Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Britax B-Agile 4

8.2
7
Príšerne sa zasekávali predné kolesá na každom možnom odtoku alebo jamke na chodníkoch
recenziu napísala lujzaujza4.2.2021
  • Materiál
  • Spracovanie
  • Výzor
  • Malé kolesá
  • Chýba nastavenie rukoväte
  • S mužom sme vyšší a tento kočík nemá dlhú rukovať
Kočík bol v celku dobrý materiálovo a skladnosťou. Ale príšerne sa zasekávali predné kolesá na každom možnom odtoku alebo jamke na chodníkoch. Skor je to kočík na rovný terén.
8
Úplne nám vyhovoval
recenziu napísala maryenn8511.7.2020
Tento kočiarik sme mali veľmi radi, úplne nám vyhovoval, ...
5
Nebola som spokojná
recenziu napísala dankaemka10.7.2020
Ja som s týmto kočíkom nebola spokojná.
6
Neodpruzeny, hrkotajuci, neohrial sa u nas dlho
recenziu napísala poppy18.3.2020
  • Velka strieska
  • Hrkalka na nasich cestach
  • Nedaju sa polohovat nozicky
Pre mna sklamanie. Neodpruzeny, hrkotajuci, neohrial sa u nas dlho.
5
Nevyhovoval mi po žiadnej stránke
recenziu napísala antikleia16.2.2020
  • Nafukovacie kolesá
  • Veľká strecha
  • Krátke popruhy
  • Polohovanie chrbta cez pás
  • Nemá polohovanie nôh
  • Sieťka na strednom diele strechy
  • Údržba - nedá sa oprať
Kočík som predala, nevyhovoval mi po žiadnej stránke. Údržba hrozná, dieťa mi do neho nevošlo.
10
Zvládol všetky terény
recenziu napísala ronik1910.1.2020
  • Strieška sa dá úplne sklopiť
  • Jediný nedostatok - že sa nedali polohovať nožičky
Úplná spokojnosť, zvládol všetky terény.
7
Dieťatku dlho vydrž
recenziu napísala uhnakova2.12.2019
Tento kočík dieťatku dlho vydrží, zmestí sa doň aj veľké dieťa. Chrbtová opierka sa dá sklopiť až do polohy ležmo a kočík má praktickú rozzipsovateľnú striešku. Slabinou je zlá ovládateľnosť, voči iným kočíkom sa s ním ťažko jazdí, hlavne vytáča.
9
Podľa nás veľmi pohodlný
recenziu napísala mala_bo28.8.2019
  • Manévrovateľný aj jednou rukou
  • Pohodlný aj pre staršie dieťa
  • Vrecko na zips na všetky potrebné veci + košík pod kočíkom
  • Má výborne riešenú striešku proti slnku, čiastočne zo sieťky, čo je plus pre prúdenie čerstvého vzduchu; v prípade veľkého slnka ju prekrývam plienkou
  • Nožičky sa nedajú dvihnúť do úplne vodorovnej polohy - ten systém nie je celkom šťastne zvolený na to, že sa dá trup dieťaťa uložiť do celkom vodorovnej polohy
  • Keď je zložený, je síce skladný, ale leží na boku, t.j. eventuálne sa napr. na chodbe môže zašpiniť zboku
S kočíkom sme veľmi spokojní. Vydržal chodenie po pláži v piesku aj po zasnežených cestách, najmä vďaka veľkým zadným kolesám - nakloníte k sebe a idete. Dostatočne priestranný - viete s ním kráčať aj rýchlo a stále je dosť stabilný (čudovali by ste sa, že niektoré kočíky toto nezvládajú). Podľa nás veľmi pohodlný, dieťa v ňom zaspalo úplne bez problémov kedykoľvek. Dokonca občas unesie aj staršie dieťa celkom v pohode (6 ročné 🙂 ).
8
Spratný, ľahký
recenziu napísala lili2351116.6.2019
  • Ľahký
  • Spratný
  • Priestranný
  • Polohovateľnosť rúčky
  • Odpruženie
Veľmi dobrý kočík. Spratný, ľahký.
7
Spíš na ježdění do města po asfaltu a ne po vesnici
recenziu napísala nikkagab24.4.2019
  • Jednoduché skládání a rozkládání
  • Celkem velký prostor na ležení
  • Úplné sklopení zádové opěrky
  • Prodloužená střecha
  • Velká taška jako "součást" stříšky
  • Jednoduché sundání látky pro čištění
  • Kolečka jsou tvrdá a málo pruží
  • Nemožno zvednout opěrku na nohy pro polohu do lehu, jen nadzvednout polstrovanou část pod nohama
  • Rychle bledne
S kočárkem jsme byli spokojeni. Je velký a manipulace s ním je jednoduchá. Nevýhodou je, že málo pruží a tím se s ním hůř jezdí na nerovném povrchu (lesní cesty, atd.). Je spíš na ježdění do města po asfaltu a ne po vesnici - pokud ho někdo chce do města, je to dobrá volba. Na nerovném povrchu je tvrdý a špatně se s ním manipuluje - na vesnici jsou lepší s odpruženýma kolečkama.

