icon

Je vysoké ASLO spôsobené mŕtvym zubom?

15. júl 2026

ahojte

samozrejme ze sa chystam k zubarovi a k lekarovi
mam crp 13 ale uz vyse roka trapia ma mrtve zuby a zle doliecene endonencie...

aslo mam vyssiu strednu hodnotu cca 800
mam mrtve zuby, jeden fistula...uz vyse roka, zub ide von...

je mozne ze prave pre mrtvy zub mam vysoke aslo?
pecenove enzymy mam ok, to by som snad nemala zapal pecene , ked mam ok enzymy?
aj pankreaticke enzymy mam ok

vsetky hodnoty v krvi mam ok len to ASLO vysoke

mate skusenost?
dakujem

ide o to ci mi trhanie zuba pocka este mesiac alebo nie...Zapal tam je ale zachvilu ma caka dovolenka a to bude problem vysekavat ten zub, neviem co robit, poradite

anonym_b774eb
15. júl 2026

ano moze to byt kludne z tej infekcie najma ak tam je fistula hnisovy vacok

autor
15. júl 2026
@anonym_b774eb

ano moze to byt kludne z tej infekcie najma ak tam je fistula hnisovy vacok

@anonym_b774eb je je, uz vyse roka, zub ide von, uz som sa zmierila s tym, aj ked moja zubarka mi nan robila korunku, nejdem uz nic zachranovat

anonym_d54b1f
15. júl 2026

@anonym_autor môže to byť zubom, mňa tiež pre vysoké ASLO poslala (aj) k zubárovi, to sa ale nepotvrdilo, ani nikde inde, takže mám nezistené, prečo bolo (je) také vysoké. Bude mi o 2 mesiace opakovať test, či sa drží vysoké

autor
15. júl 2026
@anonym_d54b1f

@anonym_autor môže to byť zubom, mňa tiež pre vysoké ASLO poslala (aj) k zubárovi, to sa ale nepotvrdilo, ani nikde inde, takže mám nezistené, prečo bolo (je) také vysoké. Bude mi o 2 mesiace opakovať test, či sa drží vysoké

@anonym_d54b1f ja mam hnisavy vacok, a dlhodobo bolesti tela klb svalov unava a zvysene crp..a skumaju z coho...ty teda nemas pricini v zube? ziaden nemas mrtvy? robili rtg? mne brali aj borelie a reuamticke faktory, pecenove aj pankreaticke celu krv a teda vsetko negativne len to aslo vyskocilo..mna boli cely clovek uz dlhe mesiace, inac som OK ale proste akoby som kazdy den v bani robila ty to mas tiez tak?

anonym_d54b1f
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_d54b1f ja mam hnisavy vacok, a dlhodobo bolesti tela klb svalov unava a zvysene crp..a skumaju z coho...ty teda nemas pricini v zube? ziaden nemas mrtvy? robili rtg? mne brali aj borelie a reuamticke faktory, pecenove aj pankreaticke celu krv a teda vsetko negativne len to aslo vyskocilo..mna boli cely clovek uz dlhe mesiace, inac som OK ale proste akoby som kazdy den v bani robila ty to mas tiez tak?

@anonym_autor na reumato som bola, negatívne. Tak únava, kĺby trošku áno, ale tak v norme, ja som aj onko-pacient, tak to môže byť aj z toho...

autor
15. júl 2026
@anonym_d54b1f

@anonym_autor na reumato som bola, negatívne. Tak únava, kĺby trošku áno, ale tak v norme, ja som aj onko-pacient, tak to môže byť aj z toho...

@anonym_d54b1f aha, akoze z liecby a celkovo imunita? a aku mas hodnotu ak sa smiem spytat, prajem vsetko dobre

anonym_d54b1f
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_d54b1f aha, akoze z liecby a celkovo imunita? a aku mas hodnotu ak sa smiem spytat, prajem vsetko dobre

@anonym_autor nemám to teraz pri sebe, ale bolo to okolo 1300-1400

autor
15. júl 2026
@anonym_d54b1f

@anonym_autor nemám to teraz pri sebe, ale bolo to okolo 1300-1400

@anonym_d54b1f a mas to uz dlhodobo? no co mne vyhodila AI ked som teraz hladala, ze to moze byt aj z klbov aj prekonana angina
@anonym_d54b1f no jo ja som anginu nemala roky a zaujimave je, ze ked mi robili stery, ziadneho streptokoka nenasli , ale ine bakterie, no divne

anonym_d54b1f
15. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_d54b1f a mas to uz dlhodobo? no co mne vyhodila AI ked som teraz hladala, ze to moze byt aj z klbov aj prekonana angina
@anonym_d54b1f no jo ja som anginu nemala roky a zaujimave je, ze ked mi robili stery, ziadneho streptokoka nenasli , ale ine bakterie, no divne

@anonym_autor nemám to dlhodobo, iba cca v apríli-máji mi to vyskočilo, a ako som spomínala, nezistili zatiaľ, z čoho to mám