icon

Zoznamovanie starších: Parádny blog o vzťahoch

neviete
Včera o 16:39

Parádny blok k téme zoznamovania starších.
Už teraz sa teším na pokračovanie 🤣

https://www.progresivne.com/2026/06/13/fetacky-...

Zoznamovanie starších: Parádny blog o vzťahoch
anonym_828619
Včera o 20:11
@katkazatka

@anonym_828619 myslis, ze je to on? On pisal uplne nezmysly. Toto sa na neho nepodoba.

@katkazatka Tento pise rovnake nezmysly. Zeny ho nechcu, lebo maju ego z likov na sockach. Uplne mu uchadza, ze toto vobec nie je o egu. Ked sa zena zamiluje, ego ide bokom, aj keby ho mala neviemake, a kazda z nas je z kazdej strany kazdy den bombardovana takym kadrom vizualnej dokonalosti, ze je problem, mat vobec zdrave sebavedomie, nieto este nejake obrie ego. Chronicky single (vlastnym zavinenim) muzi veria tejto rozpravke, ze zeny ich nechcu, lebo si vela o sebe myslia. A najvacsi vtip je, ze autor kyda na ego zien a sam seba hned na uvod vykresli bez jedinej chybicky. A uplne mu uchadza tato ironia.

ameixa
Včera o 20:13
@anonym_828619

@katkazatka Tento pise rovnake nezmysly. Zeny ho nechcu, lebo maju ego z likov na sockach. Uplne mu uchadza, ze toto vobec nie je o egu. Ked sa zena zamiluje, ego ide bokom, aj keby ho mala neviemake, a kazda z nas je z kazdej strany kazdy den bombardovana takym kadrom vizualnej dokonalosti, ze je problem, mat vobec zdrave sebavedomie, nieto este nejake obrie ego. Chronicky single (vlastnym zavinenim) muzi veria tejto rozpravke, ze zeny ich nechcu, lebo si vela o sebe myslia. A najvacsi vtip je, ze autor kyda na ego zien a sam seba hned na uvod vykresli bez jedinej chybicky. A uplne mu uchadza tato ironia.

@anonym_828619 evidentne viacmenej podobne nastavenych a nasmerovanych jedincov je viac

katkazatka
Včera o 20:13
@anonym_828619

@anonym_828619 Prečítala si si to niekedy aké majú požiadavky ženy na mužov? Ako su muži bombardovani kádrovaním? Myslím, že ani jedno pohlavie si nie je nič dlžné.

anonym_828619
Včera o 20:17
@katkazatka

@anonym_828619 Prečítala si si to niekedy aké majú požiadavky ženy na mužov? Ako su muži bombardovani kádrovaním? Myslím, že ani jedno pohlavie si nie je nič dlžné.

@katkazatka A ty co sa ho furt zastavas? Neviem, ake maju zeny naroky, nie som na zoznamkach a keby som bola, tak nehladam zeny. V mojom okoli mam same normalne, rovnocenne pary, nikto nehlada supermodelov alebo milionarov. Ale hlavne aj keby mal neviem kto ake naroky - co je mna, teba, alebo autora do toho? Kazdy nech ma naroky ake chce, ci uz si niekoho najde alebo nie, je jeho vec. Nevyhovuju mi niekoho naroky? Super, idem dalej.

Skor mi to pride tak, ze autor je debil, sprava sa ako debil, komunikuje ako debil, zeny svojim vystupovanim odpudzuje, a miesto aby sa pozrel na seba, je jednoduchsie obvinit cely svet, pocnuc socialnymi sietami a dopaminom, konciac zenami.

katkazatka
Včera o 20:22
@anonym_828619

@katkazatka A ty co sa ho furt zastavas? Neviem, ake maju zeny naroky, nie som na zoznamkach a keby som bola, tak nehladam zeny. V mojom okoli mam same normalne, rovnocenne pary, nikto nehlada supermodelov alebo milionarov. Ale hlavne aj keby mal neviem kto ake naroky - co je mna, teba, alebo autora do toho? Kazdy nech ma naroky ake chce, ci uz si niekoho najde alebo nie, je jeho vec. Nevyhovuju mi niekoho naroky? Super, idem dalej.

