Hodnotenia Cybex Balios S

  44 hodnotení
Najnovšie hodnotenia
idomi  22. sep 2022
Zvládol s nami všetky výlety
So Cybexom sme boli veľmi spokojní. Kupovali sme ho najmä preto, lebo sa dá športová časť nacvaknúť v oboch smeroch jazdy a dá sa polohovať až do úplného ľahu. Plus je krásny, dizajnový a zvládne jazdu v meste aj terén. Pochodili sme s ním aj Donovaly, aj zoo v Zlíne, aj záhradkársku oblasť v kopcoch, aj rozhrkané dedinské cesty, všetko zvládol. Skvele sa s ním manipuluje, ľahko sa skladá, v aute nezaberie až toľko miesta a aj pre mňa, 50-kilovú ženu, bol celkom ľahký. A do nákupného košíka sa toho zmestí naozaj veľa 🙂
Jediné, čo mi vadilo - predné kolieska sú tak mäkké, že sa do nich ľahko zapichávajú ostré kamienky, no nikdy nebol problém ich z nich aj vybrať.
  • veľká xxl strieška
  • polohovanie do úplného ľahu
  • odpružené kolesá
  • ľahká manévrovateľnosť
  • jednoduché skladanie
  • športovú časť je možno nacvaknúť v oboch smeroch jazdy
  • veľký priestor na nákup
  • prejde každý terén
  • okienko na nakuknutie, čo dieťatko robí, nie je na suchý zips ani magnet, takže pri silnejšom vetre sa otváralo (suchý zips zas dokáže dieťatko zobudiť, tak asi aj lepšie :))
  • do predných kolies sa ľahko zapichávajú kamienky, ale nič hrozné, dajú sa vybrať
14 fotiek
sleepyo  10. aug 2022
Ťažko sa skladá ale dieťaťu sa v ňom páčilo
Nebola som veľmi spokojná, mala som problém so skladaním a zle sa mi manévroval - ťažko vyšiel na obrubníky, nehovoriac o tom, keď bol zaťažený aj nákupom aj dieťaťom. Dieťa v ňom ale sedelo pohodlne a rado.
  • pohodlné sedenie pre dieťa
  • ľahký a spratný
  • veľká strieška
  • zlé manévrovanie a vychádzanie na obrubníky a pod.
  • skladanie mi nevyhovovalo
nona28  28. jún 2022
Prejde takmer každý terén
Malý “tank”, ktorý prejde takmer každý terén. Odpružené kolesá. Možnosť vozit bábo v smere i proti smere jazdy.
  • Možnosť nacvaknúť športovú časť v oboch smeroch jazdy.
  • Veľké odpružené kolesá.
  • Jediná nevýhoda,že strieška je príliš nízko a dieťa si ju dokáže samé sklopiť.
1 človek považuje za užitočné
janus53  14. apr 2022
Odporúčam☺️
Kočik je super,je ľahký,skladný a veľmi dobre sa ovlása aj jednou rukou.Výhodou ne veľká XXL strecha ,priestanný košík,prejde každý terén nakoľko je odpružený.
Odporúčam☺️
  • Veľká XXL strieška
  • Veľke kolesá
  • Odpruženie
  • Skladanie
  • Tenšia strecha
eset17  12. apr 2022
Vydrží mi aj namiesto golfového kočíka
S kočíkom som maximálne spokojná. Mala som Stokke Trailz a to bolo do manevrovateľnosti des a hrôza.
Veľa cestujeme autom, chcela som niečo kompaktné, šikovné do mesta aj na dedinu. Skladanie je skutočne jednou rukou, dá sa otočiť sedadlo aj s dieťaťom “za jazdy”, dá sa dať do úplného ľahu a moje obe deti ten kočík milujú.
Je to mestský kočík. Do terénu využívame thule urban glide double a z kočíkov ktoré som kedy skúšalo má thule najlepšiu manévrovateľnosť. A po ňom hneď tento Cybex.
Máme dve deti, nateraz je to finálny stav ale kočík mám tak rada že s predajom neuvažujem.
