DmBio malinová nátierka, 340 g
dmBio malinová nátierka má vynikajúcu ovocnú, mierne sladkú chuť. Vegánska nátierka je ideálna na chlieb alebo sladké pokrmy ako dezerty, múčniky, do jogurtov a koktejlov. Je vyrobená z 55 % malín dozretých na slnku.
Kde kúpim dmBio malinovú nátierku?
Hodnotenia a skúsenosti s dmBio malinovou nátierkou
Dokonalá malinová nátierka
Milujem maliny a všetko malinové. Vyskúšali sme ju ako džem na lievance pre deti. A veru, musím povedať, že lepší džem sme nemali. Úžasná malinová chuť. Naozaj ako čisto rozvarené maliny. Presne takto chutili malinové lekváre, ktoré varila moja mamka ešte v čase môjho detstva, keď sme si vlastnoručne nazbierali maliny v našej záhrade. Odporúčam všetkými desiatimi. Myslím, že aj cena je priaznivá, za 2,75€ máte nebíčko v papuľke :)
- Bez laktózy
- Bez farbív
- Bez konzervantov
- V bio kvalite
- Výrazná malinová chuť
- Dobrá konzistencia, ani tuhý ani riedky
- Priaznivá cena
1 človek považuje za užitočné
Lahodná a kvalitná Vegan malinová nátierka
Malinovú nátierku som vyskúšala s palacinkami. Následne som ju dávala aj do vianočného pečiva, do košíčkov. Veľmi dobre sa s ňou manipuluje a aj dobre vyzerá. Chuť je veľmi príjemná, vyvážená sladkokyslá, obsahuje kúsky ovocia v príjemnej konzistencii. Kvalitný produkt. Odporúčam.
- Vegan nátierka/džem
- Bio produkt
- Skutočná chuť malín
- Vyvážená sladko-kyselkavá chuť
- Výborná konzistencia s kúskami malín, dobre sa rozotiera
- Využitie od natretia na vianočku až po plnky do palaciniek alebo vianočných košíčkov
Lahodná malinová nátierka
Mňam túto malinovú natierku mám veľmi rada. Chutí skvelo osviežujúci a zároveň mierne sladko. Ideálne vyvážená chuť vhodná do klláčov, na lievance, či chlebík.
Ja som ju použila práve na spomínané lievance a do cesta na bábovku.
Ja som ju použila práve na spomínané lievance a do cesta na bábovku.
- Perfektne vyvážená sladko-kyselkavá chuť
- Kvôli konzistencii vhodný do kolačov aj na iné použitia
- Objem akurát
Malinové nebo
Túto malinovú nátierku som vyskúšal na raňajky s toastom a bola fakt výborná! Chuť je svieža a vôbec nie presladená, čo sa mi veľmi páčilo. Konzistencia je jemná a ľahko sa natiera, takže to šlo rýchlo aj bez zbytočného neporiadku. Musím sa však ovládať, aby som ju nezjedol celú na posedenie len tak lyžičkou – je návyková...
- Plná malinová chuť – cítiť skutočné maliny, žiadne umelé príchute.
- Perfektná konzistencia – jemná, ideálna na natieranie aj na pečenie.
- Bio kvalita – prírodné zloženie bez konzervantov.
Lahodná malinová chuť
1 človek považuje za užitočné
Malinová nátierka
Malinový ráj
Hned po otevření a zanoření lžičky jde vidět i cítit rozdíl ve srovnání s jinými džemy. Nepoužili jsme na pečení, ale vzhledem k tomu, že jsem upekla 1/2 koláče s kakaem a 1/2 bez, děti si na ten čistý koláč natírali právě tuto malinovou pomazánku a chutnalo to skvěle!
- TOP složení
- Slaďučký se skvělou konzistencí
- BIO kvalita
Chutná a zdravá nátierka, plná malinová chuť.
Nátierku sme použili na prípravu lineckého pečiva, ktoré doma všetci milujeme. Naše očakávania táto nátierka splnila. Dostala nás svojou konzistenciou, ale aj výraznou a autentickou chuťou malín, ktorá v nátierke dominuje. Krásna farba a plná chuť. Výborná konzistencia. Určite už nikdy nebude chýbať pri príprave sladkých pokrmov, či len tak na chlieb alebo do jogurtu. Je skvelá. ❤️
- Má výraznú a autentickú chuť malín
- Krásna farba s kúskami ovocia
- Všestranné využitie - od natretia na chlieb až po plnky do koláčov.
- Je vegánska
- Má prírodné zloženie - Bio kvalita
- Je zdravá, aj keď je sladká