Skor mi to pride tak, ze autor je debil, sprava sa ako debil, komunikuje ako debil, zeny svojim vystupovanim odpudzuje, a miesto aby sa pozrel na seba, je jednoduchsie obvinit cely svet, pocnuc socialnymi sietami a dopaminom, konciac zenami.

@anonym_828619 a teba co trapi, co si ja pisem? Necitaj, preskoc.

anonym_828619
Včera o 20:25
@katkazatka

@anonym_828619 a teba co trapi, co si ja pisem? Necitaj, preskoc.

@katkazatka Tak adresujes to mne, tak odpovedam. Keby si mi ale povedala, ze hladas milionara, ktory je zaroven fitness model, tak ti uprimne poprajem stastnu ruku pri vybere a idem sa venovat svojim veciam 😊

Rozhodne by som na teba nesla plut na internet, sposobom, ako keby ty si mne dlzila nejaku korekciu vlastnych narokov.

anonym_854873
Včera o 20:52
@anonym_5b5e9e

@anonym_a6f3bc nie, to on nepisal, on nebol scestovany vobec ani jazyky, nemal byt bez hypoteky a palenku si daval casto :D

@anonym_5b5e9e on býval v rodinnom dome

neviete
autor
Včera o 21:11

Určite to nepísal žiaden hasič, či paraolympionik v cyklistike 🤣
Škoda, že som nevidel jeho príspevky. Písali ste, že to bolo zmazané.
O čom to bolo? Mal mindráky a tu sa ventiloval?

zorienka28
Včera o 21:51
@neviete

Určite to nepísal žiaden hasič, či paraolympionik v cyklistike 🤣
Škoda, že som nevidel jeho príspevky. Písali ste, že to bolo zmazané.
O čom to bolo? Mal mindráky a tu sa ventiloval?

@neviete Ved povedz rovno, ze si tento elaborat pisal ty. Lebo si nenapadny asi ako 💩 v strede obyvacky.

zunaf
Dnes o 06:45

Uf, toto je zlé na toľkých leveloch. A keď to nie je antiprogresívny hasič-cyklista, tak zjavne viacerí muži majú úplne rovnaký problém pochopiť, že a hlavne prečo sa svet zmenil. Z tohto úplne kričí, ako mu je smutno za svetom, keď žena bez muža do 30 bola odpísaná a tak si nemohla dovoliť veľmi preberať. A to zverejnenie konverzácií od slečien je absolútne cez čiaru. Urazený, lebo mu po troch vetách žena odmietla poslať detailnú fotku. Cudziemu mužovi. A keby to bol psychopat, čo ju začne stalkovať a obťažovať? Keby sa niečo stalo, reakcia väčšiny by bola prečo si posielala osobné údaje cudziemu chlapovi, čo si čakala?

zorienka28
Dnes o 06:49
@zunaf

Uf, toto je zlé na toľkých leveloch. A keď to nie je antiprogresívny hasič-cyklista, tak zjavne viacerí muži majú úplne rovnaký problém pochopiť, že a hlavne prečo sa svet zmenil. Z tohto úplne kričí, ako mu je smutno za svetom, keď žena bez muža do 30 bola odpísaná a tak si nemohla dovoliť veľmi preberať. A to zverejnenie konverzácií od slečien je absolútne cez čiaru. Urazený, lebo mu po troch vetách žena odmietla poslať detailnú fotku. Cudziemu mužovi. A keby to bol psychopat, čo ju začne stalkovať a obťažovať? Keby sa niečo stalo, reakcia väčšiny by bola prečo si posielala osobné údaje cudziemu chlapovi, čo si čakala?

@zunaf Toto mi inak mozog neberie. Oni niektori fakt tak zufalo nemaju co ponuknut, ze snivaju o navrate systemu, v ktorom by zena bola nutena s nimi byt, lebo doslova inak nebude mat jedlo a strechu nad hlavou. Ty kokos, nikdy by som nechcela byt s niekym, kto je ku mne existencne priputany, lebo nema na vyber.

justxme
Dnes o 07:54

Ja nerozumiem, načo sa niekto matchne s osobou, ktorá nemá dosť detailné fotky. Hlavne keď to je pre osobu 1 očividne top priorita, a osoba 2 to na profile nemá, tak asi nie je úplne ok s tým, aby také fotky dávala kade-komu. Veď to je priama podstata tých dating apps, si odfiltrovať len takých ľudí, čo mi na prvý pohľad vyhovujú. Nedám like obeznemu človeku, keď chcem chudeho, len kvôli tomu aby som toho obezneho nabádala na chudnutie. To je zúfalé.

