Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Bugaboo Cameleon 3

9.1
9
Maximálna spokojnosť
recenziu napísala monita35720.10.2021
Maximálna spokojnosť, až na zlý prístup k spodnému košu, ale myslím, že to má novší model už doriešené. 👍🏻
8
Vynikajúci kočík, dizajnovka, vhodný kamkoľvek.
recenziu napísala veronikagh11.10.2021
  • Variabilita všetkého
  • Dlhá vanička
  • Dizajn
  • Vysoká rúčka
  • Skladnosť celej trojkobinácie
  • Pri použití vaničky horši prístup ku kočiku
Vynikajúci kočík, dizajnovka, vhodný kamkoľvek, pretože v teréne len pretočíte madlo a nič nedvíhate.
9
S kočíkom sme spokojní
recenziu napísala kikulamikula12.7.2021
  • Veľká vanička - oceníte v zime
  • Skladný v kufri auta
  • Rýchle zloženie
  • Za takmer 10 rokov používania sme nič nemuseli opraviť!
  • Horší prístup k nákupnému košíku pri vaničke
  • Babka má problém s polohovaním kočíka
Kočík sme kúpili od ruky, keď sa nám zo dňa na deň pokazil starý kočiar. Napriek tomu, že je v ňom už vložené tretie dieťa, funguje bez problémov. Rýchle zloženie/rozloženie. Skladný v kufri auta. Vo vaničke sme vozili 7-mesačného vo fusaku a mal ešte dosť miesta. Korýtkové spanie je na nezaplatenie.
6
Z praktického hľadiska bol pre mňa nepostačujúci
recenziu napísala jahodka00723.6.2020
  • Dizajn
  • Veľkosť košíka
  • Cena
  • Nefunkčnosť košíka
  • Skladanie kočíka
Kočík je dizajnovo veľmi pekný, štýlový a nadčasový. Z praktického hľadiska bol pre mňa nepostačujúci.

Prvé sklamanie nastalo, keď som šla kúpiť pečivo a nemohla som 10 rožkov vložiť jednoducho do košíka. Košík je veľký, ale vložiť tam niečo, keď dieťa spí vo vaničke je nemožné. Jedine knihu či peňaženku. 😜

Rukoväť nie je pevná - tým, že sa dá rúčka preklapať. A aj jazda s preklopeniu rúčkou je tak pre majstra šoféra.

Pre mňa bolo náročné aj skladanie kočíka. Neskôr sa nám ten systém skladania zesekával, čo bol ďalší problém.

