Hodnotenia Valco Baby Snap 4 Trend

  27 hodnotení
Fotky z užívateľských recenzií:
Najnovšie hodnotenia
kharisma  3. jún 2024 Overená recenzia
Bez ujmy a nami absolvoval aj piesočnatú pláž
Skvele ovladanie aj jednou rukou, skladny a lahky. Velky priestor pre dieta, odvezie aj lenivych stvorrocnych alebo uchodeneho starsieho surodenca 😁 velka strieska ochrani pred ostrym slnkom a po sklopeni sedadla (ktore sa da sklopit do takmer vodorovnej polohy) poskytuje dokonale sukromie na spanok. Zvladne aj narocnejsi teren, ako je napr. lesna cesticka, uspesne a bez ujmy s nami absolvoval dokonca aj piesocnatu plaz.
  • Jednoduche ovladanie a skladanie
  • Spratnost a nizka hmotnost
  • Velky priestor pre dieta
  • Dlha opierka na nohy
  • Kvalitne spracovanie
  • Sedadlo sa neda otacat do oboch smerov
20 fotiek
lilu20  28. máj 2024
Za mňa najlepší športový kočík
Za mňa určite najlepší športovy kočík a to som ich mala už veľa. Rada som skúšala nové. Tento som si kúpila pri 3. synčekovi a už som nemenila .Priestranný, spratny, ľahko sa ovláda a zvlada terén.
  • Priestranný
  • Spratný
  • Ľahko sa ovláda
  • Zvládne terén
17 fotiek
miruska2399  18. apr 2024
Úžasný športový kočík
Uzasny sportovy kocik,priestranny prejde teren...najskor sme ns skusku kupili pouzity a kedze sa nam velmi pacil tak sme sa rozhodli pouzity predat a kupili sme aj s moju maminu novy v tej istej farbe...
  • Skladny
  • Prejde aj tazsi teren(les,luka,pole),mame odskusane
  • Fajn cena
  • Zmesti sa doň aj 4r dieťa s velkostou 104 a ma vela priestoru
  • Dlha strieska skoro az po nohy
  • Polohovanie noh
  • Vacsie dieta si ma kde vylozit nozicky ked sedi
  • Vyklapacie madlo
  • Kozenne potahy sa daju pri poskodeni kupit
  • Da sa dokupit vanicka a adaptery a sluzi ako 2-3kombi
  • Velke kolesa
  • Zmesti sa medzi palubovku a sedacku
  • Pas na zavesenie cez plece ked je zlozeny
  • Da sa dokupit pultik
  • Mali sme aj penove aj nafukovacie ale penove kolesa su hrozne,mensie a po par razoch vyzeraju katastrofalne
  • Vie vyblednut
9 fotiek
zuzissita  19. mar 2024 Overená recenzia
Vynikajúci kočík aj pre väčšie deti
Vynikajúci kočík aj pre väčšie deti.
  • Ľahko ovládateľný
  • dostatok miesta pre váčšie dieťa
  • veľmi lahko skladateľný
5 fotiek
sismaruska  6. feb 2024
Boli sme veľmi spokojní
Super ľahký a zároveň pevný a priestranný kočík. Prejde každý terén. Sedacia časť ide do úplného sedu aj ľahu. Veľká strieška s okienkom. Boli sme veľmi spokojní.
  • Ľahký
  • Pevný
  • Priestranný
  • Ide do úplného ľahu
  • Veľká strieška
6 fotiek
lukamka  7. jan 2024
Za mňa najlepšia verzia športového kočíka
za mňa najlepšia verzia śportoveho kočíka, ľahučký, skladny, jednou rukou ovládateľný, ide tak ľahučko, že som uspavala hlavne na korčuliach 🙂
rovnako jednou rukou ho zlozite a rozložíte, lebo veď v tej druhej je vždy dieťa 🤭
odcenujem viacbodovu striešku a možnosť klopit do uplneho lahu 👌
  • design
  • ľahká konštrukcia
  • ľahké ovládanie
  • denim časom bledne, ale aj svetlejší je stále pekný
3 fotky
martan24  28. nov 2023
Odveziete v ňom aj väčšie dieťa
S kocikom som bola velmi spokojna. Je lahky, dobre ovladatelny a odveziete v nom aj vacsie dieta, cize je dost priestranny.
