Koľko stojí zubný strojček na Slovensku?
Ahojte, syn bude potrebovať zubný strojček (normálny, fixný). Chcem si urobiť prehľad aké sú kde približné ceny. Ak máte čerstvú skúsenosť poraďte. Sú to neskutočné pálky. Je mi jedno kde. Kľudne vycestujem a pôjdem aj na druhý koniec Slovenska.
@anonym_296f94 obyčajný kovovy strojček. Tieto sumy zalezia od toho co všetko je potrebné na chrupe spraviť.
@magdalienka11 mas pravdu... ja som to zhodnitila iba podla seba...
Ale tie obyčajné hádam nestoja tisícky. Netreba nejaké špecialne neviditeľné a iné blbosti
@sisska96 Samotné nalepenie stojí 100 - 200 eur to je taký klasický. Oni asi napísali sumy za všetko dokopy aj za kontroly, asi zrátali celú liečbu. Lebo neviem ako inak by im vyšlo 2000 ako tu píšu. Samotné nasadenie pochybujem že toľko stojí.
Poisťovňa mi to preplatila vtedy.
nerozpravajte, ze poistovna preplati, ano preplati napr. VsZP to, ked ste maxi skupina a vsetko mate v poriadku tak vies nejake peniaze ziskat naspat, ale to aj tak vacsina ludi neziska. kvoli podmienkam.
taka dovera ma pre deti 150€ (na hygienu, strojcek, aj to len vybrane ukony....) takze v podstate absolutne nic, lebo ta cena je za rok smiesna.
v Trencine cakaj cenu okolo 3000€ (vsetko dohromady).
na tvojom mieste nechodim urcite daleko, lebo prevozis aj nohavice a ten cas, co zabijes. Max hladaj do 100km. aby si tam do hodiny bola
Su to hrozne ceny....
Ja pred 25r všetko hradené štátom a dnes dcera zatiaľ 2300 výpočet 🤦♀️😱
Nedávaj a ušetris
@anonym_b3ce6c musime dať. Strašne neskoro mu vypadávajú mliečne zuby, musíme trhať a už idú nové. Vyzerá ako upír 😁
@maya_hi ahoj ja ako dospela mam horny druhy rok a spodny prvy... kazdy ma stal okolo 500, kazda navsteva vymena gumieciek 20€, vymena obluka 40€. mam to v mieste bydliska... myslim ze polovicne ceny ako kolegyna, co chodila s dietatom
@anonym_296f94 kam chodite,prosim?
Cca 3000€ ale s tym cestovanim si to rozmysli..kazdy mesiac kontrola, ak sa niečo pokazi medzi tym musíš ist hneď.
@anonym_296f94 kam chodite,prosim?
@anonym_4e1c9a Senec Mudr. Jurča ml.
Ked som mala 12 rokov, chceli mi dat fixny strojcek. A vraj to bude stat 1800 korun, cize 60 eur. Odmietli sme to kvoli "privysokej cene". Doteraz sa na tom smejem 🤣 a nelutujem,lebo moj chrup by sa vraj musel riesit chirurgicky lamanim sanky a to mi teta doktorka nepovedala a chcela na mne roky ryzovat.
Prispevky poistovni na okuliare a steojceky a pod ostali cenovo na urovni rokov 2005. Za okuliare minule ze poistovna da 5 eur a vy priplatte 60 eur. Diky, bracho.
Ste tu aj také čo ste riešili strojček v dospelosti?
Ku komu ste chodili, hlavne ma zaujíma západné Slovensko.?
V BA horný aj dolný klasický kovový pre syna cena 2.400 EUR.V tom je zarátané všetko spolu aj kontroly. Každá ortodoncia má iné sumy...

@anonym_296f94 pre moje deti stal tiez tolko, maju speed brackets- t.j. namiesto 4-5 rokov budu nosit cca. 1-1,5 roka strojcek. Za mna dobre investovane peniaze, ale chapem, ze niekto by siel do tych 5 rokoch nosenia za polovicnu cenu...
@vevesh aha... to pocujem prvy krat...