Detská kozmetika

Každá mamička pristupuje k výberu detskej kozmetiky zodpovedne a dôkladne. Nie je nič jemnejšie a voňavejšie ako detská pokožka. Vedeli ste však, že pokožka novorodenca a dojčaťa je približne 5-krát tenšia ako pokožka dospelého človeka? Preto dbajte o jej starostlivosť a doprajte jej iba to najlepšie. Jemnosť a krehkosť citlivej detskej pokožky si to jednoznačne zaslúži.

Nové v kategórii Detská kozmetika (76)

Viac produktov...

Hodnotenia a skúsenosti s detskou kozmetikou

Máš skúsenosť s detskou kozmetikou?

babylove krém na opaľovanie v tyčinke OF 50+, 20 g

mims_28  10. mar 2025 Overená recenzia

Krém

Kém má praktické kabelkové balenie. Využili sme ho aj teraz, keď bolo slniečko. Je super, že nie je príliš prevoňaný. Má ľahké nanášanie. Veľké plus je, že sa nanáša priamo a človek si zbytočne nezamaže ruky :-) A hlavne OF 50 je top pre malé deti.

mims_28  10. mar 2025 Overená recenzia

Vlhčené obrúsky

Vlhčené obrúsky sú kvalitné a primerane navlhčené. Niektoré iné značky sú buď suché, alebo sú premočené až príliš. Veľká škoda, že zatváranie nie je na plastový uzáver, ale to človek prežije 😃. Využiť sa dajú aj na utretie tváre a nezanechávajú po použití fľaky, ako sa nám stalo pri inej značke. Za mňa sú super a aj cenovo sú dostupné.

babylove krém na opaľovanie v tyčinke OF 50+, 20 g

verra7  10. mar 2025 Overená recenzia

Krém na opaľovanie v tyčinke

Po prečítaní si popisu na tyčinke som zistila, že je vhodný na leto, ale aj na zimu 😉.
Keďže bolo krásne slnečné počasie, využila som ho ja pri kočíkovaní.
Krém je veľmi príjemný, pekne sa vstrebal a vôbec mi nevadilo, že nemá žiadnu vôňu. To ocenia najmä alergici.
Aplikácia v tyčinke je veľká výhoda, pretože nebudete mať mastné ruky.
Teším sa na leto, pretože faktor 50 ma ochráni hlavne pod očami. Tú časť tváre mám vždy najcitlivejšiu a veľká výhoda je, že ho dám do kabelky, nezaberie v nej veľa miesta a môžem sa natrieť hocikedy a hocikde bez toho, aby som si zamastila ruky 😊. Veľmi sa z tohto produktu teším.

babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml

verra7  10. mar 2025 Overená recenzia

Babylove krém

Keďže bolo zimné obdobie a chodili sme každý deň von, bol teto krém otestovaný na 100%, pretože tváričku sme natierali zakaždým. Je veľmi vláčny, nevysušuje pokožku, krásne vonia a je príjemný na dotyk 😊.

nikelca  10. mar 2025 Overená recenzia

Olej pre deti aj rodičov

Skvelá voľba pre každodennú starostlivosť. Olej je bez zbytočnej vône a je tak jemný, že je vhodný na masáž aj obyčajný kúpeľ.

Púder bez zbytočných chemikálií

Skvele sa osvedčil v oblasti plienok a záhybov, ale aj napríklad pod pazuchami.
Je jemný a výborne absorbuje vlhkosť. Má veľmi príjemnú vôňu, ktorá vydrží.

babylove podložky na prebaľovanie, 10 ks

Podložky pre každého rodiča

Sprevádzajú ma všade už od pôrodnice. V prebaľovacej taške nemôžu chýbať. Majú obrovskú savosť, nepretekajú a nedráždia.

babylove detský krém na tvár a telo sensitive, 75 ml

nikelca  10. mar 2025 Overená recenzia

Prvá pomoc v každom období

Prvý krát som ho kúpila pre seba v jedno obzvlášť teplé leto a pomohol hneď na plnej čiare. Odvtedy bol u nás prvou pomocou aj prvou voľbou.

babylove upokojujúca pena do kúpeľa sensitive, 500 ml

Naša najobľúbenejšia pena

Táto pena je u nás stálica. Jemná vôňa, jemné bublinky, jednoducho láska na prvý kúpeľ.

babylove detský šampón sensitive - náhradná náplň, 500 ml

mata0076  8. mar 2025 Overená recenzia

Detský šampón sensitive

Detský šampón sensitive je ideálny na jemnú pokožku bábätka. Oceňujem, že je bez farbív, má jemnú vôňu, pekne hydratuje a obsahuje pantenol.

Olej

Detský olej je vhodný do kúpeľa aj na masáž bábätka. Dobre sa vstrebe. Nedráždi, preto je vhodný na citlivú pokožku bábätka.

Vlhčené utierky

Sú jemné k citlivej pokožke bábätka. Neobsahujú parfémy ani alkohol, ale 99% vody. Sú vhodné na celé telo.

babylove upokojujúca pena do kúpeľa sensitive, 500 ml

Super pena do kúpeľa

Pena do kúpeľa má príjemnú vôňu a prekvapilo ma, že stačí úplne malé množstvo do vody.
Nevysušuje detskú pokožku a po kúpaní sme sladko spinkali.

babylove podložky na prebaľovanie, 10 ks

Super na doma i cesty

Savé podložky sú super na doma, či na cesty, alebo u lekára. Využívame ich aj doma pri našich "katastrofách", aby sme neušpinili prebalovací pult a všetko naokolo.

Prijemne prekvapil

Olejček je úplne bez vône. Dávala som ho do kúpeľa aj starším deťom, nie len bábätku. Vyskúšala som sa s ním po sprche natrieť aj ja a teda musím povedať, že je perfektný v zime vysušenú pokožku :)
Vôbec sme neboli po ňom lepkaví ani mastní.
Bacha ale na vaňu, tá sa šmýkala po kúpeli.

Odporúčam

Tieto vlhčené obrúsky používame od narodenia. Za mňa super, aj keď po pár dňoch mi už prídu doslova suché. Super by bolo možno aj menšie balenie, aby nestihli obschnúť.

Fajn :)

Napriek tomu, že mám tretie dieťatko, som prvýkrát vyskúšala takýto púder. Super skúsenosť, aj keď trošku mi vadilo, že to fúklo aj všade okolo a pri neopatrnom zaobchádzaní ho bolo veľa na jednom mieste 😁.

babylove detský šampón sensitive - náhradná náplň, 500 ml

mims_28  8. mar 2025 Overená recenzia

Šampón

Šampón môžem len odporúčať. Prekvapila penivosť a krásna vôňa. Dieťatko po okúpaní krásne vonia a pokožka je úplne jemnučká na dotyk. Veľkým plusom je, že obsahuje panthenol.

romana128  7. mar 2025 Overená recenzia

Olej

Oleje používame každý deň, na ekzém a potničky. Tento olej je ľahko roztierateľný, dobre sa vstrebáva a nedráždi pokožku.

romana128  7. mar 2025 Overená recenzia

Púder

Púder používame pri prebaľovaní po kúpeli, keď má dieťa zaparenú riťku. Ľahko sa vstrebáva, nedráždi a do rána je po probléme.