  • Lahky
  • Priestranny
4 fotky
Kočík môžte odniesť na ramene ako tašku
Ľahký, vysoká nosnosť, má popruhy na nosenie na ramene, veľký "nákupný" košík, predĺžená strieška, úplný ľah, ľahká manipulácia s kočíkom, rýchlo sa rozkladá
  • ľahký
  • vysoká nosnosť
  • popruhy na nosenie na ramene
  • veľký nákupný košík
  • dlhá strieška
  • úplný ľah
  • ľahká manipulácia
  • rýchlo sa rozkladá
3 fotky
mimi_tami  3. okt 2023 Overená recenzia
Ponúka všetko čo dieťa potrebuje a mama ocení
Veľká spokojnosť s týmto kočíkom, vrelo odporúčam maminám, ktoré obľubujú jednoducho ovládateľné veci. Kočík ponúka všetko, čo dieťa potrebuje a mama ocení- dostatok komfortu skrz väčšiu časť na sedenie/ležanie, možnosť sklopiť kočík do úplného ľahu, malé okienko v strieške na možnosť kontroly, malá zispsovacia kapsička na uloženie drobností. Ocenujem ľahkú ale dostatočne pevnú konštrukciu.
  • Ľahký
  • Pevný
  • Jednoducho ovládateľný a skladateľný
  • Možnosť úplného ľahu
  • Predĺžená strieška
  • Kvalitná tkanina
  • Výškovo regulovateľná rukoväť
9 fotiek
Ľahký ale veľmi kvalitný kočík
Najlepší kočík za mňa
Ľahký ale veľmi kvalitný, dá sa ovládať ľahko aj jednou rukou
Dá sa ľahko zložiť a zmestí sa aj do malého auta
Pohodlný pre dieťa keďže má odolne nafukovacie kolieska
Využijete od 8 mesiacov do 3 5 roka, spacia časť je dlhá takže aj 3rocnie dietatko si tam krásne natiahne nožičky
Strieška sa da úplne sklopiť a krásne chráni dietatko aj počas horúcich letných dni prípadne v zime keď je vietor
  • Ľahký ale veľmi kvalitný
  • Dá sa ľahko zložit
  • Pohodlný a priestranny
  • Skvelý na cestovanie
6 fotiek
13janka13  5. sep 2023 Overená recenzia
Spĺňal všetky moje požiadavky
Najlepsi sportovy kocik pre mna. Splnal vsetky moje poziadavky, a teda predlzena strieska, do uplneho lahu, nizka hmotnost, nosnost 22kg, velky spodny kosik, lahka manipulacia s kocikom, lahke skladanie, spratny do auta a samozrejme typ Sport s nafukovacimi kolesami - idealny do kazdeho terenu....
  • Predlzena strieska
  • Nizka hmotnost
  • Nosnost do 22kg
  • Velky spodny kosik
  • Nafukovacie kolesa (pri type Sport)
  • Spratny do auta
  • Zlozenie jednou rukou
  • Lahka manipulacia kocika
  • Tailormade - na kazdom jednom co som po case videla vybledne strieska
10 fotiek
paul1ta  29. máj 2023
Ten náš aktuálne vozí už druhé dieťa a všetko je v poriadku
Naozaj jeden z najľahšie ovladatelnych a skladnych kočíkov. Napriek tomu, že sme reklamovali kvôli opotrebovanemu srobiku na prednom kolese, by som si ho určite kupila znovu a odporucala. Náš aktualne vozí už druhé dieťa a všetko je v poriadku.
  • Ľahko ovládateľný
  • Skladný
  • Aj na veľké a dlhé deti
  • Pre vysokých aj nízkych rodičov
  • Veľký úložný priestor
  • Strieška sa dá sklopiť až k nohám
  • Sieťka za hlavou proti hmyzu
  • Rýchlo sa ošúpe koženka
zuzu_kyblik  22. feb 2023
Za mňa perfektný kočík
Za mna perfektny kocik, lahky, dobre sa sklada a v pripade potreby odvezie aj dve deti (3r a 1,5 r) 😅
  • Ľahký
  • Dobre sa skladá
semjanka  8. nov 2022
Veľmi pohodlný a ľahký kočík
Velmi dobry, pohodlny a hlavne lahky kocik.
