10 skúseností

Dodajte svojim deťom potrebnú porciu vitamínov s BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY! Sú navrhnuté pre malých dobrodruhov od 3 rokov. Tento lahodný multivitaminový výživový doplnok vo forme želé veselého tvaru prináša nielen skvelú chuť, ale obsahuje aj mix dôležitých vitamínov.

BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

S príchuťou lesného ovocia a maliny si vaše deti zamilujú každé sústo. Naše jedinečné zloženie obsahuje kľúčové vitamíny, zinok a selén, ktoré podporujú imunitný systém. Hravý tvar želé robí užívanie vitamínov zábavným a atraktívnym!

Dajte svojim deťom EXTRA starostlivosť a podporte ich zdravie EXTRA porciou vitamínov v každom želé BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY!

BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

Prečo je vitamínové želé značky BEBACARE® dobrou voľbou pre vaše deti?

• BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY je výživový doplnok určený pre rastúce vývojové potreby dieťaťa.
  • Kúsky želé sú skvelou alternatívou ku kapsulám a tabletám, pretože sa nemusia prehĺtať celé, želé kúsky dieťa požuje.
  • Sú určené pre všetky deti od 3 rokov a neobsahujú žiadne sladké ingrediencie ani sirupy, žiadny pridaný cukor.

Vitamíny v želé BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY prispievajú k:

• Funkcii imunitného systému (C, D, B6, B12, zinok, selén)
  • Zníženiu únavy a vyčerpania (C, B6, B12)
  • Uvoľňovaniu energie pre metabolizmus (C, B6, B12)
  • Normálnej duševnej funkcii (C, B12)
  • Udržaniu zdravých kostí (D, zinok)
  • Funkcii svalov (D)
  • Funkcii nervového systému (C, B6, B12)
  • Tvorbe červených krviniek (B6, B12)
  • Ochrane buniek pred oxidačným stresom (C, E, zinok, selén)
Kde kúpim BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY?

Dôležité upozornenia: Výživový doplnok BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY nie je náhradou rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

#test_bebacare_gummies

Hodnotenia a skúsenosti s BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY

Máš skúsenosť s BEBACARE® KIDS GUMMIES IMMUNITY?
petra7797  9. mar 2026 Overená recenzia

Odkedy ich berú, neni sú choré

Kazde rano si dievcata pýtajú ked idu do skolky velmi sa na ne tešia lebo im chutia nieje to žiadna umelá príchuť ani nic a odkedy ich beru neni su chorého som velmi rada lebo predtym boli kazdy mesiac minimálne raz takze sme kúpili dalsie balenia .
  • Chut
  • Tvar

Majú príjemnú ovocnú chuť + super zloženie

Syn si tieto želé vitamíny veľmi obľúbil. Majú príjemnú ovocnú chuť a berie ich skôr ako odmenu než povinnosť. Každý deň sa teší, že si môže dať svoje dve želé Beba a často mi ich aj sám pripomenie. Oceňujem, že sú mäkké a ľahko sa žujú.
  • Zloženie podľa očakávania
  • Overená značka
  • Chuť
  • Balenie sa mi ťažšie otvára
cecilia29  8. mar 2026 Overená recenzia

Jarné nakopnútie imunity vo forme vitamínov, ktoré deti milujú

Takúto formu vitamínov deti milujú. Vnímajú to ako sladkosť, no zároveň im pripomínam, že ide o vitamín . Teraz na prelome zimi a jari , keď sa snažia choroby ešte s posledných síl vybúriť, nám tieto vitamíny prišli vhod. Kombinovalala som ich s multivitamínom rovnakej značky aby sme mohli ísť s nadšením do tejto doby blatovej , ktorá tu bola koncom februára a aby sme ju prežili v zdraví.
  • Lákava vôňa
  • Forma gumených cukríkov atraktívna pre deti
lllinda  7. mar 2026 Overená recenzia

Dcérka sa vždy na medvedíky teší a je to taký náš každodenný rituál

Testovať sme začali v období choroby a mám pocit,že priebeh bol lahší ako inokedy,od kedy vitaminy berie ešte nebola opät chorá. Dcerka sa vždy na medvediky teší a je to taký naš každonenný ritual.
  • Mäkke gumove medvediky
  • Nie priliš sladka chuť
  • Bez profanen cukru
  • žiadne
b_mommy  6. mar 2026 Overená recenzia