Neuvažujem ani nad kúpou golfového kočíka, tento kočík mi úplne stačí.
  • Výborná manévrovateľnosť- jednou rukou bez ťažkostí
  • Ľahké skladanie
  • Polohovanie do ľahu
  • Kompaktné rozmery
  • Jednoduchá údržba
  • Vyššia cena
mrazicka0972  6. jan 2022
Sme radi, že sme sa ho zbavili.
Tento kočík hodnotím dosť negatívne, konštrukcia na rozpadnutie, strieška plachtička a veľmi zle sa nám s ním manipulovalo. Uspať dieťa je v ňom nemožné alebo bolo len naše dieťa tak rozmaznané, že v tomto nezaspalo.
No hrôza, sme radi, že sme sa ho zbavili. A nato aká sme si mysleli, že bude cybex pani značka je to za nás jeden obrovský šmejd. Poliak 3 kombinácia čo sme mali bola väčšia kvalita a nabáli ste sa ním prejsť akýkoľvek terén a u tohto ste sa báli prejsť 10 metrov aby sa nerozsypal 🤦
1 bod, dovi dopo nikdy viac
  • - ľahší ako ktorákoľvek 3 kombinácia
  • - dá sa dať do úplného ľahu
  • - konštrukcia sa hýbe akoby sa mala rozpadnúť a to sme ho kúpili nový
  • - hneď hrkoce
  • - strieška ma hneď rozosmiala či som si zaplatila toľko peňazí za tú plachtičku čo tam dali a rozprestiera sa ako keby som ju rozprestierala na starom kočíku z 90tych rokov
  • - nám sa s ním zle manipulovalo, napríklad vyjsť na chodník alebo nedaj bože prejsť po neasfaltovanom chodníku s výtlkmi
  • - dieťa v ňom uspať bolo nemožné, vďaka Bohu za šatky a nosiče
tamarka_a  12. dec 2021
Super kočík v nadčasovom designe
Za mna super kocik, dobre nam sluzi uz 2 roky
  • Nadcasovy dizajn
  • Cena
  • Makke kolieska
  • Vyskovo nastavitelna rucka
  • Moznost otocit v smere alebo protismere
  • Trosku tazsie sa sklada, chce to chytit ten spravny grif do ruky :)
1 človek považuje za užitočné
lulu_originally  6. dec 2021
Celkovo, by som dala Baliosu S 7 bodov z 10 možných.
Podrobná recenzia tu: https://www.modrykonik.sk/blog/kocikopedia/article/recenzia-kocika-cybex-balios-s-5ex9k9/
14 fotiek
jeanne14  30. nov 2021
Perfektný športový kočík.
Perfektný športový kočík. Ľahký, spratný, prejdeme všade, dlhá strieška.
domkad  28. nov 2021
S kočíkom som zatiaľ spokojná.
S kočíkom som zatiaľ spokojná, aj keď má svoje muchy, ale druhýkrát by som už šla do verzie S-lux.
  • ľahkosť
  • spratnosť
  • otočný v oboch smeroch
  • polohovateľný
  • predĺžená strieška
  • zvládne aj dedinský terén občas
akniwek  22. jan 2021
Skladny, pekny, lahky, obojstranne otocne sedenie
Odporucam - skladny, pekny, lahky, obojstranne otocne sedenie.
  • Super stylovy
  • Skladny
  • Lahky
  • Daju sa menit striesky
  • Ziadne nedostatky nema podla mna
denkabemommy  2. nov 2020
Bola som s Baliosom spokojná, lebo splnil to, čo som očakávala (nie, nemala som veľké očakávania) - a tiež milo prekvapil
Cena zodpovedá kvalite. V podstate som bola s Baliosom spokojná, lebo splnil to, čo som očakávala (nie, nemala som veľké očakávania) - a tiež milo prekvapil. Bol dostatočne priestranný pre aj pre 2r. dieťa (normálneho vzrastu). Veľmi dobre sa s ním manévrovalo jednou rukou. Jediné mínus bola tenká strecha, ale na druhú stranu dostatočne dlhá, takže aj spánok v mrazoch a vetre bol úplne prijateľný.