anonym_f9b64d
Dnes o 08:07
@justxme

Ja nerozumiem, načo sa niekto matchne s osobou, ktorá nemá dosť detailné fotky. Hlavne keď to je pre osobu 1 očividne top priorita, a osoba 2 to na profile nemá, tak asi nie je úplne ok s tým, aby také fotky dávala kade-komu. Veď to je priama podstata tých dating apps, si odfiltrovať len takých ľudí, čo mi na prvý pohľad vyhovujú. Nedám like obeznemu človeku, keď chcem chudeho, len kvôli tomu aby som toho obezneho nabádala na chudnutie. To je zúfalé.

@justxme ked pojdes na zoznamky, kde nie su povinne fotky tak dve tretiny zien tam fotku nema. Nechapes, cim a ako tie zeny rozmyslaju, ako si chcu niekoho najst podla par slov v profile a bez fotky, ale robia to. Lebo vraj chcu spoznat toho druheho bez toho, aby tam hral ulohu vzhlad. 🙂

neviete
autor
Dnes o 08:25
@zorienka28

@neviete Ved povedz rovno, ze si tento elaborat pisal ty. Lebo si nenapadny asi ako 💩 v strede obyvacky.

@zorienka28 nie, nepísal som to ja. Nefabuluj, je to trápne.

zorienka28
Dnes o 08:35
@neviete

@zorienka28 nie, nepísal som to ja. Nefabuluj, je to trápne.

@neviete Nie, vobec si to nepisal ty, ale pretlacas sem tento vygrcok na nejakom webe, o ktorom nikto nikdy nepocul, ako keby to bol najnovsi kandidat na Pulitzera (nema to hlavu ani patu) a si nejak divne citlivy na kritiku 🤣

justxme
Dnes o 08:41
@anonym_f9b64d

@justxme ked pojdes na zoznamky, kde nie su povinne fotky tak dve tretiny zien tam fotku nema. Nechapes, cim a ako tie zeny rozmyslaju, ako si chcu niekoho najst podla par slov v profile a bez fotky, ale robia to. Lebo vraj chcu spoznat toho druheho bez toho, aby tam hral ulohu vzhlad. 🙂

@anonym_f9b64d tak takým ženám jednoducho like nedám, keď nemajú fotku a mne sa nechce vypisovať si týždeň, kým sa ku fotke dostanem. Veď to som presne písala, keď swipujem napr tinder, a vidim profil bez foto, swipujem ďalej kým nenájdem to, čo hľadám. O Tom tie appky sú.
Ja som inak mala match s mužom, ktorý na profile nemal žiadne svoje fotky, ale jeho profil ma zaujal. K fotke som sa dostala neskôr, po vyše týždni intenzívneho písania. Sme spolu už 6 rokov.

anonym_f9b64d
Dnes o 08:43
@justxme

@anonym_f9b64d tak takým ženám jednoducho like nedám, keď nemajú fotku a mne sa nechce vypisovať si týždeň, kým sa ku fotke dostanem. Veď to som presne písala, keď swipujem napr tinder, a vidim profil bez foto, swipujem ďalej kým nenájdem to, čo hľadám. O Tom tie appky sú.
Ja som inak mala match s mužom, ktorý na profile nemal žiadne svoje fotky, ale jeho profil ma zaujal. K fotke som sa dostala neskôr, po vyše týždni intenzívneho písania. Sme spolu už 6 rokov.

