BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

Dodajte svojim deťom potrebnú dávku vitamínov s BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN! Sú určené pre malých dobrodruhov od 3 rokov. Tento lahodný multivitamínový doplnok vo forme veselého želé v tvare medvedíkov nielen skvele chutí, ale obsahuje aj dôležité vitamíny.

BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

S príchuťou pomarančov, jahôd a jabĺk si vaše deti zamilujú každé sústo. Naša jedinečná receptúra obsahuje kľúčové vitamíny, jód a zinok na podporu imunitného systému. Vďaka hravému tvaru želé je užívanie vitamínov zábavné a atraktívne!

Doprajte svojim deťom EXTRA starostlivosť a podporte ich zdravie EXTRA porciou vitamínov v každom želé BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN!

BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

Prečo je vitamínové želé BEBACARE® dobrou voľbou pre vaše deti?

• BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN je navrhnutý rad vitamínov pre rastúce vývojové potreby dieťaťa a jeho kognitívne funkcie.
  • Vitamínové želé medvedíky sú skvelou alternatívou ku kapsulám a tabletám, pretože sa nemusia prehĺtať celé, želé kúsky dieťa požuje.
  • Sú určené pre všetky deti od 3 rokov a neobsahujú žiadne sladké ingrediencie ani sirupy, žiadny pridaný cukor.

Vitamíny v želé medvedíkoch BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN prispievajú k:

• Funkcii imunitného systému (C, D, B6, B12, zinok)
  • Zníženiu únavy a vyčerpania (C, B6, B12)
  • Uvoľneniu energie pre metabolizmus (C, B6, B12)
  • Normálnej duševnej funkcii (C, B12)
  • Normálnym kognitívnym funkciám (zinok, jód)
  • Udržaniu zdravých kostí (D, zinok)
  • Udržaniu zdravých zubov (D)
  • Funkcii svalov (D)
  • Funkcii nervového systému (C, B6, B12)
  • Tvorbe červených krviniek (B6, B12)
  • Ochrane buniek pred oxidačným stresom (C, E, zinok)
  • Udržaniu zdravej pokožky (jód, zinok)
Kde kúpim BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN?

Dôležité upozornenia: Výživový doplnok BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN nie je náhradou rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

#test_bebacare_gummies

Hodnotenia a skúsenosti s BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN

Máš skúsenosť s BEBACARE® KIDS GUMMIES MULTIVITAMIN?
b_mommy  10. mar 2026 Overená recenzia

Chuť aj konzistencia veľmi príjemná

Skúšali sme už rôzne a okrem iného je pre mňa dôležitá aj výhodnosť balenia a dávkovanie, pretože je rozdiel (a myslím si že aj v účinnosti) keď je odporúčané dávkovanie 1-2 želé/deň a napr. 10 želé/deň... Chuťovo sú veľmi príjemné, žiadna pachuť umelou alebo niečoho a nie sú až tak veľmi žuvateľné ako iné gumíky - tieto sa po chvíli doslova rozpadnú v ústach 🤤 Cena si myslím že je taká primeraná vzhľadom na pomer počet gumíkov : dávkovanie 👌🏻
  • Konzistencia
  • Balenie
  • Dávkovanie=účinnosť
petra7797  9. mar 2026 Overená recenzia

Za mňa super a pokračujeme v nich naďalej

Za mna su aj tieto super ako aj tie druhe mali sme možnosť testovať 2 balenia a chut aj týchto je vyborna dievcatam sa najviac pozdávali pomarančové 😊 za mna super a pokračujeme v nich naďalej.
  • Chut
  • Farebnost
  • Konzistencia

Synovi chutia, aj keď je cítiť vitamínovú chuť

Syn si tieto želé vitamínové medvedíky obľúbil. Je pravda, že je v nich mierne cítiť takú typickú vitamínovú chuť, ale vôbec mu to nevadí. Páči sa mu, že sú rôzne farby, takže si každý deň vyberie inú a môžeme ich striedať.
  • Overená značka
  • Forma želé
  • Viacfarebné
  • Jemne cítiť vitamínovú chuť
  • Balenie sa ťažšie otvára
cecilia29  8. mar 2026 Overená recenzia

Veselý multivitamín určite odporúčam

Deti farby bavia. Každé ráno sme si nejakú vybrali aby sme sa pripravili na náročné ubehané, bezslnečné dní. Kombinovali sme s prípravkom na Imunitu. Určite odporúčam ako mesacnu kúru, keď tých vitamínov v strave je už pomenej a obdobie chorôb v plnom prúde.
  • Lákavý dizajn
  • Mierne "lieková" chuť a aróma.
1 človek považuje za užitočné
lllinda  7. mar 2026 Overená recenzia

Odkedy ich berieme na striedačku aj s Immunity, ešte dcéra nebola chorá.

