DmBio Ovsený koncentrát Pro Climate, 500 ml

10 skúseností

Vychutnajte si ovsený koncentrát samotný, v káve, v müsli alebo v smoothie alebo ho použite pri príprave sladkých pokrmov a na varenie. V závislosti od vašej potreby a chuti si môžete zvoliť individuálny pomer miešania. Z jedného balenia pripravíte 1,5 l lahodného ovseného nápoja, čím sa šetrí aj obalový materiál. Pomer miešania sa dá individuálne nastaviť, takže sa môžete sami rozhodnúť, či máte chuť na intenzívnu alebo neutrálnu chuť.

Kde kúpim DmBio Ovsený koncentrát Pro Climate, 500 ml

Hodnotenia a skúsenosti s dmBio Ovseným koncentrátom Pro Climate, 500 ml

Máš skúsenosť s dmBio Ovseným koncentrátom Pro Climate, 500 ml?
marshmallow  18. feb 2023

Bio ovsený koncentrát

Výborné do kávy 🙏🙏🙏. Odporúčam, mňam 😋😋😋.
matka1984  16. feb 2023

Mliečko budúcnosti

Už dlhšiu dobu nahrádzam živočíšne mlieko rastlinným. Menej zaťažuje môj organizmus, cítim sa ľahšie, je pre mňa chutnejšie. Používam rastlinné mlieka najmä na prípravu raňajkovej kaše a do smoothie. Tento koncentrát je môj nový objav. Je silný, takže ja som ho riedila s viac ako 1,5 litrom vody. Balenie menšie, takže viac eko. Cenovo výhodnejšie. Za mňa top produkt DM.
  • Ľahšie stráviteľné oproti živočíšnemu mlieku
  • Cenovo výhodnejšie oproti iným rastlinným mliekam
  • Eko balenie
  • Silný koncentrát
nikelca  13. feb 2023

Prekvapenie z malého balíčka

Naozaj super produkt. Keď som o ňom hovorila sestre, ktorá musí riešiť pre alergiu na mlieko, hneď mi vraví: "Ja to poznám." A 10 v zásobe. Zaberá to málo miesta a dá sa použiť naozaj na všetko. Chuťovo to veľmi pripomína mlieko, čo ostane v miske keď dojem müsli. Super na varenie, pečenie aj obyčajné pitie z pohára 💙💙💙
  • Mala škatuľka skrýva vďaka rozriedeniu veľké množstvo
  • Príjemná chuť
  • Dobrá trvanlivosť
5esicko  12. feb 2023

Nová skúsenosť s ovseným koncentrátom

Tento koncentrát je pre mňa novinkou, ovsené mlieko kupujeme bežne, ale v takejto konzistencii to bola pre mňa nová skúsenosť.
Úplne prvý dojem bol, že je koncentrát krásne krémový, hustý, vôňa príjemná, avšak chuť výrazne sladká. Niekoľko krát som si prečítala zloženie, hľadajúc pridaný cukor, avšak koncentrát žiaden neobsahuje, iba ovos, vodu, slnečnicový olej a morskú soľ...
V prípade môjho použitia bola sladká chuť skôr výhodou, takmer celý som ho spotrebovala do kávy ( a tých potrebujem pri troch deťoch dosť 💪) v jeho koncentrovanej podobe, takže som si nemusela pridávať zvlášť mlieko a cukor, koncentrát pokryl obe moje potreby. Zvyšok som zriedila a použila do raňajkového müsli ako bežné ovsené mlieko, mňam.
  • Chuť
  • Krémová konzistencia
  • Prílišná sladkosť
  • Balenie/vrchnáčik, pár krát sa mi koncentrát vylial,neviem či som taká nešikovná, ale s inými tetrapakmi tento problém nemám 🤷‍♀️
  • Relatívne krátka doba trvanlivosti /spotreby
tanickaskorokubikova  11. feb 2023

Vegánska smotana

Pred prvým otvorením som dlho rozmýšľala, na čo konkrétne tento koncentrát použijem, keďže podľa popisu sa prevažne hodí na prípravu sladkých jedál a tie sa u nás často nevaria :-) Nakoniec som si ho však zvolila na prípravu krémového šampiňónového rizota a bola to správna voľba! Milujem krémové rizotá a krémové omáčky s nasladkastou chuťou. Z tohto dôvodu mne osobne tento koncentrát svojou chuťou absolútne vyhovuje. Je hustý, krémový a tá lahodná nasladkastá chuť ... mňam! Stačí málo a vegánska krémová omáčka/polievka nikdy nebola lepšia. Mňa si svojou chuťou absolútne získal. Je výborný do kávy namiesto smotany a v zriedenej forme sa zas výborne hodí k cereáliám.
Tento produkt hodnotím na 100%
  • Krémová chuť
  • Konzistencia
  • Široké spektrum využitia
  • Veľkosť balenia
tweetinka.co  10. feb 2023

Sladké "mliečko"

Prvý dojem je, že je príliš presladené. Ale keď sa použije na vločky, netreba už dosládzať. Do kávy je tiež fajn. Do vegan koláčikov ako stvorený. Skúšala som aj šľahať, či náhodou nevznikne á la smotana, ale nevyšla.
Praktické na cestovanie 👌
  • Praktické na cestovanie
  • Chutné "mliečko"
  • Ideál do kávy, capucina
  • Výborné na palacinky, koláče, do raňajkových kaší...
  • Moc sladké
8domcatko888  10. feb 2023

Ovsený koncentrát

Mne osobne teda vôbec nechutilo. Píšu, že sa môže riediť s vodou, ale mne to neprišlo tak husté, aby sa ešte riedilo. Skúsila som teda použiť do omáčky, bohužiaľ to podľa môjho názoru omáčku pokazilo😔
Veľmi sladká chuť a vôňa tiež nebola najlákavejšia.
  • Cena
  • Divná vôňa
  • Príliš sladká chuť
hajanka  10. feb 2023

Ovsená smotana

Tulto smotanu” som sa rozhodla použiť do prípravy hríbovej omáčky. Stačil jej menšie množstvo, má sladkastú chuť. Výborne by sa hodila aj do sviečkovej, či paradajkovej omáčky. Je krásne hustá a stačí pridať menšie množstvo.
Čo sa zvýšilo, som neskôr ešte pridala k cestovinám Penne, ktoré som uvarila a zmiešala s nakrájanými paradajkami, jarnou cibuľkou, opraženým tofu.
  • Husta
  • Krémová
  • Príiš sladká, stači použiť malé množstvo
tetaandulkova  9. feb 2023

Koncentrát

Hustý, krémový, sladký, vhodný na pečenie, ja som ho využila do raňajkového musli, samozrejme bolo ho potrebné pred takýmto použitím zriediť :)
  • Príjemná chuť
arvajova1  7. feb 2023

Koncentrát

Výborný krémový koncentrát. Po zriedení s vodou výborný na prípravu ovsenej kaše.
  • Krémová konzistencia