Trošku mi prekážali predné kolesá, respektíve materiál, z ktorého boli vyrobené. Veľmi rýchlo sa do nich zapichli kamene. Odpruženie trošku slabšie, ale na mestské (rozbité) chodníky úplne stačil. Prešiel aj sneh, i keď bolo potrebné kolesá zaaretovať.

Stálosť farieb tiež hodnotím kladne, po 2 letách kočík vyzeral veľmi dobre. Zvládol aj časté pranie, mierne vyšedivela strecha, ale vidieť to bolo minimálne (čierna farba).

Váha kočika by určite mohla byť aj nižšia, ale pri tlačení či vykladaní na obrubník nebola vôbec cítiť. Takže aj ťažisko kočika hodnotím kladne, najmä teda ak bola sedačka v smere jazdy.
  • Extra dlhá strecha
  • Stálosť farieb
  • Manévrovanie
  • Ťažisko
  • Tenká strecha
  • Materiál na predných kolesách
  • Slabšie odpruženie
ivca186  28. sep 2020
Spĺňa moje kritériá, ale ako jediný kočík by som ho nechcela
Kúpila som ho ako druhý kočík k súrodeneckemu do auta prípadne na kratšie cesty, keď starší už cupitá peši. Spĺňa moje kritériá, ale ako jediný kočík by som ho nechcela.
  • Skladný
  • Ľahko ovládateľný
  • Otočný v oboch smeroch
  • Polohovanie nožičiek
  • Poloha úplného ľahu
  • Dlhá strieška
  • Po horšom teréne hrká
  • Predné penové kolesá
  • Nestabilný
kayenaaa  28. júl 2020
Vedela som, že ma nesklame - keďže som predtým Cybex mala
Po Cybex Priam som chcela niečo spratnejšie, skladnejšie, menšie a ľahšie. Keď som uvidela nový Cybex Balios S Lux 2020, hneď bolo rozhodnuté.

Zvíťazilo u nás farebné prevedenie Magnolia Pink. Farba je naživo naozaj úžasná. Kočík som skúšala na rôznych terénoch (asfaltová cesta, nerovná cesta, kamienky, tráva, poľná/lesná cesta) a všetky zvládol bez problému. Odpruženie všetkých 4 kolies je naozaj skvelé. Nákupný košík veľký a priestranný. Športové sedenie je dostačujúce, no keby je o kúsok širšie, nebolo by to na škodu. Uvidím ako sa tam dcérka zmestí s fusakom v zime.

Za mňa je to další super kočík od značky Cybex. Vedela som, že ma nesklame - keďže som predtým Cybex mala. Úplná spokojnosť ❤️
  • krásna farba
  • terénne kolesá
  • odpruženie všetkých kolies
  • veľký nákupný košík
  • XXL strieška
  • ľahké skladanie jednou rukou
  • penové kolesá
  • zložený zaberie málo miesta
  • sedacia časť by mohla byť trochu širšia
julka0803  18. júl 2020
S kočíkom som nadmieru spokojná, až prekvapená
S kočíkom som nadmieru spokojná, až prekvapená. Malá vyzerá taktiež spokojne, keďže v inom kočíku sme mali problém sa dať do ľahu... za mňa môžem odporučiť všetkými desiatimi 🥰
  • Ovládateľný jednou rukou
  • Veľký kôš
  • Skladateľný taktiež jednou rukou
  • Polohovateľný
  • Žiadne
julinka131993  16. júl 2020
Labilny
Labilny. Vrzgal, padala chrbtova opierka a zasekavala sa brzda.
baja15  19. jún 2020
Výrobca šetril, kde sa dalo
Mám pocit, že výrobca šetril, kde sa dalo.

Celkový dojem z kočíka je nič-moc, materiály su nekvalitné, pôsobia lacno, ešte aj kolieska sú vpredu iné (penové) ako vzadu. Kočík rýchlo podlieha opotrebeniu, vyblednutiu, reklamácie sú trápenie, často bezúspešné...