Dcerka sa každý deň teší na tieto vitaminy.
Sama si ich vzdy vypyta. Su jemne a nie prilis tvrde,bez pridaneho cukru,takže nie príliš sladke.
Od kedy ich berieme na striedačku aj s Immunity ešte dcera nebola chora.
Takže môžem hodnotit len pozitivne.
  • Bez pridaneho cukru
  • Nie prilis sladke
  • Mäkke

Chuťovo vynikajúce farebné vitamínky

Vitamíny sú chuťovo vynikajúce, ovocné, žiadne iné pochute po umeline, a ešte k tomu sú krásne farebné. Naši chlapci sa veľmi tešia keď doraňajkujú a môžu si “cukríček” vybrať.
Plus super zloženie je taký bonus pre nás mamičky 😂
  • Farebnosť
  • Zloženie

Skvelé farebné vitamíny aj do detskej rúčky

Tieto vitamíny sa stali už za pár dní veľmi obľúbenými. Samozrejme sme ich vyskúšala celá rodina a boli sme príjemne prekvapený chuťou aj konzistenciu. Taktiež nám zapasovali skvele do chrípkové ho obdobia a ako mama teda oceňujem,že bez boja si ich detičky každé ráno pýtali ku raňajkám.
Určite odporúčame. ☺️
  • Ovocná chuť
  • Pestrofarebné prevedenie
  • Veľkosť balenia
  • Bez cukru
sidney427  2. mar 2026 Overená recenzia

Mojim chlapcom tieto gumené medvedíky veľmi chutili. Poctivo užívali 1ks denne. Všetky príchute si pochvaľovali.
Počas užívania neboli vôbec chorí, napriek tomu, že my rodičia sme boli nachladení. Čiže prísun vitamínov mal dobrý dopad na ich imunitu.
Oceňujem uzatváranie, ktoré nejde ľahko otvoriť a tak sa nedokázali sami k nim dostať :-)
  • Ťažšie otváranie balenia
dori2  2. mar 2026 Overená recenzia

Za nás určite áno – chutné, praktické a bez stresu

Ako mama 3,5-ročnej malej slečny mám doma asi výnimočný exemplár – dieťa, ktoré miluje ovocie aj zeleninu a neodmieta prakticky nič. Áno, viem, znie to podozrivo 😄 Brokolica, paprika, uhorka… všetko prejde bez drámy. Napriek tomu som chcela mať istotu, že má naozaj všetky potrebné vitamíny, a tak sme vyskúšali Nestlé BEBEcare Kids Multivitamin.

Aj keď je dcéra zvyknutá na zdravú stravu, vitamíny si okamžite obľúbila. Berie ich skôr ako odmenu než ako doplnok – a pravidelne mi pripomína, že sme na ne „nezabudli“. To ma úprimne potešilo, lebo som čakala skôr opačný scenár.

Chuť je očividne veľmi príjemná a forma prispôsobená deťom – žiadne presviedčanie, žiadne vyjednávanie. Proste otvoríme a ide sa.

Ako mama to beriem ako takú poistku – aj keď viem, že je strava pestrá, mám ešte lepší pocit, že dostáva všetko, čo potrebuje pre rast a energiu. A úprimne, keď niečo funguje bez boja, je to doma malý sviatok.

Za nás určite áno – chutné, praktické a bez stresu.
  • praktické balenie a dávkovanie na kusy
  • chuť a vôňa- pre dieťa nezameniteľné pd cukríkov
  • dobré zloženie
  • krabička sa ťažšie otvára

Môžem odporučiť mamičkám, malému najviac chutili

BEBACARE vitamíny môžem odporučiť mamičkám ,malému najviac chutili.Aj ja som vyskúšala chuť bola ozaj dobrá a nie umelá ako med majú iné vitamíny a značky.
Malý sa potešil,a pokračujeme v papani pokiaľ bude krabička prázdna.
A hlavne mu to doplní vitaminky☺️
  • Odporúčam mamičkám
  • Doplní to deťom základné vitaminy
  • Mohli by byť aj väčšie balenie