@justxme tak vidis, ze strategia bez fotky nakoniec funguje. 🙂

mondolina
Dnes o 08:58
@zorienka28

@neviete Nie, vobec si to nepisal ty, ale pretlacas sem tento vygrcok na nejakom webe, o ktorom nikto nikdy nepocul, ako keby to bol najnovsi kandidat na Pulitzera (nema to hlavu ani patu) a si nejak divne citlivy na kritiku 🤣

@zorienka28
pravdaže to písal on🙈
a už len ten odsek o " hetero" zoznamovaní a akože pokus o "ftip"🤔
celé som to ani nedočítala, boli tam spomenuté aj progresívky a vakcíny?😵‍💫🙈

justxme
Dnes o 09:14
@anonym_f9b64d

@justxme tak vidis, ze strategia bez fotky nakoniec funguje. 🙂

@anonym_f9b64d fungovať samozrejme môže, ale pointa je skôr v tom, ze ja som primárne hľadala človeka, s ktorým si budem rozumieť. Keby som nebola ochotná písať s niekým bez fotky, tak mu like jednoducho nedám. Nikomu sa pri hlavne nedrží zbraň, aby sa matchoval so ženami, ktoré nespĺňajú jeho požiadavky.

anonym_f9b64d
Dnes o 09:20
@mondolina

@zorienka28
pravdaže to písal on🙈
a už len ten odsek o " hetero" zoznamovaní a akože pokus o "ftip"🤔
celé som to ani nedočítala, boli tam spomenuté aj progresívky a vakcíny?😵‍💫🙈

@mondolina Mas pravdu, po prelistovani servera je na 90%, ze je to nejaky rusmi plateny platok, aby siril dezinformacie o demokracii. Po tom, ako rusaci stratili Orbana, sustredia sa ruske tajne sluzby plnymi silami na Slovensko, aby im v eu zostal aspon nejaky napomocny usluzny kolaborant vo vlade. Ten tzv. blog je rovnaky odpad ako cely server.

anonym_f9b64d
Dnes o 09:44

Dvaja obycajni sedlaci z dediny, co porozumeju pisanemu textu v anglictine, co si tiez myslia, ze vyzeraju aspon o 10 rokov mladsie (povedal to sudruh Garmin), scitani (odoberaju playboy), rozhladeni (pocuvaju podcasty mladeho Sulika), zmohli sa az na jeden byt bez hypoteky, tym padom sa radia medzi top 5% muzov a su hovorcami celej muzskej populacie. Obmedzit hulenie travy chlapci a masturbaciu. Spolu s autorom, ktory sa tesi na pokracovanie ...
-------------------
Ja: muž tesne po 40-tke, zdravý, pravidelne športujúci – podľa Garminu v kondičnom veku 33,5 roka a patriaci medzi 5 % populácie, čo sa týka veku a výkonnosti, VŠ vzdelanie, vlastný byt bez hypotéky, relatívne slušné finančné úspory, všeobecný rozhľad, relatívne scestovaný, schopný dorozumieť sa zopár cudzími jazykmi. Nefajčiar. Alkohol 2× do roka, stopové prvky špiritusu v štamprlíku na Štedrý večer a na dovolenke ako dezinfekcia. Taký obyčajný chalan z dediny 😊

Kamarát: muž skôr pred 50-tkou, tiež celkom pravidelne športujúci, tiež VŠ vzdelanie, stabilná práca so slušným príjmom a zázemím, rozhľadený, sčítaný, tiež schopný dorozumieť sa v cudzom jazyku. Nefajčiar, alkohol príležitostne. Pohoďák. V minulosti s bohatými skúsenosťami so ženami. Tiež obyčajný chalan z dediny 😊

mondolina
Dnes o 09:46
@anonym_f9b64d

Dvaja obycajni sedlaci z dediny, co porozumeju pisanemu textu v anglictine, co si tiez myslia, ze vyzeraju aspon o 10 rokov mladsie (povedal to sudruh Garmin), scitani (odoberaju playboy), rozhladeni (pocuvaju podcasty mladeho Sulika), zmohli sa az na jeden byt bez hypoteky, tym padom sa radia medzi top 5% muzov a su hovorcami celej muzskej populacie. Obmedzit hulenie travy chlapci a masturbaciu. Spolu s autorom, ktory sa tesi na pokracovanie ...
-------------------
Ja: muž tesne po 40-tke, zdravý, pravidelne športujúci – podľa Garminu v kondičnom veku 33,5 roka a patriaci medzi 5 % populácie, čo sa týka veku a výkonnosti, VŠ vzdelanie, vlastný byt bez hypotéky, relatívne slušné finančné úspory, všeobecný rozhľad, relatívne scestovaný, schopný dorozumieť sa zopár cudzími jazykmi. Nefajčiar. Alkohol 2× do roka, stopové prvky špiritusu v štamprlíku na Štedrý večer a na dovolenke ako dezinfekcia. Taký obyčajný chalan z dediny 😊