10
Nemal chybu
recenziu napísala simba7.4.2019
Nemal chybu. Skvelá manipulácia, ľahký, skladný 😉
10
Po poľskom kočíku bol tento vykúpením
recenziu napísala michelle0513.4.2019
Po poľskom kočíku bol tento vykúpením. Je skvelý - ľahký, spratný... Bomba.
9
V case kupy jediny, ktory mi vyhovoval
recenziu napísala modrykonik8818.3.2019
  • Lahky
  • Dobre sa ovlada aj jednou rukou
  • Predlzena sietka, aj vetracia
  • Priestranne sedenie
  • Uplny lah
  • Vyskovo nenastavitelna rucka
  • Nemoznost sedenia v opacnom smere
V case kupy jediny, ktory mi vyhovoval. Pre mna nedostatky ako (ne)kolmy sed ci zdvih noziciek sme vyriesili. Presiel rozne narocne tereny, slnecne dovolenky, lietadla a vsetko dal na 100%.
Za mna odporucanie.
10
Jeden z top športových kočíkov
recenziu napísala marianka317.3.2019
  • Rýchle a jednoduché skladanie a rozloženie
  • Veľký priestor pre dieťa
  • Okienko na streche
  • Veľká strecha
  • Madlo
  • Prejde všade
  • Žiadne
Jeden z top športových kočíkov pre mňa sj pre syna.
7
Spokojnosť za tú cenu
recenziu napísala spajky21.2.2019
  • vcelku veľké sedenie
  • dizajn
  • váha
  • bledne
  • kolesá
  • sieťka v streche
Vcelku dobrý kočík za prijateľnú cenu. U nás používaný do 2 a pol roka. Akurát kolesá sú skôr do mesta a materiál dosť bledne, inak veľké sedenie a spokojnosť za tú cenu. Model plus už doriešil terénnejšie kolesá a polohovanie nôh.
7
Vhodný na prechádzku po asfalte a obchodnom dome
recenziu napísala sisonka8819.2.2019
  • Ľahký
  • Rýchlo sa skladá a rozkladá
  • Priestranný
  • Nedá sa polohovat rúčka ani nožičky
  • Kolesá nevhodné do terénu
Kočík hodnotím ako dobrý. Priestranný, obratný, vhodný na prechádzku po asfalte a obchodnom dome, nie do terénu.
9
Až na vyššiu váhu nemám výhrady
recenziu napísala atreyu6.2.2019
  • hlboký
  • priestranný
  • dieťa je v úplnom tieniku, strieška 100 bodov
  • košík akurátny
  • na kompletku sa dá poťah vyprať
  • obrovské plus za skladnosť, strčíte ho kdekoľvek
  • ťažký, oproti nášmu predchádzajúcemu o dosť... mala som problém vyterigať sa s väčším dieťaťom cez obrubník
  • my sme mali ešte bez polohovania nožičiek
Až na to, že kočiarik bol dosť ťažký, nemám výhrady
10
Som maximálne spokojná
recenziu napísala mamicka176.1.2019
  • Dokonalý kočík
Ja som s ním maximálne spokojná.
9
Super, ale škoda, že nie je smerom k mame
recenziu napísala alzbetka8312.12.2018
  • Ľahký
  • Skladný
  • Super na cestovanie
  • Veľmi jednoduché skladanie
  • Malý košík
  • Sedačka je smerom od matky
Kočiarik je super, ale škoda, že sedačka nie je smerom k mame.
8
Maximálne spokojní
recenziu napísala nikol14713.11.2018
  • Skladný
  • Ľahko ovládateľný
  • Priestranný
  • Sieťka v strieške
  • Umelé kolesá
  • Nepolohovanie nožičiek
Boli sme maximálne spokojní, aj keď sme vymenili kolesá za nafukovacie, keďže mi umelé vadili (myslela som si že si zvyknem). Trošku mi prekážala sieťka v strieške a nepolohovanie nožičiek, ale to sme ľahko vyriešili.
10
Najlepší, aký som mala
recenziu napísala kata030930.9.2018
  • skladnosť
  • čistenie
  • ľahkosť
  • zvláda každý terén
Najlepší, aký som mala - skladný, krásny, pohodlný.
