Babylove sensitive detský púder, 100 g

babylove sensitive detský púder, 100 g je navrhnutý špeciálne pre citlivú pokožku vášho bábätka. Obsahuje prírodné zložky ako kukuričný škrob, extrakt z nechtíka a bio jojobový olej, ktoré poskytujú ochranu a výživu. Bez parfumov, ideálny pre jemnú a citlivú pokožku. Je 100 % vegánsky a dermatologicky testovaný, čo zaručuje bezpečnosť a kvalitu.

Kde kúpim babylove sensitive detský púder, 100 g?

#test_dm52

Hodnotenia a skúsenosti s babylove sensitive detským púderom, 100 g

Máš skúsenosť s babylove sensitive detským púderom, 100 g?
nikelca  10. mar 2025 Overená recenzia

Púder bez zbytočných chemikálií

Skvele sa osvedčil v oblasti plienok a záhybov, ale aj napríklad pod pazuchami.
Je jemný a výborne absorbuje vlhkosť. Má veľmi príjemnú vôňu, ktorá vydrží.
  • Vôňa
  • Výťažok z nechtíka
  • Šetrné zloženie
  • Všestranné použitie

Fajn :)

Napriek tomu, že mám tretie dieťatko, som prvýkrát vyskúšala takýto púder. Super skúsenosť, aj keď trošku mi vadilo, že to fúklo aj všade okolo a pri neopatrnom zaobchádzaní ho bolo veľa na jednom mieste 😁.
  • Jemný
  • Praktické malé balenie
  • Veľké dierky, vysypalo sa veľa naraz
  • Treba opatrne zaobchádzať, inak je to všade
romana128  7. mar 2025 Overená recenzia

Púder

Púder používame pri prebaľovaní po kúpeli, keď má dieťa zaparenú riťku. Ľahko sa vstrebáva, nedráždi a do rána je po probléme.
  • Jemná vôňa
  • Konzistencia
  • Balenie
misiellka  5. mar 2025 Overená recenzia

Spokojnosť

Púder som pri svojich prvých dvoch deťoch vôbec nevyužívala, no toto testovanie ma príjemne prekvapilo. Krásne sa vpíja do pokožky, pohlcuje mastnotu aj vlhkosť. Zabráni vzniku zaparenín v problémových oblastiach - dcérke krásne vysušil červené záhyby na krku. Akurát je treba s fľašou opatrne narábať a preklápať ju pomaly, inak to skončí bohatým zasypaním dieťatka 🤣🤣
Tento produkt veľmi rada zaradím k našim denným pomocníkom.
  • Vstrebávanie
  • Pomer ceny a kvality
  • Veľkosť balenia
  • Ľahké a bezproblémové použitie
januska2  3. mar 2025 Overená recenzia

Púder

Púder používame každý deň. Malému sa nerobia červené miesta ani zapareniny. Krásne mu vysuší zadoček. Odporúčam.
  • Cena
  • Obal
mims_28  25. feb 2025 Overená recenzia

Púder

Púder od babylove sme skúšali prvý krát a prekvapila nás tá príjemná jemná vôňa. S jednou vecou sme však mali problém a to otvoriť ho. Inak mu nemám čo vytknúť.
  • - krásna vôňa
  • - dostupná cena
  • - praktické balenie na cesty
  • - bol problém otvoriť ho
diana_1212  22. feb 2025 Overená recenzia

Recenzia

Veľký pomocník pre starostlivosť o bábätko :)
  • cena
  • vôna
lilka1998  21. feb 2025 Overená recenzia

Sensitive detský púder

Dobrý produkt. Pekne vonia a bábätko nemá zapareniny.
  • Jemná čistá vôňa
  • Cena
anicka135  20. feb 2025 Overená recenzia

😊

Nikdy predtým sme púdre nepoužívali, ale tento musím odporučiť. Syn sa potí menej a pomáha nám aj na zaparené záhyby na telíčku a pod pazuškami 😊.
  • Cenovo dostupný
  • Malé balenie
sabca2424  17. feb 2025 Overená recenzia

Púder veľmi dobrá vec

Púder využívame vždy keď ho potrebujeme a presne túto značku máme doma do zásoby 😊. Je praktický, nie je veľký, zobrať si ho môžem všade. Je cenovo dostupný.
  • Praktický
  • Cenovo dostupný
dernerica  7. feb 2025

Spokojnosť

Púder používame radi. Je účinný a vždy pomôže kedže syn sa potí