Je to škoda, lebo inak má kočík pekný dizajn a je aj celkom praktický. Zvládne aj mierne horší terén a má naozaj dlhú striešku. Skladanie je trochu zvláštne, ale dá sa na to zvyknúť.
  • Dizajn
  • Otočná športová časť
  • Polohovanie od kolmého sedu až do úplnehu ľahu
  • Naozaj dlhá strieška
  • Skladanie jednou rukou spolu so sedadlom v ktoromkoľvek smere
  • Po zložení stojí sám
  • Odpruženie
  • Nekvalitné materiály, kočík vybledne behom jedného leta
  • Konštrukcia rýchlo schytá vôľu a potom "pláva" zo strany na stranu
  • Poťahy aj strieška sú tenučké
  • Rúčka z lacnej peny na dotyk nič moc
  • Športová časť je malá
  • Opierka nôh bez vyvýšených okrajov, dieťatku padajú nohy
  • Problémy pri reklamácii
ivanasp  16. máj 2020
Konštrukcia by mohla byť pevnejšia, ale sme spokojní
Konštrukcia by mohla byť pevnejšia, ale v konečnom dôsledku sme spokojní 🙂
  • ľahký
  • veľmi pekný dizajn
  • možnosť úplného ľahu
  • predĺžená strecha
  • jednoducho sa skladá
  • po zložení nemá veľké rozmery
  • kolesá sú dosť citlivé na skalky 🤭(hlavne predné)
  • teleskopická rúčka hrkoce
sasikk  5. apr 2020
Za mňa moc hrkálka
Na tú značku som čakala viac. Za mňa moc hrkálka.
  • Ľahké ovládanie
  • Veľký košík
  • XXL strieška
  • Labilný
  • Nízke sedenie
  • Užšie sedenie
lenka732  20. feb 2020
Dcérka se nesťažuje a rada sa v ňom vozí
Zatiaľ sme s ním prešli všade - pravidelne rozbité chodníky, vysoké obrubníky, trávu, aj štrkovú cestu. Dcérka má rok a pol - keď nie je pripútaná, šmýka sa zo sedačky, a na spánok je menej priestranný - ale nesťažuje sa a rada sa v ňom vozí. Odpruženie je slabšie ako na veľkých trojkombináciach, no zvykli sme si. Jednoduché skladanie je možné v oboch smeroch, zložený sa zmestí aj do menšieho auta. S kočíkom som vcelku spokojná 😊
  • otočná sedačka
  • polohovanie chrbtovej časti na páčku
  • veľké zadné gumové kolesá plnené penou
  • dlhá strieška
  • veľký košík unesie aj viac ako 5 kg
  • nastaviteľná výška rúčky
  • ľahko sa skladá a ovláda
  • dobre vyzerá
  • úzka sedačka
  • vyššia váha
  • labilná konštrukcia - zo začiatku to bol nezvyk
  • tenký materiál striešky
luci1012  8. nov 2019
Nestotožnila som sa s ním
Kočík je na pohľad fajn. Má aj zopár dobrých prvkov, ako predĺžiteľná strieška, ľahké menenie polôh a ľahké otáčanie sedadla.

No nestotožnila som sa s ním - rúčka veľmi hrká, nie je pevná. Ťažko reaguje na zmenu smeru, a ešte ťažšie sa ovláda jednou rukou. Strieška je veľmi labilná, keď zafúka silnejší vietor, ohýba ju.

V jeho opise je, že stojí po zložení. To však nie je veľmi pravda, pretože ak sa trochu stočia predné kolesá, kočík padá.
  • Otočné sedadlo v smere a proti smeru jazdy
  • Ľahké menenie polôh chrbátika
  • Predlžitelna strieška
  • Veľký nákupný košík
  • Prateľné všetky časti
  • Od výroby hrkajuca rúčka
  • Neobratný
monikakinom  10. sep 2019
Kocik je super v pomere cena-kvalita-dizajn
Lahky, pekny, skladny, pohodlny MESTSKY kocik na hladky rovny povrch. Pisu, ze zvlada lahky teren. Nezvlada ziadny teren. Mala som retro kocik Roan Emma a este mame sportovy Baby Jogger Summit X3.

