Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml)

Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml) je výživový doplnok s vitamínom D3 pre deti, vhodný od narodenia.

Vitamín D vo forme kvapiek vhodný pre celú rodinu. Kvapky umožňujú jednoduché dávkovanie. Vitamín D patrí medzi vitamíny rozpustné v tukoch. Preto základ týchto kvapiek tvorí olivový olej z ekologického poľnohospodárstva.

Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil vo forme kvapiek obsahuje v každej kvapke 400 IU (10 μg) vitamínu D3, ktorý je potrebný na normálny rast a vývoj kostí detí. Vitamín D tiež prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému.

Vitamín D sa odporúča užívať každému najmä počas zimných mesiacov pri nedostatku slnečného žiarenia, ďalej osobám s obmedzeným pobytom na slnku.

Vlastnosti:

• 100 % vegan, bezgluténový, bez laktózy, bez sóje, bez syntetických aditív.
  • Vyrobené v ČR.
  • Vhodné pre deti od narodenia.
  • Testované akreditovaným laboratóriom.

Zloženie:

olivový olej¹, vitamín D3 (cholekalciferol).

Dávkovanie:

1 kvapka denne.

Upozornenie:

Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Vhodné pre deti od narodenia.

Výživový doplnok, neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy ani zdravého životného štýlu. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Kde kúpim Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml)?

¹z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva BE-BIO-01

#test_beggs3

Hodnotenia a skúsenosti s Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml)

Máš skúsenosť s Beggs Kids Vitamin D3 400 IU BIO Olive Oil (30 ml)?
lussy_s  28. máj 2024 Overená recenzia

Tak toto je jeden úžasný produkt ✅

Vôbec som nečakala, že práve tento výrobok budem hodnotiť najlepšie. Maličkého od narodenia bolievalo bruško, po nasadení vitamínu D sa koliky ešte umocnili, bolo jedno aká značka. Pri týchto kvapkách sa z jedného dňa na deň môjmu drobcovi uľavilo a žiadne kŕče a nočné skrúcanie. U nás ich berie celá rodina, určite si ich ešte objednám.
  • Parádny produkt
  • Vhodný pre celú rodinu
  • Jednoduchý aplikátor
  • Nebolí po ňom bruško
lilcookie  26. máj 2024 Overená recenzia

Dávka slniečka v kvapkách

Chcem vyzdvihnúť najmä zloženie, ktoré je vhodné aj pre bábätká. Super aplikátor a sklenená flaštička sú ako bonus.
  • Veľkosť balenia
  • Aplikátor
ewca0611  26. máj 2024 Overená recenzia

Vitamín D pre deti Beggs

Vitamín D som dávala dcérke aj predtým pravidelne, ale tento má dobré zloženie s olivovým olejom. Dcérku nebolí bruško ako po ostatných vitamínoch D.
  • Výhodné balenie
  • Aplikátor
  • Vhodné pre najmenšie detičky
matka1984  25. máj 2024 Overená recenzia

Déčko pre deti aj celú rodinu

Výborné zloženie, lokálny výrobca. Super sa aplikuje, aplikátor vo forme pipety. Používala som pre 4-mesačného aj pre 14-ročného a dospelých. Odporúčam.
(5 fotiek)
  • Výborné zloženie
  • Lokálny výrobca
  • Použitie pre celú rodinu od bábätka
  • Dobrý aplikátor
norikk  24. máj 2024 Overená recenzia

DECKO FOR DECKO

Fajn déčko 👍🏻. Olivový olej s déčkom. Ešte keby mal aplikátor, čo sa kvapká rovno do úst jedna kvapka, bolo by to ideálne 👈🏻 , lebo s klasickým kvapkadlom mi ušlo viac, ako jedna kvapka 😅.
  • Bio déčko
  • Aplikácia komplikovaná, nutná lyžička

Spokojnosť

S vitamínom som veľmi spokojná. Použivali sme inú značku, ale potom som študovala, že ktorý má lepšie zloženie a samozrejme vyhral Beggs Kids Vitamin D3. Vitamín D je veľmi dôležitý pre funkčnosť imunitného systému.
  • Stači 1 kvapka denne
stanusenka  20. máj 2024 Overená recenzia

Slniečko v podobe kvapiek ☀️

S vitamínom som spokojná ja i naše 4 deti,. Je ľahký na trávenie a skvele plní svoj účel☺️.
Jednoduchý aplikátor, ktorý sa deťom páči a vždy radi čakajú na svoju dennú dávku🤗.
  • Ľahká aplikácia
  • Stačí 1 kvapka denne
angie_l  20. máj 2024 Overená recenzia

Veľmi dobrá voľba pre deti od narodenia

Samozrejme, ak idem dávať niečo svojmu bábätku, najprv si preštudujem odkiaľ je vitamín, jeho zloženie a ako sa vyrába. Po preštudovaní tohto výrobku som došla na to, že má lepšie zloženie ako vitamín z lekárne, čiže som ho vymenila za ten čo nám bol predpísaný. A dobre som spravila. Zdalo sa mi, že ten, čo som mala z lekárne trošku dcérku zapekal. Veľmi sa mi páči aplikátor v podobe pipety.
  • Super aplikátor
  • Sklenená fľaštička