Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Bugaboo Bee 3

8.2
8
recenziu napísala veronikagh20.1.2022
  • Priestraný, štýlový, dobre odpružený
  • Nemá polohovanie nožičiek
S kočíkom som zatial spokojná, prešiel aj náročnejší mestský terén
8
S využitím športového kočíka pre vačšie dieťatko som bola veľmi spokojná
recenziu napísala misuka0527.6.2020
S kočíkom ako verziou “golfové palice” - a teda s využitím športového kočíka pre vačšie dieťatko - som bola veľmi spokojná. Rada ho odporúčam ďalej. Nemám čo vytknúť.
9
Intenzívne som ho používala od jari
recenziu napísala katarinavav1.5.2020
  • Ľahká ovládateľnosť
  • Výborná jazda
  • Pestré doplnky - letné strechy, podložky, organizéry
  • Zvládne ľahký terén
  • Nie je to zimný kočík
  • Nie je možné použiť doň fusak
  • Nastaviteľnost sedáku nedrží a nezacvakne
Spočiatku som nebola nadšená, že kočík nie je v našich končinách (sneh, ľad) použiteľný ako hlavný kočík. Intenzívne som ho používala od jari. Veľmi kvalitný, skvelá jazda, krásne i keď drahé doplnky.
10
Uplne top sportovy kocik od roka
recenziu napísala alex220126.8.2019
  • odvozene 2 deti
  • vymeny doplnkov
  • cestovanie
  • v zime - kolieska, sneh sa da zvladnut tazko
  • inak ziadne vyhrady
Za mna uplne top sportovy kociarik od roka. Maximalna spokojnost - odvozene 2 deti, milovala som vymeny doplnkov, cestovanie s nim 😉
6
Nie je podlľa mňa hodný toľkých peňazí
recenziu napísala mo_gu25.8.2019
  • Pekný
  • Moznosť prispôsobiť doplnky, striešku atď.
  • Aj po zloženi zaberá veľa miesta
  • Nedá sa zložit/rozložiť jednou rukou
  • Nedá sa otočiť sedák jednou rukou, a ani ked tam je dieťa
  • Vŕzga po čase ako kopa plastov
Nesadol mi. Nie je podlľa mňa hodný toľkých peňazí.
9
Veľmi sa mi páči - či už dizajnovo, alebo funkčne
recenziu napísala simonecka14525.5.2019
  • Ovládateľnosť
  • Skladnosť
  • Dizajn
  • Možnosť meniť striešky a sedáky
  • Jediné mínus je to, že je nízky
Veľmi sa mi páči - či už dizajnovo, alebo funkčne. Navyše, maličká je v ňom spokojná 🙂
8
Na leto najlepší golfáč
recenziu napísala dara30502.3.2019
  • Ľahučký
  • Ľahká manipulácia
  • Malé kolesá
Na leto najlepší golfáč, v zime cez sneh 0 bodov... Je to skôr mestský kočík.
7
Na dovolenku celkom fajn
recenziu napísala lubi05119.8.2018
  • Sedenie v smere aj protismere jazdy
  • Nízka váha
  • Skladal sa v podstate sám
  • Zväčšovanie podsedáka aj chrbtovej opierky
  • Kvalitná konštrukcia - žiadne škrabance
  • Kvalitné 5bodové zapínanie
  • Zlý prístup ku košíku
  • Malé kolesá
  • Príliš mäkké odpruženie (pre niekoho to môže byť zas výhoda)
Nepáčilo sa mi na ňom, že mal malé kolesá, ktoré zapadli do každej škáry na chodníku. Veľmi mäkké až hojdavé odpruženie tiež nie každému sadne. Inak na dovolenku bol celkom fajn. Páčila sa mi aj predĺžiteľná strieška a nekorýtkové sedenie. Ako plus dávam sedenie v smere aj protismere jazdy 👍🏻 Super bola aj fakt kvalitná konštrukcia, na ktorej sa nerobili škrabance.
8
Lahky a skladny
recenziu napísala 221119797.4.2018
Chyba mi nieco na predlzenie noziciek, ked dietatko zaspi. Pre starsie deti (moja mala 1,5 roka) je strieska uplne nad hlavickou - ked je zatiahnuta strieska a dieta sedi, dotyka sa hlavickou striesky. Inak max spokojnost, lahky a skladny.
8
Sikovny, ale ma male kolieska
recenziu napísala frufruwa29.3.2018
Je sikovny, ale ma male kolieska.
9
Uzasny kocik na cestovanie
recenziu napísala mellimay28.2.2018
Uzasny kocik na cestovanie, len na horsi teren treba este jeden kocik. Mali sme aj vanicku. Do auta, v lete perfektny pomocnik... Odporucam do nakupnych centier a do mesta, tiez ak cestujete vela autom.