BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN
Dodajte svojim deťom potrebnú dávku vitamínov s BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN! Sú určené pre malých dobrodruhov od 3 rokov. Tento lahodný multivitamínový doplnok vo forme veselého želé v tvare medvedíkov nielen skvele chutí, ale obsahuje aj dôležité vitamíny.

S príchuťou pomarančov, jahôd a jabĺk si vaše deti zamilujú každé sústo. Naša jedinečná receptúra obsahuje kľúčové vitamíny, jód a zinok na podporu imunitného systému. Vďaka hravému tvaru želé je užívanie vitamínov zábavné a atraktívne!
Doprajte svojim deťom EXTRA starostlivosť a podporte ich zdravie EXTRA porciou vitamínov v každom želé BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN!

Prečo je vitamínové želé BEBACARE® dobrou voľbou pre vaše deti?
- BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN je navrhnutý rad vitamínov pre rastúce vývojové potreby dieťaťa a jeho kognitívne funkcie.
- Vitamínové želé medvedíky sú skvelou alternatívou ku kapsulám a tabletám, pretože sa nemusia prehĺtať celé, želé kúsky dieťa požuje.
- Sú určené pre všetky deti od 3 rokov a neobsahujú žiadne sladké ingrediencie ani sirupy, žiadny pridaný cukor.
- BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN obsahuje mix troch príchutí, a to pomarančovú, jablkovú a jahodovú.

Vitamíny v želé medvedíkoch BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN prispievajú k:
- Funkcii imunitného systému (C, D, B6, B12, zinok)
- Zníženiu únavy a vyčerpania (C, B6, B12)
- Uvoľneniu energie pre metabolizmus (C, B6, B12)
- Normálnej duševnej funkcii (C, B12)
- Normálnym kognitívnym funkciám (zinok, jód)
- Udržaniu zdravých kostí (D, zinok)
- Udržaniu zdravých zubov (D)
- Funkcii svalov (D)
- Funkcii nervového systému (C, B6, B12)
- Tvorbe červených krviniek (B6, B12)
- Ochrane buniek pred oxidačným stresom (C, E, zinok)
- Udržaniu zdravej pokožky (jód, zinok)
Dôležité upozornenia: Výživový doplnok BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN nie je náhradou rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
Hodnotenia a skúsenosti s BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN
Chuť aj konzistencia veľmi príjemná
- Chuť
- Konzistencia
- Balenie
- Dávkovanie=účinnosť
Za mňa super a pokračujeme v nich naďalej
Synovi chutia, aj keď je cítiť vitamínovú chuť
- Overená značka
- Forma želé
- Viacfarebné
- Jemne cítiť vitamínovú chuť
- Balenie sa ťažšie otvára
Veselý multivitamín určite odporúčam
- Lákavý dizajn
- Mierne "lieková" chuť a aróma.
Odkedy ich berieme na striedačku aj s Immunity, ešte dcéra nebola chorá.
Chuťovo vynikajúce farebné vitamínky
Skvelé farebné vitamíny aj do detskej rúčky
Určite odporúčame. ☺️
- Ovocná chuť
- Pestrofarebné prevedenie
- Veľkosť balenia
- Bez cukru
Počas užívania neboli vôbec chorí, napriek tomu, že my rodičia sme boli nachladení. Čiže prísun vitamínov mal dobrý dopad na ich imunitu.
Oceňujem uzatváranie, ktoré nejde ľahko otvoriť a tak sa nedokázali sami k nim dostať :-)
- Ťažšie otváranie balenia
- Chuť
Za nás určite áno – chutné, praktické a bez stresu
Aj keď je dcéra zvyknutá na zdravú stravu, vitamíny si okamžite obľúbila. Berie ich skôr ako odmenu než ako doplnok – a pravidelne mi pripomína, že sme na ne „nezabudli“. To ma úprimne potešilo, lebo som čakala skôr opačný scenár.
Chuť je očividne veľmi príjemná a forma prispôsobená deťom – žiadne presviedčanie, žiadne vyjednávanie. Proste otvoríme a ide sa.
Ako mama to beriem ako takú poistku – aj keď viem, že je strava pestrá, mám ešte lepší pocit, že dostáva všetko, čo potrebuje pre rast a energiu. A úprimne, keď niečo funguje bez boja, je to doma malý sviatok.
Za nás určite áno – chutné, praktické a bez stresu.
- praktické balenie a dávkovanie na kusy
- chuť a vôňa- pre dieťa nezameniteľné pd cukríkov
- dobré zloženie
- krabička sa ťažšie otvára
Môžem odporučiť mamičkám, malému najviac chutili
Malý sa potešil,a pokračujeme v papani pokiaľ bude krabička prázdna.
A hlavne mu to doplní vitaminky☺️
- Odporúčam mamičkám
- Doplní to deťom základné vitaminy
- Mohli by byť aj väčšie balenie