Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Anex Cross

8.7
9
Veľká spokojnosť
recenziu napísala the_tajnicka27.4.2021
  • Ľahko udržiavateľný
  • Pekný dizajn
  • Zvláda všetky typy terénu
  • Pohodlný pre bábätko
  • Polohovateľný
  • Variabilnosť
  • Dobre sa ovláda
  • Stabilný
  • Nafukovacie kolieska
  • Nutnosť použiť adaptér, keď sa nasadzuje vajíčko
  • Športová časť zaberie príliš veľa miesta v aute
Veľká spokojnosť, je nám ho aj ľúto predať 🙂
7
Manipulácia úplne úžasná, zvláda aj náročnejší terén.
recenziu napísala donnush26.2.2021
  • Manipulácia
  • Prevedenie
  • Elegantný
  • Ľahký
  • Mala vanička
  • Malé vajíčko
Manipulácia úplne úžasná, zvláda aj náročnejší terén no nám je vanička mala, ale to bude asi mojim veľkým dietatom. Dcéra ma 3 mesiace a už je vo vanicke natesno. Taktiež vajíčko budeme musieť každú chvíľu vymenit. Ja by som kočík druhýkrát nekupovala, ale len kvôli tomu, že mame veľké dieťa.
9
Jediná nevýhoda je už menej praktická športová verzia, ktorú sme nahradili iným skladnejším kočíkom
recenziu napísala jankamade19.8.2020
  • Hlboká vanička
  • Údržba jednoduchá, vďaka koženke. Stačí pretrieť
  • Jednoduchý elegantný dizajn
  • Športová časť
S kočíkom sme boli veľmi spokojní. Pri výbere to bola láska na prvý pohľad. Máme svetlo sivý. Jediná nevýhoda je už menej praktická športová verzia, ktorú sme nahradili iným skladnejším kočíkom. Hlbokú vaničku aj vajíčko sme aj využili naplno.
9
Nemame srdce ho predat, aj ked maly z kocika uz vyrastol
recenziu napísala ingush25.1.2020
  • Priestranny kocik
  • Nafukovacie kolesa
  • Manipulacia je jednoducha
  • Lahko osetrovatelny
  • Prejde cez vsetok teren (jamy, travnaty teren, vela snehu, ...)
  • Skor do vacsieho kufra auta
Ja som velmi spokojna s Anex Cross kocikom. Mame ho v ciernej kozenkovej farbe. Nemame srdce ho predat, aj ked maly z kocika uz vyrastol 😀
9
Nevšimla som si žiadne nedostatky - jedine športová časť mi príde veľmi mohutná
recenziu napísala kayenaaa24.6.2019
  • Ľahko sa dá udržiavať čistý, keďže je z koženky
  • Nezvyčajná prebaľovacia a nákupná taška
  • Každý nám ho chváli
  • Športová časť sa mi veľmi nepáči
  • Inak som si žiaden nedostatok nevšimla
Nevšimla som si pri tomto kočíku žiadne nedostatky. Jediné, čo sa mi nepáči, je športová časť - príde mi veľmi mohutná, takže neskôr ho pravdepodobne vymeníme za praktickejší. S hlbokou vaničkou sme spokojní, nevyskytol sa žiaden problém. Autosedačku/vajíčko síce nemáme Anex (máme Cybex s adaptérmi Anex) a takisto to sedí perfektne. Určite by som si tento kočík kúpila ešte raz. Za mňa môžem len odporučiť.
10
Nádherný
recenziu napísala mysska16.12.2018
  • ľahká konštrukcia
  • ľahká údržba
  • krásny dizajn
  • praktická taška aj ruksak
  • dofukovacie koliečka
  • nemá
Nádherný, ľahko čistiteľný, pohodlný.
10
Funkčný, elegantný
recenziu napísala lucia32823.10.2018
Veľká spokojnosť 🙂 Funkčný, elegantný, veľká vanička...
8
Jediné, čo sme vôbec nevyžili, bola športová časť
recenziu napísala weronkaa17.7.2018
  • Ľahký kočik
  • Krásny dizajn
  • Praktická prebaľovacia taška (ruksak)
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Pri nákupe sme dostali fusák a rukávniky
  • Vanička
  • Kožený materiál (na zimu)
  • Skladnosť
  • Športová čast
  • Uzatvorený nákupný košík
  • Krátka strieška
  • Kožený materiál (na leto by som zvolila niečo vzdušnejšie)
Kočik má veľmi pekný dizajn. Vanička nemá žiadnu chybu. Boli sme s ňou veľmi spokojní. Kočík sme vyžívali v zime v snehu a nebol žiadny problém. Využivali sme aj vajíčko Anex. Jediné, čo sme vôbec nevyžili, bola športová časť. Pripadala mi veľká, ťažka... mohutná. Chceli sme skôr korýtkové sedenie a niečo ľahšie a skladnejšie. To bol dôvod, prečo sme kočík po 4 mesiacoch využívania vymenili. Inak sme športovú časť ďaľej ani neskúšali.
7
Sportova cast velmi sklamala
recenziu napísala molci17.6.2018
  • Priestranna vanicka
  • Polohovanie lezania vo vanicke (ocenite pri refluxe)
  • Odvetravanie na strieske pri vanicke
  • Polohovatelna rukovat
  • Aretacia koliesok
  • Sportova cast v smere aj protismere jazdy
  • Nanoznik k sportovej casti
  • Polohovanie noziciek pri sportovej casti
  • Sportova cast ma vela minusov
  • Nejde do uplneho lahu
  • Odvetravanie ma zmysel, len ak dieta lezi
  • Strieska sa krci, nejde dopnut ako pri vanicke
  • Material velmi umely, dieta sa poti
  • Chyba XXL strieska
S vanickou som bola nadmieru spokojna - krasna, elegantna. Sportova cast velmi sklamala a preto po 8 mesiacoch menim kocik.
10
Som maximálne spokojná
recenziu napísala dzejna140429.5.2018
Som s kočíkom maximálne spokojná 😉
7
Vymenila som ho za praktickejší
recenziu napísala blitzen5.3.2018
  • Jazdne vlastnosti
  • Design 👍🏼
  • Nepraktické skladanie a velkosť zloženého kočíka
  • Problém sa napratať do malého výťahu, nakoľko má širokú konštrukciu
Dobrý kočík, ale pre mňa nepraktický, čo sa týka skladateľnosti do auta... preto som ho vymenila za praktickejší.
9
Cudzí ľudia nám ho na ulici chvália
recenziu napísala molci1.3.2018
  • Polohovateľné ležanie vo vaničke
  • Priestranná vanička
  • Veľký úložný priestor
  • Nafukovacie kolesá
Priestranná vanička, drobec tam krásne vojde aj s fusakom od ED celú zimu. Vyzerá elegantne vďaka ekokoži, cudzí ľudia nám ho na ulici chvália.