Balea textilná pleťová maska Frozen Yogurt-Style, 1 ks

10 skúseností

Balea textilná pleťová maska Frozen Yogurt-Style, 1 ks dopraje vašej pleti sladké osvieženie. Táto limitovaná edícia textilnej masky s intenzívnou hydratáciou a extraktom z broskyne, jahôd a kyselinou hyalurónovou rozmazná vašu pleť a zanechá ju hebkú a sviežu ako zmrzlinový pohár. Neodolateľný dizajn a vôňa, ktorá pripomína obľúbený mrazený jogurt. Textilná maska je napustená hydratačnými zložkami, ktoré zanechajú vašu pokožku hebkú a vláčnu. Kombinácia extraktu z broskyne, jahôd a kyseliny hyalurónovej dodá pleti hydratáciu, osvieženie a regeneráciu. Rozmaznávajte svoju pleť a užívajte si pocit hebkosti, hydratácie a sviežosti.

Kde kúpim Balea textilnú pleťovú masku Frozen Yogurt-Style, 1 ks?

#test_dm57

Hodnotenia a skúsenosti s Balea textilnou pleťovou maskou Frozen Yogurt-Style, 1 ks

Máš skúsenosť s Balea textilnou pleťovou maskou Frozen Yogurt-Style, 1 ks?
nikelca  27. aug 2025 Overená recenzia

Výborná maska s pocitom luxusu

Maska na tvár, ktorá mi dopriala naozaj príjemný pocit. Výborne mi zapasovala aj vôňa, bola dostatočne mokrá, chladiaca. Nabudúce skúsim aj trik s chladničkou.
  • Dostatočne mokrá
  • Super sedí
  • Výborná vôňa
zuzulkamr  24. aug 2025 Overená recenzia

Maska na tvár

Masku som vyskúšala po návrate z dovolenky.
Vonia krásne, veľa tekutiny z masky ostalo v obale. Je to tenší materiál, treba s ňou popracovať, aby sedela na tvári. Po lepivom pocite prišla ale aj svrbiaca a pálivá reakcia.
Čiže maska išla dolu. Koža bola červená a pálila, po troch dňoch reakcia zmizla. No niekomu môže sedieť perfektne.
  • Limitka
  • Lepivý pocit na tvári
  • Kožná reakcia
  • Veľa tekutiny v obale
  • Jemný materiál
balkica  24. aug 2025 Overená recenzia

Jemná maska

Ja mám tieto masky veľmi rada, kupujem si ich pravidelne. Treba nájsť spôsob, ako si ju priložiť správne na tvár. Ja mám rada, keď je chladivá, tak ju mám chvíľu v chladničke. Vôňa je veľmi príjemná. A pleť ostane jemná, ale nie navždy 😀. Ideálne použiť pred spaním.
  • Pokožka ostane jemná
  • Praktické balenie

Balea Textilná pleťová maska 🎭

Po 10–15 minútach použitia je pokožka jemná, hydratovaná a svieža. Vôňa je sladká a jemná, pripomína mrazený jogurt, dreň 😜.
  • hydratuje a osviežuje pleť
  • jemná a príjemná vôňa
  • textil sa môže mierne šmýkať, ak masku nepriložíte opatrne
  • účinok je krátkodobý, treba pravidelné používanie
lusynda14  24. aug 2025 Overená recenzia

Pleťová maska

Pleťová maska má veľmi peknú sladkú vôňu. Škoda, že je to limitovaná edícia. Materiál je veľmi jemný, bol troška problém, kým som si ju dala na tvár. Ale pleť po použití masky bola jemnejšia a voňavá.
  • Hebkosť
  • Príliš jemná
  • Ťažšia aplikácia na tvár
asshanti  23. aug 2025 Overená recenzia

Vitamínová bomba pre každú pokožku

Táto limitovaná edícia textilnej masky s intenzívnou hydratáciou a extraktom z broskyne, jahôd a kyselinou hyalurónovou rozmazná vašu pleť a zanechá ju hebkú a sviežu. Je priam nabitá vitamínmi, vitamínová pleťová bomba! Je napustená hydratačnými zložkami, ktoré zanechajú vašu pokožku hebkú a vláčnu. Kombinácia extraktu z broskyne, jahôd a kyseliny hyalurónovej dodá pleti hydratáciu, osvieženie a regeneráciu. Odporúčam ju všetkým ženám, hlavne teraz po lete, ja mám po nej pleť priam napumpovanú a žiarivú.
  • krásna vôňa
  • vitamínová bomba pre každú pokožku

Maska

Masku som zatiaľ nevyskusala, ale dnes to napravím, keďže sme sa vrátili z dovolenky a pleť potrebuje trochu rozmaznávať a hydratovat. Očakávam jemnú nevtieravu vôňu, ľahko vstrebateľnú konzistenciu.

Maska na zjedenie

Táto limitka má tak krásnu vôňu, že by som ju najradšej aj ochutnala. Má extrakt z broskýň, jahôd a prímes kys. hyalurónovej. Je jemnejšia a trošku na tvári voľnejšia, ale to nepokazilo vôbec dojem. Škoda len, že je limitka.
  • Krásna vôňa
  • Jemná textúra
  • Limitka
  • A nesedí až tak dobre na tvári
angels123  20. aug 2025 Overená recenzia

Maska na tvár

Milujem masky na tvár. Táto bola super aj keď je jemnejšia. Má super vôňu. Žiadna alergická reakcia po nej nebola.
  • Bez alergickej reakcie
  • Jemnejší materiál
sofia2013  20. aug 2025 Overená recenzia

Textilná maska

Maska krásne po otvorení voňala. Textilná maska bola pre mňa dosť jemná, možno to bolo spôsobené veľkým množstvom tekutiny v sáčku, zle sa mi odlepovala od seba a nasadzovala na tvár.
Nebola som po nej začervenaná, som nemala žiadne štípanie. Po odstránení mi ostalo veľmi veľa lepkavej masky na tvári, čo nešlo dobre ani vtrieť do pokožky. Nakoniec som obrúskom dala dolu.
Za mňa sklamanie.
  • Vôna
  • Žiadna vedľajšia reakcia
  • Lepivé na tvári
  • Veľmi jemnučká textilná maska
  • Veľké množstvo masky v obale