Kamarát: muž skôr pred 50-tkou, tiež celkom pravidelne športujúci, tiež VŠ vzdelanie, stabilná práca so slušným príjmom a zázemím, rozhľadený, sčítaný, tiež schopný dorozumieť sa v cudzom jazyku. Nefajčiar, alkohol príležitostne. Pohoďák. V minulosti s bohatými skúsenosťami so ženami. Tiež obyčajný chalan z dediny 😊

@anonym_f9b64d
hej a nevedia zbaliť babu 😵‍💫🙈

anonym_f9b64d
Dnes o 09:48
@mondolina

@anonym_f9b64d
hej a nevedia zbaliť babu 😵‍💫🙈

@mondolina asi uz zabudli ako na to. O druhom sa pise, v minulosti bohate skusenosti so zenami. Asi zacinajuci alzheimer.🙂

neviete
autor
Dnes o 09:55
@zorienka28

@zorienka28 čo to píšeš za bludy? aká kritika? ty nikoho nekritizuješ, len píšeš bludy, že som to písal ja. daj sa dokopy moja.

zorienka28
Dnes o 09:56
@neviete

@zorienka28 čo to píšeš za bludy? aká kritika? ty nikoho nekritizuješ, len píšeš bludy, že som to písal ja. daj sa dokopy moja.

@neviete No skus este, mozno nas nakoniec presvedcis, ze si to nepisal ty 😁 si mozete s Ondrejom ruky podat 😁

anonym_f9b64d
Dnes o 09:57
@neviete

@neviete V tom pripade ste tu uz dvaja taki geniovia. 🙂

ameixa
Dnes o 12:29
@zorienka28

@neviete No skus este, mozno nas nakoniec presvedcis, ze si to nepisal ty 😁 si mozete s Ondrejom ruky podat 😁

@zorienka28 uz je aj tento ticho, ved jasne... veeelmi podozrive, aby nejaky chlap chodil na kona zakladat temy o paraadnom blogu, o ktorom nik nepocul, jedine ten, kto s tym ma nieco spolocne (nemusi byt autor, ale poznaju sa 🙂 Ak chcu dalsieho do partie, dam kontakt aj na hrdinu Ondreja :D

ameixa
Dnes o 12:38

a pozeram, ze z tohto super webu evidentne spriaznenemu i s Chmelarom sa clovek prekline na znamy profil na FB "Tradičné hodnoty" , čo ma presne take nenavistne komentare i na Zomri :D

zorienka28
Dnes o 13:53
@ameixa

a pozeram, ze z tohto super webu evidentne spriaznenemu i s Chmelarom sa clovek prekline na znamy profil na FB "Tradičné hodnoty" , čo ma presne take nenavistne komentare i na Zomri :D

@ameixa To je vzdy tento full package. Kazdy som-aktivny-sportovec-nefajciar-preco-ma-ziadna-nechce si vzdy ide Chmelara, Aeronet, "za vsetky moje problemy moze PS, progresivizmus, a zeny na socialnych sietach", a maju medicinu vystudovanu na google univerzite, oddeleni pawebov a konspiracii, takze su proti ockovaniu. Jeden jak druhy. A najviac ma bavi, ze sa chodia ventilovat na MK, vzdy im tu baby nalozia, a vzdy sa vratia o par mesiacov s inym nickom, ale rovnakym problemom, ako keby mali Stockholmsky syndrom, alebo co. A cakaju inu reakciu.

zuzana76
Dnes o 14:08
@katkazatka

@katkazatka mozes sem skopirovat nejake poziadavky zien? ja som zadana a nikoho nehladam, ale ak sa obcas zacitam aj tu na MK do vylevov niektorych chlapov, tak tiez by som nemala chut s niektorymi ani par slov prehodit, nieto este ist na rande. Logicky ak ma zena co ponuknut, je zabezpecena, dobre zaraba, vzdelana atd... tak je jasne, ze sa neda dokopy s hocikym a bude mat naroky vysoke, pretoze nechce byt s hocikym len preto, ze je slobodna, alebo rozvedena. Riadi sa heslom, radsej sama, ako v zlej spolocnosti. A toto by bolo aj moje heslo.