7
Britax B-Motion Plus je lepsia volba
recenziu napísala ivlo7.8.2018
  • priestranny
  • lahke zlozenie
  • neda sa nastavit rukovat
  • zle sa s nim manevruje
  • v zime zle zvlada prejazd cez sneh
  • neda sa polohovat opierka noh
  • maly kosik
Kocik je celkom fajn az na nedostatky, ktore som vypichla vyssie. Podla mna Britax B-Motion Plus je lepsia volba, ma vsetko to, co mi na tomto chyba.
10
Za mňa pán Kočík
recenziu napísala mimik0717.7.2018
  • Ľahký
  • Ľahko ovládateľný
  • Priestranný
  • Pre mňa žiadne
Ja len odporúčam. Za mňa pán Kočík, a to som ich už teda vystriedala fakt kopu.
8
Kvalitný a spoľahlivý
recenziu napísala hauselbauerin27.6.2018
  • Extra veľká strieška s malým uzatvárateľným okienkom zhora, pri polohe v ľahu je sieťka aj za hlavičkou dieťaťa (vyroluje sa zvonku zadná časť)
  • Dostatočne veľké a odolné nafukovacie kolesá, ktoré slušné tlmia nerovnosti. Na väčšie nerovnosti je odpruženie vzadu aj vpredu
  • Veľký košík dole a taktiež veľké vrecko na potrebné veci i hračky
  • Veľká nosnosť kočíka
  • Chýba polohovanie na nôžky, ale vyriešiť sa to dá kúpou obyčajnej plastovej dosky napr. na krájanie za pár "korún", ktora sa dnu vloží po rozzipsovaní opierky na nohy 😉
Kvalitný a spoľahlivý kočík nemeckej značky. Ľahko sa skladá a rozkladá.
9
Všetky nedostatky som vedela prešiť
recenziu napísala sysyke12.6.2018
  • veľká strieška (na sieť som prišila látku)
  • veľmi dobrá manipulácia
  • zloženie a rozloženie bolo ľahké
  • ľahký kočík
  • brzdy dobre držia
  • veľký
  • priestranný
  • veľmi jednoducho sa dá rozobrať
  • dá sa prať v práčke
  • nemá úplný sed
  • nedajú sa polohovať nohy
Všetky nedostatky na kočíku som vedela prešiť.
5
Strasne zle sa nam s nim manevrovalo
recenziu napísala grundia19.4.2018
Uz po mesiaci od kupy sme ho predávali. Strasne zle sa nam s nim manevrovalo, tazke zdvihanie na obrubník... Cele zle.
8
Parádny
recenziu napísala adkabujnova29.3.2018
  • spratný
  • veľký košík
  • predlžená strieška
  • chýba polohovanie nôh
Parádny. Jediné, čo mi na ňom vadilo, bolo polohovanie chrbátika.
9
Az na rukovat, ktora sa neda nastavit je super
recenziu napísala mikido11.3.2018
  • Maly
  • Spratny
  • A hlavne lahky
Pre nas super, az na rukovat, ktora sa neda nastavit.
9
Bez polohovania nôh
recenziu napísala akniwek7.3.2018
Bez polohovania nôh.
8
Určite lepšie ako hociktorý golfový
recenziu napísala lelec4.3.2018
  • Veľká strecha
  • Priestranný kočík pre dieťa
  • Super v zadnej časti na leto
  • Nemá polohovanie rúčky pre rodiča a kolesá sú moc tvrdé, inak je to super kočík
Ľahký super kočík, určite lepšie ako hociktorý golfový kočík. Váhovo sa im vyrovná, dokonca je aj ľahší.
7
🙃
recenziu napísala lenuska1lele3.3.2018
  • ľahko zložiteľný
  • veľký košík
  • úplný ľah
  • ťažšie manévrovanie jednou rukou v horšom teréne
  • vyblednutá čierna
  • nedá sa polohovať opierka nôh
🙃
9
Podľa mňa skvelý
recenziu napísala ela122.3.2018
  • ľahký
  • skladný
  • jednoducho ovládateľný
  • pre dieťa pohodlný - dostatok priestoru aj súkromia
  • veľká strieška
  • vhodný aj na spanie
  • ľahko ovládateľný
  • nenafukovacie kolieska
Podľa mňa skvelý športový kočík. Top v tom čase. Jediné čo mi vadilo boli nenafukovacie kolieska. A o rok či dva prišli aj s tými, ale pod názvom Britax B-Motion.
9
Veľmi dobrý
recenziu napísala zuzinana27.2.2018
Veľmi dobrý, mám staršiu verziu, takže chýba vyvýšenie na nôžky. Nové verzie to majú, takže tie sú dokonalé.