov v strednom veku vzdy vyhra :DDD nie jeden chlap prehodnotil pristup. Ja s kludom poviem, 10r rozdiel na mna je vela odjakziva, uz 6, ktore mam s mojim chlapom je vela a citit to cim dalej tym viac. A ja viem, ze to nei je pravidlo, ale okolo mna ziadna mlada baba nevydrzala so starych chlapom. ZIADNA. Bud vyrovnane vekom mam okolo seba pary, alebo tak rozdiel cca 5r.

anonym_bc1d29
13. okt 2025
@anonym_0a7262

@anonym_bc1d29 tak to máš šťastie, že tvoj mladší partner nechce s tebou dieťa. Lebo väčšinou muži chcú vlastného potomka a so staršími ženami je to ťažšie.

@anonym_0a7262 Myslela som toho 60tnika o ktorom pisala ta zena v prispevku, na ktory som reagovala ("Mas 40? Tak ano, lepsie vyzerajuca 40 zaujme tak mozno 60-tnika"). A ja nenam taky velky vekovy rozdiel, skor zanedbatelny, aby ma muz volal babka 😅. A deti uz nechcem, ani moj partner. Dufam ze ani uz nikto z mojich rovesnikov 😅

princkrason
13. okt 2025

dobra tema na poobednu kavicku v praci 😉