Jednoduche skladanie i rozkladanie.
Vyborna nosnost, odvezie aj dve deti naraz 😁.
Sportova verzia ma odolne nafukovacie kolesa vhodno aj do horsieho terenu. Lahke ovladanie aj jednou rukou.
  • Lahky
  • Nafukovacie kolieska
  • Vysoka nosnost
  • Pevny
  • Lahke skladanie / rozkladanie
  • Lahke ovladanie
  • XXL strieska
  • Polohovanie opierky popruhmi
paulina61  6. sep 2022 Overená recenzia
Kočík odporúčam na cestovanie
Skvelý kocik do každého terénu a povedala by som že verzia s nenafukovacimi kolesami je praktickejšia ľahšia a rovnako prejde každý terén .úžasná strecha prekryje cele dieťa nosnosť je super 20kg.skvelá je aj možnosť zavesiť si kocik cez rameno ako kabelku .určite odporúčam na cestovanie ale aj na bežne používanie v kufri zaberie malo miesta .
  • Praktický
  • Prejde každý terén
  • Strecha
  • Nosnosť
  • Možnosť zavesiť si kočík cez rameno
2 fotky
tetianataras  3. aug 2022
Odporúčam
Najlepsi aky som mala a skusala... odporucam.
puska36  24. jún 2022
Za mňa Top kočík
Super kočík,ľahký,super materiál,skladný,veľa miesta,veľká strieška za mňa top
  • Ľahký
  • Skladný
  • Do každeho terénu
  • Žiadne
happy777  5. apr 2022
V pohode ho zdvihnem aj so sediacim dieťaťom
Ľahký, dobre ovládateľný, zdvihnem v pohode aj s dieťaťom sediacim v kočíku 😂 akurat nevyhoda je, ze ked mam na nom zavesenú tašku, a malinka spinka, že je kocik v polohe ľahu, tak staci malo a je schopný sa prekotit.... Inak sa da zlozit aj jednou rukou ,zaberie malo miesta.... Dlhá strieška je perfektný bonus, sieťka, nakukacie okienko a 5 bodove zapinanie takisto. 🙂
  • Váha
  • Možnosť predĺžiť striešku na maximum
  • Zaberie malo miesta
  • Vrecko na drobnosti ako sú kľúče,mobil, peňaženka vzadu na strieške
  • Ľahko sa prekoti
jarmilacerna  24. okt 2019
Keby sa neprekáca a mal by väčší kôš, bol by top z topov
Super kočík. Keby sa neprekáca a mal by väčší kôš, bol by top z topov.
bobula46  26. júl 2019
  
 Podrobná recenzia
Veľmi dobre sa s ním manipuluje
Kočík sme začali používať, keď mal syn rok. Veľmi dobre sa s ním manipuluje. Extra veľký košík naše nákupy hravo zvládne. Syn v ňom rád spinká, a keďže ide do úplného ľahu, rád si pospí aj na bruchu. Extra veľká strieška je tiež výborná, materiál sa dá ľahko očistiť. Určite budem ešte dokupovať nafukovacie kolesá, keďže často chodíme aj do terénu a hoci to zvládneme aj s týmito kolesami, chcem, aby mal syn komfortnejšiu jazdu, keďže to s ním trochu natriasa.

Jediné mínus vidím v tom, že rúčka sa dá polohovať len do troch polôh, čiže deťom ho voziť dať nemôžete (myslím tým menším). Predné kolieska, keď nie je zaťažený košík, hrkajú po nerovnostiach, a teda rúčka tým že nie je pevná, ale dá sa meniť výška, začne po čase trošku vrzgať - ale to len v určitých polohách.

Kočík je vhodný do konca kočíkovacieho obdobia. Na výlete sme kočík požičiavali aj 3,5ročnému a v pohode kočík vydržal.
