Produktové hodnotenia, recenzie, skúsenosti...Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set
Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set
Herný set Fisher-Price® Ahoj fantázia™ je špeciálne navrhnutá darčeková sada s tromi hračkami, ktoré podnecujú vaše maličké k objavovaniu a ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab Fisher-Price™.
V tomto sete nájdete telefón so svetlami a zvukmi, hrnček so smoothie, s ktorým sa dá otáčať a hrkať a puzzle s motívom jedla a štyrmi dielikmi.
Herný set podnecuje predstavivosť, rozvíja jemnú motoriku a schopnosť premýšľania a riešenie problémov.

Kde kúpim Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set
Nové v kategórii Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set (9)
Hodnotenia a skúsenosti Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set
Máš skúsenosť Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set?
Napíš svoju skúsenosťNajnovšie hodnotenia
Deka s hračkami
Úžasna deka pre bábätka, ktorá dieťatko ozaj zabaví
Kladná skúsenosť
S hrackou dekou som veľmi spokojná. Dieťatko sa na nej zabavì a zároveň si cvičí hrubú a jemnú motoriku prostredníctvom rôznych pohybov a samozrejme vďaka hráčkam, ktoré mu visia nad hlavou a môže sa za nimi naťahovať a chytať. Na podložke môže dieťatko aj "pásť koníky". Sombspokojná.
Fisher-Price Luxusná hracia dečka Rainforest s hrazdičkou
Super hracia deka pre malé deti
Hracie deky sú vo všeobecnosti super nápad ako zabaviť malé dieťa, ktoré ešte nevie liezť a len tak leží. Dieťa sa zabaví a rozvíja jemnú motoriku tým, že sa naťahuje za hračkami a snaží sa ich chytiť. Hraciu deku sme využili pri oboch deťoch. #fisherprice
Zábava i telocvik
Skvelá zábava pre dieťatko. Pri dočahovaní hračiek si precvičí telíčko. pri ohmatávaní spoznáva materiály - pri šušťavom liste sa zabaví. Hudba a svetielka sú bonus.
Výborný pomocník
Hrazdicka mi uľahčila a ušetrila množstvo času. Vyhrala sa, v nej aj staršia aj mladši dokonca párkrát spolu 🙂
Fisher-Price Obojstranné chodítko Steady Speed SK/SK/HU/PL/EN
Chodítko od babičky
Môj syn dlhšie nechodil, kvôli zdravotným problémom. Babička nám kúpila chodítko, z ktorégo som ja nebola nadšená, keďže čo sme mali, bolo absolútne nevhodné.
Syn sa s chodítkom rýchlo s kamarátil a stal sa z neho verný spoločník.
Je kvalitné, nie je hranaté, upúta farbami. Je stabilné, takže nehrozí riziko úrazu.
Syn sa s chodítkom rýchlo s kamarátil a stal sa z neho verný spoločník.
Fisher-Price Darčekový set pre malých kulturistov
Pekný farebný set pre malých kulturistov. Set bol kupovaný pre synovca.
Dobre sedí do ručičky. Čelenka dobre pasuje na hlavičku.
Fisher-Price Raňajkový set
Super darček pre najmenších
Tento set je úžasný. Bola som s ním veľmi spokojná nakoľko môjho malého pekne zabavil najmä na cestách v kočíku. Šušťavé noviny, hrkálka donut aj hrnček boli perfektné na spoločné posedávanie v kaviarni :D a pár krát sa nám aj stalo že sa nás opýtali iné mamičky odkiaľ máme taký donut, či keepcup :)
Tento set som potom kupovala ako darček aj pre detičky kamošiek a zakaždým mal úspech :)
Najlepšia hrazdička
Skvelá hrazdička plná úžasných funkcií, ktoré moje dcérky zabavili na hodiny.
Jedna z nich milovala svetielka a hudbu, druhá sa nevedela odtrhnúť od šuštiaceho listu a žirafy.Odnímateľné časti s nami cestovali k babičkám, na nákupy i na výlety.Vydržali hádzanie na zem, prvé zúbky, slintanie i mojkanie v noci 😉
Za mňa veľké plus, že všetky časti boli ľahko umývateľné a prateľné 😀
Za mňa veľké plus, že všetky časti boli ľahko umývateľné a prateľné 😀