Necham si ho urcite k druhemu dietatu. Posobi oproti inym kocikom akoby rozheganym dojmom - ale drzi, nie je povoleny. Ma kombinaciu troch veci, ktory ziadny iny kocik nemal (jun 2019). A to extra predlznena strieska, co v lete ocenite. Poloha do UPLNEHO lahu. A - moznost otacat v smere/protismere jazdy. My sme isli do neho vo veku 5 mesiacov, kedy este syn nesedel. A chcela som s nim mat interakciu, vsak bol malinky. Teraz, ked ma 8, uz sedi, ale stale ho mam otoceneho na seba 😂

Kocik je super v pomere cena-kvalita-dizajn. Za mna 9/10.
mummyza  19. aug 2019
Celkom ľahký športový kočík
Celkom ľahký športový kočík. Pre väčšie deti malý. Pri ťažšej taške sa nám prevrátil aj s malým.
  • Ľahký
  • Spratný
  • Malý pre väčšie deti
  • Časom trošku vŕzga
  • Prevrátil sa nám pri ťažšej taške aj s dieťaťom
romcaill  28. jún 2019
Som nadmieru spokojná
S kočíkom som nadmieru spokojná.
  • otočný do oboch strán
  • dá sa dať do úplného ľahu
  • ľahká manipulácia
  • je ľahký
  • pekný dizajn
  • vhodný aj do ťažšieho terénu
  • veľká strieška
  • veľký košík
  • vyššia cena
atothova  17. máj 2019
V danej cenovej relacii ozaj nie je co vytknut
Hladala som jednoduchy, lahky a skladny kocik, idealne trojkombinaciu. Balios S bola laska na prvy pohlad - splna vsetko, co potrebujem. Myslim, ze v danej cenovej relacii ozaj nie je co vytknut.
  • Jednoduchy dizajn
  • Rozumna cena
  • Skladnost celkova aj jednotlivych dielov - hlboky aj sportova cast sa daju krasne zlozit a nezaberaju miesto, kym vyuzivate druhu cast
  • Skladanie jednou rukou
  • Lahko sa s nim manevruje (aj jednorucne)
  • Dlha strieska
  • Bezpecne vajicko sucastou trojkombinacie
  • Bezudrzbove kolesa
  • Odpruzenie
  • Dlha vanicka
  • Tenka strieska - ale neprefuka, takze az tak mi to neprekaza
  • Predne kolesa hrkotali pri prejazde nerovnym terenom - nalepili sme medzi ne a konstrukciu tesnenie a problem je vyrieseny
  • Drziak na napoje sa pripevnuje z vonkajsej strany a pri skladani ho treba dat dole
  • Bez prislusenstva
  • Tazsi prejazd v hlbokom snehu - asi ako vacsina kocikov
1 človek považuje za užitočné
weronika411  15. máj 2019
Má viac výhod ako nevýhod
Dobrý kočík za fajn cenu. Má viac výhod ako nevýhod, takže som spokojná.
  • Ovládanie
  • Dlhá strieška
  • Vzhľadovo pekný
  • Cena
  • Ľahký kočík
  • Skladanie
  • Polohovanie
  • Hrkotanie
nikuuska143  8. máj 2019
Na moje prekvapenie kočík nemá nejaký veľký problém prejsť ťažší terén
Kočík hodnotím po zhruba deväťmesačnom užívaní. Kúpila som ho ešte ako tehotná a skúšala najprv športovú časť so staršou dcérou. Športová časť je celkovo taká stredná cesta. Ako klasické kombinácie - nič veľké. Do 2 rokov cca by sa dieťa určite zmestilo. V lete. V zime si to neviem predstaviť. Neskôr sme do kúpili vajíčko a vaničku pre malé bábätko, ktore prišlo na svet v zime.