Chuťovo sú veľmi príjemné,

Skúšali sme už rôzne a okrem iného je pre mňa dôležitá aj výhodnosť balenia a dávkovanie, pretože je rozdiel (a myslím si že aj v účinnosti) keď je odporúčané dávkovanie 1-2 želé/deň a napr. 10 želé/deň... Chuťovo sú veľmi príjemné, žiadna pachuť umelou alebo niečoho a nie sú až tak veľmi žuvateľné ako iné gumíky - tieto sa po chvíli doslova rozpadnú v ústach 🤤 Cena si myslím že je taká primeraná vzhľadom na pomer počet gumíkov : dávkovanie 👌🏻
  • Chuť
  • Konzistencia
  • Veľkosť balenia
  • Nižšie dávkovanie = vyššia účinnosť v jednom gumíkovi
  • Cena

Deti ich majú rady a ráno sa už pri raňajkách pretekajú kto prvý zje

Vitamíny sú výborné! Úžasná chuť ovocia, žiadna pachuť po umelinr alebo iných rušivých chutí.
Vyskúšali sme viaceré značky, aj drahšie aj lacnejšie ale žiadne nechutili takto “ovocne” ako tieto. Naše deti ich majú rady a ráno sa už pri raňajkách pretekajú kto prvý zje aby si mohol zobrať vitamínovu bombu 🤩
  • Jednoznačne chuť
  • Výhodné 60 ks balenie

Myslím, že imunitu určite podržal

Tieto medvedíky sme na trhu videli po prvý krát. Napriek tomu sme im dali šancu a rýchlosťou blesku sa u nás udomácnili. Čo sa týka účinku,po dvoch týždňoch je to ťažko zhodnotiť,ale zapasoval nám do obdobia prechladnutia a myslím,že imunitu určite podržal. 😉
  • Forma
  • Ovocná chuť
  • Veľkosť balenia
  • Viac sladké ako som očakávala
sidney427  2. mar 2026 Overená recenzia

Výborná voľba ako podporiť imunitu najmenších

Vitamínova bomba v podobe gumených medvedíkov s príjemnou chuťou a bez pridaného cukru.
Mojim synom veľmi chutili. Su dobre konzumovatelne aj pre menšie deti.
Uzáver sa ťažšie otvára, čo ja ale vidím ako výhodu, ak máte deti, ktoré by si ich chceli dávkovať samé:-)
  • Príjemná chuť
  • Uzáver, ktorý deti nevedia otvoriť
  • Bez pridaného cukru
dori2  2. mar 2026 Overená recenzia

Dcéra ich berie úplne bez problémov, dokonca sa na ne teší

Musím sa priznať – mám doma dieťa, ktoré by pokojne mohlo robiť reklamu na zeleninu. Ovocie aj zeleninu miluje, zje takmer všetko a ja si niekedy hovorím, či som si ju náhodou nevymenila v pôrodnici 😄 Napriek tomu som chcela podporiť jej imunitu, najmä keď začala chodiť do kolektívu, a tak sme vyskúšali Nestlé BEBE Kids Immunity.

Aj tu platí, že chuť je veľké plus. Dcéra ich berie úplne bez problémov, dokonca sa na ne teší. V jej očiach sú to asi skôr cukríky než vitamíny, takže ranná rutina je našťastie bez akéhokoľvek boja.

Čo sa týka účinku, nechcem to zakríknuť, ale mám pocit, že zvláda obdobia chorôb celkom dobre. Samozrejme, škôlkové vírusy si občas nájdu cestu, ale mám lepší pocit, že jej imunita dostáva extra podporu.

Veľmi oceňujem aj praktické dávkovanie – zvládneme to aj v rannom chaose, keď riešime, kde sú topánky, prečo musí mať práve tie šaty a či si môže vziať plyšáka do škôlky.

Za mňa je to taký malý bonus k už tak dobre nastavenej strave – a hlavne niečo, čo dcéra berie s radosťou 😊
  • - praktické balenie a dávkovanie na kusy
  • - chuť a vôňa- pre dieťa nezameniteľné pd cukríkov
  • - dobré zloženie
  • krabička sa ťažšie otvára

Super vitamíny, odporúčam ďalším mamičkám

Malému chutili zjedol by ich hneď všetky,na podporu imunity by som ich odporučila ďalším mamičkám ☺️
  • Asi väčšie balenie by bolo fajn