  • Extra dlhá strieška
  • Veľký nákupný košík, ktorý zvládne veľký nákup (nosnosť je písaná 4kg, ale zvládne podstatne viac, dovolím si tvrdiť aj raz toľko)
  • Nosnosť kočíka je 25kg, čiže aj pre väčšie deti
  • Veľká ložná plocha na spanie, dá sa spať aj na brušku
  • Sieťka vzadu, hoci my ju používame málo
  • Rodičovské okienko
  • Praktický malý úložný priestor na drobnosti v zadnej časti
  • Polohovanie rúčky
  • Možnosť vymeniť kolesá za nafukovacie
  • Možnosť dokúpiť pláštenku, nánožník a mnoho iného - ale len cez originál stránku
  • Chýbajú mi reflexné prvky, ale dá sa kúpiť reflexná páska a nalepiť na niektoré časti
  • Rúčka začala pri častom používaní hore dolu vŕzgať (manžel vysoký, ja nižšia - takže každý deň)
  • Keď nie sú zaťažené predné kolieska, tak na chodníku hrkajú
  • Kočík je bez príslušenstva, všetko treba dokúpiť
1 človek považuje za užitočné
katrin21  4. jan 2019
Najlepsi aky som mala a skusala
Najlepsi aky som mala a skusala... odporucam.
1 človek považuje za užitočné
racica12  3. sep 2018
Výborný kočík
Chýba jedine otáčanie do oboch smerov a polohovateľná rukoväť. Najbližšie pôjdeme do "ultra" verzie 😉 Inak výborný kočík, ľahučký a zároveň stabilný, žiadna hrkálka. Dostatočne dlhá strieška, možnosti vetrania oceníte najmä počas horúceho leta.
1 človek považuje za užitočné
nalia  13. aug 2018
Vyborny kocik
Vyborny kocik. Maly, spratny, lahky, uzasne sa sklada do auta a z auta. V porovnani s Bugaboo Cameleon 2, ktory som mala predtym, ma lepsie jazdne vlastnosti - najma po strku, piesku, rozbitom chodniku atd. Jedine minus je, ze viac sa mi paci korytkove sedenie, nez taketo 'sklapacie'. Ked v nom dieta spi, vala ho do boku.
  • Nizka vaha
  • Uzasne skladanie do auta
  • XXL strieska
  • Material
  • Nastavitelna rucka pre vysokych rodicov
  • Telicko dietatka nie je tak fixovane, ako pri korytkovom sedeni
  • Nie je odpruzeny, takze na terene dieta trochu natriasa
1 človek považuje za užitočné
legova  6. jún 2018
Veľká spokojnosť
Rýchlo skladný, vojde sa doň veľa vecí. Veľká spokojnosť 👍
domichrumi  29. máj 2018
Keďže veľa cestujeme, je pre nás dokonalý
Ľahko zložiteľný aj rozložiteľný. Keďže veľa cestujeme, tak je pre nás úplne dokonalý. Je ľahký, skladný, v kufri zaberie minimum miesta. Penové kolieska sú tiež super aj keď som sa ich sprvu bála. Čo sa týka farby - je perfektná, strieška je s maximálnym krytím, dokonca aj v ľahu krásne tieni dieťatku 👌 Za mňa veľká spokojnosť.
  • Ľahký
  • Skladný
  • Ľahko zložiteľný
  • Neodpružený a na zložitý terén ťažko manévrovateľný
tereskah  20. mar 2018
Vláčim v ňom neskutočné množstvo nákupov
Za mňa veľká spokojnosť, avšak vadí mi vzadu tá taška a že je tam len sieťka v zime mi príde, že tam môže nafúkať. Vláčim v ňom neskutočné množstvo nákupov, na strieške balíky z pošty... Za mňa super kočík. Ak by som menila, čo neplánujem, tak len keby ma omrzel. Ale asi aj tak by som si ho nechala a dokúpila jeden na striedanie. Je super ľahký, spratný, v aute zaberá naozaj málo miesta.
  • Váha
  • Materiál
  • Nákupný košík
  • Veľká strieška
  • Zadná sieťka pri taške
littletrouble  4. mar 2018
Konečne ideálny kočík
Po Concorde Neo a Stokke Xplory V4 konečne ideálny kočík. Ľahučký, spratný, zaberá málo miesta v kufri auta, nehrká, nevŕzga, v nových farbách dobre vyzerá. A hlavne tá cena. Za mňa 10/10.
  • Ľahký
  • Spratný
  • Ľahko sa skladá
  • Zaberá málo miesta v kufri auta
  • Nevŕzga a nehrká
  • Cena
  • Na rozdiel od kočíkov kde sa platí za značku nad 1000 EUR nič