Na moje prekvapenie kočík nemá nejaký veľký problém prejsť ťažší terén. Kolieska nehrkotajú, ako som veľa čítala, len sú predné penové - tak je to trocha na nich vidieť. Dalo sa to čakať. Vanička je celkom dlhá, no úzka. Strieška je dosť krátka - tá vymoženosť siltu je trocha zbytočná. Celkovo je to ale ľahký kočík.

Treba prísť na ten správny hmat ako ho zložiť. Prvé pokusy boli dosť o nervy 🙂
  • Ľahký kočík
  • Dizajnovo pekný
  • Dostupnosť príslušenstva
  • Ľahká manipulácia
  • Veľký košík
  • Krátka strieska na vaničke (na športovej časti je super)
  • Predné penové kolieska
  • Úzka vanička
kddd  20. apr 2019
Slabý
Slabý kočík - nejazdilo sa s ním dobre, klepotali predné kolesá. Strieška bola tenká a veľmi ohybná.
  • Pekný kočík
  • Cenová dostupnosť
  • Slabá strieška
  • Kolieska klepotajú
  • Je to skôr hrkálka
nika8491  9. apr 2019
Napriek vsetkym nedostatkom aj tak poviem, ze je super, lebo ide ozaj sam
Balios S som kupovala po kociku Joolz Geo. Na prvej jazde mi skoro mala vyletela z kocika, lebo je na pocit ovela lahsi ako Geo. Manevruje sa jednou rukou uplne super.

Moja mala ma 10m a je v nom uplne v pohode. V zime sme boli s fusakom od ED a tiez super.

Od skladania som cakala viac, ale uz som konecne prisla na to, ako ho zlozit. Zabera ale, podla mna, aj tak dost miesta.

Mame ho od novembra 2018 (recenziu pisem april 2019), predne hrkotave kolesa priatel vystuzil tesnenim na hadicu a uz nehrkaju.

Dost vrzga, tak so sebou nosim sprej na mazanie a potom je to ok. Ale napriek vsetkym nedostatkom aj tak poviem, ze je super, lebo ide ozaj sam. 😉
  • Vaha
  • Ovladanie jednou rukou
  • Otacanie sedadla v protismere aj v smere jazdy
  • Pasuje nan strieska od Bugaboo Donkey2
  • Vrzga
  • Kolesa hrkaju
  • Strieska je tenka
  • Penova rukovat
  • Skladanie
  • Zabera v aute dost miesta
Jeden z lahsich kocikov, ak potrebujete nosit po schodoch
Vanicka 78 - 80 cm - jedna z najdlhsich. Je zateplena a ma odopinatelne pratelne vnutro. Jednoduche skladanie a rozkladanie kocika. Odpruzene su vsetky 4 kolesa. Priestranny nakupny kosik - nosnost az 5kg. Dobre regulovatelne madlo pre vysokych ludi. Odolna latka a kvalitny ram. Jeden z lahsich kocikov, ak potrebujete nosit po schodoch. Sportova verzia ma perfektnu strechu.

Negativom je uzka vanicka a fakt, ze plastenka pasuje len na sportovu verziu.

