Babylove Bio ovsená kaša s kozím mliekom jablko - jahody, 200 g
babylove Bio ovsená kaša s kozím mliekom jablko - jahody, 200 g je chutná a vyvážená kaša pre bábätká od ukončeného 5. mesiaca.
Kombinuje prirodzené benefity kozieho mlieka s jemnou ovocnou chuťou jabĺk a jahôd, vďaka čomu ponúka deťmi obľúbenú chuť. Kaša je vyrobená zo starostlivo vybraných surovín v bio kvalite a neobsahuje žiadne pridané arómy. Jej príprava je veľmi jednoduchá a rýchla – stačí pridať prevarenú vodu.
Kde kúpim babylove Bio ovsenú kašu s kozím mliekom jablko - jahody, 200 g?
Hodnotenia a skúsenosti s babylove Bio ovsenou kašou s kozím mliekom jablko - jahody, 200 g
Máš skúsenosť s babylove Bio ovsenou kašou s kozím mliekom jablko - jahody, 200 g?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Jednoduchá a zároveň dobrá zdravá voľba pre deti
Táto bio ovsena kaša s kozím mliekom je super.
Táto bio ovsena kaša s kozím mliekom je super. Je chutná, má jemnú ovocnú príchuť, dobre sa rozmiešava, nerobia sa hrčky. Deťom veľmi chutí. Stačí zaliať horúcou vodou , rozmiešať a hotovo. Je to bio kvalita, bez pridaných arom. Určite ju malému kúpim a odporúčam všetkým ♥️.
- Bio kvalita
- Chutná
- Nerobia sa hrudky
- Príjemná ovocná vôňa
Skvelá zdravá ovsená kaša
Kaša nás obe s dcérkou prekvapila príjemnou chuťou, napriek tomu, že je s kozím mliekom. Je chutná, kombinácia ovocia je perfektná a je rýchla na prípravu. Hotová kaša je bez hrudiek v dobrej konzistencii a naša 7mes. dcérka ju takmer vždy celú zje.
- chuť
- rýchla príprava
- dobrá konzistencia bez hrudiek
- vyrobená z bio surovín bez pridaných aróm
Veľmi jemná chuť
Chuť je jemná, prirodzené ovocná, nie sladká
Túto kašu sme doma zaradili medzi obľúbené večerné jedlá. Príprava je rýchla a jednoduchá čo je praktické ak je dieťa veľmi hladné.
Konzistencia je po rozmiešaní pekne krémová a bez hrudiek. Chuť je jemná, prirodzené ovocná, nie sladká. Táto kombinácia je veľmi zaujímavá ale u nás veľmi prijateľná. Do teraz žiadnu neakceptoval. Plusom je Bio zloženie a to, že zasýti na dlhší čas.
- Bio zloženie
- Skvelá chuť
- Rýchla príprava
- Žiadne hrudky
Príjemná vôňa
Kašu sme testovali, malému som ju ponúkla štyrikrát. Stále sa dobre rozmiešala, neostávali hrudky. Vôňa lyo jahôd bola naozaj príjemná. Avšak chuťovo u môjho maleho veľmi neobstála a neradim ju k obľúbeným. Oveľa radšej ma čisté kaše bez prichute z rovnakej značky :-)
- Super vôňa
- Dobre sa rozmiešava
- Zaujímavá kombinácia
- U môjho syna chuťovo neobstála 😁 Inak nemám žiadne nedostatky.
V celku dobrá chuť
1 človek považuje za užitočné
Super zloženie bez pridaného cukru
Chválim zloženie, žiadne hrudky, super sa zarába
Kaše su u nas olovrant, takze toto nas potesilo tiez velmi. Zial prichut nasej slecne nesadla, zato mlady muz si z radostou dal aj za segru. Chvalim zlozenie, ziadne hrudky, super sa zaraba. Akurat je treba dat trosku viac kase, lebo podla navodu by bola riedka.
Skusime inu prichut, nech si pochuti aj slecinka 🥰
Skusime inu prichut, nech si pochuti aj slecinka 🥰
- Zlozenie
- Ziadne hrudky
- Musite dat na 150ml vody o lyzicku viac prasku, aby nebola riedka
Dobré zloženie, bez pridaného cukru
Toto bola naša prvá skúsenosť s mliečnou kašou a zároveň hneď s kozím mliekom. Po otvorení veľmi príjemná sladšia jahodová vôňa. Ľahká a rýchla príprava kaše, za pár minút hotovo. Chuť je taká plnšia než pri jednodruhových nemliečnych kašiach, dcérke chutila. Dobré zloženie, bez pridaného cukru, nemá takú umelú pachuť ako niektoré kaše mávajú. Keď si ju trošku prisladím sirupom alebo pridám ešte ovocie, chutí aj mne. 😃😊
- Rýchla a ľahká príprava
- Fajn chuť