Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
Hodnotenia

Roan Bass Soft

7.6
8
Bola som max. spokojna, preto som si ho nechala aj pre druheho drobca
recenziu napísala bajka8729.12.2020
Vysoky, velka vanicka, odpruzeny, dobre skladatelny. Bola som max. spokojna, preto som si ho nechala aj pre druheho drobca.
7
Neurazí, no nabudúce by som volila už asi iný
recenziu napísala zuzka1_zuzka123.7.2020
  • Veľká vanička
  • Veľa doplnkov (pláštenka, sieťka, deka...)
  • Veľké kolieska
  • Dostatočný úložný priestor
  • Dosť vŕzga (muž ho musí namazať občas)
  • Svojou veľkosťou nie je extra spratný
  • Športová časť kvôli tomu asi ostane nevyužitá
Super veľký pre tie, ktoré sú vyššie, veľká vanička aj na zimu... Neurazí, no nabudúce by som volila už asi iný.
6
Druhýkrát by sme nekúpili
recenziu napísala ivanasp16.5.2020
  • velká vanička, super na zimu
  • eko koža sa ľahko udržiava
  • nafukovacie kolesá
  • prešiel aj horší terén
  • ťažký
  • vŕzga
  • po zložení je dosť veľký
  • vanička sa na konštrukcii kýve
  • vanička naklonená hlavou dole
Priemerný, ale druhýkrát by sme nekúpili 🙂
6
Mal svoje prednosti, ale bol velmi velky tazky a rychlo sa rozvrzgal
recenziu napísala hanka_b_1513.6.2019
  • Ekokoza sa dobre cistila
  • Zvladol aj zasnezene chodniky a narocny teren
  • Nafukovacie kolieska nebolo treba dofukovat a defektu sme sa vyhli
  • Velka vanicka moze byt vyhodou pre vacsie deti
  • Bohate prislusenstvo - plastenka, nanozniky, deka, taska v dobrej cene
  • Velky a tazky
  • Velmi rychlo sa rozvrzgal
  • Vanicka sa akoby hojdala na konstrukcii - nedrzala pevne a bola prepadnuta tak, ze dieta malo hlavu nizsie ako nohy
  • Obrovska, nespratna sportova cast ostala nevyuzita
Posluzil, ale boli sme radi, ked sme sa ho zbavili. Mal svoje prednosti - najma to, ze zvladol naozaj kazdy teren (aj sneh), ale bol velmi velky tazky a rychlo sa rozvrzgal.
5
Priemerny
recenziu napísala los_andreos31.5.2019
  • Kolesa super do terenu - kedze boli nafukovacie
  • Vyhovovalo mi, ze je kocik vyssi
  • Velmi mi prekazalo, ze behom jedneho mesiaca zacali pukat plastove spoje, a ked dietatko spalo, tak to pukalo a budilo ju to
  • Sportova cast mi zasekovala pri polohovani a zistila som, ze bola kriva tyc vzadu; po oprave uz to bolo ok
  • Co sa tyka udrzby - prevedenie Denim Grey, tak velmi jednoducha, len na sportovej casti stale ucapkane od ruk - velmi neprakticke
Za mna priemerny kocik. Pro druhom dietatku ho nebudem urcite kupovat.
9
Celoodpruzeny, a vanicka ma optimalnu velkost
recenziu napísala viktoria8625.3.2019
  • Kvalitny material
  • Optimalna velkost vsetkych vrchnych komponentov (vanicka, sportova cast, vajicko)
  • Lahky na udrzbu a vzdy vyzera ako novy
  • Ekokoza na slnku nevybledne
  • Vyborne kolieska vhodne na akykolvek teren
  • Pohodlny pre babenko
  • Chce to vacsi kufor (do sedanu ho nenapcham, iba do combi)
Vyborny kocik. Velmi dobry na udrzbu (mam ho v sivej verzii eko-koza) - nespini sa, a ak, tak spinu jednoducho utriem vlhkou handrickou. Kolieska zvladnu akykolvek teren, ci uz po dlazobnych kockach, neupravenom dvore pri novostavbe, alebo na polnej ceste. Je celoodpruzeny a vanicka ma optimalnu velkost, najma v porovnani so super modernymi kociarikmi s malymi vanickami, kde sa uz pomaly trojmesacne babatko nevojde.