Odporucam dokupit Cybex fusak - velmi teply, a Cybex prebalovaciu tasku - je velmi prakticka, aj s podlozkou.
qwestinka  11. jan 2019
Super kočík s vaničkou za dobrú cenu
Super kočík s vaničkou Cot S za dobrú cenu. A sedí na neho vajíčko s adaptérom Kiddy Evoluna I-size /super vajíčko s polohou v ľahu/. Športiak zatiaľ nevyužívam, ale je vcelku dobre skladný do kufra, ktorý nie je veľký.
lissi127  20. nov 2018
Za nás jednotka
Maximálna spokojnosť. Jednoduché skladanie, šetrí miesto. Za nás jednotka (oproti Camarelu)!
natalianm  15. okt 2018
Labilna konstrukcia
Konstrukcia kocika je velmi labilna, ale za to hodnotim velmi dobre predlzenu striesku. Rukovat je tiez labilna - ma velku volu (to posuvanie) a tym padom vsetko hrkoce. Aj po horsom terene kocik hrkotal... Kolieska ma skor take penove pogumovane a teda zapichuju sa do nich kamienky, ale to asi do vacsiny kocikov.
  • predlzena strieska
  • odpruzenie
  • velky kosik
  • konstrukcia nie je dostatocne pevna
  • kolieska su penove pogumovane - zapichuju sa kamienky
bobobaba  5. okt 2018
Velka spokojnost
Velka spokojnost. Hladala som lahky, spratny, obratny a odpruzeny kocik. Vsetko splnene. Treba premazavat kolieska - potom ide uzasne lahucko, aj ked sa potrebujem otocit v malych priestoroch. Hned na zaciatku nas prekvapila tenka latka, ktora sa nam pri oskreti o stenu trosku natrhla na mieste, kde je napnuta na konstrukcii. A to sa vazne o stenu len jemne obtrela. Takze opatrne s osuchovanim a malo by to byt v pohode.
  • lahky
  • skladny
  • odpruzeny
  • vyborne ovladatelny
  • tenka latka, ktora az tak dobre netieni
  • treba chytit grif na skladanie
suzanita1  16. aug 2018
Výborný kočík, ktorého váhu pri kočíkovaní vôbec necítiť
Výborný kočík, ktorého váhu pri kočíkovaní vôbec necítiť! Podľa mňa vhodnejší na jar/ leto/ jeseň pre jeho plytké sedenie a tenšiu striešku. Inak je kočík mäkkučký, výborne sa s ním jazdí, bol s nami dokonca v Tatrách 🙂
  • pri kočíkovaní necítiť jeho hmotnosť
  • obojsmerný
  • obrovská strieška
  • dizajnovo veľmi pekný
  • malý po zložení
  • ohybná a tenká strieška
  • plytké sedenie
  • menšia sedačka
  • na skladanie treba mať grif
  • nešťastne urobené pásy pri plieckach/hlavičke dieťatka
slavica09  15. júl 2018
Oproti Balios M neporovnateľný
Super kočík, oproti Balios M neporovnateľný.
  • Ľahký
  • Super je
  • Skladanie ide tažšie
linda77  11. júl 2018
Vo svojej cenovej kategorii asi najlepsi
Pre mna z troch kocikov za 9 mesiacov vo svojej cenovej kategorii asi najlepsi. Super odpruzenie, lahko sa otaca. Kolieska fajn. Trosku tazsie sa sklada, no ked na to pridete da sa to zvladnut. Tiez sa sklada v celku.
  • Odpruzenie
  • Skladanie
  • Polohovanie opierky - dietatko lezi rovno
  • Super strieska
  • Trosku tazsie sa sklada
  • Cierna farba - vsetko na nej vidno. Zatial mame kratko - uvidime, ako to bude s materialom, ci nevybledne
  • Na strieske sa okienko neda nicim prichytit
zamivana  19. jún 2018
Je tichučký, jazdí takmer sám
Na skladanie treba chytiť správny grif, ale inak sa skladá úplne super. Je tichučký, jazdí takmer sám, úžasná XXL strieška. Vhodný aj do nie príliš náročného terénu, ktorý zvláda lepšie ako hlboké praskliny na chodníkoch 😃
  • Reverzná sedacia časť
  • Odpružené všetky 4 kolesá
  • Tichý
  • Ľahký
  • Skladný
  • Samostatne stojaci
  • XXL strieška
  • Ľahko skladateľný
  • Kompaktný (bez problémov sa vojde do výťahu aj v polohe ležmo)
  • Polohovateľný chrbátik aj nožičky
  • 5bodový bezpečnostný pás
  • Ľahká manipulácia
  • Veľký nákupný košík
  • Vhodný i pre veľmi vysokých ľudí
  • Vhodný pre menšie detičky
  • Skladanie jednou rukou som trénovala každý večer viac než týždeň
  • Detské madlo je ďaleko
tiumen  14. jún 2018
Aj napriek pár nedostatkom najlepší kočík, aký som mala
Pre mňa najlepší kočík, aký som mala (aj napriek pár nedostatkom). Dcéra sa v ňom začala voziť ešte keď nesedela - aj v úplnom ľahu mala výhľad naokolo.V Britaxe Go Big by nevidela nič. Momentálne má takmer 8m a sedí sa jej v ňom dobre, nezošuchuje sa.