Korýtkove sedenie sa mi veľmi páčilo, no môjmu synovi len keď nespal. So spaním v ňom mal problém.
9
Úžasný do mesta; terén a sneh predné kolieska nezvládajú
recenziu napísala jetotu14.6.2020
  • Ľahký
  • Dizajn
  • Maličké kolieska nezvládajú náročnejší terén
  • Kôš je nepraktický a pod hlbokou korbou ťažko dostupný
  • Cena
  • Veľké rozmery pri zložení
Úžasný do mesta. Terén a sneh predné mini odpružené kolieska nezvládajú.
9
Dcéry aj v prípade chorôb - soplíkov v ňom dokázali späť aj 2-3 hodiny
recenziu napísala amplituda7.8.2019
  • skladný
  • ľahký
  • super ťažisko, ľahko sa s ním prechádzajú obrubníky ci schody
  • dlhá vanička
  • športová verzia sa nedá zložiť vcelku
  • zlý prístup do košíka pri vaničke
Perfektný kočík do mesta a aj do lesa (možnosť prezutia na terénne kolesá). Prezliekateľný, veľký výber farebných kombinácií. Korýtkové sedenie - u nás obrovské plus, dcéry aj v prípade chorôb - soplíkov v ňom dokázali späť aj 2-3 hodiny, čo v postieľke nehrozilo.
10
Je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú navyše recyklované
recenziu napísala labutienkal30.4.2019
  • Priestranný
  • Dizajnový
  • Môžu sa meniť striešky podľa nálad
  • Prateľný
  • Sklápacia strieška
  • Nízko položený spodný kôš keď je hlboká vanička (nedá sa tam veľmi čo dať)
Kočík sme kúpili po 1 majiteľke, v super stave. Je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré sú navyše recyklované. Pekný dizajn a ľahká manipulácia.
10
Vyborny
recenziu napísala katarinaaa1213.2.2019
Vyborny kocik. Lahky, lahko manipulovatelny.
10
Najlepsi kocik, aky som mala
recenziu napísala dejna204.2.2019
  • nizka vaha
  • lahka ovladatelnost
  • dizajn
  • letna strieska, ale aj celorocna predlzena
  • pri vanicke horsi pristup do kosika
  • skladanie z dvoch casti
Najlepsi kocik, aky som mala. Lahke ovladanie a aj napriek malym prednym kolieskam presiel aj teren a sneh. Predlzovacia strieska a letna strieska su uzasny vynalez. Aj napriek tomu, ze sa skladal z dvoch casti, som sa ho dlho nevedela vzdat.
8
73 cm a ešte stále sa zmestí do vaničky
recenziu napísala simonasf23.1.2019
  • Zvládol každý terén aj les
  • Veľká vanička
  • Trocha nízky, ťažšie sa vyberalo dieťatko z vaničky
Malý v ňom na záhrade spí ešte stále. Má už 73 cm a ešte stále sa zmestí do vaničky.
9
Dokonalý, štýlový
recenziu napísala papulkaevi10.11.2018
  • Plno farebných kombinácií
  • Veľké zadné kolesá
  • Možnosť prestavenia rúčky
  • Teleskopické rodičovské madlo
  • Veľký nákupný košík
  • Menšie predné kolesá
Dokonalý, štýlový, plno doplnkov.
9
Dizajnovo top na trhu
recenziu napísala tanke10.11.2018
  • lahky
  • skladny
  • variabilnost doplnkov
  • sportova cast otocna v oboch smeroch
  • predlzovacia strieska
  • lahka manipulacia (aj jednou rukou)
  • odnimatelne kolesa (moznost vymeny malych za velke v zime a do nedostupnejsieho terenu)
  • velky nakupny kosik do 10kg
  • blby pristup ku kosiku pri nakliknutej vanicke
Kocik mam uz pri druhom dietati. Pri starsej sme vyuzivali este na rychle presuny az do 2,5 roka.

Nepotrebovala som golfac ani nic “mensie”, Cam je skladny a primerane lahky. Cestovali sme s nim aj letecky 2x - vyborne posluzil Bugaboo cestovny vak. Okrem naozaj nepodareneho pristupu ku nakupnemu kosiku v case, ked je nakliknuta vanicka, pre mna nema negativa. Po 7 mesiacoch to ale uz nie je problem (ked ide dieta do sportovej casti).

