Babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml
babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml sa dokonale postará o pokožku vášho bábätka! Ošetrujúci krém s obsahom rumančeka, pantenolu a slnečnicového oleja hydratuje a zvláčňuje jemnú a citlivú detskú pokožku. Jemná receptúra chráni pokožku vášho dieťaťa a zanecháva príjemný a hebký pocit na pokožke.
Kde kúpim babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml?
Hodnotenia a skúsenosti s babylove detským krémom na tvár a telo sensitive, 75 ml
Máš skúsenosť s babylove detským krémom na tvár a telo sensitive, 75 ml?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Babylove krém
Prvá pomoc v každom období
Super krém
Tento krém ma veľmi milo prekvapil.
Je ľahký, nádherne vonia, dobre sa rozotiera, vpíja sa do pokožky, vôbec nezanecháva nepríjemný pocit na rukách po krémovaní ako niektoré krémy.
Pokožka je po ňom jemnučká, lesklá, krásne hydratovaná.
Okrem krémovania dcérky si ho veľmi rada ukradnem aj pre seba.
Produkty babylove svojou kvalitou vysoko prevyšujú ich nízku cenu. Preto sú najlepšou voľbou ako pre bábätká, tak aj pre naše peňaženky.
Pokožka je po ňom jemnučká, lesklá, krásne hydratovaná.
Okrem krémovania dcérky si ho veľmi rada ukradnem aj pre seba.
(5 fotiek)
- Jemný
- Ľahký
- Vpíja sa rýchlo
- Nezanecháva mastný pocit na rukách
- Nádherne vonia
- Akurátne balenie
Super krémik
😍
Používali sme iný krém na tváričku, ktorý bol dosť tuhý a zle sa rozotieral. Ale tento určite nakúpime do zásoby. Je veľmi jemnučký, ľahko sa rozotiera a hneď sa vpije. Malý nie je vôbec mastný. Navyše obsahuje rumanček a panthenol, čo je naozaj super. Za nás jednoznačne už len tento krémik😊.
- Hydratuje
- Na citlivú pokožku
- Obsahuje rumanček a panthenol
- Príjemne vonia
Krémik
Páči sa mi balenie, je veľmi pekné a praktické, všade si ho môžeme zobrať. Cenovo dostupné.
- Cenovo dostupné
- Praktické balenie