Je ľahký, odpružený, skladný s veľkou strechou - ale tá nie je úplne pevná a zimu si s ňou neviem predstaviť, ale to sa dá vyriešiť kúpením striešky Bugaboo 😉

Podložka je akoby dvojito pripevnená nad ramienkami, takže nemá šancu sa zošuchovať. Je to však pracné, kedže sa musia celé popruhy dať dole (takže rovnako to bude aj fusakom - bude držať po pripnutí popruhmi).

Pre mňa super kočík za super cenu ☺
  • Skladný
  • Odpružený
  • Veľká strecha
  • Pekný (pre mňa 😁)
  • Otočná sedačka
  • Zasekánie sedačky o košík pri rozkladaní
  • Mäkká strecha
  • Okienku chýba nejaký magnet/suchý zips na zatváranie
kristina0909  2. jún 2018
Cítiť, že je to kočík nižšej triedy
Bolo cítiť, že je to kočík nižšej triedy. Podvozok bol skvelý - ľahký, parádne odpružený - myslím, že celkom šikovný. Sedák bol dosť malý a úzky, nebol veľmi vystužený. Myslím, že pre dieťatko to nebolo veľmi komfortné - synček mi tam nechcel sedieť. V zime sa tam šmýkal fusak, nedržal pekne.
  • Madlo s kĺbom
  • Odpruženie
  • Váha - kočík nebol ťažký
  • Predĺžená strieška
  • Malá sedačka
  • Za mňa nedostatočný komfort pre dieťa
  • Podložka, fusak - všetko sa v ňom zosúvalo dole
  • Len 3bodové pásy
Kocik som objednala, vyskusala a vratila
Kocik som objednala, vyskusala a vratila. Napriek mnohym plusom je pre mna velkym minusom vysoka vaha kocika vyse 11 kg, kedze v dome nemame vytah. Tiez som sa poriadne natrapila s ruckou pri skladani kocika, ale mozno to len vyzaduje prax. Este spomeniem ze som mala farbu rebel red a s v skutocnosti nie je taka vyrazna ako na obrazku.
  • dizajn
  • skvela ovladatelnost
  • velke kolesa
  • je vhodny do terenu
  • nastavitelna rucka aj pre velmi vysokych rodicov
  • priestranny kosik
  • nastavenie opierky dietata jednou rukou do 3 poloh
  • xxl strieska s priehladom na dieta
  • moznost sedenia dietata v smere aj proti smeru jazdy
  • obtiazne skladanie kocika
  • vysoka vaha
  • plastova konstrukcia
zuzankatesa  20. apr 2018
Milujeme ho
Skvelý dizajn, ľahko ovládateľný, pre bábo veľmi pohodlný. Milujeme ho 😍😍😍
  • Dizajn
  • Ľahké ovládanie
  • Super strieška
Tento kočiarik zvláda všetky moje požiadavky
Odporúčam všetkými 10. Hľadala som kočiarik, ktorý sa ľahko ovláda pri jazde, a taktiež, aby nebol ťažký a aby zvládol jazdu aj v horšom teréne. Tento kočiarik zvláda všetky moje požiadavky.
  • neuveritelna ľahké ovládanie kočiarika pri jazde
  • hmotnosť kočiarika
  • skladanie kočiarika jednou rukou
  • cena kočiarika
  • výber farieb
lenuska1lele  3. mar 2018
😀
😀
  • krásny dizajn
  • odpružený
  • úplný ľah
  • polohovanie nôh
  • nákupný košík celkom veľký
  • zasekáva sa skladanie, asi to treba "rozbehať"