Zvladol aj horsi teren, pre velmi lesom-prechadzajucich je moznost vymeny mensich kolies za vacsie. Skvela je predlzovacia strieska a fakt, ze sportova cast sa da rychlo menit v/proti smere jazdy aj so sediacim dietatom. Pre mna dizajnovo top na trhu, minimalne v dobe kupy - 3,5 roka dozadu. 👌🏼
10
Boli sme veľmi spokojní
recenziu napísala zabka198727.9.2018
Boli sme veľmi spokojní.
10
Dcéra v korýtku krásne sedela a doslova hodiny v ňom prespala
recenziu napísala lienka201625.9.2018
  • Korýtkove sedenie
  • Ľahkosť
  • Skladnosť
  • Ľubovoľné kombinácie farieb
  • Prehadzovanie rúčky v smere i protismere jazdy za jazdy
  • Možnosť využiť len veľké kolesá na prejazd zlým terénom
  • Žiadne
  • V prípade použitia predných zimných kolies sa horšie ovláda
Maximálna spokojnosť s kočíkom. Síce sme využili len športovú časť, ale neľutujem kúpu. Dcéra v korýtku krásne sedela a doslova hodiny v ňom prespala. Taktiež spratnosť a ľahkosť je výhodou.
10
Super
recenziu napísala piiiipiii21.9.2018
Super kocik.
10
Maximálna spokojnosť
recenziu napísala tinka8024.8.2018
Maximálna spokojnosť! Priestranný a ľahký kočík.
10
Neviem sa ho vzdat
recenziu napísala lulluh7.6.2018
  • perfektna manipulacia
  • dizajn
  • moznost menit striesky
  • skvele doplnky
  • korytkove sedenie/lezanie
  • jednoduche skladanie/rozkladanie
  • vhodny do kazdeho terenu (moznost dokupit predne terenne kolieska)
  • priestranny kosik s moznostou zakrytia (ako vak)
  • letna strieska (moskytiera) pre mna top
  • pristup ku kosiku pri pouziti vanicky
Maximalna spokojnost, perfektny kocik. Jedine minus je zly pristup do kosika, ked sme pouzivali vanicku (ked som vkladala nieco vacsie, len som naklonila vanicku a bolo). Ale zvykla som si a aj napriek tomu ho povazujem za najlepsi kocik a vzdy by bol moja 1. volba. Neviem sa ho vzdat 🙂 aj ked uz ho moc nevyuzivame, nakolko dcerka ma skoro 3 r.
9
TOP kočík
recenziu napísala monika3057.6.2018
  • prejde každý terén
  • rýchle skladanie
  • možnosť vyprať každú časť
  • ľahko sa dá meniť vzhľad kočíka
  • brzda na rukoväti
  • neskladá sa v celku
TOP kočík, spĺňa asi 100 kritérií na ideálny kočík.
10
Moja srdcovka
recenziu napísala danielakatinova7.5.2018
  • Prakticky
  • Predlzovacia strieska
  • Krasny vzhlad 😍
  • Nema z mojej strany 😊
Najlepsi aky som kedy mala 😍 Moja srdcovka 👍
6
Cakala som od neho ovela viac
recenziu napísala misscelaneous14.4.2018
  • Rucna brzda
  • Dizajn
  • Jazdne vlastnosti
  • Zly pristup do kosa s vanickou
  • Prisiel mi rozhrkany
  • Cena
  • Strieska vyzerala stale dokrcena
  • Skladanie tazkopadne, neda sa v celku
Na to, kolko tento kocik stoji, som od neho cakala ovela viac.
10
Najvacsia spokojnost zo vsetkych kocikov
recenziu napísala siska88814.4.2018
Najvacsia spokojnost zo vsetkych kocikov, aj ked to skladanie nic moc. No je uzasny.
10
Najlepsi kocik na svete
recenziu napísala katik_katik25.3.2018
  • Lahucky
  • Obratny
  • Jednoduchy na manipulaciu
  • Bezpecny
  • Nema nedostatky
Najlepsi kocik na svete.
9
Pri druhom dieťati určite ostanem verná kočiaru Bugaboo
recenziu napísala nektarik20.3.2018
  • ľahko ovládateľný
  • ľahko skladateľný
  • ľahká konštrukcia kočiara
  • predĺžená strieška
  • veľa náhradných dielov a doplnkov
  • na nerovnom povrchu drkoce
  • penová rúčka a madlo
Kočiar som si kúpila kvôli jeho dizajnu, ktorý ma oslovil, a taktiež kvôli jeho prednostiam. Ľahko sa ovláda aj jednou rukou, super sa s ním chodí pomedzi regály v obchodoch, vanička je ľahká a ľahko sa odklikáva aj naklikáva na konštrukciu. Mám zimné bábo pri ktorom bola predlžujúca strieška pre mňa obrovským plus. Chráni bábo pred vetrom a má tam v zime omnoho teplejšie. Najviac mi však vadilo, že kočiaru drkotali jeho predné kolieska (manžel vyriešil problém), čo je asi kvôli ich ľahkej výmene za zimné/terénne kolieska. Vďaka ľahkej odnímateľnosti predných a zadných kolies sa mi do kufru auta zmestili 2 konštrukcie kočiarov a mohli sme s kamoškou ísť veselo spolu. Pri druhom dieťati určite ostanem verná kočiaru Bugaboo.
9
Lahky a obratny
recenziu napísala zofiac2.3.2018
  • Lahky
  • Otocny
  • Cena
  • Zly pristup ku kosiku, ak je nasadena hlboka cast
Lahky a obratny, dostatocne dlha vanicka, sportova cast je korytko. Kryt by mohol byt vyssi, aby do kocila nefukalo, ja som davala vyssie fusak.