2
Budem rada, keď ho predám
recenziu napísala ewushka855.2.2019
  • Hojdenie vaničky
  • Zasekávanie predných kolies
  • Slabá konstrukcia
Nikdy viac... Budem rada, keď ho predám. Slabá konštrukcia, a vanička a športová časť sa mierne hojdajú.
9
Odkladám pre ďalšie
recenziu napísala mari121221.10.2018
  • Veľa miesta
  • Útulný
  • Ľahká manipulácia
  • Po čase aj napriek dobrému terénu vrzga :-/
Jednoducho - odkladám pre ďalšie 😉 Pre mňa napriek modernejším pôsobí pekne, žiadne hebedo, ale je elegantne ľahký a super sa nám vozilo:)
9
Za mňa na výbornú
recenziu napísala liveyourlife15.10.2018
Verzia Roan Bass Eco Leather - výborná voľba! Skvelá údržba a vizuálne krásny kočiarik. Kolesá perfektné, zvládnu aj náročnejší terén. Za mňa na výbornú.
9
Ľahko sa ovláda a zvláda aj náročnejší terén
recenziu napísala roniiik11.5.2018
Kočík v prevedení Ekokoža je fantastická voľba kvôli jednoduchej údržbe (akákoľvek špina sa jednoducho odstráni vlhčeným obrúskom). Ľahko sa ovláda a zvláda aj náročnejší terén ako len mestské chodníky. Má dobré odpruženie a nafukovacie kolieska sú tiež veľkou výhodou.
9
Eko koža bola najlepšia voľba
recenziu napísala sonickamikmik27.4.2018
Tento kočík mám v eko koži, čo bola najlepšia voľba. Odporúčam.
10
Pre bábätko jednoznačne najpohodlnejšia voľba
recenziu napísala evinaz13.3.2018
  • veľký, pohodlný, priestranný
  • fantasticky odpružený (vyslovene sa dá hojdať)
  • veľká rozširovacia strieška na šporťáku
  • komplet výbava v 3-kombinácii
  • veľké terénne kolesá zvládajúce akýkoľvek terén
  • relatívne ťažký
  • v aute v kufri zaberie veľa miesta
Môj najlepší kočík, pre bábätko jednoznačne najpohodlnejšia voľba. Priestor výborný, dizajn kočíka krásny. Tereňák, ktorý zvládne všetko 🙂
6
Keby mám väčšie auto a viac síl, určite by sme pri ňom zostali
recenziu napísala mimi_9210.3.2018
  • Priestranná vanička
  • Kolesá zvládnu každý terén
  • Ťažký
  • Zbytočne veľký
Bol to náš prvý kočík. Bola som s ním nadmieru spokojná. Keby mám väčšie auto a viac síl na každodenné nakladanie a vykladanie z auta a skladanie konštrukcie, určite by sme pri ňom zostali.
10
Spokojnosť
recenziu napísala nicky84776.3.2018
  • ľahký
  • dobre ovládateľný
  • pekný
  • veľa príslušenstva
  • žiadne
Spokojnosť 🙂
8
7 a pol mesiaca a stále sa zmestí do vaničky
recenziu napísala mana1734.3.2018
  • Pekný vzhľad
  • Vajíčko ťažké ako kôň
  • Kočík vŕzga
Môj Jozko má už 7 a pol mesiaca a stále sa zmestí do vaničky 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽
9
Maximálna spokojnosť čo sa týka kvality, ale aj dizajnu
recenziu napísala angie_l2.3.2018
  • Kvalita a dizajn
Pre mňa najlepší kočík, aký som mohla vybrať. Maximálna spokojnosť čo sa týka kvality, ale aj dizajnu. Mám 3 kombináciu, uvidíme ako športová časť (tú nemám ešte vyskúšanu, aj keď vyzerá super), ale zatiaľ som naozaj veľmi spokojná. Mám ho v hnedej koženej farbe.
7
Pohodlné tlačenie aj pre vysoké mamičky
recenziu napísala nitablack2.3.2018
  • - stabilný
  • - pohodlný
  • - ľahko ovladateľný
  • - veľke kolesá (prakticky v snehu a na nerovnom terene)
  • - ťažká konštrukcia
  • - obtiažne nakladanie a vykladanie z auta a do auta
  • - zaberá veľa miesta
Kupili sme si verziu v koži. Naš maly však nechcel byť v hlbokej vaničke, tak sme ju moc nevyužili. Snáď pri druhom. Športovú verziu vsak mal malý rád. Je to vyšší kocik, teda pohodlné tlačenie aj pre vysoké mamičky.